ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپ تاپ رشته IT / بوجه تا 3.4 میلیون

The Big Bang Th
20-08-2015, 13:37
با سلام و تشکر از دوستان
من میخواستم تا 3.4 میلیون برای لپ تاپ هزینه کنم. کار اساسی من هم با پردازشگر لپ تاپ هست که بسیار مهم است قدرتمند باشد ، زیاد اهل بازی نیستم اما فیلم زیاد میبینم و کیفیت صفحه نمایش و قدرت کارت گرافیک در وهله دوم برام ارزش داره؛ ترجیحا دوست دارم SSD هم برای سرعت بالاتر داشته باشم. وزن زیاد مهم نیست اما چون زیاد حمل و نقل میکنم، انتظار دارم وزن قابل تحمل باشد.هدفم هم خرید لپ تاپ برای دانشجوی کارشناسی ارشد IT هستش. (باتری قوی هم نیازم هست). خوشحال میشوم مدل های پیشنهادی دوستان را بدونم ؟

متشکرم

NOR-1
20-08-2015, 16:35
سلام با توجه به انتظاراتی که از لپ تاپ دارین به نظرم اگه مک بوک پرو بگیرین به صرفه تره مخصوصان که ویندوز هم میتونین روش نصب کنین
ولی در هر حال اکثر لپ تاپ های 3 تومان به بالا پردازنده و گرافیک i7 4700-4710 و gtx 850 و gtx 860 دارن پیشنهاد میکنم n551 یا g56jk بگیرین

sent frome my htc one_m9 using Tapatalk

HOJ-JAT
20-08-2015, 18:39
با سلام و تشکر از دوستان
من میخواستم تا 3.4 میلیون برای لپ تاپ هزینه کنم. کار اساسی من هم با پردازشگر لپ تاپ هست که بسیار مهم است قدرتمند باشد ، زیاد اهل بازی نیستم اما فیلم زیاد میبینم و کیفیت صفحه نمایش و قدرت کارت گرافیک در وهله دوم برام ارزش داره؛ ترجیحا دوست دارم SSD هم برای سرعت بالاتر داشته باشم. وزن زیاد مهم نیست اما چون زیاد حمل و نقل میکنم، انتظار دارم وزن قابل تحمل باشد.هدفم هم خرید لپ تاپ برای دانشجوی کارشناسی ارشد IT هستش. (باتری قوی هم نیازم هست). خوشحال میشوم مدل های پیشنهادی دوستان را بدونم ؟

متشکرم
اگر کار خاص سنگینی با لپتاپ نداری اصلا نیازی به پردازنده قوی (ب قول خودتان )ندارید و یک الترا بوک میتونه کار شما رو را بیندازه و همه مشخصات مد نظر شما مثل وزن کم شارژ بالا ssdرو دارد

pariya-dehghan
09-10-2015, 18:33
سلام

یه لپ تاپ برای کسی که برنامه نویس هست و بودجه هم تا 3.5 باشه و اینکه کارهای گرافیکی و حافظه براش مهم باشه رو میشه معرفی کنید خودم hpenvy 15-k009ne مد نظرم هست اگه میشه لطف کنید بگید خوب هست یا نع و اگه پیشنهاد بهتری دارین ممنون میشم بم بگین