مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ مناسب رشته ی فیزیوتراپی//رادیولوژی
ultimateaghc
20-08-2015, 19:11
با سلام
دنبال لپ تاپی مناسب با این مشخصات می گردم :
چون دانشجو هستم لپ تاپی می خواهم که کیفیت ساخت خوبی داشته باشد ( بدنه فلزی ) و کیبرد خوبی داشته
باشد و البته پشتیبانی نرافزاری خئبی داشته باشد تا حداقل بتوان تا 4 سال از آن استفاده کرد و البته کمی بازی هم میکنم و فقط میخوام بازی need for speed 2015 را به راحتی باز کند و فیلم هم زیاد نگاه میکنم و می خوام که صفحه نمایش خوبی داشته باشه و تا مرز 3 میلیون می تئانم خرج کنم و تا دی هم می توانم صبر کنم
با سلام
دنبال لپ تاپی مناسب با این مشخصات می گردم :
چون دانشجو هستم لپ تاپی می خواهم که کیفیت ساخت خوبی داشته باشد ( بدنه فلزی ) و کیبرد خوبی داشته
باشد و البته پشتیبانی نرافزاری خئبی داشته باشد تا حداقل بتوان تا 4 سال از آن استفاده کرد و البته کمی بازی هم میکنم و فقط میخوام بازی need for speed 2015 را به راحتی باز کند و فیلم هم زیاد نگاه میکنم و می خوام که صفحه نمایش خوبی داشته باشه و تا مرز 3 میلیون می تئانم خرج کنم و تا دی هم می توانم صبر کنم
سلام
فکر نمیکنم رشته شما نیازمند نرم افزار سنگینی باشه احتملا بیشتر شبیه سازی های اناتومی مانند دارید که نیاز به سخت افزاری قوی ندارند
ولی به هر حال بهترین انتخاب برای شما asus k550jk هست
i7hq/gtx850/8giram/15fhd
ultimateaghc
30-08-2015, 16:55
لپ تاپ مولتی مدیا تا سقف 3.700
با سلام لطفا لپ تاپی مناسب برای فیلم دیدن کمی بازی ( زیاد بازی نمی کنم ولی دلم میخواد تا 3 یا 4 سال وقتی بازی را نصب کردم بتونه به راحتی اجرا کنه ) و کارهای دانشجویی ( رشته ی
فیزیتراپی/رادیولوژی ) و البته کیفیت کیبرد و صفحه نمایشش عالی باشه تا حداکثر 3 میلیون و 70 هزار تومان میتوانم هزینه کنم
من خودم مدل مد نظرم asus n551jk هستش
لپ تاپ خیلی خوبیه ولی چرا n551jx نمیگیرین؟cpu جدیدتر گرافیک قویتر و به همراه Leap motion که با همه اینها 50 تومان گرونتر از بودجه شماست
sent frome my htc one_m9 using Tapatalk
ultimateaghc
30-08-2015, 17:23
لپ تاپ خیلی خوبیه ولی چرا n551jx نمیگیرین؟cpu جدیدتر گرافیک قویتر و به همراه Leap motion که با همه اینها 50 تومان گرونتر از بودجه شماست
میشه لطفا در مورد این مدل بیشتر توضیخ بدین و مزیت هاشو بگین و این که leap motion اصلا چیه و الاعات بیشتری در مورد اون ارائه بدین
مشخصات n551jx
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: دو ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
لیپ موشن دستگاهی مثل kinect xbox با این تفاوت که کوچکتر و دقیق تره که میشه برای بعضی از برنامه های سبک که تو store دستگاه هست استفاده کرد البته فعلا جنبه سرگرمی داره ولی میشه تومحیط ویندوز ازش استفاده کرد
ultimateaghc
30-08-2015, 17:54
مشخصات n551jx
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: دو ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
لیپ موشن دستگاهی مثل kinect xbox با این تفاوت که کوچکتر و دقیق تره که میشه برای بعضی از برنامه های سبک که تو store دستگاه هست استفاده کرد البته فعلا جنبه سرگرمی داره ولی میشه تومحیط ویندوز ازش استفاده کرد
ببخشی میتونه بازی هایی مانند need for speed 2015 یا call of duty را به راحتی باز کنه ؟
100%
javad.pc
31-08-2015, 08:12
سلام
بنده چند روزی این مدل رو خریدم
تقریبا میشه گفت جز تکمیل ترین لپ تاپ های بازاره
یکم وزنش زیاده ولی برای خوده من مشکلی نداره چون هم قدرت خوبی داره هم ظاهر زیبا و شکیل
اینم بررسی کارت گرافیکش تو نت بوک چک
تقریبا از پس اکثر بازی ها ب میاد هر چند هنوز خودم بازی نصب نکردم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farzin_silver
31-08-2015, 09:00
سلام
یکم وزنش زیاده ولی برای خوده من مشکلی نداره چون هم قدرت خوبی داره هم ظاهر زیبا و شکیل
سلام.
گرافیکتون ddr5 هست یا ddr3؟
ممنون.
ultimateaghc
31-08-2015, 10:37
سلام
با سلام نظرتون راجع به lenovo y5070 2015 چیه ؟؟گرافیک اون gtx 960 که از مال این خیلی قویتره در کل در مقایسه این دو لپ تاپ به نظر شما کدوم یکی بهتره
javad.pc
31-08-2015, 11:21
سلام بستگی به خودتون داره
برای من صفحه ips مهم بود
این مدل لنوو خیلی خوبه و شاید بزرگترین ایرادش صفحه نمایشش باشه
tft و روکش براق که که شاید بشه با روکش برا کنار اومد ولی صفحه tft نه
در مورد 4k بودن هم تا جای که من شنیدم از دوستان زیاد کارایی نداره فعلا و fullhd هم مناسب
در مورد گرافیک هم راستش من ی بار شنیدم گفتن ddr5 هست ولی الان متوجه شدم که در دومدل عرضه شده باید بپرسم و مطمعن بشم بعد میگم خدمتتون
ultimateaghc
31-08-2015, 11:56
سلام بستگی به خودتون داره
برای من صفحه ips مهم بود
این مدل لنوو خیلی خوبه و شاید بزرگترین ایرادش صفحه نمایشش باشه
tft و روکش براق که که شاید بشه با روکش برا کنار اومد ولی صفحه tft نه
در مورد 4k بودن هم تا جای که من شنیدم از دوستان زیاد کارایی نداره فعلا و fullhd هم مناسب
در مورد گرافیک هم راستش من ی بار شنیدم گفتن ddr5 هست ولی الان متوجه شدم که در دومدل عرضه شده باید بپرسم و مطمعن بشم بعد میگم خدمتتون
خیلی ممنون راستی من در یکی از نقد و بررسی های این محصول ( Asus n551jk) متوجه شدم که وای فای اون اگه کمی فاصله از مودم زیاد باشه یک دفعه کلی سرعتش میاد پایین شما هم همچین مشکلی دارین؟
ultimateaghc
31-08-2015, 15:45
ببخشید احتمال داره تا حدود 3 ماه دیگه لپ تاپ های بهتری با کانفیگ بهتری به طور مثال با پردازنده های جدید اینتل در این رنج قیمت تا 3.700 وارد بازار بشه
javad.pc
31-08-2015, 19:57
سلام
jk رو نمیدونم اما jx ی همچین مشکلی ندارم
اتفاق قدرت wifi برای خودم جالب بود....
من تبلتم هم ایسوس هست(البته تعصب ندارم و اتفاقی بود بیشتر)تو پذیرایی تقریبا 1 خط از 4 خطش روشنه اما لپ تاپ تقیریبا در اکثر اوقات 4 یا 3 خط روشنه از 5 خطش...
کلا قدرت خوبی داره البته ی مشکل داشتم اولش اونم اینکه لیمیتد میشد wifi که در تنظیمات ویندوز مثل اینکه برای جلوگیری از هدر رفتن باطری این کارو میکنه که با تغییرش مشکل رفع شد...
به شخصه مشکلی با wifi نداشتم تو این چند روز
البته ی نکته پیش اومده برام که وقتی لب تاب رو دور ازمودم روشن کردم وصل نشده و وقتی اومدم نزدیک وصل شده و بعد بدون مشکل فاصله گرفتم از مودم
ultimateaghc
31-08-2015, 21:24
سلام
jk رو نمیدونم اما jx ی همچین مشکلی ندارم
اتفاق قدرت wifi برای خودم جالب بود....
من تبلتم هم ایسوس هست(البته تعصب ندارم و اتفاقی بود بیشتر)تو پذیرایی تقریبا 1 خط از 4 خطش روشنه اما لپ تاپ تقیریبا در اکثر اوقات 4 یا 3 خط روشنه از 5 خطش...
کلا قدرت خوبی داره البته ی مشکل داشتم اولش اونم اینکه لیمیتد میشد wifi که در تنظیمات ویندوز مثل اینکه برای جلوگیری از هدر رفتن باطری این کارو میکنه که با تغییرش مشکل رفع شد...
به شخصه مشکلی با wifi نداشتم تو این چند روز
البته ی نکته پیش اومده برام که وقتی لب تاب رو دور ازمودم روشن کردم وصل نشده و وقتی اومدم نزدیک وصل شده و بعد بدون مشکل فاصله گرفتم از مودم
خیلی منمنون از راهنماییتون[emoji3]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
ultimateaghc
08-09-2015, 11:04
ببخشید احتمال داره تا حدود 3 ماه دیگه لپ تاپ های بهتری با کانفیگ بهتری به طور مثال با پردازنده های جدید اینتل در این رنج قیمت تا 3.700 وارد بازار بشه
شما مطمعن باشین چه i7 نسل چهار بخرین چه نسل 6 تفاوتی تو کارتون احساس نمیکنید
ultimateaghc
08-09-2015, 23:46
شما مطمعن باشین چه i7 نسل چهار بخرین چه نسل 6 تفاوتی تو کارتون احساس نمیکنید
تشکر ببخشید نظر شما درباره ی asus n551jx چیه؟
ultimateaghc
09-09-2015, 00:17
صفحه قبلی عرض کردم
دیدم ممنون یه سوال میتونه بازی metal gear solid را باز کنه؟ یا need for apeed 2015 یا call of duty balck ops 3 ?
ultimateaghc
10-09-2015, 13:06
صفحه قبلی عرض کردم
ببخشید سایتی میشناسید تا از طریق اون بتونم جدیدترین لپ تاپ های وارد شده به بازار را ببینم؟ [emoji15]
دوستانی که توی تهران هستن میشه راهنمایی کنن که کجاها واسه گرفتن لب تاب مناسبه
میرداماد پاساژ پایتخت یا پایین تر از میدان ولی عصر پاساژ های رضا یا ایران
King Tanha
14-09-2015, 13:27
سلام دوستان منتظرتون در مورد لب تاب تاب n56jk-a چیه؟ممنون راهنمایی کنید میخواستم بگیرم.
لپ تاپ خیلی خوبیه البته اگه با رنگ کیبرد مشکلی نداشته باشید
ultimateaghc
15-09-2015, 12:19
با سلام خدمت تمامی دوستان لطفا لپ تاپی از سری G یا N ایسوس به من معرفی کنین که مشخصات زیر را داشته باشه :
1.حداکثرقیمت تا 4 میلیون ولی هر چی کمتر بهتر
2.کاربری من بیشتر فیلم دیدن ، موزیک و بازی البته نه اینکه تمامی باز یهای روز دنیا را بازی کنم بلکه فقط چند مورد
3.کیفیت ساخت بدنش خوب باشه و صفحه نمایشش عالی باشه و چشم را اذیت نکنه
4. چون دانشجو هستم و با توجه به رشته ام ( رادیولوژی) شاید نرافزار های شبیه سازی بدن را باهاش اجرا کنم و در کلانتظار دارم که تمامی کارهای معمولی یک دانشجو را بتوان باهاش انجام داد
5.ارزش خرید بالایی داشته باشه و تا چند سال ساپورت کامل باشه
در انتها میخواستم مدلی را که معرفی میکنید با مدل Asus n551jx مفایسه کنید و بگید کرومش بیشتر به درد من میخوره
[emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]
1 n551jx
2 n550jk touch
3 g56jk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.