ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش دیتا ( گیم ، فیلم ، سه بعدی ، مستند ، انیمیشن و ... ) روی هارد با قیمت ارزان

mehr1362
24-08-2015, 18:45
با سلام خدمت کاربران و دوستان
قصد دارم فروش دیتا بر روی هاردهای اینترنال و اکسترنال را شروع کنم ، به همین خاطر دوست دارم نظر شما عزیزان را جویا بشم و اگر خریداری هست شروع به کار کنم .
لیستی از دیتاها فراهم شده ولی دیتاهای زیادی در لیست اضافه نشده و کمی وقتم را خواهد گرفت .
هزینه ای که برای کپی اطلاعات در نظر گرفتم به شرح زیر هست :

500 گیگابایت = 15 هزار تومان
1 ترابایت = 20 هزار تومان
1.5 ترابایت = 25 هزار تومان
2 ترابایت = 30 هزارتومان
3 ترابایت = 40 هزارتومان

که میتونید هارد اکسترنال و با اینترنال خود را برای بنده ارسال کنید و ظرف 24 ساعت دیتای مورد نظر شما که از لیست انتخاب خواهید کرد کپی و هارد برای شما ارسال خواهد شد .

هزینه ارسال و برگشت دادن هارد بر عهده خریدار هست و برای دوستانی که در اصفهان هستند حضوری خواهد بود .

از دیتاهای جدید : بازی هایی مثل مورتال کمبت ، بتلفیلد هاردلاین ، ویچر و ...
بازی هایی که حجم هر کدوم 40 گیگابایت هست .
تمرکزم الان روی گیم هاست و البته منتظر نظرات شما هستم تا اگر استقبال بشه شروع کنم .

لطفا نظرتون را بگید دوستان

Reza31001
24-08-2015, 21:59
قیمت که خوبه
لیست فیلم سریال لطف می کنید؟

mehr1362
25-08-2015, 01:04
قیمت که خوبه
لیست فیلم سریال لطف می کنید؟

سلام
اگر استقبال باشه قیمت را کمتر هم میتونم بکنم ، چون اصلا دنبال دندون گردی نیستم و به این هم فکر میکنم که با جیب همه سازگار باشه .
لیست را هم جمع و جور کنم به زودی اضافه میکنم .
فعلا میخوام ببینم خریدار داره یا نه ، چون خود دسته بندی و لیست کردن و دنبال لینک مستقیم گشتن و دانلود زدن خیلی از وقت آدم را میگیره ، اگر خریداری نباشه که برای چی وقت بذارم ؟
باور کنید خودم هیچ استفاده شخصی ندارم اما چون میتونم دانلود بزنم دوست دارم بقیه هم استفاده کنند و در کنارش سرگرم باشیم .
ممنونم از شما که نظر دادین :n40:

mehr1362
27-08-2015, 15:23
نظر بدین دوستان

mehr1362
23-09-2015, 02:37
ان شا اله تا دو هفته دیگر استارت میزنم ، دوستان نظری دارند خوشحال میشم عنوان کنند .

Afshinmha
28-11-2017, 13:02
ديتاي بازي روي dvd هم ميزنين؟