ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن wi-fi تلویزیون سامسونگ

hemrah12
14-08-2015, 19:21
سلام دوستان تلویزیون سامسونگ دارم که wi-fiآن کار نمی کند قبلا کار میکرد قابلیت wi-fi direct غیر فعال شده وهنگام جستجوی شبکه از طریق wi-fi و LAN از منو خارج می شود مشکل از چه می باشد؟
از اساتید خواهشمندم راهنمایی فرمایند...

{MODEL NAME :UA40ES6960M}در پشت تلویزیون نوشه شده است

matinpour
14-08-2015, 21:38
سلام دوستان تلویزیون سامسونگ دارم که wi-fiآن کار نمی کند قبلا کار میکرد قابلیت wi-fi direct غیر فعال شده وهنگام جستجوی شبکه از طریق wi-fi و LAN از منو خارج می شود مشکل از چه می باشد؟
از اساتید خواهشمندم راهنمایی فرمایند...

{MODEL NAME :UA40ES6960M}در پشت تلویزیون نوشه شده است

دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید.

hemrah12
14-08-2015, 22:56
سلام متین پور عزیز ریست فکتوری کردم اما باز هم مثل قبل درست نشد وقتی از طریق مسیریاب بیسیم جستجو می کنم هنگام وارد کردن پسورد wi-fi خارج میشود یا گزینه ها گاهی فعال وهنگام وصل شدن از طریق گوشی (all share یاهمان screen mirroring)دوباره غیر فعال می شوند

matinpour
15-08-2015, 23:25
سلام متین پور عزیز ریست فکتوری کردم اما باز هم مثل قبل درست نشد وقتی از طریق مسیریاب بیسیم جستجو می کنم هنگام وارد کردن پسورد wi-fi خارج میشود یا گزینه ها گاهی فعال وهنگام وصل شدن از طریق گوشی (all share یاهمان screen mirroring)دوباره غیر فعال می شوند
دوست عزیز
فایروال مودم و یا دستگاهی که می خواهید به تلویزیون وصل بشوید را غیر فعال کنید. ببیتید درست می شود.

hemrah12
16-08-2015, 11:03
جناب متین پور فایر وال مودم را خاموش کردم باز هم همین کار را می کند بعضی موقع فعال میشه اون گزینه ها بعضی موقع ها هم غیر فعال
و سوال دوم typeتلویزون را از 55R1AF6E به 40R1AF6E تغییر دادم چون TV 40 inch هستش آیا مشکلی ایجاد میکند

matinpour
16-08-2015, 11:29
جناب متین پور فایر وال مودم را خاموش کردم باز هم همین کار را می کند بعضی موقع فعال میشه اون گزینه ها بعضی موقع ها هم غیر فعال
و سوال دوم typeتلویزون را از 55R1AF6E به 40R1AF6E تغییر دادم چون TV 40 inch هستش آیا مشکلی ایجاد میکند

دوست عزیز
بله در پاره ای از مواقع ایجاد مشگل می کنند سعی کنید همیشه type تلویزیونتان با رنج اینچ تلویزیونتان یکی باشد. و همانطور که گفتم سعی کنید دوباره تمامی آیتمهای را که تغییر دادید دوباره به حالت اول برگردانید و سپس یک بار ریست فاکتوری کنید.

hemrah12
16-08-2015, 14:03
همان طور که گفتم تلویزیون 40اینچ است اما رو type55نوشته من هم به 40تغییر دادم چون تلویزیون 40اینچ است و منظور شما از ریست فکتوری وارد شدن به منوی مخفی و option-factory reset است که انجام دادم اما درست نشد....

matinpour
17-08-2015, 09:22
همان طور که گفتم تلویزیون 40اینچ است اما رو type55نوشته من هم به 40تغییر دادم چون تلویزیون 40اینچ است و منظور شما از ریست فکتوری وارد شدن به منوی مخفی و option-factory reset است که انجام دادم اما درست نشد....
دوست عزیز
در منوی مخفی در suboption ببینید که network support روی Ext-wifi است یا روی اگر آری آن را روی int-wifi بگذارید. و در همان صفحه wifi region را روی M بگذارید.

hemrah12
17-08-2015, 10:12
دوست عزیز
در منوی مخفی در suboption ببینید که network support روی Ext-wifi است یا روی اگر آری آن را روی int-wifi بگذارید. و در همان صفحه wifi region را روی M بگذارید.

در منوی مخفی گزینه ای به نام network support نیست ولی wifi region روی M بوده است .

matinpour
17-08-2015, 11:35
در منوی مخفی گزینه ای به نام network support نیست ولی wifi region روی M بوده است .

دوست عزیز
ممکن است آن آیتم پنهان باشد و شما برای دیدن نیاز به کنترول مخصوص و یا دست ساز دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hemrah12
04-12-2015, 17:50
دوست عزیز
ممکن است آن آیتم پنهان باشد و شما برای دیدن نیاز به کنترول مخصوص و یا دست ساز دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام جناب متین پور به علت خراب شدن لپ تاپ وفرستادن به گارانتی در دسترس نبودن اینترنت نتوانستم به سایت بیایم تااینکه لپ تاپ آمد و دوباره به انجمن امدم کنترل سرویس کار رو درست کردم وطبق گفته شما گزینه network support ظاهر شد وتلویزیون درست ممنون از راهنمایی شما

XloveX
06-02-2016, 13:48
قربان سلام من هم همین مشکل رو دارم و WiFi که قبلا کار میکرد جدیدا
از کار افتاده تمام کارهای بالا رو انجام دادم بجز اون قطعه که هنوزامتحان نکردم
توی منو مخفی قسمت suboption آیا گزینه
network support
کاملا مخفی هست و باید از طریق ریموت یا دست ساز اون رو آشکار کرد یا کمرنگ هست و با ریموت فعال میشه ؟
چون من این گزینه رو پیدا نمیکنم !!
مدل تلویزیون من ES7500 و ۵۵ اینچ میباشد
با تشکر

matinpour
06-02-2016, 14:34
قربان سلام من هم همین مشکل رو دارم و WiFi که قبلا کار میکرد جدیدا
از کار افتاده تمام کارهای بالا رو انجام دادم بجز اون قطعه که هنوزامتحان نکردم
توی منو مخفی قسمت suboption آیا گزینه
network support
کاملا مخفی هست و باید از طریق ریموت یا دست ساز اون رو آشکار کرد یا کمرنگ هست و با ریموت فعال میشه ؟
چون من این گزینه رو پیدا نمیکنم !!
مدل تلویزیون من ES7500 و ۵۵ اینچ میباشد
با تشکر
دوست عزیز
بله مخفی هست و باید از طریق ریموت دست ساز آن رو آشکار کرد.

XloveX
06-02-2016, 18:06
ببخشید یه سوال دیگه هم بپرسم
تلویزیون. من مدتهاست. ریست کلی نمیشه و همیشه یه سری اطلاعات قدیمی توش ممونه از جمله کانالهای سرچ شده حتی برنامه ریزی کانالها هم با اینکه ریست فکتوری کردم از تو منو مخفی بازم سر جاشه یا تغییر شماره کانالها که این کار باعث شده تلویزیون جدیدا هنگ میکنه و خود به خود خاموش میشه اسمارت هاب هم که فاجعه هستش و اصلاعات قدیمی رو همچنان از چند سال قبل تو خودش داره دوستان واقعا راه ریست کلی این تلویزیون ها چیه ؟؟؟
ممنونم میشم جواب بدین

XloveX
06-02-2016, 19:27
سلام به دوست محترم من اون ریموت رو درست کردم و در suboption گزینه network support روی Ext-wifi نبود ولی int-wifi به رنگ قرمز و wifi region را روی A بود که به M تغییر دادم و ذخیره کردم و حتی دوباره وارد شدم و ثبت تغییرات رو دیدم ولی همچنان سرچ wifi رو انجام میده ولی چیزی شناسایی نمیکنه
آیا راه حلی دیگه ای هست ؟؟!
از پاسخ و زحمات شما سپاسگذارم

matinpour
06-02-2016, 22:31
سلام به دوست محترم من اون ریموت رو درست کردم و در suboption گزینه network support روی Ext-wifi نبود ولی int-wifi به رنگ قرمز و wifi region را روی A بود که به M تغییر دادم و ذخیره کردم و حتی دوباره وارد شدم و ثبت تغییرات رو دیدم ولی همچنان سرچ wifi رو انجام میده ولی چیزی شناسایی نمیکنه
آیا راه حلی دیگه ای هست ؟؟!
از پاسخ و زحمات شما سپاسگذارم
دوست عزیز
تلویزیون شما wifi داخلی دارد و باید هم روی int-wifi باشد. و باید بتوانید با وایر لس مودمتان به تلویزیون متصل بشوید البته شما می توانید مودم را کنار تلویزیون قرار دهید و تست کنید. و در آخر یک راه حل هست که یک مقدار تخصوصی است . و لازمه آن این است که اطلاعات سیستمتان را یادداشت کرده و بعد از آن کار دوباره آن را وارد سیستمتان کنید.

matinpour
06-02-2016, 22:36
ببخشید یه سوال دیگه هم بپرسم
تلویزیون. من مدتهاست. ریست کلی نمیشه و همیشه یه سری اطلاعات قدیمی توش ممونه از جمله کانالهای سرچ شده حتی برنامه ریزی کانالها هم با اینکه ریست فکتوری کردم از تو منو مخفی بازم سر جاشه یا تغییر شماره کانالها که این کار باعث شده تلویزیون جدیدا هنگ میکنه و خود به خود خاموش میشه اسمارت هاب هم که فاجعه هستش و اصلاعات قدیمی رو همچنان از چند سال قبل تو خودش داره دوستان واقعا راه ریست کلی این تلویزیون ها چیه ؟؟؟
ممنونم میشم جواب بدین
دوست عزیز
لازمه آن این است که اطلاعات سیستمتان را یادداشت کرده و بعد از آن کار دوباره آن را وارد سیستمتان کنید. می توانید از این روش استفاده کنید و تمامی سیستمتان را به روز اول برگردانید .

سلب مسئولیت : من این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم و ممکن است در مدلهای دیگر متفاوت باشد.
گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیر
CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest
وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

XloveX
06-02-2016, 23:37
دوست عزیز
لازمه آن این است که اطلاعات سیستمتان را یادداشت کرده و بعد از آن کار دوباره آن را وارد سیستمتان کنید. می توانید از این روش استفاده کنید و تمامی سیستمتان را به روز اول برگردانید .

سلب مسئولیت : من این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم و ممکن است در مدلهای دیگر متفاوت باشد.
گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیر
CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest
وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

سلام ممنونم از پاسخ شما
من روش فکتوری ریست و svc ریست رو از منو مخفی انجام داده بودم و نتیجه نگرفتم ولی بقیش به نظرم خطرناک میاد یه مقدار آخه چرا برای تلویزیون باید چنین روشی رو انجام داد که به حالت کارخونه ای برگرده حالا مانمیخوایم ساعت کارکرد تلویزیون ریست بشه به فرض
به نظر من این واقعا ضعف چنین تلویزیونه که مشتری هاشو تو درد سر می اندازه
به هر حال از اینکه زحمت کشیدید و جواب دادید واقعا ممنونم

parnyajoon
07-06-2018, 11:40
سلام وقت بخیر
چراوای فای تلویزیون کمرنگ است و نمیتونم فعالش کنم

parnyajoon
07-06-2018, 11:42
اقا لطفا منو راهنمایی کنید چجور میتونم وای فای تلویزیون که کمرنگه فعالش کنم

matinpour
07-06-2018, 17:20
اقا لطفا منو راهنمایی کنید چجور میتونم وای فای تلویزیون که کمرنگه فعالش کنم
دوست عزیز
ممکن است که از داخل منوی سرویس غیر فعال شده باشد.
رفع عیبWIFI
توی منوی مخفی سامسونگ رفته بعد control بعد sub option بعد ریجن wifi رو به A تغییر بدبد
به منوی svc رفته , svc reset کنید بعد خاموش کنید و دوباره روشن کنید تنظیمات عادی رو انجام بدید وای فای درست میشه

هشدار: اگر به این امور وارد نیستید از شخص مطلع کمک بگیرید.

ehsanbh
16-12-2018, 23:12
وای فای تلویزیون من با این روش درست شد. جا داره ازتون تشکر کنم.ایشالا موفق باشید

navid37249
01-07-2019, 00:17
سلام. خسته نباشید. اقا چرا وای فای دایرکت من خاموش. روشن نیست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

matinpour
01-07-2019, 14:43
سلام. خسته نباشید. اقا چرا وای فای دایرکت من خاموش. روشن نیست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز
برای این کارلازم است که wifi تلویزیونتان وصل باشد .که این هم لازم است که تلویزیون شما یا wifi داخلی یا دانکل که همان wifi خارجی است را دارا باشد. و بعداز آن

بر روی صفحه کلید کنترول سامسونگ منو را فشار دهید.
به شبکه بروید و آن را انتخاب کنید.
بی سیم یا همان wifi را به عنوان نوع شبکه انتخاب کنید.
Network Setup را انتخاب کنید.
انتخاب یک شبکه را انتخاب کنید.
شبکه WiFi خود را از لیست انتخاب کنید.
با استفاده از صفحه کلید روی صفحه، رمز عبور فای خود را وارد کنید.

navid37249
01-07-2019, 23:41
سلام و عرض خسته نباشید. من تمام این کارها رو کردم. ولی بازم وای فای سرچ میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه. ایا امکان سوختن مثلا برد وای فای هست

matinpour
02-07-2019, 00:09
سلام و عرض خسته نباشید. من تمام این کارها رو کردم. ولی بازم وای فای سرچ میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه. ایا امکان سوختن مثلا برد وای فای هست
دوست عزیز
اگر wifi تان کار نمی کند باید به تعمیرگاه ببرید.

alonemrt
11-01-2020, 16:28
سلام
مشکل wifi داشتم
رفتم منوی مخفی با info menu mute power
تایپ رو تغییر دادم خاموش روشن که کردم انگار رنگها همشون ریورس(برعکس) شدن
تایپ اولیۀ tv هم وقتی برگردوندم بازم مشکل حل نشد!!!
کسی میدونه راه حل چیه؟
ریست فکتوری هم همه جوره زدم درست نشد
بنظرتون تلویزیون پوکید؟!!!

esteghlalalireza
11-01-2020, 17:06
سلام
مشکل wifi داشتم
رفتم منوی مخفی با info menu mute power
تایپ رو تغییر دادم خاموش روشن که کردم انگار رنگها همشون ریورس(برعکس) شدن
تایپ اولیۀ tv هم وقتی برگردوندم بازم مشکل حل نشد!!!
کسی میدونه راه حل چیه؟
ریست فکتوری هم همه جوره زدم درست نشد
بنظرتون تلویزیون پوکید؟!!!

خیر اول به متخصص بسپارید شاید درست شود ریست فکتوری به این معنا نیست که هر کاری کردید ریست فکتوری کنید درست شود...........

mehdi45mehdi
11-02-2020, 14:33
سلام دوستاان تلویزیون من هم یک چند سالی هست که وای فای غیر فعال شده بعد از شنیدن نظرات دوستان وساختن ریموت دست ساز موفق شدم که وای فای تلویزیون را را اندازی کنم فقط یک بار که ریست فکتوری کردم حالا گزینه کانال براب سرچ در منوی کاربران غیر فعال شده ایا میتونید کمکم کنید ممنون از همه

freeiliad
16-03-2020, 15:04
سلام به همه ی دوستان
من تلویزیون سامسونگ دارم وقتی وایفا رو سرچ میکنم هیچ چیزی پیدا نمیکنه
.قتی رسیت فکتوری میکنم درست میشه و وایفا رو پیدا میکنه و کانکت میشه ولی بازم بعد از ی مدت دیسکانکت میشه و باز چیزی پیدا نمیکنه و مجبور میشم ریست فکتوری کنم
چجوری میتونم این مشکلم رو حل کنم ؟؟؟
ممنون از شما

asd5522
17-03-2020, 23:13
منم همین مشکل رو دارم و چند سال مجبورم باهاش بسازم هرکاری کردم حل نشد