ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال فوری

عاطفه 19
26-08-2015, 04:58
با سلام
من لب تابم ایسوس هست.روی ان ویندوز 8 نصب هست.موقع روشن شدن بعد علامت های اول پنجره ویندوز 8 نزدیک به 5 دقیقه بعد میره روی دسکتاپ علت چیه؟تازه خریدم واز اول همین بود.
دوم اینکه همش پیغام میده که ویندوز آبدیت شه.آیا با این کار یعین نصب مجدد ویندوز دارم وهمه اطلاعات داخل درایو و نرم افزار های من میپره؟چکار کنم حفظ شه..ممنونم توضیح بدید.:n28::n27:

afshinkhan01
26-08-2015, 07:20
با سلام
من لب تابم ایسوس هست.روی ان ویندوز 8 نصب هست.موقع روشن شدن بعد علامت های اول پنجره ویندوز 8 نزدیک به 5 دقیقه بعد میره روی دسکتاپ علت چیه؟تازه خریدم واز اول همین بود.
دوم اینکه همش پیغام میده که ویندوز آبدیت شه.آیا با این کار یعین نصب مجدد ویندوز دارم وهمه اطلاعات داخل درایو و نرم افزار های من میپره؟چکار کنم حفظ شه..ممنونم توضیح بدید.:n28::n27:
پخ شد
.....

milad.xp
26-08-2015, 09:19
با سلام

با سلام
این که چرا ویندوزتون بعد از 5 دقیقه بالا میاد مشخص نیست، چون که به احتمال 90 درصد سیستم شما UEFI هست و پشت همون 5 دقیقه توقف، خیلی پردازش ها داره اتفاق می افته.
شدیدا توصیه میکنم لپتاپتونو آپدیت کنید. با آپدیت کردن هیچ اتفاقی برای فایلای شخصیتون نمی افته. در ضمن عملیات آپدیت داخل محیط ویندوز انجام میشه و نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست.
شما فعلا این کار رو کنید، اگه احیانا بعدا مشکلی بود مطرح کنید.

عاطفه 19
03-09-2015, 00:07
بازم سلام..ممنونم از شما..من نگران شدم.چون مدت کمی هستم خریدم...یه سرس میگن گزینه اکتیو رو با داشتن یه سی دی نصب ویندوز فعال کن..بعد یه مدت میپره..یه سری گفتن برو داخل کنترل پنل گزینه آبدیت رو قط کن..بعد میگن برنامه های پک درایو مشکل داره..بخدا گیج شدم..

milad.xp
03-09-2015, 13:38
بازم سلام..ممنونم از شما..من نگران شدم.چون مدت کمی هستم خریدم...یه سرس میگن گزینه اکتیو رو با داشتن یه سی دی نصب ویندوز فعال کن..بعد یه مدت میپره..یه سری گفتن برو داخل کنترل پنل گزینه آبدیت رو قط کن..بعد میگن برنامه های پک درایو مشکل داره..بخدا گیج شدم..

سلام
ببخشین من دقیقا متوجه منظورتون نشدم. اونجایی که گفتین
"...بعد یه مدت میپره..."
یعنی خودتون آپدیت کردین و بعد از مدتی پرید یا از کسی شنیدین که می پره؟

عاطفه 19
06-09-2015, 21:19
با سلام..
منظورم بود که از فروشنده لب تاب پرسیدم اگه من آبدیت نکنم یا گزینه اکتیو رو نزنم با وارد کردن سی دی شاید بپره..از صحتش مطمین نیستم..از طرفی من آبدیت نکردم..
چون گفتن سی دی ویندوز 8 .1 رو بذارم خودش یه گزینه اکتیو داره بزنم که نپره..میخوام بدونم درسته..یا کلا اقدام به عوض کردن ویندوز کنم..از طرفی موقع روشن شدن هی صفحه میره میاد..یا مینویسه ریستارت بعد هی این صفحات اول تکرار میشه..تا برسه قسمت پسورد دادن وروشن بشه...علت چیه

milad.xp
07-09-2015, 07:22
با سلام
اکتیو کردن لازمه و شما انجامش بدین.
در مورد مشکلتون شما علی الحساب ویندوزتون رو آپدیت کنین، ان شاء الله که مشکل برطرف بشه.
(فقط باید توجه داشته باشین که خود ویندوز 8.1 هم کم ایراد و مشکل نداره و احتمال اینکه مشکل شما جزء این دسته باشه هم هست.)
این نکته رو هم در نظر داشته باشین که ممکنه با آپدیت کردن ویندوز، آپدیت کردن درایور ها و چند تا راه دیگه هم مشکلتون حل نشه و از طرفی هزینه ای هم که کردین (مثلا حجم مصرف شده برای دانلود آپدیت ها) هدر بره، چرا که مشکل شما دقیقا مشخص نیست و راه هایی که به شما پیشنهاد میشه صرفا بر اساس تجریباته. پس اگه کلا کار شما چیز دیگه ای هست و فکر می کنین حال و حوصله ی این کار ها رو ندارین، لپ تاپتون رو پیش یه متخصص ببرین خیلی سریعتر نتیجه میگیرین. اما اگه فکر می کنین به کامپیوتر و نرم افزار و ... علاقه دارین و دوست دارین که مشکلتون رو خودتون حل کنین و از انجام این کارها لذت می برین اینجا جای خوبی هست. تصمیم نهایی با شماست.

احیانا اگه از لپ تاپ برای انجام کارهای روزمره (تماشای فیلم، وب گردی، گوش دادن به آهنگ) استفاده می کنین، یه ویندوز سون بریزین و قال قضیه رو بکنین. ویندوز 7 از 8 و 8.1 خیلی پایدارتره.
اگه مشکلی بود مطرح کنین.یاعلی