مشاهده نسخه کامل
: BMI کم خطرناک است ؟
vahid javani
12-08-2015, 15:39
سلام دوستان
یه آزمایش خون کامل گرفتم و رفتم پیش دکتر عمومی گفت مشکلی نداری و نیازی نیست به خاطر BMI (از من ۱۶٫۳) درمان کنی.
ولی الان دو تا وبسایت دیدم که نوشتن خطرناکه و من ترسیدم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون وقتی که یاد دارم وزنم همین بوده حتی یک کیلو هم کم و زیاد نشده (هر هفته وزن می کنم) در صورتی که کاملا شرایطم تغییر می کرده مثلا خوابگاه بودم بعد میومدم خونه، خیلی می خوردم یا کم می خوردم و ...
قدم ۱۸۳ و وزن ۵۴٫۵ هست، واقعا باید برم دنبال درمان؟ پیش چه متخصصی باید برم؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
معمولا کاهش وزن به نسبت وزن قبلی نشاندهنده بیماری های خطرناک هست که باید پیگیری بشه
در مورد شما چون زیر رنج طبیعی هستید بررسی لازم هست
در ابتدا بهتره از نظر بیماری های مزمن بررسی بشین،که پزشک عمومی یا متخصص داخلی میتونه بهتون کمک کنه و اگر از نظر جسمی همه چیز طبیعی باشه مشورت با متخصص تغذیه برای اصلاح تغذیه ای لازم هست
من BMI ام 15 هست ...ولی دکتر هم چند بار رفتم چک آپ کردم مشکلی نبوده ...ولی وزن اصلا بالا نمیره! ازون موقعی ک یادمه همینم ... فک کنم تنها راه باشگاه بدنسازیه ...وگرنه با پسته و آجیل کاری نمیشه کرد :D
javad2015
13-08-2015, 01:58
وقتی با افراد bmi پایین حرف میزنی...میگن زیاد میخوریم ولی وزن نمیگیریم.مشکل اینه که اینا خیال میکنن زیاد میخورن!یعنی ذاتا اشتهاشون کمتر هست در مقایسه با افراد چاق تر.....وقتی شما زوری زوری غذا میخورین یه ادم چاق تر هنوزم اشتها داره.....برعکسشم صادقه یعنی افراد چاق خیال میکنن کم میخورن!!
bmi پایین مهمترین مشکلاتش باعث ضعف بدنی یا پوکی استخوان و ....... میشه.
بعدشم bmi بالا همیشه معنی مشکلات جسمی نمیده چون بعضی ها ذاتا عضلانی هستند و میبینی طرف 90 کیلو وزنشه یا حتی بیشتر ولی درصد چربی بدنش نرمال هست.اگه bmi بالا باشه و وزن به خاطر چربی باشه مشکل سازه.
تیپای بدنی مختلفی وجود داره مثلا عکس بالا تیپ بدنیش مزوورف هست(البته هر چند اینا برا عضله سازی دوپینگ هم میکنن!) یعنی بدنش چربی کمی میسازه و راحت عضله سازی میکنه.تیپ بدنی شما این هست:کلا بدن افراد از نظر حجم ماهیچه ای که به طور طبیعی مسازه تا چربی ذخیره شده فرق میکنه.
یک فرد اکتومورف معمولا قدبلند، لاغر است و در نتیجه قدرت و توان عضلانی خیلی کمی دارند . افراد اکتمورف مستعد آسیب دیدگی هستند . افراد اکتومورف معملا در معرض کمبود آهن قرار دارند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خصوصیات تیپ بدنی اکتومورف
دارای پیشانی بلند هستند.
چانه عقب رفته است .
شانه ها و باسن کوچک است.
بازوها و پاها لاغر هستند
چربی و عضلات خیلی کم هستند.
برای فعالیت های هوازی مانند ژیمناستیک و دوهای استقامتی مناسب هستند.
وقتی با افراد bmi پایین حرف میزنی...میگن زیاد میخوریم ولی وزن نمیگیریم.مشکل اینه که اینا خیال میکنن زیاد میخورن!یعنی ذاتا اشتهاشون کمتر هست
بله، من تقریبا نصف هم سنام غذا میخورم ..ولی خب جا ندارم ، سیر میشم میکشم کنار ، ولی وعده های غذاییم بالاست یعنی زود به زود گرسنه میشم ولی کم میخورم ... در هرصورت به این نتیجه رسیدم برای تغییر نیاز ب ی انقلاب در تغذیه خودم دارم :D ...یعنی باید یک برنامه اساسی بچینم و باشگاه برم ....
vahid javani
13-08-2015, 22:00
بله، من تقریبا نصف هم سنام غذا میخورم ..ولی خب جا ندارم ، سیر میشم میکشم کنار ، ولی وعده های غذاییم بالاست یعنی زود به زود گرسنه میشم ولی کم میخورم ... در هرصورت به این نتیجه رسیدم برای تغییر نیاز ب ی انقلاب در تغذیه خودم دارم :D ...یعنی باید یک برنامه اساسی بچینم و باشگاه برم ....
فکر می کنم منم وضعیتم مثل شماست!
میشه بگید چند سالتونه؟
قرص اشتها آور خوردید؟
و آخریش اون پسته و آجیل رو روزانه چقدر خوردید و اثر نداشت؟
فکر می کنم منم وضعیتم مثل شماست!
میشه بگید چند سالتونه؟
قرص اشتها آور خوردید؟
و آخریش اون پسته و آجیل رو روزانه چقدر خوردید و اثر نداشت؟
من ی زمانی دکتر تغذیه نمونده بود نرفته باشم :n02: میرفتم 300 گرم اضافه میشدم میگفتن پیشرفت خوبیه :n02: کلا ج نمیده اینا ....تنها راه باشگاهه
قرص اشتها آور هم خیلی خوبه ولی منو بجور به خواب میبره ....یک صدمشم میندازم کلا از کارو زندگی میفتم ....اگه قرصی شربتی بود ک فقط اشتها رو زیاد میکرد عالی میشد
من تازه رفتم تو 23 ... قد 173 وزن 45 ... از خودم لاغرتر ندیدم ! ما دیگه وضعیتمون بحرانیه با پسته مسته نمیشه کاری کرد ، فقط مکمل و باشگاه کمک میکنه .... ی دوره ی ساله با 2 تومن خرج ج میده فک کنم ...حالا باید از ی مربی مجرب مشاوره گرفت..
javad2015
14-08-2015, 14:11
میشه بگید دور مچ دستتون چنده؟با متر خیاطی محیط دور مچ دستتون رو از اون برامدگی حساب کنید.تا نوع استخون بندیتون بهتر مشخص بشه.
vahid javani
14-08-2015, 14:50
میشه بگید دور مچ دستتون چنده؟با متر خیاطی محیط دور مچ دستتون رو از اون برامدگی حساب کنید.تا نوع استخون بندیتون بهتر مشخص بشه.
۱۶ سانت:n02: فوق العاده ریز! هم سن mjorh
javad2015
14-08-2015, 16:39
طبیعت بدن شما به این صورته((ولی مهم اینه که از نظر سلامتی مشکلی ندارید.)).....مقابله باهاش سخته.......حتی اگه وزنتونو بردید بالا زوری زوری به محضی که عادات قبلی رو ترک کنید احتمال اینکه باز کم بشه هست.
مثلا ورزشکارایی که دوپینگ میکنن برا عضله سازی اگه یک ماه دوپینگ نکنن تمام بدنشون اب میشه و برمیگرده به حالت طبیعیش.ولی اونایی که طبیعی به اون صورت هستن همیشه اونجوری میمونن.
متر دم و دست نیست :D ...ولی 13 14 بزور بشه
در رابطه با باشگاه هم من من یه سال با همین شیوه طبیعی رفتم ولی واقعا فایده ای نداشت ...چرا بدنم فرم پیدا کرد هنوزم فرم داره ، ولی وزنم بالا نرفت ...همه کار هم کردم ، نشد، کلا من نیاز ب یه بوست دارم ک با مکمل میشه ....بعدشم ب طور طبیعی باید کار کنم ....ب دوستمون هم همین توصیه رو دارم، صرفا یک سال باشگاه رفتن با مکمل و اینا کافی نیست بعدش باید ادامه داد ...ادامه ندی دیگه همه چی برمیگرده سر جای اولش
ی مورد دیگه هم ک هست، ب نظرم روحیه و آرامش ذهنی هم خیلی دخیله ...من تو این سالا واقعا بفنا رفتم از این لحاظ، ادم تا حدی افسرده ایی هم هستم .....ب نظرم شاید در آینده ک ی ثابت ذهنی ادم پیدا کنه شرایط بهتر بشه ...
javad2015
15-08-2015, 00:18
دیگه 13 14 وجود نداره .....حداقلش 16 هست. برا مرد
vahid javani
15-08-2015, 10:28
متر دم و دست نیست :D ...ولی 13 14 بزور بشه
در رابطه با باشگاه هم من من یه سال با همین شیوه طبیعی رفتم ولی واقعا فایده ای نداشت ...چرا بدنم فرم پیدا کرد هنوزم فرم داره ، ولی وزنم بالا نرفت ...
پسر عمم هم مثل منه یه مدت باشگاه رفت وزنش رسید به ۸۵ یه هیکل قولی هم پیدا کرد! ولی من نه حوصله باشگاه رو دارم نه اون مزخرفاتی که می خورد و نه اون همه غذایی که می خورد (مثلا یه شب ۱۰ تا سفیده تخم مرغ خورد!)
اندازه گیری مهندسی فرضیم میگه حداکثر 15 :n02:
@vahid javani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منم نمیتونم اون همه غذا بخورم ...ولی خب با مکمل و باشگاه و برنامه خوب جای امیدواری هست
- - - Updated - - -
اندازه گیری مهندسی فرضیم میگه حداکثر 15 :n02:
@vahid javani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منم نمیتونم اون همه غذا بخورم ...ولی خب با مکمل و باشگاه و برنامه خوب جای امیدواری هست
چرا دو تا دوتا پست میشه؟ :|
javad2015
15-08-2015, 21:02
اکثر افرادی که میان بدنسازی دنبال قوزبازی هستن.....میخوان برن با دارو و .... بیش از حد نرمال عضله بیان بعدش یه لباس تنگ بپوشن تو کوچه خیابون قیافه بگیرن....ورزش نکردن بهتر از ورزش کردن به ای نصورت هست...اینجوری به بدن خودشون اسبیمم میرسونن سر این قوز بازیاشون.وقتی رفتید سعی کنید جو گیر نشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.