مشاهده نسخه کامل
: مشکل با shut down کردن ویندوز
armin_punisher6
19-08-2015, 23:14
سلام من دو تا مشکل دارم:
1.از وقتی رو لپ تاپم 10 نصب کردم هنگام shut down کردن لپ تاپ،ال سی دیش خاموش میشه ولی کل لپ تاپ خاموش نمیشه.مجبورم دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموش شه.
2.راهی هست برای دیدن عکسها،از همون برنامه نمایش عکس ویندوز 8 استفاده کرد؟
sariryan
21-08-2015, 06:35
سلام
من هم همچین مشکلی با ویندوز 8 داشتم .
باید پس از نصب ویندوز درایورها را از سایت خود لپتاپتون دانلود و نصب کنید و اگر تونستید بایوس را هم آپدیت کنید.
armin_punisher6
21-08-2015, 13:05
سلام
من هم همچین مشکلی با ویندوز 8 داشتم .
باید پس از نصب ویندوز درایورها را از سایت خود لپتاپتون دانلود و نصب کنید و اگر تونستید بایوس را هم آپدیت کنید.
درایورهارو از خود سایت hp دانلود کردم.بایوس هم قبل تعویض ویندوز آپدیت کردم.
Public Enemy
22-08-2015, 10:15
با سلام . ویندوز 8/8.1/10 از بوت هیبریدی بهره می برند ، به معنای اینکه فقط برخی از برنامه ها و سرویس ها در هنگام خاموش کردن رایانه بسته می شوند و سایر آنها همانند حالت Hibernate به صورت موقت در هارد ذخیره میشن .
ممکنه بنا بر برخی مشکلات درایوری ، ویندوز نتونه به خوبی همه ی پروسه هارو ببنده یا ذخیره کنه . لذا مشکلی مشابه مشکل شما پیش میاد
در این جور موارد بهتره غیر فعالسازی Fast StartUp رو از Power Options تست کنین .
اگر دیدین که مشکل با غیر فعالسازی Fast Startup حل شد ، بعد بگردین ببینین کدوم یکی از درایور ها یا نرم افزار ها در عملیات خاموش شدن رایانه اختلال ایجاد کرده
Public Enemy
22-08-2015, 10:22
با سلام . ویندوز 8/8.1/10 از بوت هیبریدی بهره می برند ، به معنای اینکه فقط برخی از برنامه ها و سرویس ها در هنگام خاموش کردن رایانه بسته می شوند و سایر آنها همانند حالت Hibernate به صورت موقت در هارد ذخیره میشن .
ممکنه بنا بر برخی مشکلات درایوری ، ویندوز نتونه به خوبی همه ی پروسه هارو ببنده یا ذخیره کنه . لذا مشکلی مشابه مشکل شما پیش میاد
در این جور موارد بهتره غیر فعالسازی Fast StartUp رو از Power Options تست کنین .
اگر دیدین که مشکل با غیر فعالسازی Fast Startup حل شد ، بعد بگردین ببینین کدوم یکی از درایور ها یا نرم افزار ها در عملیات خاموش شدن رایانه اختلال ایجاد کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.