ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن فایلها در هارد !!!!!

alborzarya
11-08-2015, 15:00
با سلام خدمت دوستان انجمن من چند وقت پیش یه هارد اینترنال وسترن خریدم و در کنار هارد 160 که از قبل داشتم قرار دادم یه چند وقتی خوب بود و الان ضد حال شده مشکل اینه که هیچ فایلی رو باز نمیکنه مثلا وقتی میخام فیلمهایی رو که تو این هارد جدید دارم تماشا کنم km player نات رسپاندینگ میشه... حتی میخام فایلهام رو کپی کنم م نمیشه گفتم شاید مشکل از ویندوزی ویروسی چیزی باشه ویندوزم عوض کردم حل نشد ممنون میشم کمک کنید ؟؟؟

EXTREME
11-08-2015, 18:46
با سلام خدمت دوستان انجمن من چند وقت پیش یه هارد اینترنال وسترن خریدم و در کنار هارد 160 که از قبل داشتم قرار دادم یه چند وقتی خوب بود و الان ضد حال شده مشکل اینه که هیچ فایلی رو باز نمیکنه مثلا وقتی میخام فیلمهایی رو که تو این هارد جدید دارم تماشا کنم km player نات رسپاندینگ میشه... حتی میخام فایلهام رو کپی کنم م نمیشه گفتم شاید مشکل از ویندوزی ویروسی چیزی باشه ویندوزم عوض کردم حل نشد ممنون میشم کمک کنید ؟؟؟

سلام یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید از هر دو هارد باشه

alborzarya
11-08-2015, 20:28
سلام یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید از هر دو هارد باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
12-08-2015, 09:34
هارد 160 شما که سالمه ولی هارد 500 شما یا بدسکتور یا delay sector ممکنه داشته باشه یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator از طریق بوت انجام بدید و نتیجرو بگید نرم افزار رو دانلود کنید روی سی دی یا فلش رایتش کنید و با اون سیستم رو بوت کنید

alborzarya
14-08-2015, 09:18
هارد 160 شما که سالمه ولی هارد 500 شما یا بدسکتور یا delay sector ممکنه داشته باشه یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator از طریق بوت انجام بدید و نتیجرو بگید نرم افزار رو دانلود کنید روی سی دی یا فلش رایتش کنید و با اون سیستم رو بوت کنید

سلام این کار رو انجام دادم هاردم 76 تا بد سکتور داشت ... الان دیگه با باز کردن هارد هنگ نمیکنه ولی فایلایی که داشتم 40 درصدشون بالا نمیان :n28:

ata.royalfalcon
14-08-2015, 09:47
سلام این کار رو انجام دادم هاردم 76 تا بد سکتور داشت ... الان دیگه با باز کردن هارد هنگ نمیکنه ولی فایلایی که داشتم 40 درصدشون بالا نمیان :n28:

اطلاعاتی که روی این سکتورها ذخیره شده بودند به هر حال قابل خواندن نبودند و به همین علت هست که پلیر not responding میشد و یا قابل کپی شدن نبودند .
چاره ای ندارید اطلاعاتی که از دست دادید دوباره از جای دیگه ای تهیه کنید .

EXTREME
15-08-2015, 14:12
از اطلاعاتتون نسخه پشتیان تهبه کنید و با نرم افزار گفته شده روی حالت scan&repair بدسکتورها رو برطرف کنید اگر نشد یک بار فرمت سطح پایین بکنید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk