مشاهده نسخه کامل
: چرا فایل ها Fragment میشوند؟
ALIREZA-PH
20-08-2015, 11:24
سوال اولم اینه که چرا فایل ها Fragment میشوند؟ چگونه میتوان از این عمل جلوگیری کرد ؟
یک هارد HDD IDE چهل گیگ دارم که هر فایلی توش درست میشه کامل FRAGMENT هست .
روش ویندوز نصب کردم همه فایل ها Fragment بود .
1- چرا Fragment؟
2- هارد خراب است؟
3- بهترین برنامه تست هارد ؟
ata.royalfalcon
20-08-2015, 18:29
سوال اولم اینه که چرا فایل ها Fragment میشوند؟ چگونه میتوان از این عمل جلوگیری کرد ؟
یک هارد HDD IDE چهل گیگ دارم که هر فایلی توش درست میشه کامل FRAGMENT هست .
روش ویندوز نصب کردم همه فایل ها Fragment بود .
1- چرا Fragment؟
2- هارد خراب است؟
3- بهترین برنامه تست هارد ؟
1. حذف و اضافه کردن مکرر فایلها و یا پرحجمتر یا کم حجمتر شدن هر فایل (مثلاً داخل فایل RAR اطلاعات بیشتری ذخیره کنید یا تعدادی رو حذف کنید) ؛ استفاده بیش از حد از sparse files و حتی کمبود فضای آزاد (low free space) از عوامل فرگمنت شدن فایلها هست و حتی خود فایل سیستم گاهی اوقات فضاهای خالی برای استفاده های بعدی بین فایلها ایجاد و رزرو میکند .
2. فرگمنت شدن اطلاعات ارتباطی با خرابی یا وجود مشکل در هارد دیسک ندارد .
3. همین برنامه ای که داخل ویندوز موجوده کفایت میکند . هارد دیسک رو آنالیز کنید و اگر میزان فرگمت شدن دیتاها زیاد باشه میتونید Defragment کنید ، در غیر اینصورت ضرورتی به انجام اینکار وجود ندارد .
ALIREZA-PH
20-08-2015, 23:07
1. حذف و اضافه کردن مکرر فایلها و یا پرحجمتر یا کم حجمتر شدن هر فایل (مثلاً داخل فایل RAR اطلاعات بیشتری ذخیره کنید یا تعدادی رو حذف کنید) ؛ استفاده بیش از حد از sparse files و حتی کمبود فضای آزاد (low free space) از عوامل فرگمنت شدن فایلها هست و حتی خود فایل سیستم گاهی اوقات فضاهای خالی برای استفاده های بعدی بین فایلها ایجاد و رزرو میکند .
2. فرگمنت شدن اطلاعات ارتباطی با خرابی یا وجود مشکل در هارد دیسک ندارد .
3. همین برنامه ای که داخل ویندوز موجوده کفایت میکند . هارد دیسک رو آنالیز کنید و اگر میزان فرگمت شدن دیتاها زیاد باشه میتونید Defragment کنید ، در غیر اینصورت ضرورتی به انجام اینکار وجود ندارد .
دوست عزیز ، هارد تاخیر فوق العاده زیادی دارد . ( انتقال یک فایل 5 مگابایتی 40 ثانیه طول میکشند بوت ویندوز 15 دقیقه )
پس هارد مشکل یا Delay دارد .
با Low Level Format درست میشود؟
دوست عزیز ، هارد تاخیر فوق العاده زیادی دارد . ( انتقال یک فایل 5 مگابایتی 40 ثانیه طول میکشند بوت ویندوز 15 دقیقه )
پس هارد مشکل یا Delay دارد .
با Low Level Format درست میشود؟
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
اگر مشکل fragment باشه بایک defragment کردن باید این مشکل حل بشه
ALIREZA-PH
23-08-2015, 17:39
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
اگر مشکل fragment باشه بایک defragment کردن باید این مشکل حل بشه
با عرض پوزش برای تاخیر.
البته مشکل من کند بودن هارد است . هر فایل که ایجاد میشود ، حتی اگر خالی باشد Fragment است.
هم اکنون با هارد ساتا کار میکنم.این هارد IDE هست
این هم اسکرین شات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
24-08-2015, 07:29
با عرض پوزش برای تاخیر.
البته مشکل من کند بودن هارد است . هر فایل که ایجاد میشود ، حتی اگر خالی باشد Fragment است.
هم اکنون با هارد ساتا کار میکنم.این هارد IDE هست
این هم اسکرین شات:
هر فایل که ایجاد میشود ، حتی اگر خالی باشد Fragment است.
فايل سيستم پارتيشنهاي اين هارد ديسك چي هست ؟ اگر FAT32 هست حتماً با فايل سيستم NTFS فرمت كنيد . علاوه بر مواردي كه قبلاً گفتم نوع فايل سيستم هم در ميزان فرگمنت شدن اطلاعات موثر هست . حتي بعضي از فايل سيستمها هستند كه اطلاعات ذخيره شده در آن در مقايسه با NTFS كمتر دچار پراكندگي يا فرگمنت ميشوند (مثل Ex4 يه يك نوع فايل سيستم لينوكسي هست) .
البته مشکل من کند بودن هارد است
براي بهبود سرعت كار چندان موثري از دست شما برنمياد . اين هارد ديسك قديمي هست و اينكه كاركرد بسيار بالايي هم داره و مستهلك شده محسوب ميشه (بيش از 60 هزار ساعت ظاهراً) . پيشنهاد ميكنم با مدل جديدتر و آكبند تعويض كنيد .
ALIREZA-PH
24-08-2015, 10:11
NTFS هست.
خودم هم فکر میکردم سوخته باشه .
چون تو HDD regenator هر 1000 سکتور 1 DELAY داشت.
هاردتون نرم افزاری قابل تعمیر نیست و ارزش هم نداره هزینه کنید باید یک هارد دیگه تهیه کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.