ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سایت دارم برای بهتر شدنش ( در تمام موارد ) چه پیشنهاداتی دارید ؟

برونکا
13-08-2015, 18:54
سلام و درود
من یک سایت رو به تازگی میخوام راه بیاندازمش ( بسازمش ؟ ایجادش کنم؟ )
سایت شخصی هست ( یعنی زیاد بزرگ و با کارکردها و صفحه های فراوان نیست )
موضوع سایت من در مورد تایپ هست ، تایپیست حرفه ای هستم و میخوام اینترنتی کار کنم تا به جای اینکه کمیسیون به کارفرمای دفتر خدمات کامپیوتری بدم اون به خودم برسه.
دامنه رو خودم از طریق پرشین هاست خریده ام
یکی از دوستام گفته که طراحی سایت رو برام انجام میده و قالب سایت رو گفته شبیه به این نمونه در میاره و با تغییرات جزیی ، البته خودش هم میگفت که قالب رایگان هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هاست رو هم شرکت خودش داره و گفته بهم میده
قیمت کل هاست و طراحی رو 200 تومن تعیین کرده.
پکیج هاست رو 250 مگابایت لینوکسی انتخاب کرده
الان من میخوام تبلیغ بذارم توی سایت هایی که مثلا رتبه زیر 1500 در ایران رو دارند ( طبق رنکینگ الکسا )

سوال :
قیمتش چجوره ؟ خوبه یا نه ؟
با توجه به این نوع کار من آیا قالب سایت مناسب هست ؟
اگر مثلا با تبلیغ آن لاین چند هزار نفر به سایت من بیان از کجا متوجه بشم که ظرفیت سرور جوابگو هست ؟ مقدار عادی و نرمال ترافیک برا همچین سایتی چقدر باید باشه ؟

در خصوص تبلیغات هم نظرتون چی هست ؟
مثلا به صورت آگهی در روزنامه ( ویژه نامه آگهی یا خود صفحه های روزنامه ها ) یا تبلیغ در سایتای با رنکینگ بالا یا کارت ویزیت و غیره

هر مورد دیگه ای که یه شخص تازه کار در سایت داری باید بدونه تا ضرر نکنه هم که به نظرتون میرسه لطفا بیان کنید

ممنون

hady1364
13-08-2015, 19:49
قیمت کل هاست و طراحی رو 200 تومن تعیین کرده.
خیییییییییییییییییییییییی یییییییلی گرون بهت گفته! حداقل 5-4 برابر بهت گرون گفته. اون پکیج هاست سالانه حول و حوش 40-30 تومن هزینه داره، می تونی خودت توی سایت های مختلف بگردی و یکی پیدا کنی (یعنی لازم نیست هزینه طراحی و هاست رو باهم بدی). اینم که بعضیا میگن اگه هاست ارزون بخری احتمال پاک شدن اطلاعات و مشکلات دیگه زیاده درسته ولی شما راحت می تونی بک آپ بگیری یا از جایی خرید کنی که خودش برات بک آپ بگیره. برای اینکه ببینی چه شرکتی برای هاست بهتره هم می تونی به جای پرداخت هزینه سالانه، ماهانه پول هاست رو بدی و اگه ناراضی بودی یه شرکت دیگه رو امتحان کنی.
قالب هم که مجانیه و نمونه های مشابه این قالب خیلی توی اینترنت پیدا میشه. خودت هم یه کمی وقت بذاری راحت می تونی تغییرات و دستکاری ساده توی قالب رو یاد بگیری.
بنظر من اگه تخصص طراحی وب نداری و نمی خوایی هم وقت براش بذاری از سایت های وبلاگ مجانی مثل blogfa یا blog.ir شروع کن. بعد که خوب یاد گرفتی یه سایت برای خودت بزن. رتبه این سایتها توی گوگل بالاتر از یه دامین تازه تأسیس هست.
وبلاگ های مجانی هم محدودیت بازدیدکننده ندارن و هر چی بخوایی می تونی بازدیدکننده داشته باشی. هر چند چون سایت شما تازه راه افتاده خیلی بازدیدکننده نخواهید داشت.

برونکا
14-08-2015, 07:44
ممنون از نظرتون
یک سوال :
می خوام که توی سایتم امکان ثبت نام و نیز آپلود فایل ایجاد کنم
آیا می تونم که خودم این قابلیت ها را اضافه کنم ؟
البته آپلود رو میخوام محدود باشه ، چون فایل متنی حجم زیادی نداره

hady1364
15-08-2015, 22:00
شما اگه از وردپرس استفاده کنین قابلیت ثبت نام و آپلود فایل رو خودش داره. نصبش هم خیلی راحته
ولی با توجه به کاری که شما دارین فقط کافیه یه فرم تماس با قابلیت ارسال به ایمیل توی سایت بذارید که مشتری ها از اون طریق باهاتون در تماس باشن و شما هم مدام مجبور نباشید سایت رو چک کنین.
برای تجارت بهتر، باید تا اونجایی که ممکنه کار مشتری رو ساده کنین.
فایلی هم اگه می خوایین برای مشتری بفرستین از طریق ایمیل بفرستید تا برای همیشه توی صندوقش باشه