ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کوچ از Pc به لپ تاپ

death knight
17-08-2015, 20:18
سلام
دوستان هیچ وقت لپ تاپ نداشتم و هیچ درک درستی هم نسبت بهش ندارم ولی مجبورم از Pc دل بکنم
Game بازی می کنم
فیلم و سریال هم زیاد میبینم
موزیک هم همینطور
در مورد خریدش به چه چیز هایی باید توجه کنم
و همین طور توضیح مختصری از برند ها و اینکه اگر مدل خاصی بنظرتون میرسه بگید
هزینه ای هم میخام یه چیز خوب بگیرم اما بدنبال جنس لوکس نیستم
اینه که حالا یکم بالا و پایینش زیاد برام فرقی نمیکنه
پ ن : هر چقدر کمتر هزینه بشه به نفع من هست اما خوب محدودیت هم ندارم
پ ن 2 : دوستان این مدل را معرفی کردن بنظرتون چطوره ؟ Lenovo Y5070 - A و همینطور این مدل ASUS G56JK - A

HOJ-JAT
17-08-2015, 21:09
سلام
دوستان هیچ وقت لپ تاپ نداشتم و هیچ درک درستی هم نسبت بهش ندارم ولی مجبورم از Pc دل بکنم
Game بازی می کنم
موزیک هم همینطور
پ ن 2 : دوستان این مدل را معرفی کردن بنظرتون چطوره ؟ Lenovo Y5070 - A و همینطور این مدل ASUS G56JK - A
سلام
اصل لپتاپ یک کامپیوتر دستی هست واسه جای که نمیشه از کامپیوتر دسکتاپ استفاده کرده مثل دانشگاه سرکلاس درس..مسافرت..و بعضی محل کار
در حقیقت لپتاپ کارانداز هس ولی برای کار طولانی و در یک محل زیاد مناسب نیست و pc خیلی بهتر و ارزون تر هست
تمامی مدل های بازار تا حدودی با اصل بالا پایند هستند(مدل های داریم که با pc یکی هستند ولی بسیار گران هستند و چیزی از pc از نظر وزن کم ندارند!) و مدل های که میزنن از نظر کانفینگ خیلی از مدل های دکستاب ضعیف تر هست
مثلا gtx 960 لپتاپ که پسوند m داره بسیار از دسکتاپ ضعیف تر عمل میکنه و اصلا نباید توقع دسکتاپ را ازش داشت
همه اینا رو گفتم تا با این نتیجه برسم که کارهای که گفتی اگر با لپتاپ انجام بدی ممکنه زیاد خوش ایند نباشه ولی گاهی قابل حمل بودن ارجحیت داره
مدل های که خودت گفتی عالی هستند و میتونی روی g551 و n551 ایسوس هم فک کنی که از اینا کمی قوی تر هستند
برای خرید هم چیز خاصی مد نظر نیست مثل گوشی موبایل گارانتی مهم هست پلمپ بودن هم اهمیت دارد وسایل جانبی هر مدلی که انتخاب کردی از ی و ت ی و ب در بیار و چک کن
موفق باشی

NEED FOR PC
17-08-2015, 21:15
سلام
Game بازی می کنم
موزیک هم همینطور

سلام
منم یکبار از این کوچ ها کردم !

خیلی خوب بود

فیلم و سریال زیاد میبینید پس ترجیحا باید ips باشه
موزیک که رو لپ تاپ حساب نکنید فکر خرید هدفون باشین ! سنهایزر اچ دی 202= 150تومن !
باید به وزن و کیفیتش در نگاه اول توجه کنید بعد مشخصات سخت افزاری
توضیح مختصر برند ها چیز هایی ک یادمه الان ایناس :
ایسوس : قیمت بالا / تو همه لپ تاپ هاش به اندازه نکات مثبت نکات منفی هم هست / صفحه نمایش سری g و زن بوک هاش حرف ندارن
لنوو : قیمت کم / کیفیت کم / ارزش خرید متوسط رو ب بالا / معمولا صفحه نمایش بد مثلا همین y5070 / باتری نچندان قوی تو 97 درصد محصولاتش
ایسر : متاسفانه وارد کننده ها اکثرا مدل های ارزون قیمتش رو میارن و تبدیل شده به برند متفرقه در کشور/ فرقی با لنوو نداره خصوصیاتش از نظر من
msi: قیمت کمی گرون / نکات مثبت به نسبت نکات منفی تو لپ تاپ هاش بیشتره/ معمولا صفحه نمایش خوبی دارن/ مدل های جدید وارد کشور نشدن هنوز/ معمولا باتری خوبی دارن/ وزن بسیار عالی و سبک/ تو اکثر لپ تاپ های رده بالاش امکان گذاشتن ssd +hdd به تعداد 3 عدد هست برای من نکته مثبت بسیار مهمی بود !/ کیفیت لب تاپ هاش اونطور ک باید باشه نیست
اچ پی و دل مدل های خوبی ازشون تو بازار نیست ولی عاشقشونم از همه ی اینایی ک توضیح دادم راجبشون واقعا بهترن! اما نیستن تو کشور مخصوصا دل(مدل جدید و رده بالا)

کمترین هزینه ایی که باید صورت بگیره برای لپ تاپ بنظرم 3 میلیون تومان هست از اون پایین تر چیز خاصی نداریم در واقع زود زده میشین از لپ تاپ .
پیشنهاد من اول سری زن بوک ایسوس بعد اپاچی های msi و سری g ایسوس هست یکیشم خودتون تو متن بهش اشاره کردین هدفون تو جعبه ش هست + صفحه نمایش ips ولی سنگینه 2.7کیلو !
اون لنوو رو نمیپسندم ن کیفیتش ن صفحه ش ن باتریش ن داغ کردنش ن صداش هیچ کدوم خوب نیستن.

بدرود:n16:

Reza31001
17-08-2015, 21:17
با توجه به اینکه گیم بازی می کنید نیازه یه لپتاپ نسبتا خوب بگیرید که مدلهایی که گفتین مناسب هستن

دقیقا این دو مدل رو اخیرا دو تا از دوستام گرفتن
مدلهای رو بورسی هستن و هیچ کدوم هم مشکل خاصی ندارند

در حالت کلی من asus رو پیشنهاد میکنم چون همیشه سری g اون زبان زد بوده و کلا لپ تاپهای عالی هستن
البته 5070 هم عالیه و خودمم lenovo دارم و این برند هم خوبه ولی بین این دو تا من باشم asus رو بر میدارم

کلا برای شما چون دارید لپ تاپ خوب می خرید خیلی فکر نمی کنم لازم باشه خودتون رو درگیر بنچ مارک و تحلیل های مخلف بکنید چون هر دو مدل هم کیفیت خوبی دارند و هم از نظر سخت افزاری جوابگوی شما هستن
شاید مسائل سلیقه ای مثل ظاهر و ... برای شما تعیین کننده باشه

نکته ریز دیگه هم اینه که لپ تاپ هیچ وقت از لحاظ قدرت سخت افزاری به پای pc نمیرسه برای همین برای گیم بازهای حرفه ای و افرادی که تحلیلها و رندرهای پیچیده و سنگین میگیرن pc پیشنهاد میشه
برای همین انتظار نداشته باشید مثلا 2-3 سال دیگه بازیهای گرافیک سنگین روز رو روی بالاترین حالت بازی کنید(البته اجرا میشه به راحتی ولی خوب مثلا 50-60 فریم نمی تونید بگیرید قطعا)

supermax15
17-08-2015, 22:04
سری جی اسوس بخری بهتره چون هم صفحه نمایشش خوبه و همینطور ی هدست خوب داخل جعبش داره ک کار مالتی مدیاتو راه میندازه