مشاهده نسخه کامل
: مشکل در هارد اکسترنال SP Armor A60
سلام دوستان ، من یه هارد دو ترابایت Armor A60 دارم ، تا همین دیشب داشتم بدون هیچ مشکلی باهاش کار میکردم ! ولی دوباره که به پی سی وصلش کردم دیدم این ارور رو نشون میده : تا حالا سابقه نداشت ! :|
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی هاردم تمام زندگیمه ! اگر فرمت کنم بیچاره میشم ، راه حلی هست برای این مشکل؟ لطفا کمک کنید
سلام دوستان ، من یه هارد دو ترابایت Armor A60 دارم ، تا همین دیشب داشتم بدون هیچ مشکلی باهاش کار میکردم ! ولی دوباره که به پی سی وصلش کردم دیدم این ارور رو نشون میده : تا حالا سابقه نداشت ! :|
توی هاردم تمام زندگیمه ! اگر فرمت کنم بیچاره میشم ، راه حلی هست برای این مشکل؟ لطفا کمک کنید
هارد رو که متصل کردید یک عکس از disk managment بزارید این مشکل یا میتونه از ویروس باشه یا اینکع فایل سیستم هارد raw شده برای رفع این مشکل ابتدا یک چک دیسک روی هارد انجام بدید اگر درست نشد با ویندوز لایو لینوکس و mini xp موجود در hiren boot cd ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید یا نه در آخر تنها راه باقی مانده ریکاوری کل پارتیشن است با نر افزار eases data recovery برای اینکار نیاز به حجم اضاقه دارید
راه نداری عزیز
فرمت کن بعد ریکاوری
ata.royalfalcon
13-08-2015, 15:51
راه نداری عزیز
فرمت کن بعد ریکاوری
دوست گرامی ، خواهشاً کاربر رو اشتباه راهنمایی نکنید .
در صورتی که فرمت کنند شانس ریکاوری کامل اطلاعات کمتر میشه . اول ریکاوری اطلاعات و بعد فرمت پارتیشن .
بله تبدیل به raw شده.
خب حالا چیکار کنم ؟! لطفا راهنمایی کنید ، یه راه حلی ، آموزشی چیزی ، محتویات داخل هاردم خیلی مهمه
ata.royalfalcon
13-08-2015, 22:28
بله تبدیل به raw شده.
خب حالا چیکار کنم ؟! لطفا راهنمایی کنید ، یه راه حلی ، آموزشی چیزی ، محتویات داخل هاردم خیلی مهمه
راه حلها که در پست دوم گفته شد .
اگر با چک دیسک کردن درایو مورد نظر مشکل برطرف نشه ، میبایستی اطلاعات رو ریکاوری و روی هارد دیسک دیگر ذخیره کنید .
آموزش استفاده از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional در پست دوم تاپیک زیر موجود هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.