ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد western digital my passport 1GB

aramus
18-08-2015, 00:23
سلام دوستان یه هارد western digital my passport 1GB دارم به کامپیوتر وصل بود در حال پخش فیلم که از دستم افتاد رو میز ۲۰ یا ۳۰ سانت
حالا دیگه هیچ جا نمیشناسش و میگه فرمت کن و وقتی هم میخوام فرمت کنم فرمت نمیشه بی هیچ اروری همینطور میمونه
با برنامه های مدریت پارتیشن هم تست کردم نشد هم داخل ویندوز هم با اونایی که بوت میشن
کابل رو هم عوض کردم نشد چراغ هاردم بدون توقف روشن و خاموش میشه بعضی وقت ها هم ثابت میمونه
اطلاعات داخلش هم مهم نیست
اینم یه عکس از disk management

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
18-08-2015, 08:04
بن نرم افزار مدیریت پارتیشن پارتیشن هارد رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت کنید از طریق cmd هم برای فرمت اقدام کنید اگر نشد فرمت سطح پایین رو تست کنید یک عکس از تب health نرم افزار hdtune هم بزارید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

aramus
18-08-2015, 15:27
بن نرم افزار مدیریت پارتیشن پارتیشن هارد رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت کنید از طریق cmd هم برای فرمت اقدام کنید اگر نشد فرمت سطح پایین رو تست کنید یک عکس از تب health نرم افزار hdtune هم بزارید

با مدریت پارتیشن اون کار رو کردم روی 90 میمونه و دیگه تکون نمیخوره و هر دو ذقیقه یه بار هارد خودش یه صدای بوق میداد

با برنامه فرمت سطح پایین هم نشد و اینجا موند

اینم تب health

اینم CMD موقع فرمت روی 0 percent completed میمونه و همون بوق رو میزنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EXTREME
18-08-2015, 20:36
علتش مشخصه هاردتون مشکل داره relocated sector ها که نرم افزاری قابل حل نیست اگر در حال زیاد شدن باسه باید ببرید برای تعمیر ارور آخر هم یا بدسکتور است یا سکتور delay که با اسکن hdd regenerator مشخص میشه