PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کندی

qscesza
16-08-2015, 13:19
سلام
دوستان سرعت سیستم من اومده پایین
مثلا وقتی فایلی رو کپی میکنم یا بازی در حال اجراس...اجازه کار دیگه رو نمیده اگه هم بده خیلی ضعیفه..ویندوزمم 7 هستش..روشن که میشه خیلی توی wellcom می مونه..از لحاظ ویروس بگم با سه تا آنتی ویروس اسکن کردم ویروسی نداشته(بیت دیفندر و کسپر و نود)...اون دیر بالا اومدن رو هم بگم که تیک همه برنامه هایی که با ویندوز میان بالا رو هم برداشتم
قبلا اینطوری نبود..
بدجور رو اعصابه...یکی بگه مشکل کجاست؟؟؟
core i3-ram 8

abs-j
16-08-2015, 13:59
سلام.
کلا سرعت سیستم اومده پایین یا فقط سرعت ویندوز؟
دوتا مورد به ذهن من میرسه:
1- با یه دیسک نجات اویرا(avira rescue disk) اجازه بدید سیستم بوت بشه و سیستم رو ویروس چک کنید.
2- توی سیف مود ویندوز رو بالا بیارید و اونجا هم یه تست بگیرید ببینید همین مشکل رو دارید یا نه. اگه مشکلی نبود یه بار ویندوزتون رو repair کنید احتمالا درست میشه.
مکث زیاد توی صفحه welcome میتونه به خاطر فونتهای نصب شده زیادی و نرم افزار های متعدد باشه و همینطور به خاطر آپدیت ویندوز.

qscesza
16-08-2015, 15:42
سلام.
کلا سرعت سیستم اومده پایین یا فقط سرعت ویندوز؟
دوتا مورد به ذهن من میرسه:
1- با یه دیسک نجات اویرا(avira rescue disk) اجازه بدید سیستم بوت بشه و سیستم رو ویروس چک کنید.
2- توی سیف مود ویندوز رو بالا بیارید و اونجا هم یه تست بگیرید ببینید همین مشکل رو دارید یا نه. اگه مشکلی نبود یه بار ویندوزتون رو repair کنید احتمالا درست میشه.
مکث زیاد توی صفحه welcome میتونه به خاطر فونتهای نصب شده زیادی و نرم افزار های متعدد باشه و همینطور به خاطر آپدیت ویندوز.
]چند باری ویندوز عوض کردم حتی از چند شرکت مختلف...نوین پندار..گردو..دانلوی از سایت ها...جواب نداد
قبلا هم همین برنامه هارو نصب میکردم تازه کمترم شده...
از لحاظ ویروس مطمئنم که نداره

vissoto
16-08-2015, 16:05
سلام

آنتی ویروس ها که به صورت همزمان در سیستم نصب نیستند؟ به صورت موقت آنتی ویروسها را غیرفعال کنید و دوباره چک کنید.
هنگام نصب ویندوز درایو C را فرمت می کنید؟
نرم افزار Hdtune pro را اجرا کنید و در تب Health چک کنید موارد قرمز یا زرد رنگ وجود ندارد ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای درایوها یک دور Disk Defragment را انجام دهید.(ممکن است زمان زیادی طول بکشد)
اگر مدت زمان زیادی است ویندوز نصب شده است ؛ با استفاده از نرم افزار Windows 7 Manager یک دور رجیستری را
Defrag کنید.( Cleaner >>>>> Registry Defrag )

قطعات جانبی مانند فلش مموری ؛ USB HUB ؛ رم ریدر و .... را از سیستم جدا کنید و مجددا چک کنید .(در مورد مکث در صفحه Welcome)

qscesza
17-08-2015, 01:11
سلام

آنتی ویروس ها که به صورت همزمان در سیستم نصب نیستند؟ به صورت موقت آنتی ویروسها را غیرفعال کنید و دوباره چک کنید.
هنگام نصب ویندوز درایو C را فرمت می کنید؟
نرم افزار Hdtune pro را اجرا کنید و در تب Health چک کنید موارد قرمز یا زرد رنگ وجود ندارد ؟

برای درایوها یک دور Disk Defragment را انجام دهید.(ممکن است زمان زیادی طول بکشد)
اگر مدت زمان زیادی است ویندوز نصب شده است ؛ با استفاده از نرم افزار Windows 7 Manager یک دور رجیستری را
Defrag کنید.( Cleaner >>>>> Registry Defrag )

قطعات جانبی مانند فلش مموری ؛ USB HUB ؛ رم ریدر و .... را از سیستم جدا کنید و مجددا چک کنید .(در مورد مکث در صفحه Welcome)

بله فرمت میکنم دیگه!
دف هم کردم...هیچ قطعه جانبی متصل نیست..با اون نرم افزار هم تست گرفتم دما درسته هارد رو هم زده درصد100 سالم..آنتی ویروس ها همزمان نصب نیستن
ویندوز 64 بیتی هستش..آپدیت رو هم انجام نمیدم...در مورد رم هم عکسی رو پیوست کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

qscesza
18-08-2015, 11:08
به به مث اینکه نظرات دوستان تموم شد

abs-j
18-08-2015, 23:05
به به مث اینکه نظرات دوستان تموم شد

مشکل سخت افزاری نداری؟ مثل لقی فن cpu یا مشکل رم یا حتی هارد؟

qscesza
20-08-2015, 21:31
مشکل سخت افزاری نداری؟ مثل لقی فن cpu یا مشکل رم یا حتی هارد؟

نه دوست عزیز...همشون تست شدن

abs-j
20-08-2015, 22:14
نه دوست عزیز...همشون تست شدن

خب شما که همه راه ها رو رفتید ولی مشکل هنوز پابرجاست، یه بار هم ویندوزی رو که شرکت پرند( موجود در پک king) ارائه داده نصب کنید. شاید، فقط شاید مشکل برطرف بشه.

qscesza
22-08-2015, 22:06
خب شما که همه راه ها رو رفتید ولی مشکل هنوز پابرجاست، یه بار هم ویندوزی رو که شرکت پرند( موجود در پک king) ارائه داده نصب کنید. شاید، فقط شاید مشکل برطرف بشه.

با ویندوز عوض کردن مشکلی حل نمیشه

milad.xp
23-08-2015, 11:46
با ویندوز عوض کردن مشکلی حل نمیشه

ببخشید اگه با ویندوز عوض کردن مشکلی حل نمیشه، میشه بگین باید چیکار کنن؟
میشه قبلش بگین چه طور به این نتیجه رسیدین؟

ali_ab
23-08-2015, 12:25
با سلام به دوستان عزیز

بنده هم با همین مشکل روبرو شدم .چندین مرتبه ویندوز عوض کردم ولی فایده نداشت.از صفحه task manager دو عکس خدمت دوستان ارائه میکنم . به نظر اساتید عملکرد cpu و درگیر بودن رم طبیعی هست؟

از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید

stabesh
23-08-2015, 13:38
سلام
رم سیستم کمه حداقل برای ویندوز 7 رم 4 گیگ لازمه شما رمتون 2 گیگه پردازنده تون چیه؟

milad.xp
23-08-2015, 17:22
با سلام به دوستان عزیز

بنده هم با همین مشکل روبرو شدم .چندین مرتبه ویندوز عوض کردم ولی فایده نداشت.از صفحه task manager دو عکس خدمت دوستان ارائه میکنم . به نظر اساتید عملکرد cpu و درگیر بودن رم طبیعی هست؟

موفق باشید

با سلام
اعدادی که جلوی پروسه ها تو بخش cpu هست، غیرطبیعیه. چون همشون صفره.
با نرم افزار Process Explorer نگاهی به پروسه ها بندازین ببینین چه خبره.

qscesza
23-08-2015, 23:10
ببخشید اگه با ویندوز عوض کردن مشکلی حل نمیشه، میشه بگین باید چیکار کنن؟
میشه قبلش بگین چه طور به این نتیجه رسیدین؟
من همه کاری منجمله تعویض ویندوز انجام دادم و به نتیجه ای نرسیدم که اینجا سوالمو مطرح کردم دیگه!

qscesza
23-08-2015, 23:12
با سلام به دوستان عزیز

موفق باشید
من که جواب درستی پیدا نکردم امیدوارم شما مشکلت حل شه...اگه بتونی یه ssd بخری حله.

milad.xp
24-08-2015, 11:00
من همه کاری منجمله تعویض ویندوز انجام دادم و به نتیجه ای نرسیدم که اینجا سوالمو مطرح کردم دیگه!

با سلام
ببینین دوست عزیز، وقتی کسی مشکل شما رو داره باید از دو نظر سیستمشو بررسی کنه:
1- سخت افزاری 2- نرم افزاری
بررسی از نظر سخت افزاری:
کانفیگ سیستم شما بالاست، اما ممکنه قطعاتی که روی سیستمتون سوار شده با هم همخوانی نداشته باشن.
از طرفی ممکنه قطعات خیلی خوب باهم همخوان باشن ولی درست نصب نشده باشن، به طور مثال برای CPU شما که دمای بالایی تولید میکنه از خمیر با کیفت بالا استفاده نشده باشه.

از نظر نرم افزاری:
1- ممکنه ویندوز شما دستکاری شده باشه و هربار که ویندوز رو بریزین مشکل پا برجا باشه.
2- درایورها آپدیت نباشن و مشکل ایجاد کنن.
3- بایوس مادربور شما برای بهره برداری بهتر از سیستم آپدیت نشده باشه.

از اونجایی که دست زدن به سخت افزار هزینه بره توصیه می کنم مراحل زیر رو اجرا کنید:
1- یک ویندوز دست نخورده و خوب رو نصب کنید.(از ویندوز فعلیتون برای نصب استفاده نکنید)
(می تونین به لینک زیر مراجعه کنید:)

2- سعی کنید بعد از نصب ویندوز با مراجعه به سایت سازندگان سخت افزارتون درایورهای به روز رو دانلود و نصب کنید.

اگه با انجام این مراحل مشکلتون حل نشد، مطرح کنین تا سایر مراحل رو ادامه بدیم.
موفق باشین.

qscesza
27-08-2015, 11:22
با سلام
ببینین دوست عزیز، وقتی کسی مشکل شما رو داره باید از دو نظر سیستمشو بررسی کنه:
1- سخت افزاری 2- نرم افزاری
بررسی از نظر سخت افزاری:
کانفیگ سیستم شما بالاست، اما ممکنه قطعاتی که روی سیستمتون سوار شده با هم همخوانی نداشته باشن.
از طرفی ممکنه قطعات خیلی خوب باهم همخوان باشن ولی درست نصب نشده باشن، به طور مثال برای CPU شما که دمای بالایی تولید میکنه از خمیر با کیفت بالا استفاده نشده باشه.

از نظر نرم افزاری:
1- ممکنه ویندوز شما دستکاری شده باشه و هربار که ویندوز رو بریزین مشکل پا برجا باشه.
2- درایورها آپدیت نباشن و مشکل ایجاد کنن.
3- بایوس مادربور شما برای بهره برداری بهتر از سیستم آپدیت نشده باشه.

از اونجایی که دست زدن به سخت افزار هزینه بره توصیه می کنم مراحل زیر رو اجرا کنید:
1- یک ویندوز دست نخورده و خوب رو نصب کنید.(از ویندوز فعلیتون برای نصب استفاده نکنید)
(می تونین به لینک زیر مراجعه کنید:)

2- سعی کنید بعد از نصب ویندوز با مراجعه به سایت سازندگان سخت افزارتون درایورهای به روز رو دانلود و نصب کنید.

اگه با انجام این مراحل مشکلتون حل نشد، مطرح کنین تا سایر مراحل رو ادامه بدیم.
موفق باشین.
از لحاظ سخت افزاری بیرون تست شده و همه قطعات سالمن
ویندوز رو هم با اینکه قبلا بارها عوض کرده بودم و بدون دستکاری بود بازم رو صحبت شما دانلود کردم و نصب کردم.
درایور های مادربرد و گرافیک و بایوس هم همه بروز شدن...قبلا هم بروز بود!
کابلهارو در آوردم دوباره جا زدم رم ها و ...حتی کابل ساتا هارد رو هم تعویض کردم.
درست که نشد هیچ..الان قسمت starting windows که بعد روشن کردن سیستم میاد هم با گیره بیشتر از قبل رد میشه...

milad.xp
27-08-2015, 18:45
لطفا با نرم افزار CPUZ مشخصات دقیق سخت افزارتون رو بفرستین.
(از همه ی زبانه ها عکس بگیرین. تو زبانه ی SPD از هر Slot جداگانه عکس بگیرین)
امیدوارم که مشکلتون حل بشه.

qscesza
28-08-2015, 09:43
لطفا با نرم افزار CPUZ مشخصات دقیق سخت افزارتون رو بفرستین.
(از همه ی زبانه ها عکس بگیرین. تو زبانه ی SPD از هر Slot جداگانه عکس بگیرین)
امیدوارم که مشکلتون حل بشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

stabesh
28-08-2015, 09:50
مشخصات سیستمتونم نصبتا بالاست واقعا چرا این طوری میشه؟؟!!!
جالبه