devilmaster
12-08-2015, 18:57
سلام
من قصد خرید یه سیستم کامل برای گیم رو دارم، یک سری قطعات رو مشخص کردم که اگه نهایی بشه فردا خرید رو انجام بدم. روی دو سه تا قطعه مطمعن نیستم که بهترین انتخاب باشن، لطف کنید راهنمایی کنید.
Mb:asrock z97x killer
Cpu:4790k
Ram:gskill 16gb 2400 cl10
Vga:asus strix gtx 970
Hdd:wd 1tb black
Psu:evga 750 g1
Case:coolermaster n500
Monitor:vs248h
Mouse:razer deathadder
Keyboard:razer deathstalker
اول که تو رنج حدود 600 تومن برای مادربورد انتخاب بهتری هم وجود داره؟
دوم اینکه پاوری که انتخاب کردم مناسب سیستم هست؟ از نظر توان خروجی و اینکه گلد هست و برندشم که معتبره ولی آیا همخوانی داره با بقیه انتخاب ها از نظر قیمت؟
سوم اینکه کیسی که انتخاب کردم از نظر کیفیت ساخت و فضای داخلی چطوره؟ مشکلی واسه اسمبل پیش نمیاد؟ از نظر کیفیت انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم تا حدود 300 تومن برای کیس؟
و چهارم اینکه مانیتوری که انتخاب کردم از نظر کیفیت چطوره؟ باز هم واسه مانیتور انتخاب بهتری واسم هست؟
اگه راجع به بقیه انتخاب ها هم نظری داشتید ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
با تشکر
من قصد خرید یه سیستم کامل برای گیم رو دارم، یک سری قطعات رو مشخص کردم که اگه نهایی بشه فردا خرید رو انجام بدم. روی دو سه تا قطعه مطمعن نیستم که بهترین انتخاب باشن، لطف کنید راهنمایی کنید.
Mb:asrock z97x killer
Cpu:4790k
Ram:gskill 16gb 2400 cl10
Vga:asus strix gtx 970
Hdd:wd 1tb black
Psu:evga 750 g1
Case:coolermaster n500
Monitor:vs248h
Mouse:razer deathadder
Keyboard:razer deathstalker
اول که تو رنج حدود 600 تومن برای مادربورد انتخاب بهتری هم وجود داره؟
دوم اینکه پاوری که انتخاب کردم مناسب سیستم هست؟ از نظر توان خروجی و اینکه گلد هست و برندشم که معتبره ولی آیا همخوانی داره با بقیه انتخاب ها از نظر قیمت؟
سوم اینکه کیسی که انتخاب کردم از نظر کیفیت ساخت و فضای داخلی چطوره؟ مشکلی واسه اسمبل پیش نمیاد؟ از نظر کیفیت انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم تا حدود 300 تومن برای کیس؟
و چهارم اینکه مانیتوری که انتخاب کردم از نظر کیفیت چطوره؟ باز هم واسه مانیتور انتخاب بهتری واسم هست؟
اگه راجع به بقیه انتخاب ها هم نظری داشتید ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
با تشکر