PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتباط دو مودم Adsl با هم ؟!

**shaghayegh**
11-08-2015, 13:39
سلام
ما توی آپارتمان زندگی میکنیم و خط تلفن ما بدلیل PCM بودن نمیشه اینترنت براش وصل کرد و از طرف مخابرات مشکلاتی داره ...
حالا همسایه ی روبرویی ما اینترنت ADSL داره با مودم وای فای. ما ازش خواستیم که ماهانه مبلغی رو بابت اشتراکی که خرید میکنه بهش بپردازیم و از نتش استفاده کنیم ولی آنتن دهی مودم وای فای تا خونه ما خیلی ضعیفه و اکثرا حتی اتصال صورت نمیگیره.
حالا سوالم اینه با وجود اینکه خودم هم یه مودم وای فای ADSL دارم میشه بین این دو مودم از طریق کابل شبکه طویل یا راه دیگه ای ارتباط برقرار کرد و ما از طریق مودم خودمون و اینترنت همسایه نت داشته باشیم ؟!

soroosh_cz
11-08-2015, 15:34
سلام
ما توی آپارتمان زندگی میکنیم و خط تلفن ما بدلیل PCM بودن نمیشه اینترنت براش وصل کرد و از طرف مخابرات مشکلاتی داره ...
حالا همسایه ی روبرویی ما اینترنت ADSL داره با مودم وای فای. ما ازش خواستیم که ماهانه مبلغی رو بابت اشتراکی که خرید میکنه بهش بپردازیم و از نتش استفاده کنیم ولی آنتن دهی مودم وای فای تا خونه ما خیلی ضعیفه و اکثرا حتی اتصال صورت نمیگیره.
حالا سوالم اینه با وجود اینکه خودم هم یه مودم وای فای ADSL دارم میشه بین این دو مودم از طریق کابل شبکه طویل یا راه دیگه ای ارتباط برقرار کرد و ما از طریق مودم خودمون و اینترنت همسایه نت داشته باشیم ؟!
دو حالت داره، یا با کابل باید از مودمشون به مودمتون سیم بکشید و اینترنت رو اونجوری شیر کنید(که البته باید تغییر IP و ... بدید) یا اینکه اگر مودمتون حالت Repeater داره، اونو فعال کنید تا امواج رو برای شما دریافت و دوباره با قدرت ارسال کنه.

**shaghayegh**
11-08-2015, 20:58
دو حالت داره، یا با کابل باید از مودمشون به مودمتون سیم بکشید و اینترنت رو اونجوری شیر کنید(که البته باید تغییر IP و ... بدید) یا اینکه اگر مودمتون حالت Repeater داره، اونو فعال کنید تا امواج رو برای شما دریافت و دوباره با قدرت ارسال کنه.

در مورد اول میشه بیشتر توضیح بدین چجوری آی پی رو تنظیم کنم؟
در مورد دوم این حالت ریپیتر دقیقا چه قسمتیه؟
مودمم tp-link تک آنتنه چهار پرته
بعد کدوم روش راحت تره و بهتر جواب میده؟

soroosh_cz
12-08-2015, 09:00
در مورد اول میشه بیشتر توضیح بدین چجوری آی پی رو تنظیم کنم؟
در مورد دوم این حالت ریپیتر دقیقا چه قسمتیه؟
مودمم tp-link تک آنتنه چهار پرته
بعد کدوم روش راحت تره و بهتر جواب میده؟

سلام دوباره
مدل مودمتوم چیه؟
در مورد اول IP مودم خودتونو به یه IP دیگه تو رنج IP مودم همسایه مثلا 192.168.1.254(به فرض اینکه IP اون مودم 192.168.1.1 هست) تغییر میدین.
بعد تنظیمات رنج DHCP رو برای مودم خودتون محدود( رنجDHCP مودم همسایه هم محدود و چیزی غیر از رنج مودم شما) و یا غیرفعال(رنج DHCP مودم همسایه کامل با رزرو IP مودم شما) میکنید. بعد همه چیز درست میشه.
بعد از این یه کابل از مودم همسایه، وصل میکنید به یکی از چهار پورت(نه پورت WAN) تا اینترنت بتونه اشتراک گذاشته بشه.

در مورد دوم یعنی ریپیتر هم باید مودمتوون ساپورت کنه که با زدن یه دکمه یا تغییر دادن حالت کاری WiFi اونو به حالت ریپیتر برده، کانکشنی که میخوایم تقویت بشه رو پیدا میکنیم و بقیه کارها انجام میشه اتوماتیک.

روش سومی هم هست که اگر WiFi مودم شما از Access Point ساپورت کنه، در اون حالت شما یه کابل از مودم همسایه به پورت غیر WAN وصل میکنید، و بدون تنظیم چیزی، اینترنت دریافت میکنید.
من خودم از حالت Access Point استفاده میکنم.

Sent from my ST15i using Tapatalk

**shaghayegh**
12-08-2015, 12:45
سلام دوباره
مدل مودمتوم چیه؟
در مورد اول IP مودم خودتونو به یه IP دیگه تو رنج IP مودم همسایه مثلا 192.168.1.254(به فرض اینکه IP اون مودم 192.168.1.1 هست) تغییر میدین.
بعد تنظیمات رنج DHCP رو برای مودم خودتون محدود( رنجDHCP مودم همسایه هم محدود و چیزی غیر از رنج مودم شما) و یا غیرفعال(رنج DHCP مودم همسایه کامل با رزرو IP مودم شما) میکنید. بعد همه چیز درست میشه.
بعد از این یه کابل از مودم همسایه، وصل میکنید به یکی از چهار پورت(نه پورت WAN) تا اینترنت بتونه اشتراک گذاشته بشه.

در مورد دوم یعنی ریپیتر هم باید مودمتوون ساپورت کنه که با زدن یه دکمه یا تغییر دادن حالت کاری WiFi اونو به حالت ریپیتر برده، کانکشنی که میخوایم تقویت بشه رو پیدا میکنیم و بقیه کارها انجام میشه اتوماتیک.

روش سومی هم هست که اگر WiFi مودم شما از Access Point ساپورت کنه، در اون حالت شما یه کابل از مودم همسایه به پورت غیر WAN وصل میکنید، و بدون تنظیم چیزی، اینترنت دریافت میکنید.

سلام دوست عزیز ممنون بابت توضیحاتتون
مدل مودم اینه :
TP-Link TD-W8951ND
در مورد اول اگه DHCP جفت مودم ها رو غیرفعال کنم حله ؟ یا باید حتما رنج بهش بدم ؟ بعد دقیقا چجوری باید تنظیمش کنم میشه لطف کنید از مرحله ب مرحله یا بصورت تصویری راهنماییم کنید.ممنون میشم

در مورد دوم هم فکر نکنم ریپیتر داشته باشه مودمم چون فقط یه دکمه wifi داره و wps همین

در مورد سوم هم مطمئن نیستم اگه لطف کنید مدل مودمم رو چک کنید ببینید ممنون میشم.

ولی فکر کنم همون مورد اول رو بشه راه اندازی کرد با کمک شما :n01:

soroosh_cz
13-08-2015, 18:17
سلام دوست عزیز ممنون بابت توضیحاتتون
مدل مودم اینه :
TP-Link TD-W8951ND
در مورد اول اگه DHCP جفت مودم ها رو غیرفعال کنم حله ؟ یا باید حتما رنج بهش بدم ؟ بعد دقیقا چجوری باید تنظیمش کنم میشه لطف کنید از مرحله ب مرحله یا بصورت تصویری راهنماییم کنید.ممنون میشم

در مورد دوم هم فکر نکنم ریپیتر داشته باشه مودمم چون فقط یه دکمه wifi داره و wps همین

در مورد سوم هم مطمئن نیستم اگه لطف کنید مدل مودمم رو چک کنید ببینید ممنون میشم.

ولی فکر کنم همون مورد اول رو بشه راه اندازی کرد با کمک شما :n01:

سلام دوباره و با عرض پوزش بابت تاخیر
مثل عکس زیر از منوی Interface Setup به زیرمنوی LAN برید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد گزینه ی اول یعنی IP Address رو به یک IP (راحت ترین روش آخرین IP رنج هست که معمولا DHCP بش نمیرسه) مثلا 192.168.1.254 تغییر بدید.
بعد از پایین صفحه Save رو بزنید، در این لحظه باید یک Refresh انجام شده و دیگه صفحه بالا نیاد. اگر اینجوری شد، بالا بجای IP : 192.168.1.1 مورد 192.168.1.254 رو بزنید تا صفحه بالا بیاد دوباره. . یوزر و پسورد رو بزنید و دوباره وارد بشید:

بعد دوباره به همون مسیر Interface Setup > LAN برید و در قسمت DHCP، گزینه DHCP رو از Enabled به Disabled تغییر بدید و دوباره Save کنید.

بعد میتونید از مودم همسایه یه کابل وصل کنید به یکی از پورت های LAN مودم خودتون و اینترنت رو Share کنید. تست کنید اگر مشکلی بود همینجا من رو در جریان بذارید.
من خودم با دو مودم و یه اکسس پوینت از طریق دو خط تلفن، دو اینترنت رو تو یه شبکه قرار دادم و با تغییر Default Gateway درست میشه.

فکر کنم شما بتونید از سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مخابرات شکایت کنید و از PCM خارج بشید. چون همسایه شما نداره ولی شما دارید.

**shaghayegh**
13-08-2015, 23:27
سلام دوباره و با عرض پوزش بابت تاخیر
مثل عکس زیر از منوی Interface Setup به زیرمنوی LAN برید:

بعد گزینه ی اول یعنی IP Address رو به یک IP (راحت ترین روش آخرین IP رنج هست که معمولا DHCP بش نمیرسه) مثلا 192.168.1.254 تغییر بدید.
بعد از پایین صفحه Save رو بزنید، در این لحظه باید یک Refresh انجام شده و دیگه صفحه بالا نیاد. اگر اینجوری شد، بالا بجای IP : 192.168.1.1 مورد 192.168.1.254 رو بزنید تا صفحه بالا بیاد دوباره. . یوزر و پسورد رو بزنید و دوباره وارد بشید:

بعد دوباره به همون مسیر Interface Setup > LAN برید و در قسمت DHCP، گزینه DHCP رو از Enabled به Disabled تغییر بدید و دوباره Save کنید.

بعد میتونید از مودم همسایه یه کابل وصل کنید به یکی از پورت های LAN مودم خودتون و اینترنت رو Share کنید. تست کنید اگر مشکلی بود همینجا من رو در جریان بذارید.
من خودم با دو مودم و یه اکسس پوینت از طریق دو خط تلفن، دو اینترنت رو تو یه شبکه قرار دادم و با تغییر Default Gateway درست میشه.

فکر کنم شما بتونید از سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مخابرات شکایت کنید و از PCM خارج بشید. چون همسایه شما نداره ولی شما دارید.

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی کاملتون دوست عزیز
اینارو که گفتین انجام میدم نتیجه رو اینجا اعلام میکنم
راستی شکایتم رو هم ثبت کردم ولی فک نکنم مملکت ب جایی برسه
بازم ممنون

راستی DHCP باید توی هر دو مودم دیزیبل بشه ؟

soroosh_cz
14-08-2015, 00:42
خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی کاملتون دوست عزیز
اینارو که گفتین انجام میدم نتیجه رو اینجا اعلام میکنم
راستی شکایتم رو هم ثبت کردم ولی فک نکنم مملکت ب جایی برسه
بازم ممنون

راستی DHCP باید توی هر دو مودم دیزیبل بشه ؟

من دو بار شکایت کردم، هر دو سری به از طرف تنظیم مخابرات منطقه(برای ما غرب و جنوب غرب) تماس گرفتن و مشکلم رو برطرف کردن. :n16:
در مورد DHCP هم خیر، فقط مال شما باید Disable باشه و مودم همسایه باید فعال باشه.

**shaghayegh**
14-08-2015, 21:08
من دو بار شکایت کردم، هر دو سری به از طرف تنظیم مخابرات منطقه(برای ما غرب و جنوب غرب) تماس گرفتن و مشکلم رو برطرف کردن. :n16:
در مورد DHCP هم خیر، فقط مال شما باید Disable باشه و مودم همسایه باید فعال باشه.

آهان امیدواریم
ببخشید زیاد سوال میپرسم. تکلیف یوزر و پسورد ADSL چی میشه ؟ حالت کانکت باید رو ppoe باشه یا bridge یا فرقی نداره ؟ کلا سربرگ ADSL تاثیری داره تو این کاری ک من میخوام انجام بدم؟

soroosh_cz
14-08-2015, 21:57
آهان امیدواریم
ببخشید زیاد سوال میپرسم. تکلیف یوزر و پسورد ADSL چی میشه ؟ حالت کانکت باید رو ppoe باشه یا bridge یا فرقی نداره ؟ کلا سربرگ ADSL تاثیری داره تو این کاری ک من میخوام انجام بدم؟
خواهش میکنم.
کاری به سربرگ ADSL ندارید کلا، فقط اون مودم همسایه باید به ADSL وصل باشه.

arashlolos
21-08-2015, 01:38
سلام
سوال مهمم اینه که مودم هایی که امواجو تقویت میکنن و دوباره میفرستن چون نیاز به کابل کشی ندارن بهتره. حالا اینکه از کجا بدونیم کدوم مودم این قابلیت رو داره؟ مثلا تی پی لینکا کدوم مدلشون؟

soroosh_cz
21-08-2015, 20:56
مودم ها کمتر این قابلیتو دارن
بیشتر روترهای وایرلس(روتر+اکسس پوینت) یا اکسس پوینتها این قابلیتو دارن.
روترهای وایرلس برند ASUS این قابلیتو دارن معمولا، اسم قابلیت هم Repeater هست، بگردید پیدا میشه.

arashlolos
21-08-2015, 22:55
مودم ها کمتر این قابلیتو دارن
بیشتر روترهای وایرلس(روتر+اکسس پوینت) یا اکسس پوینتها این قابلیتو دارن.
روترهای وایرلس برند ASUS این قابلیتو دارن معمولا، اسم قابلیت هم Repeater هست، بگردید پیدا میشه.

خوب ببینید اکسس پوینتها قیمتشون بالای 150 هستش و فقط کارشون همینهو یکیه. ولی اگه مودمی بگیرم که این قابلیت رپیتر رو داشته باشه بعدا میتونن ازش بعنوان مودم هم استفاده کنم
اگه مودمی میشناسید که اینکاره باشه ممنون میشم معرفی کنید

soroosh_cz
22-08-2015, 00:00
خوب ببینید اکسس پوینتها قیمتشون بالای 150 هستش و فقط کارشون همینهو یکیه. ولی اگه مودمی بگیرم که این قابلیت رپیتر رو داشته باشه بعدا میتونن ازش بعنوان مودم هم استفاده کنم
اگه مودمی میشناسید که اینکاره باشه ممنون میشم معرفی کنید

اتفاقا اکسس پوینتها خیلی ارزون هستن، منظورتون اکسس پوینتی هست که اون قابلیت رو هم داشته باشه؟ میشه این:

همونطور که میبینید ریپیتر خالی میشه 120 تومن و کلا همه ی تجهیزاتی که این حالت رو دارن به خاطر خود ریپیتر گرون هستن... اگر هم یه مدل معمولی با قیمت X داشته باشید، همون مودم اگر قابلیت Repeater هم داشته باشه، حداقل 60 تومن گرونتر درمیاد.
اکسس پوینت خالی، قیمتش طرفای 30-40 تومن هم هست ولی ریپیتر+اکسس پوینت معمولا بالای 100 درمیاد.
کلا Repeater محدودیت های خیلی بیشتری داره نسبت به Access Point خالی.

arashlolos
22-08-2015, 00:40
ببینید اول یه سوال دارم. این مودم-روتر هایی که قیمتشون تقریبا 80 تومنه رو بگیرم و از لن مودم وایرلس فعلیم با کابل به لن اون وصل کنم(حداکثر 40 متر) که نت مودم اولیم رو در فاصله ای دورتر پخش کنه به نظرتون مناسب نیست این روش؟ (هم ارزون و هم با کیفیت)

یا اینکه بیشتر هزینه کنم و مثلا این (TP-LINK TL-WA5210G 2.4GHz High Power Wireless Outdoor CPE) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو با هزینه 170 تومن بگیرم که شعاع پخشش تا چند کیلومتره!

کلا چه پیشنهادی میدین؟

نظرتون در مورد خرید TP-LINK TL-WDR4300 N750 Wireless Dual Band Gigabit Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟

arashlolos
03-09-2015, 13:27
ببینید اول یه سوال دارم. این مودم-روتر هایی که قیمتشون تقریبا 80 تومنه رو بگیرم و از لن مودم وایرلس فعلیم با کابل به لن اون وصل کنم(حداکثر 40 متر) که نت مودم اولیم رو در فاصله ای دورتر پخش کنه به نظرتون مناسب نیست این روش؟ (هم ارزون و هم با کیفیت)

یا اینکه بیشتر هزینه کنم و مثلا این (TP-LINK TL-WA5210G 2.4GHz High Power Wireless Outdoor CPE) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو با هزینه 170 تومن بگیرم که شعاع پخشش تا چند کیلومتره!

کلا چه پیشنهادی میدین؟

نظرتون در مورد خرید TP-LINK TL-WDR4300 N750 Wireless Dual Band Gigabit Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟
دوستان من منتظر پاسخ شما هستمگالان بازار رضا ولیعصر هستم
خواهشا پاسخ بدید یچیزی بخریم

**shaghayegh**
06-09-2015, 11:21
سلام دوباره
مدل مودمتوم چیه؟

سلامی مجدد دوست عزیز
من طبق توضیحات شما مودمم رو کانفیگ کردم و این روش جواد داد.
فقط یه سوال. هر چقد طول کابل شبکه بیشتر باشه تاثیری توی سرعت اینترنت داره یا خیر ؟

**shaghayegh**
06-09-2015, 11:23

کلا چه پیشنهادی میدین؟

سلام
من همون روش اول رو انجام دادم و راضی ام از سرعتش.البته هنوز با کابل طویل امتحان نکردم که ببینم تاثیری توی سرعت داره یا نه

soroosh_cz
06-09-2015, 14:45
سلامی مجدد دوست عزیز
من طبق توضیحات شما مودمم رو کانفیگ کردم و این روش جواد داد.
فقط یه سوال. هر چقد طول کابل شبکه بیشتر باشه تاثیری توی سرعت اینترنت داره یا خیر ؟

سرعت اینترنت خیلی کمتر از سرعت LAN هست فعلا تا جایی که طول زیاد کابل تنها باعث افت سرعت بشه، مشکلی نیست چون افت سرعت خیلی زیاد نیست، ( LAN معمولا 100Mbps و اینترنت ADSL حداکثر سرعتش 24 تا 32Mbps هست که خیلی کمتر از LAN میشه، تازه اینترنت ایران به زور به 16Mbps رسیده و فکر کنم شما سرویستون زیر 10مگ باشه). پس معمولا مشکلی پیش نمیاد، مگر برای فواصل خیلی طولانی مثلا 150متر کابل ممکنه به دلیل افت سیگنال، اول افت سرعت و بعد Packet Loss و CRC Error پیش بیاد.