مشاهده نسخه کامل
: هاردم خراب شده؟
سلام ببخشید چون من به کامپیوتر الان دسترسی ندارم نمیتونم عکس بزارم فقط توضیح میدم که با برنامه hdd tune تست کردم قسمت scan error اسکن گرفتم کامل سبز بود تو تب health روی reallocated sector count رنگش قرمز شده بودfailed و حدودا 4000 به بالا data بود و یه قسمت دیگه رنگش آبی بودattention و اسمش CRC error count ولی قسمت پایین همون تب health نوشته بود health status : ok منظورش چیه؟؟
اینم بگم این مشکل وقتی ویندوز دوم رو روی درایو جداگانه نصب کردم شروع شد کامل و درست نصب کردم ویندوز هم بالا اومد ولی نمیدونم چرا
بنظرتون چیکار کنم؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
ata.royalfalcon
09-08-2015, 18:23
سلام ببخشید چون من به کامپیوتر الان دسترسی ندارم نمیتونم عکس بزارم فقط توضیح میدم که با برنامه hdd tune تست کردم قسمت scan error اسکن گرفتم کامل سبز بود تو تب health روی reallocated sector count رنگش قرمز شده بودfailed و حدودا 4000 به بالا data بود و یه قسمت دیگه رنگش آبی بودattention و اسمش CRC error count ولی قسمت پایین همون تب health نوشته بود health status : ok منظورش چیه؟؟
اینم بگم این مشکل وقتی ویندوز دوم رو روی درایو جداگانه نصب کردم شروع شد کامل و درست نصب کردم ویندوز هم بالا اومد ولی نمیدونم چرا
بنظرتون چیکار کنم؟؟
سلام .
توصیه میکنم یک کپی از اطلاعات مهمی که روی این هارد دیسک دارید بگیرید و در جای دیگه ای ذخیره کنید .
با این توضیحاتی که دادید پیشنهاد میکنم تعویضش کنید . اگر هم گارانتی داره بفرستید برای گارانتی .
همانطور که عطاجان فرمودند بهترین کار تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات و خرید یک هارد نو است بعید میدونم این هارد با این وضعیت تعمیر بشه
باشه بک اپ میگیرم ولی چرا health status رو زده ok??
اینم از عکس برنامه HDD TUNE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از ارور اسکن
.
.
.
دوستان حالا یه سوال دارم اگه هارداکسترنال بگیرم بخوام فایلای این هارد رو به هارد اکسترنال منتقل کنم هارد اکسترنال خراب نمیشه؟؟منظورم اینه که الان این هارد بد سکتور داره فایلاش خراب و ویروسی نشدن؟
ata.royalfalcon
10-08-2015, 11:01
اینم از عکس برنامه HDD TUNE
این از ارور اسکن
.
.
.
دوستان حالا یه سوال دارم اگه هارداکسترنال بگیرم بخوام فایلای این هارد رو به هارد اکسترنال منتقل کنم هارد اکسترنال خراب نمیشه؟؟
هارد اكسترنال خراب نميشه و بدسكتوريهاي اين هارد ديسك تاثيري روي هارد ديسك اكسترنال نخواهد گذاشت .
منظورم اینه که الان این هارد بد سکتور داره فایلاش خراب و ویروسی نشدن؟
در تست Error scan كه عكسشو گذاشتيد تمام بلاكها OK هستند و مشكلي در خواندن اين بلاكها ظاهر نشده ؛ احتمالاً مشكلي هم براي اطلاعات پيش نيومده . ويروسي بودن يا نبودن اطلاعات با اين تستها مشخص نميشه .
از اين هارد ديسك شايد بتونيد فقط براي ذخيره اطلاعات غير مهم استفاده كنيد .
باشه بک اپ میگیرم ولی چرا health status رو زده ok??
تمام قسمتها كه OK نيستند در عكسي گذاشتيد Reallocated Sector Count هارد ديسك Fail شده .
هارد اكسترنال خراب نميشه و بدسكتوريهاي اين هارد ديسك تاثيري روي هارد ديسك اكسترنال نخواهد گذاشت .
در تست Error scan كه عكسشو گذاشتيد تمام بلاكها OK هستند و مشكلي در خواندن اين بلاكها ظاهر نشده ؛ احتمالاً مشكلي هم براي اطلاعات پيش نيومده . ويروسي بودن يا نبودن اطلاعات با اين تستها مشخص نميشه .
از اين هارد ديسك شايد بتونيد فقط براي ذخيره اطلاعات غير مهم استفاده كنيد .
تمام قسمتها كه OK نيستند در عكسي گذاشتيد Reallocated Sector Count هارد ديسك Fail شده .
مرسی
هارد اکسترنال از چند گیگ تا چقدر هست و قیمتش چجوریه؟
ata.royalfalcon
10-08-2015, 14:10
مرسی
هارد اکسترنال از چند گیگ تا چقدر هست و قیمتش چجوریه؟
از 500 گيگابايت تا هشت ترابايت و قيمتها هم از 150 هزار تومن الي 970 هزار تومن هست .
از 500 گيگابايت تا هشت ترابايت و قيمتها هم از 150 هزار تومن الي 970 هزار تومن هست .
هارد اکسترنال مثل فلش میمونه که به کامپیوتر وصل میکنی و فایلا رو میریزی توش یا cd درایور و چیزای دیگه میخواد؟؟
و یه 500 گیگ قیمتش تقریبا 150-200 تومنه؟
هارد اکسترنال مثل فلش میمونه که به کامپیوتر وصل میکنی و فایلا رو میریزی توش یا cd درایور و چیزای دیگه میخواد؟؟
و یه 500 گیگ قیمتش تقریبا 150-200 تومنه؟
نیاز به درایور نداره با کابل یو اس بی اگر هم کنسولی است علاوه بر کابل آداپتور هم میخواد وصل میکنید به سیستم اگر پارتیشن بندی شده است ازش استفاده میکنید
نیاز به درایور نداره با کابل یو اس بی اگر هم کنسولی است علاوه بر کابل آداپتور هم میخواد وصل میکنید به سیستم اگر پارتیشن بندی شده است ازش استفاده میکنید
کنسولی چجویه؟مادربرم h61 asus هست کابل usb میخوره یا کنسولی؟؟
هارد اکسترنال مثل فلش safe remove یا رجکت میخواد وقتی میخوام کابلشو در بیارم؟؟
یا راحت میشه کابلو دراورد؟
ata.royalfalcon
11-08-2015, 08:46
کنسولی چجویه؟مادربرم h61 asus هست کابل usb میخوره یا کنسولی؟؟
منظور از کنسولی همون مدلهای دسکتاپی هستند که آداپتور دارند .
هارد اکسترنال مثل فلش safe remove یا رجکت میخواد وقتی میخوام کابلشو در بیارم؟؟
یا راحت میشه کابلو دراورد؟
حتماً قبل از جدا کردن هارد اکسترنال از سیستم باید Safely Remove یا Eject بشه . یا توسط نرم افزاری که همراه با هارد اکسترنال هست یا بروش ویندوزی .
این تاپیک زیر رو هم مطالعه کنید .
منظور از کنسولی همون مدلهای دسکتاپی هستند که آداپتور دارند .
حتماً قبل از جدا کردن هارد اکسترنال از سیستم باید Safely Remove یا Eject بشه . یا توسط نرم افزاری که همراه با هارد اکسترنال هست یا بروش ویندوزی .
این تاپیک زیر رو هم مطالعه کنید .
خیلی ممنون
میسه یه عکس از هارد پاسپورتی و یه عکس از کنسولی بزارید میخوام بدونم چه شکلی هستن مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.