مشاهده نسخه کامل
: ارشد چه رشته ای؟
سلام ودرود
من کارشناسی حسابداری ناپیوسته دارم و میخوام ارشد امتحان بدم
اول اینکه چه رشته های میتونم ادامه بدم
دوم رشته نجوم تو ایران تدریس میشه یا نه ؟
فقط میدونم که باید فیزیک خونده باشم برای نجوم و فقط فکر کنم تو اصفهان یه دانشگاه نجوم داره ...
سلام
برای ارشد تمام رشته ها می تونید شرکت کنید اما اگر بخواید اخترفیزیک بخونید کارتون خیلی سخته خیلی از دانشگاهها ارشدشو دارن باید دفرچه انتخاب رشته رو نگاه کنید منم نجومو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه رشته اش نیست میتونید برید خارج و astronomy بخونید اما خارج بمونید چون تو ایران فقط می تونید استاد بشید خدا میدونه رصدخانه ملی کی ساخته بشه و یا یه جایی کار گیر بیاریداین همه زحمت میکشید و یه رشته سخت میخونید ولی چه فایده کسی قدر نمیدونه اما حسابداری بازار کارش خیلی زیاده اگه کار بلد باشید
سلام
برای ارشد تمام رشته ها می تونید شرکت کنید اما اگر بخواید اخترفیزیک بخونید کارتون خیلی سخته خیلی از دانشگاهها ارشدشو دارن باید دفرچه انتخاب رشته رو نگاه کنید منم نجومو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه رشته اش نیست میتونید برید خارج و astronomy بخونید اما خارج بمونید چون تو ایران فقط می تونید استاد بشید خدا میدونه رصدخانه ملی کی ساخته بشه و یا یه جایی کار گیر بیاریداین همه زحمت میکشید و یه رشته سخت میخونید ولی چه فایده کسی قدر نمیدونه اما حسابداری بازار کارش خیلی زیاده اگه کار بلد باشید
ممنون
ولي براي نجوم گفتن بايد ليسانس فيزيك داشته باشي! ؟
من به مدير گروه رشته فيزيك زنگ زدم يه خانمي برداشت و گفت آقاي فلاني فيزيك ابر اختر درس ميدن البته اگه تمايل داشته باشن و تازه اگه هم درس بدن كلا 6 يا يا 5 واحدش درباره نجومه
تو ايران مثل اينكه هنوز فكر ميكنن سفر به فضا تخيل آمريكاييها ست
یه سوال رشته ای هستش که ترکیبی از فیزیک و برق باشه
و یا هر دو تا از سه تا رشته فیزیک
نجوم
و برق
:n01:
فکر کنم هوا فضا البته بیشتر مکانیکه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.