mehr1362
24-08-2015, 18:45
با سلام خدمت کاربران و دوستان
قصد دارم فروش دیتا بر روی هاردهای اینترنال و اکسترنال را شروع کنم ، به همین خاطر دوست دارم نظر شما عزیزان را جویا بشم و اگر خریداری هست شروع به کار کنم .
لیستی از دیتاها فراهم شده ولی دیتاهای زیادی در لیست اضافه نشده و کمی وقتم را خواهد گرفت .
هزینه ای که برای کپی اطلاعات در نظر گرفتم به شرح زیر هست :
500 گیگابایت = 15 هزار تومان
1 ترابایت = 20 هزار تومان
1.5 ترابایت = 25 هزار تومان
2 ترابایت = 30 هزارتومان
3 ترابایت = 40 هزارتومان
که میتونید هارد اکسترنال و با اینترنال خود را برای بنده ارسال کنید و ظرف 24 ساعت دیتای مورد نظر شما که از لیست انتخاب خواهید کرد کپی و هارد برای شما ارسال خواهد شد .
هزینه ارسال و برگشت دادن هارد بر عهده خریدار هست و برای دوستانی که در اصفهان هستند حضوری خواهد بود .
از دیتاهای جدید : بازی هایی مثل مورتال کمبت ، بتلفیلد هاردلاین ، ویچر و ...
بازی هایی که حجم هر کدوم 40 گیگابایت هست .
تمرکزم الان روی گیم هاست و البته منتظر نظرات شما هستم تا اگر استقبال بشه شروع کنم .
لطفا نظرتون را بگید دوستان
قصد دارم فروش دیتا بر روی هاردهای اینترنال و اکسترنال را شروع کنم ، به همین خاطر دوست دارم نظر شما عزیزان را جویا بشم و اگر خریداری هست شروع به کار کنم .
لیستی از دیتاها فراهم شده ولی دیتاهای زیادی در لیست اضافه نشده و کمی وقتم را خواهد گرفت .
هزینه ای که برای کپی اطلاعات در نظر گرفتم به شرح زیر هست :
500 گیگابایت = 15 هزار تومان
1 ترابایت = 20 هزار تومان
1.5 ترابایت = 25 هزار تومان
2 ترابایت = 30 هزارتومان
3 ترابایت = 40 هزارتومان
که میتونید هارد اکسترنال و با اینترنال خود را برای بنده ارسال کنید و ظرف 24 ساعت دیتای مورد نظر شما که از لیست انتخاب خواهید کرد کپی و هارد برای شما ارسال خواهد شد .
هزینه ارسال و برگشت دادن هارد بر عهده خریدار هست و برای دوستانی که در اصفهان هستند حضوری خواهد بود .
از دیتاهای جدید : بازی هایی مثل مورتال کمبت ، بتلفیلد هاردلاین ، ویچر و ...
بازی هایی که حجم هر کدوم 40 گیگابایت هست .
تمرکزم الان روی گیم هاست و البته منتظر نظرات شما هستم تا اگر استقبال بشه شروع کنم .
لطفا نظرتون را بگید دوستان