مشاهده نسخه کامل
: سی پی یو با باس 800
ALIREZA-PH
18-08-2015, 16:00
سلام دوستان.
یه مادربرد P4S800D-X
دارم که تو اینترنت زده که باس 800 و pentium4 رو ساپورت میکنه . اما حالا یه سی پی یو PENTIUM 4 3.0GH دو هسته ای خریدم و وقتی زدم سیستم بالا نیومد و هیچ بوقی نزد.
بردم خدمات کامپیوتری یه CPU با باس 533 انداخت سیستم اومد . گفت باس 800 بهت نمیخوره .
حالا اساتید لطف کنند بگن که چجوری سیستم رو با این سی پی یو اجرا کنم ؟ سی پی یو دو هسته ای هست با سوکت 478
NEED FOR PC
18-08-2015, 16:39
سلام دوستان.
یه مادربرد P4S800D-X
دارم که تو اینترنت زده که باس 800 و pentium4 رو ساپورت میکنه . اما حالا یه سی پی یو PENTIUM 4 3.0GH دو هسته ای خریدم و وقتی زدم سیستم بالا نیومد و هیچ بوقی نزد.
بردم خدمات کامپیوتری یه CPU با باس 533 انداخت سیستم اومد . گفت باس 800 بهت نمیخوره .
حالا اساتید لطف کنند بگن که چجوری سیستم رو با این سی پی یو اجرا کنم ؟ سی پی یو دو هسته ای هست با سوکت 478
سلام.
مینتون طبق گفته خودتون مشکلی نداره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمالا خود پردازنده مشکل داره رو ی سیستم دیگه اگر امکانش هست تست کنید یا یک پردازنده پنتیوم 4 دیگر رو سیستم خودتون تست کنید.
بدرود
بایوس مین رو اپدیت کنید اگر به اخرین ورژن است و مینتون این پردارنده رو ساپورت میکنه و با این fsb سازگاره در غیر این صورت یا پرداازنده مشکل داره یا ولتاژ کافی بهش نمیرسه که هم مبتونه از مدار تغذیه مین باشه هم پاور سیستم
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
ALIREZA-PH
19-08-2015, 08:48
بایوس مین رو اپدیت کنید اگر به اخرین ورژن است و مینتون این پردارنده رو ساپورت میکنه و با این fsb سازگاره در غیر این صورت یا پرداازنده مشکل داره یا ولتاژ کافی بهش نمیرسه که هم مبتونه از مدار تغذیه مین باشه هم پاور سیستم
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
داداش تو هر دفعه میگی که برو بایوس آپدیت کن . خب من هر کاری میکنم فقط فریمور بایوس آپدیت میشه .میشه لینک آموزش رو بدین ؟
خب من فکر میکنم منطور اون سایتا تو حالت اورکلاک هست . خدمات کامپیوتری گفت که باس 533 بهت می خوره . در ضمن سی پی یو سالمه . (دسته دو گرفتم)
در ضمن بایوس من جایی برای افزایش ولتاژ نداره . و فقط گزینه Ignore داره . FSB هم نداره .و فقط جامپ داره و فرکانس رم هم تا 400 داره .
نمیشه باس یا FSB را اورکلاک کرد ؟!
داداش تو هر دفعه میگی که برو بایوس آپدیت کن . خب من هر کاری میکنم فقط فریمور بایوس آپدیت میشه .میشه لینک آموزش رو بدین ؟
خب من فکر میکنم منطور اون سایتا تو حالت اورکلاک هست . خدمات کامپیوتری گفت که باس 533 بهت می خوره . در ضمن سی پی یو سالمه . (دسته دو گرفتم)
در ضمن بایوس من جایی برای افزایش ولتاژ نداره . و فقط گزینه Ignore داره . FSB هم نداره .و فقط جامپ داره و فرکانس رم هم تا 400 داره .
نمیشه باس یا FSB را اورکلاک کرد ؟!
فریم ویر بایوس چیه؟ بایوس رو شما آپدیت کنید ورژنش تغییر میکنه ورژن فعلی بایوستون رو هم میتونید با نرم افزار cpu-z ببینید اگر ورژن بالاتر از ورژن فعلی در سایت مینتون نیست ولش کنید
شما اگه تو گوگل مدل مینتتون رو بزنید و مشخصات مین رو بنویسید مقدار fsb مین رو مینویسه میتونید مقدارش رو بفهمید که مین شما این مقدار رو با توجه به عکس ساپورت میکنه
مین یک مقدار fsb داره و باید ببینید در حالت اورکلاک تا چه مقدار پشتیبانی میکنه که این مورد رو هم در مشخصات مینتون مینویسه
شما فقط میتونید fsb پردازنده رو زیاد کنید که اونم با افزایش کلاک پردازنده امکان پذیره یعنی شما مستقیم نمیتونید fsb رو زیاد کنید با افزایش کلاک زیاد میشه که با این سیستم قدیمی توصیه نمیشه
پس چند حالت میمونه یا از بایوسه یا خود پردازنده یا نرسیدن ولتاژ کافی به پردازنده
ALIREZA-PH
19-08-2015, 16:11
خب اگه ولتاژ و دما رو روی Ignore تنظیم کنم چی میشه ؟ مشکل از پردازنده نیست.
راستی یه رم 1GB انداختم و فرکانس تو بایوس تا 533 قابل تغییر شد .
خب اگه ولتاژ و دما رو روی Ignore تنظیم کنم چی میشه ؟ مشکل از پردازنده نیست.
راستی یه رم 1GB انداختم و فرکانس تو بایوس تا 533 قابل تغییر شد .
فرکانس تو بایوس تا 533 قابل تغییر شد؟ منظورتون فرکانس رم هست؟ فرکانس رم با استفاده از تغییر ضریب رم قابل تغییر است چون در کلاک اصلی داره ضرب میشه یعنی شما کلاک پردازنده رو زیاد کنید اونم زیاد میشه ر
من منظور شما رو که ignore کنید متوجه نمیشم شما با توجه به حرف های من باید ولتاژ پردازنده در بایوس رو افزایش دهید که این هم میتونه برای مینتون بد باشه هم ممکنه دمای پردازنده رو بالا ببره و برای سیستم شما مناسب نیست از پاور سیستم مطمئن هستید؟ با یک پاور قوی تر سیستم رو بررسی کردید؟ حتی ممکنه مین شما سالم باشه ولی مدار تغذیه مین توان تغذیه پردازنده جدید رو نداشته باشه در مواردی هم اینطوری میشه البته این مورد احتمالش کمتره
ALIREZA-PH
20-08-2015, 11:13
فرکانس تو بایوس تا 533 قابل تغییر شد؟ منظورتون فرکانس رم هست؟ فرکانس رم با استفاده از تغییر ضریب رم قابل تغییر است چون در کلاک اصلی داره ضرب میشه یعنی شما کلاک پردازنده رو زیاد کنید اونم زیاد میشه ر
من منظور شما رو که ignore کنید متوجه نمیشم شما با توجه به حرف های من باید ولتاژ پردازنده در بایوس رو افزایش دهید که این هم میتونه برای مینتون بد باشه هم ممکنه دمای پردازنده رو بالا ببره و برای سیستم شما مناسب نیست از پاور سیستم مطمئن هستید؟ با یک پاور قوی تر سیستم رو بررسی کردید؟ حتی ممکنه مین شما سالم باشه ولی مدار تغذیه مین توان تغذیه پردازنده جدید رو نداشته باشه در مواردی هم اینطوری میشه البته این مورد احتمالش کمتره
آره . فرکانس رم . ولتاژ هم قابل افزایش نیست . فقط گزینه Ignore داره .
خدمات کامپیوتری گفت باس 533 بهت میخوره . پاور سالم هست .
فکر کنم بهتره تاپیک رو ببندیم.
خودم یه کاریش میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.