مشاهده نسخه کامل
: بازی بن 10 مبارز [رایگان] [اندروید]
سلام.
خیلی سریع میرم سر اصل مطلب, من و احمد یه بازی ساختیم به نام بن تن مبارز میتونید مجانی برای اندروید دانلودش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر کارا رو احمد انجام داد ولی طراحی مراحل- مدل ها - تکسچرها - گرافیک از من بوده :n06:
این لینک تریلر بازی هست.
اینم لینک خود بازی.
اینم 3 تا عکس از بازی:
یه سری کارای باحال هم کردیم آپدیت جدید فردا میاد حسابی گرافیک میره بالا.
توجه شود این بازی کپی برداری شده نیست و برداشت آزاد از روی کارتون هست و تمامی مراحل جزء به جزء توسط خود ما ساخته شده و به صورت کاملاً رایگان منتشر شده.
منتظر نظراتتون هستم. :n12: ( وقت انتقامه :n24: )
با تشکر.
M0hsen3D
20-08-2015, 20:06
سلام, فرصت کردم یه چند دقیهقه ای بازیش کنم تبریک میگم بهتون پیام و احمد عزیز بازی خوبی شده :n01:
منو ها عاله کاملا استایلش به بازی میاد,گرافیک خیلی خوبه کنترل دوربین و کارکتر هم همچنین امیدوارم اینده با اپدیت های باحال تر مراحل جدید تر هم اضافه بشه.
موفق باشید :n16:
استاد شیفو
20-08-2015, 21:48
سلام
یه سوال میخواستم بپرسم .
چرا شما روی بازی های با سبک استراتژیک - دفاع از قلعه مانور نمیدید ؟ این بازی ها بسیار بسیار پرطرفدار هستند چه در ایران و چه در سایر کشور ها .
این جور بازی ها نظیر بن تن و ... خیلی وجود دارند .
فکر کنم ساخت بازی های استراتژیک خیلی ساده تر باشه مخصوصا دفاع از قلعه .
سلام
یه سوال میخواستم بپرسم .
چرا شما روی بازی های با سبک استراتژیک - دفاع از قلعه مانور نمیدید ؟ این بازی ها بسیار بسیار پرطرفدار هستند چه در ایران و چه در سایر کشور ها .
این جور بازی ها نظیر بن تن و ... خیلی وجود دارند .
فکر کنم ساخت بازی های استراتژیک خیلی ساده تر باشه مخصوصا دفاع از قلعه .
سلام,
حتماً به این ایده فکر میکنیم.
ولی اون سبک هم سختی های خودش رو داره و بخواد قشنگ در بیاد خیلی کار میبره نمونش بازی بتلفیش یک سال طول کشید ساخته بشه همینجوری هم داره آپدیت میده امید صادقوند(سازندش).
سلام, فرصت کردم یه چند دقیهقه ای بازیش کنم تبریک میگم بهتون پیام و احمد عزیز بازی خوبی شده :n01:
منو ها عاله کاملا استایلش به بازی میاد,گرافیک خیلی خوبه کنترل دوربین و کارکتر هم همچنین امیدوارم اینده با اپدیت های باحال تر مراحل جدید تر هم اضافه بشه.
موفق باشید :n16:
ممنون از شما که بازی رو تست کردین.
سعی میکنیم تو آپدیت های بعدی خیلی بهترش کنیم.
ممنون.
استاد شیفو
21-08-2015, 07:14
دربار این بازی در میان سازندگان ایرانی خیلی عالی هستش .
درباره بازی استراتژیک دفاع از قلعه به نظرم خیلی ها معتاد اینطور بازی ها هستند و حاظرن از گوگل پلی و کافه بازار براش هزینه کنن از جمله من .:n16:
دربار این بازی در میان سازندگان ایرانی خیلی عالی هستش .
درباره بازی استراتژیک دفاع از قلعه به نظرم خیلی ها معتاد اینطور بازی ها هستند و حاظرن از گوگل پلی و کافه بازار براش هزینه کنن از جمله من .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجه و پیشنهادی که دادین.
حتماً در صورت امکان این سبک بازی هم خواهیم ساخت.
S.R Download
21-08-2015, 14:46
عالی شده ! خیلی خوبه رنگ بندی گرافیک گیم پلی خیلی خوبه دمتون گرم :n16:
عالی شده ! خیلی خوبه رنگ بندی گرافیک گیم پلی خیلی خوبه دمتون گرم :n16:
ممنون دم شما گرم که وقت گذاشتی :n12:
با سلام خدمت همه دوستان.
خوشبختانه بازی پیشرفت خیلی خوبی داشته فعلاً در تنها 4 روز به دانلود بالای 10 هزار رسیدیم و الان رتبه 8 تو لیست تازه های برتر رایگان کافه بازار رسیدیم.
اینم عکسش :
احمد دات
24-08-2015, 00:30
با سلام خدمت همه دوستان.
خوشبختانه بازی پیشرفت خیلی خوبی داشته فعلاً در تنها 4 روز به دانلود بالای 10 هزار رسیدیم و الان رتبه 8 تو لیست تازه های برتر رایگان کافه بازار رسیدیم.
اینم عکسش :
مهندس پیام ایول داری :n16:
Reza Azimy_RW
24-08-2015, 00:53
پیام خان چه بخشیشو شما انجام دادی ؟
Reza Azimy_RW
24-08-2015, 01:11
طراحی مراحل- مدل ها - تکسچرها - گرافیک از من بوده :n06:
اها متوجه شدم
_ پیام خان نورپردازی خیلی افتضاح انجام شده . همه ابجکتا به نظر میرسه emissive داره که نباید بالا میگرفتی و روشنایی ها رو با نور و diffase باید انجام بدی ( یا اینکه دایرکشن لایتت خیلی پر نوره ) و بیشتر از اسپوت لایتا اسفاده میکردی
_ مدلها هم که خیلی ساده هست . فکر نکنم کاراکترا رو هم خودت زده باشی اگه زدی هم کاراکتر دشمنا تکسچرینگ افتضاحی داره
_ انتخاب تکسرچر هم غیر اصولی و فوقالعاده بد
_ نورپردازی که خیلی بده
_ یه دونه شیدر درست حسابی هم استفاده نکردی البته گرافیک فقط چند تا شیدر نیست باید فنی گرافیکو بالا ببری ( با تکسچرینگ عالی و ... )
_ اون مواد مذاب اصلا یه bloom هم نداره که فاجعس
_ جزییات هم که صفر
_ سایه کاراکترا باید bloor تر بشه اینا قشنگ یه دایره لبه دار شده تغریبا که واقعا خیلی بده !
_ کلا گرافیک ,گرافیکه خشک یونیتیه
گیم پلی رو هم که ندیدم ولی احتمال میدم احمد خان کارشو عالی انجام داده
دیگه ببین اگه بازی رو انجام میدادم چقدر ایراد میزد بیرون :دی
به هر حال برات ارزوی موفقیت میکنم ایشالله کارای بعدی پیشرفت کنی واسه اول کار خوبه :n06:
اول خبر جدید رو بدم :
در کمتر از 12 ساعت از رتبه 8 به 5 صعود کردیم :n06:
@Reza Azimy_RW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعاً ممنون که نظرت رو دادی, بعضی از موارد اوکی شدن برای سایه هم من یه سیستم درست کردم که سایه داینامیک برای کاراکتر اصلی میسازه توی تستی که زدیم از این دایره ی زیرش فریم ریت بهتری هم میداد :n04: توی تریلر میتونی ببینی چه شکلیه , حتماً به زودی اون رو جایگزین میکنیم.
منتظرم بازی رو انجام بدی بیای نظرت رو بگی :n06:
احمد دات
24-08-2015, 13:03
اها متوجه شدم
_ پیام خان نورپردازی خیلی افتضاح انجام شده . همه ابجکتا به نظر میرسه emissive داره که نباید بالا میگرفتی و روشنایی ها رو با نور و diffase باید انجام بدی ( یا اینکه دایرکشن لایتت خیلی پر نوره ) و بیشتر از اسپوت لایتا اسفاده میکردی
_ مدلها هم که خیلی ساده هست . فکر نکنم کاراکترا رو هم خودت زده باشی اگه زدی هم کاراکتر دشمنا تکسچرینگ افتضاحی داره
_ انتخاب تکسرچر هم غیر اصولی و فوقالعاده بد
_ نورپردازی که خیلی بده
_ یه دونه شیدر درست حسابی هم استفاده نکردی البته گرافیک فقط چند تا شیدر نیست باید فنی گرافیکو بالا ببری ( با تکسچرینگ عالی و ... )
_ اون مواد مذاب اصلا یه bloom هم نداره که فاجعس
_ جزییات هم که صفر
_ سایه کاراکترا باید bloor تر بشه اینا قشنگ یه دایره لبه دار شده تغریبا که واقعا خیلی بده !
_ کلا گرافیک ,گرافیکه خشک یونیتیه
گیم پلی رو هم که ندیدم ولی احتمال میدم احمد خان کارشو عالی انجام داده
دیگه ببین اگه بازی رو انجام میدادم چقدر ایراد میزد بیرون :دی
به هر حال برات ارزوی موفقیت میکنم ایشالله کارای بعدی پیشرفت کنی واسه اول کار خوبه :n06:
آقا رضا عزیز دل
آقای مهندس پیام برای گرافیک خیلی روشها معرفی کرد ولی من بخاطر حجم و بعضی از شرایط نزاشتم ازشون تو بازی استفاده کنه
یعنی سایه دینامیک زده بودن برای کاراکتر عالی و خیلی از موارد دیگه گرافیک در اصل گرافیک اصلی این نبود
شما دقت کن بازی سه بعدی 17 مگ داریم ببین چقدر سخته جا دادن با این حجم کم (اونم برای بازی رایگان )
شما هم موفق باشی داداش رضا
Reza Azimy_RW
24-08-2015, 19:35
ممنون احمد جان درسته ولی وقتی داینامیک نشد حده اعقل این دایره رو بیشتر بلور میکردین و کوچیکتر میکردین به هر حال مهم نیست بازیش میکنم ببینم چجوریه کارتون درسته :n16:
از موفقیت تو بازار هم مشخصه گیم پلی رو گل کاشتین :n09::n06:
آپدیت های جدید بازی اومده میشه به موجودات بیشتری تبدیل شد و دشمنان بیشتری داریم.
به زودی مرحله 6 هم به بازی اضافه میشه به همراه چند مدل موجود دیگه.
بازی تا الان 60 هزار دانلود رو رد کرده و توی "تازه های برتر رایگان" رتبه 2 هستیم ، امیدواریم به رتبه 1 دست پیدا کنیم همین روزا.
S.R Download
31-08-2015, 14:55
واثعا دمتون گرم خیلی خوبه ! :n01:
آخه خدایی "راه حل های حل نشده " و " چیپس و پفک " خیلی از برنامه های مسخره دیگه برای چی رتبه آووردن من نمیدونم :n34:
احمد دات
31-08-2015, 21:27
واثعا دمتون گرم خیلی خوبه ! :n01:
آخه خدایی "راه حل های حل نشده " و " چیپس و پفک " خیلی از برنامه های مسخره دیگه برای چی رتبه آووردن من نمیدونم :n34:
داداش آقایی :n16:
داداش روزگار مارو میبینی یه مشت برنامه دیتابیسی محتوایی(که یه سورسه با یه دیتابیس که از سایت بیتونه جمع شده) ریخت دور ورمون بعد همشون هم با نوتیفیکشن هزار تا راه دیگه نظر جمع می کنن :n14:
:n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14: :n14:
به زودی خبری جالب رو میدم راجع به بازی و آپدیت هاش و آمار های جدید از تعداد دانلود و غیره ولی یه چیزی برامون جالب بود این بود که سایت avav بازیمون رو بدون اینکه چیزی بگیم نقد کرده حتی خودمون هم نمیدونستیم و فقط هم تعریف کرده. :n04::n01:
نقد و بررسی بن تن مبارز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عادل سلیمی 20
01-09-2015, 16:33
به زودی خبری جالب رو میدم راجع به بازی و آپدیت هاش و آمار های جدید از تعداد دانلود و غیره ولی یه چیزی برامون جالب بود این بود که سایت avav بازیمون رو بدون اینکه چیزی بگیم نقد کرده حتی خودمون هم نمیدونستیم و فقط هم تعریف کرده. :n04::n01:
نقد و بررسی بن تن مبارز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به به مبارکه
آقا پیام خسته نباشید و همچنین احمد عزیز
یه مدته کمتر میام انجمن این رو ندیده یودم.
به امید معرفی شدن بازیتون تو سایت های معتبر جهان.
گفته بودم یه سری خبر جدید میدم.
بالای 10 هزار تا نظر داده شده برای بازی که میانگین امتیاز 4.7 از 5 رو گرفتیم تو این همه نظر.
رتبه اول تو بخش خودمون هم شدیم و 100 هزار دانلود رو چند وقته رد کردیم.
بعد از مدت ها با یه خبر جدید اومدم.
چند روزی هست که تعداد نصب فعال بازی از 200 هزار رد کرده.
تعداد 5 ستاره هم بالای 21 هزار هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.