مشاهده نسخه کامل
: عکس های فروشگاه نرم افزار با html یا php
با سلام دوستان محترم. بنده برای انجام پروژه ی پایانی، ساخت یک فروشگاه نرم افزار را انتخاب کردم و عکس های محصولاتم را انتخاب کردم و تقریبا قالب کلی سایتم را طراحی کردم. حالا مشکل من اینه که آیا باید عکس ها در پایگاه داده ذخیره شوند و با php کار کنم یا
همان با سایت آپلود شوند. لطفا یک دید کلی از ساخت فروشگاه نرم افزار بمن بدهید خیلی سردرگمم ممنون
tabriz-info
17-08-2015, 21:52
با سلام دوستان محترم. بنده برای انجام پروژه ی پایانی، ساخت یک فروشگاه نرم افزار را انتخاب کردم و عکس های محصولاتم را انتخاب کردم و تقریبا قالب کلی سایتم را طراحی کردم. حالا مشکل من اینه که آیا باید عکس ها در پایگاه داده ذخیره شوند و با php کار کنم یا
همان با سایت آپلود شوند. لطفا یک دید کلی از ساخت فروشگاه نرم افزار بمن بدهید خیلی سردرگمم ممنون
بهتره که عکس ها به صورت معمول با استفاده از php آپلود بشن داخل یک پوشه و فقط مسیر و اسم فایل در دیتابیس ذخیره بشه تا در موقع نیاز از دیتابیس مسیر عکس فراخوانی بشه
آیا لازمه که اول همه ی عکس هارو با css جا سازی کنم بعد با php کار کنم؟
hamedarian2009
18-08-2015, 16:32
آیا لازمه که اول همه ی عکس هارو با css جا سازی کنم بعد با php کار کنم؟
نیازی نیست شما وقتی عکس ها رو در پوشه ای آپلود کردین میتونید با PHP همه آنها را به صورت داینامیک بیاورید شما ابتدا باید پایگاه داده رو طراحی و پیاده سازی کنید بخش کدنویسی آن چیزی ندارد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.