مشاهده نسخه کامل
: >>** فروش ویژه اکانت کاهش پینگ با قیمت عالی + تست **<<
and-roid2
11-08-2015, 19:23
به نام خدا
بعد از سرویس بیت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که برای افزایش سرعت دانلود شبانه و تبدیل اینترانت به اینترنت راه اندازی شده بود، با توجه به درخواست زیاد کاربران تصمیم گرفتیم سرویس جدیدی را راه اندازی کنیم تا پینگ تایم و روتینگ در شبکه اینترنت ایران را کاهش دهد
این سرویس به جهت افزایش سرعت بازی های آنلاین و کاهش لگ از طریق کاهش پینگ تایم و پکت لاست ایجاد شده است
لینک ارتباطی سرور این سرویس از فیزیک نظری بوده و از طریق مسیر ثابت آذربایجان است که کمترین پینگ را به سرورهای اروپایی دارد و بدلیل ثابت بودن مسیر اینترنتی آن همواره پینگ ثابتی دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اکانت ها به صورت نامحدود ارایه نمی شود ؟
به دلیل گران بودن پهنای باند نمی توانیم سرویس کاهش پینگ را بدون محدودیت حجمی به فروش برسانیم ، کسانی که به این اکانت با حجم های بالاتر از 10 گیگ نیاز دارند از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند
چرا قیمت سرویس های شما از اکثر سایتها پایین تر است ؟
ما سعی کردیم سرویس های خود را با کمترین سود ممکن قیمت گذاری کنیم و علت ارزان بودن سرویس ها کم بودن سود سرویس های ما است نه پایین بودن کیفیت سرور !
چرا باید از سایت شما خرید کنم ؟
اسکرین شات از کارکرد سرویس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکات قابل توجه:
هر چه پینگ سرور داخلی شما کمتر باشد.پینگ سرور خارجی شما با اکانت کمتر نیز خواهد شد.
شرکت های اینترنتی مانند شاتل و پارس انلاین سرویس ویژه گیم دارند که با درخواست کاربر انرا فعال میکنند و پینگ سرور داخلی را تا حد زیاد و قابل قبولی کاهش میدهد
مشاهده تاریخ شروع اکانت، حجم باقیمانده و تغییر کلمه عبور از لینک زیر استفاده کنید:
-----------------
اکانت تست:
دانلود کانکشن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])user:test
pass:test
+
راه های ارتباطی:
تلگرام
09359371499
یاهو:
mahdi_bibak007
موفق باشید.
and-roid2
11-08-2015, 20:15
آموزش اتصال اکانت کاهش پینگ تایم در اندروید
آموزش اتصال به سرور کاهش پینگ از طریق ساخت كانكشن VPNدر گوشي هاي داراي سيستم عامل آندرويد
۱- ابتدا وارد قسمت Settingشويد و سپس مراحل را طبق تصاوير زير طي كنيد:
به اولين گزينه Wireless and networksبرويد:
حال به قسمت vpn setting برويد.
گزينه Add PPTP VPNرا انتخاب كنيد.
در قسمت vpn name نام كانكشن را بنويسيد: BitGame
در قسمتSet VPn server بايد نام سرور را وارد نمائيد: Bitping.dataship.ir
تيك قسمت Encryption (حتمأ) بايد برداشته شود يعني "غير فعال" باشد . ولي در گوشي هاي مختلف اين مورد متفاوت است اگر پس از انجام كليه اقدامات ارتباط شما با اينترنت ناموفق بود اين قسمت را فعال نمائيد.
به DNSكاري نداشته باشيد و بگذاريد خالي بماند.
نام كاربري و پسورد كه از ما خریداری نموده اید استفاده مي نمائيد را وارد كنيد و connect شويد.
نمونه پینگ در حالت معمولی و استفاده از اکانت کاهش پینگ:
George Shelly
11-08-2015, 21:18
سرور پارس پرواست ؟
اگه آره کیفیتش خوبه قیمت هم خوبه با توجه به اینکه الان گیگی 4500 هم بیرون دارن میفروشن اما من دوستم خودش فروش داره گیگی 2500 میده ! ولی به من کمتر میده !
پس تا اینجا برای من مناسب نیست !
اما مطمئنا قیمت در مقایسه با سایت های دیگه خیلی بهتره !
موفق باشین .
and-roid2
11-08-2015, 21:23
سرور پارس پرواست ؟
اگه آره کیفیتش خوبه قیمت هم خوبه با توجه به اینکه الان گیگی 4500 هم بیرون دارن میفروشن اما من دوستم خودش فروش داره گیگی 2500 میده ! ولی به من کمتر میده !
پس تا اینجا برای من مناسب نیست !
اما مطمئنا قیمت در مقایسه با سایت های دیگه خیلی بهتره !
موفق باشین .
خیر.
رسپینا هست.ولی لینک ارتباطیش همانند تبیان از فیزیک نظری تهیه شد و با اون سرور های معمولی رسپینا فرق میکنه.
ما برای حجم های بالاتر قیمتهامون کمتر هم میشه.
باتشکر
and-roid2
12-08-2015, 08:46
آموزش اتصال اکانت کاهش پینگ تایم در اندروید در پست دوم قرار گرفت.
برای افزایش سرعت وبگردی سایتای خارجی در اینترنت مخابرات این بهتره یا سرویس افزایش سرعت دانلود؟
and-roid2
12-08-2015, 12:18
برای افزایش سرعت وبگردی سایتای خارجی در اینترنت مخابرات این بهتره یا سرویس افزایش سرعت دانلود؟
هر جفتشون طبق تستهایی که انجام دادم برای وبگردی مناسب هستن.اما پینگ سرور کاهش پینگ چون پایینتر هست تاثیر گذاریش بیشتره.
پیشنهاد من اینه شما جهت استفاده وبگردی از سرویس افزایش دانلود استفاده کنی.چون از لحاظ قیمت و حجم براتون به صرفه تر هست.
سرویس کاهش پینگ استفاده اصلیش برای بازی انلاین هست.
+
حالا بازم جهت تست سرعت وبگردی میتونید از اکانت تست که در پست اول قرار دادم استفاده نمایید.
and-roid2
12-08-2015, 16:06
قیمت برای مدت محدود کاهش پیدا کرد:
and-roid2
12-08-2015, 19:25
پشتبیانی انلاین در سایت اضافه شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
George Shelly
12-08-2015, 22:34
قیمت های جدید بی نهایت عالیه البته محدوده ! لول !
من از قیمت خرید واقعی خبر دارم چون قبلا کار کردم می تونم بگم خیلی قیمت عالیه با توجه به اینکه هزینه پنل کاربری هم هست + ...!
الان 5 گیگ که 6400 میدین حتی از اون قیمتی که دوستم به من میده کمتره !
به نظرم هر کی واقعا گیمره بخره هم ایشون ساپورت میشه و هم اینکه کمترین قیمت رو تو کل نت میخره !
ho3in2012
12-08-2015, 22:59
قیمت های جدید بی نهایت عالیه البته محدوده ! لول !
من از قیمت خرید واقعی خبر دارم چون قبلا کار کردم می تونم بگم خیلی قیمت عالیه با توجه به اینکه هزینه پنل کاربری هم هست + ...!
الان 5 گیگ که 6400 میدین حتی از اون قیمتی که دوستم به من میده کمتره !
به نظرم هر کی واقعا گیمره بخره هم ایشون ساپورت میشه و هم اینکه کمترین قیمت رو تو کل نت میخره !
خوشحالیم که قیمت سرویس هایمان نظرتان را جلب کرده !:n16:
قیمت های جدید به صورتی تنظیم شده که سود فروش اکانت ها برای ما نزدیک به صفر است !
و مدت زیادی هم اکانت ها با این قیمت به فروش نمی رسند و بعد از مدتی قیمت ها به حالت عادی خود باز خواهند گشت
پس اگر قصد تهیه اکانت دارید زودتر آن را با این قیمت مناسب تهیه کنید:n40:
کسانی که از طریق انجمن p30world با سرویس بیت پینگ آشنا شدند به بنده یا کاربر and-roid2 یوزر نیم اکانتشون رو از طریق پیغام خصوصی ارسال کنند تا اکانتشان را از 3 کاربره به 10 کاربره بصورت رایگان تبدیل کنیم !:n16:
and-roid2
13-08-2015, 22:30
پینگ گوگل با اکانت کاهش پینگ:
and-roid2
15-08-2015, 11:38
up........
and-roid2
19-08-2015, 10:53
up.........
and-roid2
23-08-2015, 11:48
up..........
666hamed666
25-08-2015, 22:30
میشه بگی چجوری خرید کنیم. درگاه بانک که توسایتت کار نمی کنه پیام هم که گذاشتم جواب نمیدی !!
and-roid2
25-08-2015, 22:39
میشه بگی چجوری خرید کنیم. درگاه بانک که توسایتت کار نمی کنه پیام هم که گذاشتم جواب نمیدی !!
از طریق سایت:
======
درگاه که مشکلی نداره. چه اروری به شما میده؟
666hamed666
25-08-2015, 22:44
حلله. اون قسمت اولشو ندیده بودم :n02:
and-roid2
27-08-2015, 22:12
سرور جدید کاهش پینگ اماده شد.جهت دریافت کانکشن به سایت مراجعه کنید:
---------------------
کاربرانی که مشکل اتصال به سرور جدید دارن بهم پ.خ بدن.
and-roid2
29-08-2015, 10:33
ترافیک 10گیگ, 15گیگ , 25گیگ , 50 گیگ با قیمتهای بسیار پایین در سایت قرار گرفت:
and-roid2
31-08-2015, 08:52
up........
and-roid2
25-09-2015, 00:00
اکانت های جدید کاهش پینگ در سایت قرار گرفت:
poorya_2
26-09-2015, 08:48
من به خاطر قیمت هاتون ترغیب شدم بخرم ولی اکانت تست رو که استففاده کردم نتیجه جالبی نداشت ، نمیدونم مشکل کجاست یا نیاز به ارتقا سرور دارید یا سرور ها فیکس نیستن یا مشکل از جای دیگست
اون تست اولی که نتیجش 170 شده بدون اکانت کاهش پینگ هست ، اون تست دومی با اکانت کاهش پینگ هست
and-roid2
26-09-2015, 18:40
من به خاطر قیمت هاتون ترغیب شدم بخرم ولی اکانت تست رو که استففاده کردم نتیجه جالبی نداشت ، نمیدونم مشکل کجاست یا نیاز به ارتقا سرور دارید یا سرور ها فیکس نیستن یا مشکل از جای دیگست
اون تست اولی که نتیجش 170 شده بدون اکانت کاهش پینگ هست ، اون تست دومی با اکانت کاهش پینگ هست
سلام
پینگ داخلیتون چند هست؟(ping tabnak.ir)
+
پینگ سرویس ما مشکلی نداره:
احتمال اینکه پینگ سرویس ما برای شما زیاد بوده دلیلش این باشه که پینگ داخلی شما بالا باشه و یا اینکه در اون ساعتی که تست کردید پینگ برای مدت موقت افزایش داشته.
poorya_2
26-09-2015, 19:15
سلام
پینگ داخلیتون چند هست؟(ping tabnak.ir)
+
پینگ سرویس ما مشکلی نداره:
احتمال اینکه پینگ سرویس ما برای شما زیاد بوده دلیلش این باشه که پینگ داخلی شما بالا باشه و یا اینکه در اون ساعتی که تست کردید پینگ برای مدت موقت افزایش داشته.
این پینگ داخلی که خوبه به نظرم
اینم پینگ از 4.2.2.4 ، همین حالا گرفتم ، نمیدونم دیگه مشکل از کجاست :n13:
and-roid2
27-09-2015, 10:03
این پینگ داخلی که خوبه به نظرم
اینم پینگ از 4.2.2.4 ، همین حالا گرفتم ، نمیدونم دیگه مشکل از کجاست :n13:
پینگ داخلیتون یه مقدار زیاده. پینگ داخلی بنده 30 هست.
اگه پینگ داخلی شما کمتر بود قطعا رو پینگ خارجیتون هم تاثیر میگذاشت.
برای مثال در تست پینگ با اکانت, پینگ شما 139 هست.اگه پینگ داخلیتون 30 یا کمتر بود به همان میزان پینگ خارجیتون کمتر میشد.
Milad.n1
10-10-2015, 19:25
حدودا" 2 سالی هست که سرویس کاهش پینگ iGame داره ارائه میشه و مشتری های زیادی هم داره.
سرور کاهش پینگ iGame از دیتاسنتر تبیان تهیه شده و بدلیل استفاده از لینک با کیفیت فیزیک نظری (IPM) و مسیر ثابت آذرباییجان کمترین پینگ رو به اروپا داره.
بسیاری از سرویس دهندگان کاهش پینگ که ترافیک رو با قیمت پایین ارائه میدن از سرورهای معمولی دیتاسنترهای ایران استفاده میکنن که به هیچ عنوان کیفیت و آپ تایم لازم رو جهت بازی های آنلاین ندارن.
اقا ادم گیج میشه از کدوم خریداری کنه دوستان به نظر شما حرفی که فروشنده در سطر بالا به من گفت درست هست؟ کدوم بهترین کیفیتا دارند؟
قیمت این سرویس دهنده خیلی عالی هست ولی این فروشنده در این لینک ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )میگه سرویسش که قیمت بیشتری داره کیفیت خیلی بهتری داره دوستان وارد میشه راهنمایی کنن
and-roid2
10-10-2015, 22:32
اقا ادم گیج میشه از کدوم خریداری کنه دوستان به نظر شما حرفی که فروشنده در سطر بالا به من گفت درست هست؟ کدوم بهترین کیفیتا دارند؟
قیمت این سرویس دهنده خیلی عالی هست ولی این فروشنده در این لینک ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )میگه سرویسش که قیمت بیشتری داره کیفیت خیلی بهتری داره دوستان وارد میشه راهنمایی کنن
اینکه کدوم فروشنده بهترین هستن بهتره از اکانت تستی که قرار دادن استفاده کنید و شما کیفیت رو ارزیابی کنید.و هر جایی هم که قیمت بیشتری گذاشته دلیل نمیشود بهترین کیفیت را بدهد.
انتخاب نهایی با خریدار است.
باتشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.