PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست نرم افزار ePlan ... کمک کنید

REGISTERED USER
16-09-2006, 11:05
سلام خدمت همه دوستان

من دنبال نرم افزار مهندسی برق ePlan 5.5 می گشتم ! این نرم افزار برای کشیدن پلان ها و نقشه های برقی کاربرد داره !

کسی می تونه لینک دانلود این نسخه یا بالاتر رو بهم بده ؟

واقعا ممنونم !

MaliN
16-09-2006, 21:32
لینک من تو وب پیدا نکردم ولی تو eMule پیدا کردم

Eplan 5.50 Pro + crack + manuals + extras.iso

لینکش هم اینه
635 مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

REGISTERED USER
17-09-2006, 13:22
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي ؟

ممنون !

MaFia
18-09-2006, 11:12
نرم افزاری هست برای رد و بدل کردن فایل بین کاربران دوست خوبم
از اینجا می تونی بگیری و نصب کنی

نرم افزار های تخصصی و کمیاب همیشه تو eMule پیدا میشه

MaliN
18-09-2006, 13:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك برنامه فوق العاده و قدرتومند در زمينه شبكه هاي P2P براي دانلود هر چي كه فكرش رو بكنيد . كاملاً رايگان و نامحدود .این نرم افزار برای اشتراک گذاشتن فایل هاست که ویژگی های جالبی داره برای مثال شما می تونید با کسی که به سرور متصل است چت کنید نرم افزار فوق ۷ زبان زنده دنیا را حمایت می کند در ضمن این برنامه سرعت دانلود بالایی داره و هیچ Ad-ware یا Spyware نداره. منظور از اشتراك اين است كه در واقع افراد مختلف از نقاط مختلف جهان با هم تبادل فايل مي كنند. هر چه قدر user يك فايل بيشتر باشد سرعت دستيابي به اين فايل هم بيشتر مي شود.
براي استفاده از اون فقط كافيست كه نرم افزار مربوطه را دانلود و نصب نمائيد . سپس برنامه را اجرا كرده و دكمه Connect رو بفشاريد و بعد از آن از طريق قسمت Search هر چيزي رو كه ميخواهيد جستجو كرده ، دكمه سمت راست موس را زده و آن را دانلود كنيد .لازم به ذكر است كه اين نرم افزار بيشترين user را در جهان داراست!!!

صفحه جستجو
صفحه Transfer

نسخه Portable

نسخه قابل نصب

REGISTERED USER
19-09-2006, 00:18
مرسي واقعا عالي بود

نرم افزارش حرف نداشت ... سرعت دانلود من رو 21 كرد با اينكه هميشه 6 بود .... خدايا اين ديگه چيه !

از بابت ePlan هم واقعا ممنون ! من دانشجویم به من گفتند این نرم افزار 250000 تومن قیمتش اونم سی دی کپی !

عالی بود !

MaliN
19-09-2006, 01:16
خواهش می کنم می خوای حالا شماره حساب بدم نصف پول رو واریز کنی برام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

REGISTERED USER
19-09-2006, 08:44
می گم من نتونستم با این برنامه روی lan به سرور وصل بشم ! باید تنظیماتی رو انجام بدم ؟