ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از بین رفتن پوشه اطلاعات

$mobin$
12-08-2015, 14:18
با سلام به شما دوستان عزیز بنده دیروز یک مشکل عجیب برام پیش اومد

حدودا 500 گیگ سریال خارجی در یه پوشه توی هارد اکسترنال 4 ترا داشتم که دیروز اومدم حدودا 5 گیگ دیگه بهش اضافه کنم وقتی اومدم این کار رو بکنم و پوشه رو کپی کنم 10 درصدش نرفته بود که لب تاپم هنگ کرد

و هیچی کار نمیکرد حدودا 3 دقیقه ایستاده بودم که تصمیم گرفتم usb هاردم رو بکشم و لب تاپ رو خاموش رو شن کنم بعد از اون هرچی گشتم اثری از پوشه ی سریال پیدا نکردم ولی حجم هارد هنوز مثل قبل هستش

اگه کسی می دونه چطور مشکلم حل میشه خواشن کمک کنه

EXTREME
13-08-2015, 11:02
با سلام به شما دوستان عزیز بنده دیروز یک مشکل عجیب برام پیش اومد

حدودا 500 گیگ سریال خارجی در یه پوشه توی هارد اکسترنال 4 ترا داشتم که دیروز اومدم حدودا 5 گیگ دیگه بهش اضافه کنم وقتی اومدم این کار رو بکنم و پوشه رو کپی کنم 10 درصدش نرفته بود که لب تاپم هنگ کرد

و هیچی کار نمیکرد حدودا 3 دقیقه ایستاده بودم که تصمیم گرفتم usb هاردم رو بکشم و لب تاپ رو خاموش رو شن کنم بعد از اون هرچی گشتم اثری از پوشه ی سریال پیدا نکردم ولی حجم هارد هنوز مثل قبل هستش

اگه کسی می دونه چطور مشکلم حل میشه خواشن کمک کنه

اگر مقدار حجمش هست ولی اطلاعات دیده نمیشه اول از همه یک چک دیسک برای فیکس کردن فایل سیستم انجام بدید درست نشد ببینید با فعال کردن show hidden میتونید اطلاعات رو ببینید یا نه اگر نشد بهترین کار ریکاوری کل اطلاعات پارتیشن با نرم افزار eases data recovery است