مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره محرومیت از کنکور
سلام
من موقع انتخاب رشته دانشگاه روزانه انتخاب کردم ولی درس شهریور رو قبول نشدم و مدرک پیش دانشگاهی نمیگیرم و در نتیجه نمیتونم تو دانشگاه ثبت نام کنم از کنکور سال 95 محروم میشم؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
sanaaaaaaaaaaa20
26-08-2015, 09:57
سلام
من موقع انتخاب رشته دانشگاه روزانه انتخاب کردم ولی درس شهریور رو قبول نشدم و مدرک پیش دانشگاهی نمیگیرم و در نتیجه نمیتونم تو دانشگاه ثبت نام کنم از کنکور سال 95 محروم میشم؟؟
تژدید شدن ربطی ب نرفتن دانشگاه و قبول شدن نداره ولی مدرکو نگرفتن ب دانشگاه خیلی ربط داره
تژدید شدن ربطی ب نرفتن دانشگاه و قبول شدن نداره ولی مدرکو نگرفتن ب دانشگاه خیلی ربط داره
مرسی که جواب دادید ولی متوجه نشدم
من یه درس شهریور رو قبول نشدم و افتادم دی با توجه به اینکه دانشگاه روزانه انتخاب کردم از کنکور سال 95 محروم میشم؟؟
sanaaaaaaaaaaa20
26-08-2015, 10:06
حذففففففففف
فک کنم اره
farshidshd
26-08-2015, 11:10
سلام
بله اگر روززانه قبول بشید و نرید از کنکور 95 محروم میشید
بله اگر روززانه قبول بشید و نرید از کنکور 95 محروم میشید
خودم که میخوام برم و انصراف هم نمیدم ولی نمیتونم چون فارغ التحصیل نشدم
بازم کنکور 95 محروم میشم؟
بچه ها دانشگاه پیام نور و ازاد شهرمون رشته زبان ندارن (که البته اصلا ازاد و پیام نور انتخاب رشته نکردم)با این حال میتوتم برم ازاد و پیام نور؟
حالا چیکار میتونم بکنم؟باید برم سربازی؟
Reza31001
26-08-2015, 21:25
ببین اینی که میگم دقیقا راه حل شما نیست ولی میتونه مرتبط باشه
چندسال پیش یادتون باشه بعضیا با رتبه های خوب انتخاب رشته میکردن و به خیال اینکه همون 7-8 جایی که زدن قبول میشن دانشگاه های پایین تر رو نمیزدن و بعد کلا هیچ جایی قبول نمیشدن!
ما یه مورد همین طوری داشتیم که بنده خدا رفت پیگیری و ... و نهایتا از ترم بهمن اومد تو دانشگاه و درسش رو شروع کرد
حالا برای مورد شما هم ببینید میتونید راهی پیدا کنید که این قبولیتون به نحوی رزرو بمونه و بعد از اینکه امتحان دی ماه رو قبول شدین از ترم بهمن برید دانشگاه یا خیر؟
حالا دقیقا نمیدونم باید از طریق دانشگاه پیگیری کنید یا سازمان سنجش ولی راهی بود که به ذهنم رسید
Hapoofesgeli
26-08-2015, 22:49
هنوز که هفتم نشده، چطور شما از الآن میگین قبول نشدین؟! درسهای دیگهای هم به جز دیفرانسیل بوده برای شما مگه؟
در کل اگر مشکلتون همین دیفراسنیله بجای نگرانی بشینین بخونین قبول میشین، فوقش نشدین اون وقت یه فکری به حالش میکنین...
فصل 3 و ۴ رو بخونین 16 نمره داره، و تنها پیش نیازش هم یک مقدار آشنایی با حد و یک مقدار هم پیوستگیه...
و
ببین اینی که میگم دقیقا راه حل شما نیست ولی میتونه مرتبط باشه
چندسال پیش یادتون باشه بعضیا با رتبه های خوب انتخاب رشته میکردن و به خیال اینکه همون 7-8 جایی که زدن قبول میشن دانشگاه های پایین تر رو نمیزدن و بعد کلا هیچ جایی قبول نمیشدن!
ما یه مورد همین طوری داشتیم که بنده خدا رفت پیگیری و ... و نهایتا از ترم بهمن اومد تو دانشگاه و درسش رو شروع کرد
حالا برای مورد شما هم ببینید میتونید راهی پیدا کنید که این قبولیتون به نحوی رزرو بمونه و بعد از اینکه امتحان دی ماه رو قبول شدین از ترم بهمن برید دانشگاه یا خیر؟
حالا دقیقا نمیدونم باید از طریق دانشگاه پیگیری کنید یا سازمان سنجش ولی راهی بود که به ذهنم رسید
اونی که میشناسیدش دانشگاه روزانه از بهمن اوم یا دانشگاه ازاد و پیام نور بود؟؟اسم دانشگاهش چی بود؟
Reza31001
27-08-2015, 08:27
دانشگاه فردوسی
البته از ترم بهمن که اومد شبانه قبولش کردن که میدونید تفاوتش فقط در هزینه ای هست که میگرن
tt
دانشگاه فردوسی
البته از ترم بهمن که اومد شبانه قبولش کردن که میدونید تفاوتش فقط در هزینه ای هست که میگرن
tt
اگه مدرک پیش رو نگیرم و دانشگاه اجازه نده از ترم بهمن بیام کنکور 95 محروم میشم؟
Reza31001
27-08-2015, 09:54
دیگه ریز موارد رو نمیدونم دوست عزیز و باید خودت پیگیر باشی
اون چیزی که من میدونم در همون حدیه که اگه کسی کنکور بده و انتخاب رشته بکنه و روزانه قبول بشه و نره از کنکور سال بعد (و یا چند کنکور بعدی) محرومه
بچه ها من سال بعد که محرومم دو سال بعد بخوام کنکور برم دیگه نمیشه و باید برم سربازی؟؟
درسته یه قانون هست که قبل از سربازی فقط دو بار حق شرکت در کنکور داری ولی من یه سالش که محرومم و با وجود دو سال پشت کنکور+سال اول کلا دو بار شرکت میکنم بازم باید برم سربازی؟
کسی شماره تلفن از سازمان سنجش داره بهشون زنگ بزنم و صحبت کنم؟به غیر از شماره تلفن گویا
farshidshd
28-08-2015, 20:14
خودتون هم که بخواین نمیتونین چون مدرک ندارین
بنابراین قبولیتون کان لم یکن میشه
Alireza SM
29-08-2015, 18:59
فرقی نمیکنه ثبت نام کنین یا نه به هر حال روزانه قبول بشین ثبت نام بکنین یا نکنین سال بعد محرومین .
سال بعد کامل از کنکور محرومم یا فقط از قبولی دانشگاه روزانه محروم میشم؟
یعنی میتونم کنکور بدم یه رتبه ای بگیرم واسه قبولی پیام نور میشه؟؟
جوااااااااااب لطفا
Alireza SM
02-09-2015, 14:58
سال بعد کامل از کنکور محرومم یا فقط از قبولی دانشگاه روزانه محروم میشم؟
یعنی میتونم کنکور بدم یه رتبه ای بگیرم واسه قبولی پیام نور میشه؟؟
قانونا از کنکور محرم هستین. ولی پارسال یه نفر برای کنکور 94 این کار رو کرد و چند وقت پیش هم دانشگاه آزاد انتخاب رشته کرد. قانونا ه محرومی وی نمیشه گفت سنجش این قانون رو دقیق رعایت میکنه. بهتره از سنجش اجازه بگیری اگه اجازه دادن کنکور ثبت نام کنی چون پارسال مجوز شرکت در کنکور رو برای اولین بار داشتن صادر میکردن.
قانونا از کنکور محرم هستین. ولی پارسال یه نفر برای کنکور 94 این کار رو کرد و چند وقت پیش هم دانشگاه آزاد انتخاب رشته کرد. قانونا ه محرومی وی نمیشه گفت سنجش این قانون رو دقیق رعایت میکنه. بهتره از سنجش اجازه بگیری اگه اجازه دادن کنکور ثبت نام کنی چون پارسال مجوز شرکت در کنکور رو برای اولین بار داشتن صادر میکردن.
من راهم دوره تا برم تهران پیش سازمان سنجش ولی شماره تلفنی چیزی دارن باهاشون حرف بزنم؟به غیر از اون شماره تلفن گویا که تو سایتشون زدن
Narges76
21-09-2016, 01:20
سلام ببخشيد من دانشگاه شبانه قبول شدم ولي مدرك پيش ندارم (شهريور افتادم) محروم ميشم يا ميتونم برم ترم بهمن؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.