مشاهده نسخه کامل
: کمک برای حل یک برنامه ++C
poorya_2
25-08-2015, 09:10
درود
دوستان توی قسمت چاپ کردن اعداد ورودی مشکل دارم نمیدونم چطوری عدد قبلی رو با عدد جدید کنار هم چاپ کنم
برنامه ای بنویسید که 5 عدد از ورودی بگیرد ، حاصل جمع آنها و خود اعداد را در خروجی چاپ کند .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اون طور که دوست دارید خروجی چاپ بشه رو مثال بزنید. چطوری باشه . مثلا برای اعداد 1 تا 5 مثالی بزنید
poorya_2
25-08-2015, 10:32
سلام
اون طور که دوست دارید خروجی چاپ بشه رو مثال بزنید. چطوری باشه . مثلا برای اعداد 1 تا 5 مثالی بزنید
به این شکل میخوام خروجی باشه
اون قسمت 5 عدد از ورودی بگیرد و با هم جمع کند رو خودم حل کردم فقط به قسمت دومش یعنی اعداد ورودی رو چاپ کند نیاز دارم
باید با حلقه while و do while نوشته بشه
باید از ارایه استفاده کنید. در غیر این صورت ، 5 تا متغیر تعریف کنید و به تریتب چاپ شون کنید.
شاید استاد میخواسته شما رو به این مرحله برسونه که بفهمید باید دنبال راه حل بهتری بود(مثل ارایه)
poorya_2
25-08-2015, 12:48
باید از ارایه استفاده کنید. در غیر این صورت ، 5 تا متغیر تعریف کنید و به تریتب چاپ شون کنید.
شاید استاد میخواسته شما رو به این مرحله برسونه که بفهمید باید دنبال راه حل بهتری بود(مثل ارایه)
خیلی ممنونم
به ما فعلا دستورات if و else if رو اموزش نداده بنابراین نمیتونم ازشون استفاده کنم ، از طرفی هم فکر نکنم بشه ساده تر از این یعنی بدون دستورات if برنامه رو نوشت . درست میگم ؟
Infernus
14-09-2015, 10:18
بابا کاری نداره که برای پنج تا عدد اگر در ساده ترین حالت بخواهیم بررسی کنیم به صورت زیر میشه :
int x1, x2, x3, x4, x5, SUM = 0;
cout << "Please Enter Number > " << '\t';
cin >> x1;
cin >> x2;
cin >> x3;
cin >> x4;
cin >> x5;
SUM = x1 + x2 + x3 + x4 + x5;
cout << x1 << " + "<< x2 << " + "<< x3 << " + "<< x4 << " + "<< x5 << " = "<< SUM;
poorya_2
14-09-2015, 10:26
بابا کاری نداره که برای پنج تا عدد اگر در ساده ترین حالت بخواهیم بررسی کنیم به صورت زیر میشه :
اینو خیلی وقت پیش حل کردم :n02:، ممنون
!pc world
18-10-2015, 12:42
سلام.
چطور میشه تو محیط کنسول(فایله exe) فارسی تایپ کرد؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.