مشاهده نسخه کامل
: جایگزین کردن نورتیلیپتیلن
دروود برای خانمی 55 ساله که نورتیلیپتلین بهش نمی سازه... یعنی بدتر اعصاب ش رو خراب میکنه... چه داروی جایگزینی هست؟ مشکل افسردگی همراه با اضطراب
دارو جایگزین که وجود داره،اما باید تحت نظر روانپزشک دارو تعویض بشه
بغیر از اون دارو هایی که همزمان مصرف شدن هم گاهی میتونن علامتی اینچنین ایجاد کنن
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
دارو جایگزین که وجود داره،اما باید تحت نظر روانپزشک دارو تعویض بشه
بغیر از اون دارو هایی که همزمان مصرف شدن هم گاهی میتونن علامتی اینچنین ایجاد کنن
دروود
آقای دکتر خواهشن پاسخ بدید مادرم ما رو روانی کرده :n34:
الان بردم ش دکتر و بهش zoloft داده ، هفته اول نصف ظهر ها و از هفته بعد ظهر یک عدد
صبح و ظهر هم کلرودیازپوکساید...الان گیر داده که من شب چی بخورم ..البته راست میگه مشکل خواب شب داره که به دکتر هم گفته. نورتریپتیلن باعث شده من شب ها خوابم نبره
نمیشه این zoloft رو شب ها خورد جای ظهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من امشب موقتا بهش دادم نصف رو شب بخوره.. تا فردا ببنیم چی میشه
من تعجب کردم چرا قرص برای شب بهش نداده!
نورتریپتیلین باعث آرامبخشی میشه و استفاده اش در شب به خواب رفتن کمک میکنه،اما برعکس اون SSRI ها معمولا اثر تحریکی و ضد خواب دارن که معمولا در طول روز تجویز میشن،اگرچه میتونن باعث خواب آلودگی هم بشن(!).
بنابراین مصرف این دارو در شب مشکلی نداره و اگه بیمار باهاش راحت هست تفاوتی با مصرفش در روز نداره
نورتریپتیلین باعث آرامبخشی میشه و استفاده اش در شب به خواب رفتن کمک میکنه،اما برعکس اون SSRI ها معمولا اثر تحریکی و ضد خواب دارن که معمولا در طول روز تجویز میشن،اگرچه میتونن باعث خواب آلودگی هم بشن(!).
بنابراین مصرف این دارو در شب مشکلی نداره و اگه بیمار باهاش راحت هست تفاوتی با مصرفش در روز نداره
مشکل اینجاست که عادت کرده با قرص شب ها بخوابه... نه اون نورتلیپتییلن خیلی داغون بود...بدترش کرد امشب اولین روز هست. گیر داد که شب قرص ندارم. منم قرصی که گفته ظهر بخور رو بهش شب دادم ..خوب این پزشک که ده بار بهش گفته من شب خوابم نمیبره ..چرا خواب اور برای شب نداده ..عجیبه :n34:
خوب اگه دیدی با شب خوردن این قرص راحته که میتونه همینجوری مصرف کنه
احتمالا چون کلوردیازپوکساید در روز تجویز شده ترجیح داده که شب داروی خواب آور داده نشه،بخصوص که فردی با سن بالا هست.
اگه واقعا با خواب مشکل دارن باید دوباره مراجعه بشه که دارو ها با تناسب تجویز بشن
خوب اگه دیدی با شب خوردن این قرص راحته که میتونه همینجوری مصرف کنه
احتمالا چون کلوردیازپوکساید در روز تجویز شده ترجیح داده که شب داروی خواب آور داده نشه،بخصوص که فردی با سن بالا هست.
اگه واقعا با خواب مشکل دارن باید دوباره مراجعه بشه که دارو ها با تناسب تجویز بشن
اقای دکتر هنوز نخوابیده..خوابش میاد اما خوابش نمیبره ..این رو تازه شب خورده اگر ظهر میخورد که دیگه اصلا نمی تونست بخوابه
واویلا...چه کرده دکتره :n21:
سلام ..فعلا من تجویز کردم که این زلفت رو شب ها بخوره...تا یک هفته اثرش ببینه بعد اگر نشد بره پیش پزشک..چطوره؟ برای اینکه سن ش بالاست اشکال نداره شب بخوره؟
نه مشکلی نیست شب مصرف بشه
نه مشکلی نیست شب مصرف بشه
دروود اقای دکتر متاسفانه شب ها خوابش نمی بره یا چند ساعت میخوابه و بیدار میشه ....من میگم شاید بهش قرص رو ظهر داده تا شب خوابش بره شاید اثر قرص این طور هست که دیر اثر میکنه
اصلا این قرص ها مال خواب نیست
نورتریپتلین چون خودش اثر آرامش بخشی داره،باعث خواب بهتر میشد
اما ایشون برای دریافت داروی خواب باید مراجعه داشته باشن.
اصلا این قرص ها مال خواب نیست
نورتریپتلین چون خودش اثر آرامش بخشی داره،باعث خواب بهتر میشد
اما ایشون برای دریافت داروی خواب باید مراجعه داشته باشن.
پس چرا پزشک متخصص بهش دارو خواب نداده؟ :n21:
Alireza SM
22-09-2015, 16:45
دزیپرامین و ایمیپرامین داروهای مناسبی هستن که متخصص اعصاب و روان باید تجویز کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.