ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بلاگفا فروخته شد !؟

soleares
16-09-2006, 13:33
بنا به اخبار منتشره، سرويس‌دهنده «بلاگفا» به فروش رفته است، اين در حالي است كه اين موضوع در سايت بلاگفا تكذيب شده است.

بلاگفا يكي از سه سرويس پرمخاطب وبلاگ‌نويسي فارسي در جهان، واگذار شده است.
به گزارش موج، در پي انتشار اخبار و شايعاتي مبني بر فروش و واگذاري سرويس وبلاگ‌نويسي بلاگفا، حميد محمود زاده مدير عامل شركت نرم نگاران آرميتيس، اعلام كرد: در روزهاي پاياني سال 84 سايت بلاگفا فروخته و واگذار شده است و اميدواريم طي ماه‌هاي آينده مراحل تحويل فني سايت بلاگفا بطور كامل انجام پذيرد.

وي گفت: ما قصد داريم ضمن توسعه و ارائه خدمات بهتر در اين سرويس وبلاگ نويسي فارسي، در بازار تجارت الكترونيكي نيز حضوري فعال داشته باشيم.

محمودزاده تصريح كرد: مديريت بلاگفا و تيم فني تمام تلاش خود را براي عدم وقوع مشكل و اختلال خاص در مرحله انتقال، براي ده‌ها هزار كاربر خويش بكار خواهند بست.

اين مدرس دانشگاه با اعلام تدوين برنامه كوتاه مدت و بلند مدت توسعه بلاگفا، از عرضه خدمات و سرويس‌هاي ارزش افزوده متنوع و بي سابقه بخصوص در حوزه تجارت الكترونيك به وبلاگ نويسان فارسي زبان خبر داد.

بلاگفا تكذيب مي‌كند
عليرغم خبر بالا كه در چندين خبرگزاري و سايت خبري منتشر شده، بخش اخبار سايت بلاگفا اين خبر را تكذيب كرده است.
در بخش اخبار اين سايت با امضاي «مدير سايت» چنين آمده:
«مطلبي در برخی سایت‌های خبری منتشر شده است مبتنی بر فروش سایت بلاگفا که قاعدتا يا حقیقت ندارد يا مرتبط با سايت بلاگفا دات كام نمي‌باشد. همانطور که قبلا نیز ذکر شده. سایت بلاگفا دات کام BLOGFA.COM فروخته نشده است و هيچگونه قصدي هم براي فروش يا واگذاري آن وجود ندارد. قاعدتا اگر فردي به غير آقاي عليرضا شيرازي مدعي مالكيت سايت BLOGFA.COM مي‌باشد مي‌بايست از طريق مراجع قضايي اقدام نمايد. اين ادعا مي‌تواند در مورد يك برند يا دامنه ديگري با اين نام باشد اما مديريت BLOGFA.COM تاكيد مي‌كند كه سايت بلاگفا دات كام همچنان تحت مالكيت و مديريت آقاي عليرضا شيرازي است.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Quick
16-09-2006, 18:25
انگار واقا فروخته شده چون من كه نتونستم خودش
و هيچ كدوم از لينهايي رو كه به وبلاگ نويسان داده
بود رو بيارم.....

soleares
16-09-2006, 20:17
نه عزيزان اولا كه اين خبر كاملا جديده دوما توي خود بلاگ فا هم بريد توي احبارش نوشته شده

Quick
16-09-2006, 20:28
نه بابا فروخته نشده ........
تو اخبار سايت مي تونيد ببينيد.

my friend
16-09-2006, 20:36
آره ، خبر جدیده
ولی چرا من حدود 3 ماه پیش شنیده بودم؟؟؟

soleares
16-09-2006, 21:12
اصلا خبر خوندي ! اه اه اه وقتي به خودتون زحمت نمي ديد خبر رو حتي يك خط اولشو بخونيد زحمت نوشتن نظر رو هم به خودتون نديد سنگين تره!

Quick
16-09-2006, 21:18
اصلا خبر خوندي ! اه اه اه وقتي به خودتون زحمت نمي ديد خبر رو حتي يك خط اولشو بخونيد زحمت نوشتن نظر رو هم به خودتون نديد سنگين تره!

ببخشید من نفهمیدم شما با کی بودید
لینک دقیق خبر:

Quick
16-09-2006, 21:58
اينا شايعاتين كه بايد مطرح
بشن تا يه سري بفهمند كه
حق به جانب حرف نزنن و
شايعه را زود باور نكنند....
موفق باشيد....

e.khafan!
17-09-2006, 19:18
لفا این تاپیک را به قسمت وبلاگ ها انتقال ندهید .
فروش سرويس‌دهنده‌ي وبلاگ فارسي بلاگفا، مدتي است كه به صورت شايعه و اخبار غير رسمي در برخي سايت‌ها و وبلاگ‌ها مطرح شده و به دنبال آن از سوي مديريت اين سايت و در بخش اخبار بلاگفا، فروش سايت تكذيب شده است. منبع :iran it

jasmin
17-09-2006, 23:18

BiBoss
18-09-2006, 11:46
دوستان عزيز و دوستداران بلاگفا (از جمله خودم)

اين روزها شايعات فراواني بر سر بلاگفاي عزيز بوجود آمده كه باعث شده تا هركسي نظري دراين باره بده
اين دو لينك آخرين اخبار برسر شايعات برسر مالكيت بلاگفا هستش كه به تمام شايعات خط بطلان كشيده و اين مسئله رو به يك مسئله جدي حقوقي تبديل كرده

مدير شرکت آرميتيس: اگر تا دو هفته بلاگفا را تحويل ندهند از طريق دادگاه آن را مسدود می کنيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدير بلاگفا:مراجع قضايي تعيين کننده‌ي مالکيت سايت هستند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MaFia
18-09-2006, 12:06
e.khafan! عزیز یه مقدار از لحن و دیکته در حد مناسب انجمن استفاده کن دوست خوبم
ممنونم که توجه داری

تاپیک اصلاح و منتقل شد اینجا

Viking
21-09-2006, 03:58
دوستان عزيز و دوستداران بلاگفا (از جمله خودم)

اين روزها شايعات فراواني بر سر بلاگفاي عزيز بوجود آمده كه باعث شده تا هركسي نظري دراين باره بده
اين دو لينك آخرين اخبار برسر شايعات برسر مالكيت بلاگفا هستش كه به تمام شايعات خط بطلان كشيده و اين مسئله رو به يك مسئله جدي حقوقي تبديل كرده

مدير شرکت آرميتيس: اگر تا دو هفته بلاگفا را تحويل ندهند از طريق دادگاه آن را مسدود می کنيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدير بلاگفا:مراجع قضايي تعيين کننده‌ي مالکيت سايت هستند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز با این همه چیز شما از چیه این بلاگفا خوشت اومده ؟
ها برام جالبه بدونم
بلاگفا هم با اون سیستم ذغالیش .

BiBoss
24-09-2006, 21:58
دوست عزیز با این همه چیز شما از چیه این بلاگفا خوشت اومده ؟
ها برام جالبه بدونم
بلاگفا هم با اون سیستم ذغالیش .

حقيقتش از سرويسش زياد راضي نيستم خصوصا اين اواخر خيلي مشگل دار بود.
الحمدالله الان هم كه چكش كردم اينوليد هاست نيم ميده

soleares
25-09-2006, 16:34
همون طور كه تا به حال گفتم ميهن بلاگ بهترين سيستمه ...

Ship Storm
26-09-2006, 10:33
وارد سايت كه ميشي تكذيب ميكنه

BiBoss
26-09-2006, 11:06
همون طور كه تا به حال گفتم ميهن بلاگ بهترين سيستمه ...

عكس تو فكر ميكنم
بالگفا راحت تره.
البته هنوز با ميهن بلاگ كامل كار نكردم و از همه قابليتاش اطلاع ندارم و اين بخاطر اينه كه كمي پيچيده است.

بلاگفا رو ميشه راحت دستكاري كرد

soleares
26-09-2006, 14:36
Ship Storm درست ميگه همه ي مديران بلاگ فا دارند مي گن اين دروغه و شايعه ! بازم مي گم هيچي چيزي رو تا توي يك منبع معتبر نديديد باور نكنيد من اينو فقط محض اطلاع گذاشتم ...

masoud49
04-10-2006, 04:34
شايعه است....باور نكنين