PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Liverpool FC | قرمز ها | فصل 17-2016

Stream
08-08-2015, 22:00
.LIVERPOOL F.C

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشگاه فوتبال لیورپول

لقب :

قرمزها

سال تاسیس :

15 مارس ۱۸۹۲, 123 سال پیش

مالک :

گروه ورزشی فن وی

مدیر عامل:

تام وارنر

سرمربی :

برندان راجرز

کاپیتان :

جوردن هندرسون

ورزشگاه خانگی :

آنفیلد

گنجایش :

45,522

وب سایت باشگاه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+

افتخارات

5 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا

1977 – 3 : 1 مقابل بوروسیا مونشن گلاد باخ (در رم)
1978 – 1 : 0 مقابل اف. ث. بروژ (در لندن)
1981 – 1 : 0 مقابل رئال مادرید (در پاریس)
1984 – 1 : 1 ( 4 : 2 در وقت اضافه در ضربات پنالتی ) مقابل آ. اس. رم ( در رم )
2005 – 3 : 3 ( 6 : 5 در وقت اضافه در ضربات پنالتی ) مقابل آ. ث. میلان ( در استانبول )

3 قهرمانی در جام یوفا

1973 – 3 : 0 ( میزبان ) و 0 : 2 ( میهمان ) مقابل بوروسیا مونشن گلاد باخ
1976 – 3 : 2 ( میزبان ) و 1 : 1 ( میهمان ) مقابل اف. ث. بروژ
2001 – 5 : 4 پس از وقت اضافه مقابل دپورتیوو آلاوز ( در دورتموند )

3 قهرمانی در سوپر جام اروپا

1977 – 1 : 1 ( میهمان ) و 6 : 0 ( میزبان ) مقابل هامبورگ
2001 – 3 : 2 مقابل بایرن مونیخ ( در موناکو )
2005 – 3 : 1 پس از وقت اضافه مقابل زسکا مسکو ( در موناکو )

18 قهرمانی در لیگ انگلیس

1901، 1906، 1922، 1923، 1947، 1964، 1966، 1973، 1976، 1977، 1979، 1980، 1982، 1983،‌1984، 1986، 1988، 1990

7 قهرمانی در جام اتحادیه انگلیس

1965 – 2 : 1 مقابل لیدز یونایتد
1974 – 3 : 0 مقابل نیوکاسل یونایتد
1986 – 3 : 1 مقابل اورتون
1989 – 3 : 2 مقابل اورتون
1992 – 2 : 0 مقابل ساندرلند
2001 – 2 : 1 مقابل آرسنال
2006 – 3 : 3 ، 3 : 1 در ضربات پنالتی مقابل وستهام یونایتد

8 قهرمانی در جام حذفی انگلیس

1981 – 1 : 1 و 2 : 1 مقابل وستهام یونایتد
1982 – 3 : 1 پس از وقت اضافه مقابل تاتنهام هاتسپر
1983 – 2 : 1 پس از وقت اضافه مقابل منچستر یونایتد
1984 – 0 : 0 و 1 : 0 مقابل اورتون
1995 – 2 : 1 مقابل بولتون واندررز
2001 – 1 : 1 ، 5 : 4 در ضربات پنالتی مقابل بیرمنگام سیتی
2003 – 2 : 0 مقابل منچستر یونایتد
2012 – 2 : 2 ، 3 : 2 در ضزبات پنالتی مقابل کاردیف سیتی

15 قهرمانی در چاریتی شیلد

1964 – 2 : 2 مقابل وستهام یونایتد ( دو تیم،‌ هریک به مدت 6 ماه جام را نزد خود نگه داشتند )
1965 – 2 : 2 مقابل منچستر یونایتد ( تیم‌ها عنوان قهرمانی را بین خود تقسیم کردند )
1966 – 1 : 0 مقابل اورتون
1974 – 1 : 1 ، 6 : 5 در ضربات پنالتی مقابل لیدز یونایتد
1976 – 1 : 0 مقابل ساتهمپتون
1977 – 0 : 0 مقابل منچستر یونایتد (بازهم تیم‌ها عنوان قهرمانی را بین خود تقسیم کردند )
1979 – 3 : 1 مقابل آرسنال
1980 – 1 : 0 مقابل وستهام یونایتد
1982 – 1 : 0 مقابل تاتنهام هاتسپر
1986 – 1 : 1 مقابل اورتون ( دو تیم عنوان قهرمانی را بین خود تقسیم کردند )
1988 – 2 : 1 مقابل ویمبلدون
1989 – 1 : 0 مقابل آرسنال
1990 – 1 : 1 مقابل منچستر یونایتد ( دو تیم عنوان قهرمانی را بین خود تقسیم کردند )
2001 – 2 : 1 مقابل منچستر یونایتد
2006 – 2 : 1 مقابل چلسی

Stream
08-08-2015, 22:16
بازیکن های ورودی:

شماره
اسم

نوع انتقال
زمان انتقال
مبلغ انتقال

12
مدافع
Joe Gomez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
18
Charlton Athletic
ترنسفر
تابستان
£3,500,000

7
هافبک
James Milner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
29
Manchester City
ترنسفر
تابستان
Free

28
هافبک
Danny Ings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
23
Burnley
ترنسفر
تابستان
Free

34
دروازبان
Ádám Bogdán ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
27
Bolton

ترنسفر
تابستان
Free

27
مهاجم
Divock Origi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20
Lille
پایان قرض
تابستان
-

11
هافبک
Roberto Firmino ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
23
Hoffenheim
ترنسفر
تابستان
£21,300,000

2
مدافع
Nathaniel Clyne ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
24
Southampton
ترنسفر
تابستان
£10,000,000

9
مهاجم
Christian Benteke ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
24
Aston Villa
ترنسفر
تابستان
£32,500,000

بازیکن های خروجی:

شماره
اسم

نوع انتقال
زمان انتقال
مبلغ انتقال

1
دروازبان
Brad Jones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
33
n/a
پایان قرارداد
تابستان
Free

2
مدافع
Glen Johnson ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
31
Stoke City
پایان قرارداد
تابستان
Free

8
هافبک
Steven Gerrard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
35
LA Galaxy
پایان قرارداد
تابستان
Free

16
مدافع
Sebastián Coates ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
24
Sunderland
ترنسفر
تابستان
£4,000,000

49
مهاجم
Iago Aspas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
28
Celta Vigo
ترنسفر
تابستان
£5,000,000

19
مدافع
Javier Manquillo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
29
Atletico Madrid
پایان قرض
تابستان
Free

31
هافبک
Raheem Sterling ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20
Manchester City
ترنسفر
تابستان
£44,000,000

9
مهاجم
Rickie Lambert ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
33
West Brom
ترنسفر
تابستان
£3,000,000

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمع خرید ها: 67.3 میلیون پوند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمع فروش ها: 57.3 میلیون پوند
مجموع هزینه: 10 میلیون پوند

Stream
10-08-2015, 16:29
1-0 بردیم... بازی سختی بود و تیم اصلا خوب بازی نکرد. استرس بالا بود و بازیکن جدیدمون نسبتا خوب بودن. گل رو در اواخر بازی زدیم که کاملا یک گل انفرادی کوتینیو بود که توی یک سال اخیر همیشه به داد تیم رسیده به تنهایی! هفته آینده در آنفیلد با بورنموث بازی داریم که امسال به لیگ برتر اومده. بازی ای است که باید ببریم. بعد از اون مقابل آرسنال هست که یکی از سخت ترین بازیهای این فصلمونه.

تیم ابتدا 3-3-4 بازی می کرد، هندرسون در نقش هافبک دفاعی، میلنر و لالانا هافبک های میانی راست و چپ، که خیلی خوب نبود. بعد از نیمه دوم و تعویض لالانا ترکیب تیم تقریبا تغییر کرد به 1-3-2-4 و میلنر به سمت راست رفت و اونجا بهتر بود.

در کل خیلی جای بهبودی هست. خوبه که نتیجه گرفتیم ولی کیفیت بازی تیم پایین بود.

Stream
25-08-2015, 16:59
یکی از سخت ترین بازیهای فصلمون بود... بازی ای که فصل پیش 1-4 باختیم. و عجب بازی عجیبی!

نیمه اول بازی کاملا یک طرفه به نفع لیورپول بود. چندین موقعیت عالی گلزنی، دو توپ به تیر دروازه، سه سیو درجه یک و world class از پیتر چک که در نهایت بازی رو 0-0 گذاشت. نیمه دوم بازی کاملا یک طرفه به نفع آرسنال بود! چندین موقعیت عالی گلزنی، یک توپ به تیر دروازه، چند سیو درجه یک از مینیوله و در نهایت بازی ای که فوق العاده جذاب بود 0-0 تموم شد!

با در نظر گرفتن دو نیمه مساوی عادلانه بود، ولی شاید بازی بهتر بود 3-3 می شد :n02: بطور واضح هر دو تیم ضعف در گلزنی دارن. دروازبان ها خوب کار کردن و تیر دروازه هم به کمک اومد ولی هر دو تیم صد درصد موقعیت هایی داشتند که باید حتما گل می زدن.

3 بازی
7 امتیاز
2 گل زده، بدون گل خورده.

خط دفاع خوب بوده از این 3 بازی، خط حمله هم بدشانس بوده تا حدی ولی نیازه تیم بیشتر گلزنی کنه. بالتولی در آستانه جدایی است و فکر می کنم هنوز به یک مهاجم نیازه.

و می رسیم به این ویدیو از کوتینیو (لینک مستقیم - 700 کیلوبایت)

:دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ied%20by%20Cech%20-%2090min.mp4)

hossein blak
17-09-2015, 23:45
بوردو 1-1 لیورپول؛ تساوی لک لک ها برابر حریف فرانسوی

تیم های لیورپول و بوردو در روز اول مسابقات مرحله ی گروهی لیگ اروپا به نتیجه ی تساوی 1-1 دست یافتند.
لیورپول که در دیدار مهم خود در هفته ی گذشته برابر منچستر یونایتد نتیجه ی نه چندان مناسبی را کسب کرده بود نتوانست در این دیدار اعتماد به نفس خود را باز بیابد و برابر حریف خود متوقف شد.
در دقیقه ی 65 آدام لالانا موفق شد گل اول بازی را برای لیورپول به ثمر برساند تا نتیجه ی بازی 1-0 به سود این تیم رقم بخورد.
در دقیقه ی 81 جوسی موفق شد گل تساوی را برای بوردو به ثمر برساند تا نتیجه ی بازی 1-1 شود.
در نهایت دو تیم به کار خود با نتیجه ی تساوی 1-1 پایان دادند.

hossein blak
18-09-2015, 13:52
راجرز: می توانستیم ببریم

امشب در دور اول لیگ قهرمانان اروپا لیورپول نتوانست بوردو را شکست بدهد و به تساوی 1 - 1 رضایت داد..
راجرز درباره ی بازی گفت:
قطعا ناامید شدیم اما از عملکرد تیم رضایت دارم. بازیکنان جوان زیادی در ترکیب داشتیم که برخی از آن ها برای نخستین بار در ترکیب بودند. بازی خارج از خانه در اروپا همیشه دشوار است اما با وجود بی تجربگی تیم، از عملکرد بازیکنان جوان رضایت دارم. ناامید کننده بود که به مهاجم حریف اجازه دادیم بارها توپ را در محوطه لمس کند و وقتی جان به توپ رسید، توپ کمانه کرد. اما وقتی در بازی های خارج از خانه اروپایی برنده نمی شوید، مهم است که یک امتیاز را کسب کنیم. ما شایسته این یک امتیاز بودیم. به بازیکنان جوان افتخار می کنم. این بخشی از رشد آن ها به عنوان یک بازیکن جوان است. برخی از آن ها قرضی واگذار می شوند و برخی می مانند و در بازی هایی مانند این زیر فشار قرار می گیرند. جردن روسیتر و پدرو توانستند کنترل خوبی در بازی داشته باشند. جردن بیرون آمد و کمرون را به بازی فرستادیم.

----------------------------------------------------------------------------------------------
گزارش تصویری دیدارلیورپول و بوردو

شب گذشته در دوره اول مرحله گروهی دو تیم لیورپول و بوردو در ورزشگاه چابان دلماس به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت تن به مساوی 1 بر 1 دادند.

در ادامه می توانید تصاویر از این دیدار را مشاهده فرمائید:

hossein blak
18-09-2015, 23:43
مامادو ساخو قراردادش را با لیورپول تا سال 2020 تمدید کرد

ساخو که در سال 2013 از باشگاه پاری سن ژرمن به باشگاه لیورپول پیوست حالا با توجه به عملکرد خوب اش در این باشگاه، قراردادش را با این باشگاه تمدید کردند.
براندن راجرز رسما درخواست کرده است که این مدافع 25 ساله در آنفیلد باقی بماند و قراردادش تمدید شود.
ساخو اظهار داشت:
"من بسیار خوشحالم که قراردادی جدید با لیورپول عقد کردم، زیرا من و خانواده ام در لیورپول بسیار خوشحال هستیم، من سرباز لیورپول هستم و تمام تلاش ام را برای لیورپول خواهم کرد، هرچه که در توان داشته باشم انجام خواهم داد، من به طور تمام وقت در کنار تیم خواهم بود و برای مردم شهر بهترین ها را انجام خواهم داد.
این برای من بسیار مهم است، زیرا من هرروز صبح که از خواب بیدار می شوم بسیار خوشحالم، زیرا به تمریناتی می روم که در آنجا بسیار لذت می برم."

Ezel
04-10-2015, 22:05
راجرز اخراج شد :|

به کجا داره میره لیورپول :| :| :|

Stream
04-10-2015, 22:44
راجرز اخراج شد :|

به کجا داره میره لیورپول :| :| :|

اوایل فصل صحبت بود که حدود هفته دهم تصمیم گیری میشه برای حضور طولانی مدت راجرز که خب چون نتایج ضعیف بوده منطقی بود الان منتظر خروجش باشیم... الان تیم به مربی های بزرگی مثل کارلتو و کلوپ لینک شده که متاسفانه من هیچ کدوم رو محتمل نمی دونم.

باید صبر کرد و دید چه میشه.

mohsen14014
05-10-2015, 15:42
تصمیم خوبی نبود ،
آنجلوتی خیلی خوبه ولی احتمالش ضعیفه ، کلوب هم خوبه ولی راجرز واقعا اخراجش عجولانه بود .

Stream
05-10-2015, 15:46
تصمیم خوبی نبود ،
آنجلوتی خیلی خوبه ولی احتمالش ضعیفه ، کلوب هم خوبه ولی راجرز واقعا اخراجش عجولانه بود .

من فکر نمی کنم. فصل پیش که اصلا خوب نتیجه نگرفت (گرچه از دسامبر تا آوریل خیلی خوب بود) ولی راجرز اون ثبات لازم رو نداشته هیچ وقت. از دست دادن ستاره ها هم فاکتور دیگه ای است. با راجرز نمیشه بهتر از چیزی که الان می بینیم نتیجه گرفت و فکر می کنم کنار گذاشتنش تصمیم صحیحی بود. با این شیوه ادامه دادن احتمالا در پایان فصل کوتینیو رو هم از دست می دادیم.

mohsen14014
05-10-2015, 19:22
من فکر نمی کنم. فصل پیش که اصلا خوب نتیجه نگرفت (گرچه از دسامبر تا آوریل خیلی خوب بود) ولی راجرز اون ثبات لازم رو نداشته هیچ وقت. از دست دادن ستاره ها هم فاکتور دیگه ای است. با راجرز نمیشه بهتر از چیزی که الان می بینیم نتیجه گرفت و فکر می کنم کنار گذاشتنش تصمیم صحیحی بود. با این شیوه ادامه دادن احتمالا در پایان فصل کوتینیو رو هم از دست می دادیم.

بله شاید با دیدن این فصل همچین برداشتی بشه که کاملا هم درسته ولی اگه نبود بازیهای فصلی که دوم شدیم و سوارز رو داشتیم میشد براحتی راجرز رو کنار گذاشت .
راجرز همون کسی بود که لیورپولی ساخت که به کابوس همه تیمها تبدیل شد ، اون فصل تنوع تاکتیکی تیم فوق العاده بود ، تیم حریف و دفاع تیمهای روبرو مجبور به اشتباه میشدن و بازیهای چشم نواز اون فصل رو نمیشه فراموش کرد .
باید فرصت داده میشد تا بشه دوباره به اون نقطه رسید ، راجرز امتحانشو پس داده بود . میشد تا نیم فصل حداقل بهش فرصت داد ، اون لیورپول واقعا شایسته ی قهرمانی اروپا رو هم داشت . ضمن اینکه باشگاه هم نتونست ستاره ها رو حفظ کنه . نباید انتظار داشت مربی با یه سری بازیکن معمولی معجزه کنه ،

Stream
05-10-2015, 19:40
بله شاید با دیدن این فصل همچین برداشتی بشه که کاملا هم درسته ولی اگه نبود بازیهای فصلی که دوم شدیم و سوارز رو داشتیم میشد براحتی راجرز رو کنار گذاشت .
راجرز همون کسی بود که لیورپولی ساخت که به کابوس همه تیمها تبدیل شد ، اون فصل تنوع تاکتیکی تیم فوق العاده بود ، تیم حریف و دفاع تیمهای روبرو مجبور به اشتباه میشدن و بازیهای چشم نواز اون فصل رو نمیشه فراموش کرد .
باید فرصت داده میشد تا بشه دوباره به اون نقطه رسید ، راجرز امتحانشو پس داده بود . میشد تا نیم فصل حداقل بهش فرصت داد ، اون لیورپول واقعا شایسته ی قهرمانی اروپا رو هم داشت . ضمن اینکه باشگاه هم نتونست ستاره ها رو حفظ کنه . نباید انتظار داشت مربی با یه سری بازیکن معمولی معجزه کنه ،

این فصل و فصل پیش.

بعد از گذشت این مدت (بیشتر از 3 سال با راجرز) میشه به نتیجه رسید که اون 7-8 ماهی که عالی بازی کردیم در دوران سوارز بیشتر یک اتفاق بوده، نه اینکه این 2.5 سال که همیشه کمی از متوسط بهتر بودیم به دلایل دیگه بود... در همون مدت عالی هم انتقادات زیادی به بازی تیم وارد بود (دفاع بسیار ضعیف). لیورپول فعلی با لیورپول وقتی که راجرز کنترل رو به عهده گرفت اونقدرها تفاوت نداره، اندکی بهتر است ولی نه اونقدرها. اصلا واقع بینانه نیست تصور کنیم اگه فرضا 10 بازی دیگه به راجرز فرصت داده می شد می تونست لیورپول رو بطور محسوسی بهتر کنه. احتمالا وضعیت چیزی مشابه همین بود، میانه رو به بالای جدول، نسبتا خوب بازی کردن در بعضی از بازیها و نتیجه نگرفتن.

nw_nk
08-10-2015, 10:50
گل انگلیسی: یورگن کلوپ امروز با جت شخصی به لیورپول میره تا برای سه سال قرارداد ببنده

Stream
09-10-2015, 06:09
خب کلوپ تایید شد!

Captain_America
12-10-2015, 21:42
کلوپ یه بار کار بزرگش رو انجام داده و از یه تیم متلاشی (دورتموند) یه تیم قهرمان ساخت. الان دوباره نباید همون مسیر رو میرفت و یه تیمی مثل لیورپول که برعکس دورتموند مقبولیت عمومی هم نداره رو انتخاب میکرد اونهم تو لیگی مثل لیگ برتر.
تیم های بزرگی مثل منچستر هستند که بعد از بازنشستگی فن خال دنبال مربیانی در سطح کلوپ باشند. با این انتخابش خودش رو در مسیر سختی قرار داده.

Ezel
15-10-2015, 14:06
کلوپ یه بار کار بزرگش رو انجام داده و از یه تیم متلاشی (دورتموند) یه تیم قهرمان ساخت. الان دوباره نباید همون مسیر رو میرفت و یه تیمی مثل لیورپول که برعکس دورتموند مقبولیت عمومی هم نداره رو انتخاب میکرد اونهم تو لیگی مثل لیگ برتر.
تیم های بزرگی مثل منچستر هستند که بعد از بازنشستگی فن خال دنبال مربیانی در سطح کلوپ باشند. با این انتخابش خودش رو در مسیر سختی قرار داده.

تفاوت افرادی مثل کلوپ و هیدینک و فانخال با سایر مربیان هم در همین میل به چالشهای سخت تعریف میشه

romantic
15-10-2015, 22:18
کلوپ یه بار کار بزرگش رو انجام داده و از یه تیم متلاشی (دورتموند) یه تیم قهرمان ساخت. الان دوباره نباید همون مسیر رو میرفت و یه تیمی مثل لیورپول که برعکس دورتموند مقبولیت عمومی هم نداره رو انتخاب میکرد.
منظورتون از مقبولیت عمومی اگر طرفداران بین‌المللیه، اصلا اهمیتی نداره. مهم طرفداران بومی و جویه که اونا ایجاد میکنن. در بریتانیا پرشورترین طرفدارها رو همین لیورپول داره و حتی میشه گفت، فوتبالی‌ترین شهر بریتانیاست.
اتفاقا خود کلوپ در یک مصاحبه، زمانی که دورتموند رو قهرمان آلمان کرده بود، دلیل انتخاب این تیم رو اینطور توضیح داد: من دوست دارم در جایی کار کنم که فوتبال براشون زندگی باشه (البته نقل به مضمون)
اتفاقا در بریتانیا نزدیک‌ترین شرایط به شور و حال وستفالن رو همین آنفیلد داره.

Captain_America
16-10-2015, 18:07
منظورتون از مقبولیت عمومی اگر طرفداران بین‌المللیه، اصلا اهمیتی نداره. مهم طرفداران بومی و جویه که اونا ایجاد میکنن. در بریتانیا پرشورترین طرفدارها رو همین لیورپول داره و حتی میشه گفت، فوتبالی‌ترین شهر بریتانیاست.
اتفاقا خود کلوپ در یک مصاحبه، زمانی که دورتموند رو قهرمان آلمان کرده بود، دلیل انتخاب این تیم رو اینطور توضیح داد: من دوست دارم در جایی کار کنم که فوتبال براشون زندگی باشه (البته نقل به مضمون)
اتفاقا در بریتانیا نزدیک‌ترین شرایط به شور و حال وستفالن رو همین آنفیلد داره.

لیورپول شهر فوتبالی هست ولی فقط مختص لیورپول اف.سی نیست تیم با کلاس اورتون هم هست که جایگاه عمومی خوبی داره و بزرگانی مثل رونی رو تحویل فوتبال انگیس داده.
مشکل لیورپول از لحاظ وجهه ناشی از اراذل و اوباشی هست که بیشتر قشر طرفداران این تیم رو تشکیل میدهند فجایعی مثل قتل عام طرفداران بیگناهان یوونتوس که باعث محرومیت چندین ساله کلیه باشگاه های انگلیس از شرکت در رقابت های اروپایی شد.
و یا در فاجعه هیلزبورو که حتی به هواداران خودشون هم رحم نکردن و بعد از قتل عام حتی مانع کمک رسانی نیروهای امدادی به زخمیان شدند و کار به جایی رسید که شروع به ربودن پول ها و اشیاء قیمتی مقتولین کردند.
مسخره کردن قربانیان فاجعه هوایی مونیخ و امثال این حرکات زشت و ناپسند به انضمام شعارهای نژادپرستانه از لیورپول تیمی ساخته که یادآور چهره زشت فوتبال و اوباش گری هستش.
حتی کسی مثل مت بازبی بزرگ :n12: با درایت خاص خودش ترجیح داد تا اسطوره منچستر یونایتد :n12::4: بشه تا لیورپول و یا در ابعاد دیگه استیو مک منمن و ژابی آلونسو ترجیح دادند جایی دیگر در خاطره ها به یادگار بمانند تا اینکه به عنوان یک لیورپولی ازشون یاد بشه.

Stream
25-10-2015, 21:44
خب هشتمین مساوی در 9 بازی اخیر :n02:

البته تیم خوب بازی کرد به خصوص در نیمه دوم، و کلا تیم داره شکل جدید رو به خودش می گیره و بازیکن مرکزی ساختار جدید هم لالاناست... به اضافه اینکه لوکاس به ترکیب برگشته، بازیکنی که همیشه خوب بازی می کرد ولی هیچ وقت با ساختار فوتبال راجرز هماهنگ نبود... در نبود هندرسون وسط زمین کمبود هست. با این مساوی رفتیم به رتبه دهم جدول ولی فاصله تا 5 تیم اول کم هست و حداقل قبل از کریسمس باید در 6 تیم بالایی باشیم.

kasra_khan2003
31-10-2015, 18:27
تبریک به برادر جریان و بقیه هوادارای لیورپول : دی

بعد از مدت ها یه بازی زنده دیدیم و بسی لذت بردیم. لیورپول واقعاً تو هردو نیمه از چلسی برتر بود. چلسی یه گل زود هنگام زد و شروع کرد به پارک کردن اتوبوس (وحید خودت هم میدونی که راست میگم : دی).

کوتینیو دوتا شوت زد، یکی با راست یکی با چپ اما جفتش عالی! عجب تو سر توپی هم زد.

Ahmad
31-10-2015, 18:50
تبریک به لیورپولی‌ها برای برد 3 - 1 مقابل چلسی

حضور دو مربی (خاص و معمولی) هم حساسیت‌ها رو بالا برده بود

گرچه بازیهای لیورپول رو گاهی دنبال می‌کردم اما با حضور کلوپ دیگه باید دنبال کرد

فقط امیدوارم ری‌اکشن‌هاش به گونه‌ای نباشه که گویی داره نقش بازی می‌کنه
ری‌اکشن‌هاش ماندگارن و نباید همیشه و همه‌جا تکرار شوند

سرهنگ معمر قذافی
31-10-2015, 19:50
استوریج تا کی مصدومه؟:/

نیمکتمون خیلی داغونه

Stream
22-11-2015, 16:36
بازی دیشب به خاطر الکلاسیکو تحت سایه قرار گرفته بود ولی تیم فوق العاده بود. بازی دادن به فرمینو در نقش فالس 9 خیلی خوب جواب داده و دیشب سیتی رو نابود کردیم.

الان در رتبه 9 جدول هستیم که شاید خیلی خوب به نظر نرسه، ولی پیشرفت تیم واضحه. نباید فراموش کرد که الان بازیهامون با یونایتد، چلسی، سیتی، آرسنال و تاتنهام انجام دادیم و هر 5 بازی در نیم فصل اول خارج از خانه بودن یعنی هر 5 تیم رقیب اصلیمون در نیم فصل دوم باید بیان آنفیلد. در این 5 بازی خارج از خانه با رقیب های اصلی به یونایتد باختیم، چلسی و سیتی رو بردیم و با آرسنال و تاتنهام مساوی کردیم، نتیجه کلی خوبیه.

بازیهای بعدیمون به ترتیب با سوانسی (H)، نیوکاسل (A)، وست بروم (H)، واتفورد (A)، لستر (H) و ساندرلند (A) است تا پایان نیم فصل. از این 6 بازی باید بتونیم حداقل 15 امتیاز (یا بهتر، هر 18 امتیاز) رو بگیریم. تنها بازی که واقعا سخت هست لستر هست که بطور عجیبی الان صدرنشین لیگ برتر هست! :n02::n04:

hossein blak
04-12-2015, 19:56
کلوپ: حالا می فهمم چرا اینگونه از استوریج تعریف می کردند

دنیل استوریج مهاجم ملی پوش باشگاه لیورپولدر بازی برابر ساوتهمپتون توانست خوب بدرخشد و نظر یورگن کلوپ را جلب نماید، کلوپ در این باره اظهار داشت:
((پس از بازی با استوریج صحبت کردم، به او گفتم حالا می فهمم چرا در مورد تو اینگونه سخن می گویند، من پیش از این در مورد او بسیار شنیده بودم اما بازی او را از نزدیک ندیده بودم، توانایی های او واقعا ستودنی است، من بسیار خوشحال هستم که چنین مهاجم خوبی را در اختیار داریم، او می تواند در کسب نتایج بسیار خوب به ما کمک کند.
دیووک اوریگی نیز دیگر بازیکن خوب ماست که با توجه به سن اش می تواند سرمایه ی بزرگی برای ما باشد، او نسبت به سن خود تجربه بسیار خوبی دارد، اما او باید بیشتر یاد بگیرد.))

Stream
04-12-2015, 23:57
کلوپ اگه بتونه استوریج رو آماده و فیت نگه داره یکی از بهترین مهاجم های دنیا رو داریم. تیم ریتم خوبی رو بدست آورده و حتی وقتی خوب بازی نمی کنیم بازیها رو میتونیم ببریم ولی کماکان 6 امتیاز با صدر جدول و 4 امتیاز با سهمیه لیگ قهرمانان فاصله است و کاملا شدنیه که در نیم فصل دوم حداقل در رقابت برای قهرمانی باشیم تا مطمئنا بتونیم سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم. کلید موفقیت تیم به نظر من آماده و سالم نگه داشتن استوریج و کوتینیو است.

سیتی، یونایتد، آرسنال، چلسی و تاتنهام در نیم فصل دوم باید همگی بیان به آنفیلد.

hossein blak
06-12-2015, 14:46
کلوپ: فرگی کتاب تاریخ فوتبال است / درهای لیورپول بروی جرارد باز است

در هفته گذشته، لک لک های مرسی ساید موفق شدند ساندرلند را با نتیجه کوبنده 6 بر 1 شکست دهند و با 23 امتیاز آرا م آرام خود را به بالانشینان جزیره نزدیک کنند.
این پیروزی به علاوه 6 برد دیگز در هشت بازی اخیر نشان از تغییر عمده ای دارد که در روحیه لیورپولی ها بوجود آمده است.

یورگن کلوپ مربی برتر هفته گذشته جزیره شد و جایزه خود را از یکی از بزرگ ترین مربیان تاریخ فوتبال دریافت کرد.

کلوپ بعد از اینکه دقایقی را با سرالکس فرگوسن به صحبت پرداخت در مصاحبه با اسکای گفت:
((گرفتن این جایزه از دست کسی که یکی از نام های ماندگار فوتبال است، برایم افتخار بزرگی است. فرگوسن الگویی برای تمام مربیان و کتاب مصور تاریخ فوتبال جهان است. واقعا لحظه لذت بخشی بود، من این افتخار را داشتم که یکی دو بار دیگر هم با این مرد بزرگ هم کلام شوم.))

کلوپ در مورد حضور استیون جرارد در تمرینات لیورپول برای کسب آمادگی بیشتر در لیگ آمریکا گفت:
((جرارد اسطوره باشگاه لیورپول است و اینجا همیشه خانه اوست. اینکه او بازیکن تیم دیگری است اما با ما تمرین می کند، یعنی در های باشگاه همیشه بروی بازیکنان بزرگی مثل جرارد باز است. او فرگوسن جوانی است که مدارج ترقی را یکی یکی طی می کند!))

nw_nk
31-12-2015, 10:44
یورگن کلوپ: اگر (آمدن گواردیولا به انگلیس) اتفاق بیوفتد، بهترین مربی جهان به اینجا خواهد آمد. این کار را برای تمام تیم های دیگر پریمیر لیگ سخت تر می کند.

hossein blak
31-12-2015, 10:59
ساندرلند 0-1 لیورپول؛ 3 امتیاز با ارزش خارج از خانه لک لک ها را در مسیر صعود قرار داد

لیورپول موفق شد با نتیجه ی 1-0 ساندرلند را شکست دهد تا در مسیر موفقیت ثبات ایجاد کند.

در شرایطی که لیورپول در هفته گذشته توانسته بود با نتیجه 1-0 لستر سیتی صدرنشین رقابت های لیگ برتر انگلیس را شکست دهد با روحیه ای مضاعف به سراغ دیدار خود در هفته نوزدهم لیگ برتر انگلیس آمد، لیورپول تا پیش از این دیدار با 27 امتیاز در رده دهم جدول جای داشت و در صورت پیروزی برابر ساندرلند قعر جدولی می توانست تا رده هفتم صعود کند.

در جریان این دیدار کریستیان بنتیکه موفق شد در دقیقه 46 تک گل پیروزی بخش را برای لیوپول به ثمر برساند تا این دیدار با نتیجه ی 1-0 به سود این تیم رقم بخورد.

در نهایت لیورپول با کسب این 3 امتیاز با ارزش خارج از خانه 30 امتیازی شد و در رده هفتم جدول جای گرفت، ساندرلند نیز کما فی سابق در همان رتبه نوزدهم خود باقی ماند.

hossein blak
25-03-2016, 20:58
دنی وارد: تمام تلاشم را بکار می گیرم تا در ترکیب اصلی قرارگیرم
دنی وارد که شب گذشته اولین بازی خود را برای تیم ملی ولز انجام داد، در آنفیلد پشت سر سایمون مینیوله قرار گرفته است. قرارداد قرضی این بازیکن 22 ساله با آبردین اسکاتلند در ژانویه توسط لیورپول به پایان رسید. اما مینیوله، با وجود چند نمایش غیر قابل قبول، تا به الان موفق به حفظ جایگاه خود در لیورپول شده است.

دنی وارد در طی گفتگویی کوتاه در مورد حضور در ترکیب اصلی قرمزهای آنفیلد چنین عنوان کرد:

آروزی من این است که به عنوان دروازبان نخست در لیورپول بازی کنم و تمام تلاش خود را بکار می گیریم که تا این اتفاق بیافتد. امیدوارم خیلی زود این مسئله محقق شود، من در باشگاه بزرگی هستم و می خواهم مفید باشم.

دنی وارد موفق شد طی حضورش در آبردین، 12 کلین شیت در 29 مسابقه انجام شده در تمامی رقابت ها ثبت کند. او قرارداد جدیدی با لیورپول به ثبت رساند که وی را تا تابستان سال 2020 در این باشگاه نگه می دارد.
وارد در ژانویه 2012 به لیورپول پیوست.

yuseph
15-04-2016, 09:14
تبریک به تیم شما بابت این بازی فوق العاده احساسی....
شاید از نظر فنی لیورپول کمبود هایی داشته باشه که صددرصد داره ولی تو فاز جنگیدن تا آخرین
لحظه عالی هستش.که البته این رو مدیون کلوپ هستن.
بهرحال به عنوان یه دورتموندی از بازی دیشب هم لذت بردم هم بدون ناراحتی راحت خوابیدم :دی

joey jordison
15-04-2016, 11:57
چقدر دوست داشتنی هستین شما لیورپولی های عزیز!!تبریک میگم بابت صعودتون به دورتمند هم باید تعظیم کرد فوق العاده هستن!!مرسی بابت دیشب:n12:

sale2000
15-04-2016, 16:51
هر دو تیم برادر محبوب من بودن و تنهای ناراحتیم حذفی یکی از این دو تیم مجبوب بود! بازی هم به نظرم فوق العاده ترین بازی فصل بوده تا به حال. این دو تیم قطعا اگر در سی ال آینده به همین نحو بازی کنن بازم مدعی اصلی می تونن باشند.

Stream
14-08-2016, 21:28
عجب بازی ای بود... یک برد بسیار ارزشمند مقابل آرسنال در خارج از خانه :n12:

شروع بد بازی، ابتدا یک پنالتی برای آرسنال که گل نشد، 2 دقیقه بعد گل خوردن از آرسنال.

بعد شاهکار کوتینیو و بازی عالی تیم و زدن 4 گل در 20 دقیقه.

بعد خوردن 2 گل در 11 دقیقه.

و بعد نگه داشتن بازی در نتیجه 3-4 و بردن بازی و گرفتن 3 امتیاز.

--

کوتینیو عالی بود و بهترین بازیکن زمین هم شد. امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه و به بازی بعدی برسه. خریدهامون هم هر سه خوب بودن. مانه خیلی خوب بازی کرد و یک سوپر گل فردی زد. وینادوم هم خوب بود و یک پاس گل داد. رندر کلاوان هم اوکی بود.

بدترین بازیکن تیم هم آلبرتو مورنو بود که هم یک پنالتی داد و هم روی گل اول کاملا مقصر بود. این بازیکن اصلا دفاع چپ نیست. امیدوارم یه فکری برای این مسئله تا پایان پنجره بشه چون الان حتی دفاع چپ بکاپ با تجربه ای هم نداریم. تیم مشخصه از نظر دفاعی باید تقویت بشه. دفاع راست هم گزینه ای برای بکاپ نداریم چون فلنگان رو قرضی دادیم برای فصل. اگه کلاین یا مورنو مصدوم بشن فقط انده ویزدم هست که فصل پیش قرضی در نوریچ بود و فصل ضعیفی داشت. کانر وندل 20 ساله هم هست که فقط 1 بازی در لیگ برتر بازی کرده! جو گومز 19 ساله برای دفاع چپ هست ولی اون هم حداقل 2 ماه دیگه زمان نیاز داره.

Captain_America
24-11-2016, 21:38
استیوی جی هم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد ، نامبرده که 0 مدال لیگ برتر در کارنامه داشت در آخر دوره فوتبالش به لوس آنجلس گلکسی پیوسته ، در حالی که همبازیش مایکل اوون با تصمیم درست برای پیوستن به یونایتد تونست لیگ برتر رو فتح کنه ، کلا با خداحافظیش اتفاق خاصی در فوتبال نیوفتاد !

nw_nk
25-11-2016, 01:02
پیام لوئیس سوارز برای استیون جرارد

برای یک کاپیتان. برای یک هم تیمی. برای یک دوست.

من از یک باشگاه تاریخی به لیورپول که آن هم باشگاهی تاریخی است، رفتم. و در بین همه هم تیمی ها، استیون جرارد یک الگو بود. یک بازیکن منحصر به فرد.

با گذشت زمان او نشان داد که یک لیدر واقعی است. او یک برنده مادرزاد است و یک بازیکن جاه طلب درون زمین و یک هم تیمی باثبات و خوب در خارج از زمین. او همیشه از من حمایت می کرد و چیزهای باارزش زیادی به من یاد داد.

از تو خیلی متشکرم استیون. از اینکه در سخت ترین روزهای دوران حرفه ای ام در کنارم بودی. اینکه فارغ از هر اتفاقی از من حمایت کردی و بارها توصیه های خوبی برای من داشتی. رابطه ما فراتر از زمین فوتبال رفت.

تو همیشه در کنار من بودی؛ حتی زمانی که بعضی ها این کار را نکردند. تو مثل یک برادر بزرگتر بودی که به برادر کوچکش درس می دهد.

You're like a brother to me - Suarez's impassioned message to retiring Gerrard

nw_nk
18-03-2017, 19:26
کلوپ: بعضی شاهدان آخرین قهرمانی لیورپول مرده‌اند

یورگن کلوپ، سرمربی آلمانی لیورپول معتقد است که او بهترین گزینه برای هدایت مرسی سایدی ها محسوب می شود.​​​​​​​

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F

nw_nk
25-05-2017, 22:28
چنین روزی 12 سال قبل استانبول

vahidreza2007
31-07-2017, 22:58
ويرايش شد ...........

vahidreza2007
31-07-2017, 22:59
هافبک بارسا گران‌ترین خرید تاریخ لیورپول می شود؟ یورگن کلوپ، سرمربی آلمانی لیورپول قصد دارد به هر نحوی مقدمات حضور رافینیا را در آنفیلد فراهم کند.

به گزارش "ورزش سه"، رافینیای 24 ساله و برزیلی خیلی در تفکرات انریکه جایی نداشت و اگرچه زمان زیادی از فصل قبل را به علت مصدومیت از دست داد، اما به طور کلی در سالهای اخیر اوقات زیادی را روی نیمکت گذراند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا یورگن کلوپ از مدیران لیورپول خواسته به هر نحوی مقدمات حضور رافینیا را فراهم کنند و ممکن است این بازیکن تبدیل به گران ترین خرید تاریخ مرسی سایدی ها شود. موندو دیپورتیوو خبر از پیشنهاد 35 میلیون پوندی برای خرید رافینیا داده است که در صورت افزایش احتمالی، ممکن است او را بالاتر از صلاح 43 میلیونی تبدیل به گران ترین خرید تاریخ این باشگاه کند. رافینیا تا سال 2020 با بارسلونا قرارداد دارد اما در سال منتهی به جام جهانی، ممکن است برای یافتن جایگاهی ثابت در تیم ملی برزیل نوکمپ را به مقصد آنفیلد ترک کند.

nw_nk
02-08-2017, 06:13
پیروزی پرگل لیورپول مقابل بایرن در آئودی کاپ

لیورپول موفق شد در دیداری از سری رقابت های آئودی کاپ با نتیجه 3-0 بایرن مونیخ را شکست بدهد. شاگردان یورگن کلوپ در این دیدار نمایش بسیار خوبی داشتند و در نهایت توانستند به یک پیروزی پرگل برسند.

تنها 7 دقیقه از بازی سپری شده بود که اشتباه بازیکنان بایرن، یک ضدحمله خطرناک را برای لیورپول رقم زد و در نهایت سادیو مانه با یک ضربه دقیق، کار را تمام کرد.

در حالی که تلاش بایرنی ها برای رسیدن به گل تساوی بی نتیجه بود، این لیورپول بود که در دقیقه 34 به گل دوم رسید.

روی یک ارسال به دهانه دروازه بایرن و دفع ناقص بازیکنان این تیم، توپ روی تیر دوم به محمد صلاح رسید و او هم ضربه سر کار را تمام کرد. در نهایت نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.

در نیمه دوم هر دو مربی تغییرات زیادی در ترکیب تیم شان ایجاد کردند و این روی روند بازی تا اندازه ای تاثیر گذاشت اما باز هم این لیورپول بود که توانست به گل برسد.

در دقیقه 84 بود که دنیل استوریج روی یک ضد حمله در موقعیت تک به تک قرار گرفت و با ضربه ای دقیق، کار را تمام کرد.

در دقایق پایانی تلاش دو تیم برای رسیدن به گل های بعدی حاصلی نداشت و بازی با همان سه گل به سود لیورپول به پایان رسید.

vahidreza2007
29-08-2017, 12:35
رسمی؛ نبی کیتا از 1 جولای 2018 بازیکن لیورپول خواهد بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لیورپول رسما خرید هافبک گینه‌ای را برای فصل بعد اعلام کرد.

طرفداری - باشگاه لیورپول لحظاتی قبل رسما اعلام کرد که با لایپزیش برای انتقال نبی کیتا، هافبک 22 ساله و گینه‌ای از 1 جولای 2018 به توافق رسیده است. کیتا آخرین فصلش در بوندس لیگا را پشت سر می‌گذارد. همان طور که از روز گذشته اعلام شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نبی کیتا سرانجام به لیورپول پیوست. کیتا روز گذشته تست‌های پزشکی قرمزها را پشت سر گذاشت و لیورپول امروز خبر رسمی جذب او برای فصل بعد را اعلام کرد. لیورپول که تا همین یک ماه قبل پیشنهاد بیش از 70 میلیون یورویی‌اش برای کیتا رد شده بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، حالا با رقم 52 میلیون یورو یکی از ستاره‌های بوندس لیگا را صید کرده است. به گزارش سایت رسمی لیورپول، کیتای 22 ساله پس از رسمی شدن انتقالش به لیورپول گفت:
خیلی خوشحالم که توافقی حاصل شد تا من از فصل بعد بازیکن لیورپول باشم. از فصل بعد عضوی از پروژه‌ای خواهم بود که به شدت مرا هیجان زده می‌کند. تعهدم به لایپزیش در مدت باقی مانده در بالاترین سطح خواهد ماند. همواره تمام توانم را در این پیراهن به کار گرفته‌ام و این روند تا سوت پایان آخرین بازی‌ام برای لایپزیش ادامه خواهد داشت. با مشخص شدن تیم آینده‌ام، می‌توانم تمام تمرکزم را روی کمک به لایپزیش قرار بدهم تا به دستاوردهای بزرگی در این فصل برسد. تا تابستان آتی که راهی لیورپول شوم، از راه دور، از هواداران پر و پا قرص آنها خواهم بود.

vahidreza2007
29-08-2017, 17:15
اکیپ: لیورپول برای جذب لمار، 80 میلیون یورو به علاوه انتقال قرضی اوریگی به موناکو پیشنهاد داده است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لیورپول آخرین تلاش های خود را برای جذب توماس لمار وینگر موناکو به کار گرفته است.

طرفداری - لیورپول برای جذب توماس لمار از موناکو فرانسه، تاکنون دو پیشنهاد 60 میلیون یورویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 70 میلیون یورویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارائه داده است که توسط موناکو رد شده است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). اکنون لیورپول آخرین تلاش خود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را برای جذب توماس لمار با گنجاندن توماس اوریگی در قرارداد به کار گرفته است.
به گزارش اکیپ، لیورپول پیشنهاد جدیدی تقدیم سران موناکو کرده است که طی آن 80 میلیون یورو به علاوه حضور دیووک اوریگی به صورت قرضی برای یک فصل در نظر گرفته شده است. مطابق این پیشنهاد لیورپول 50 میلیون یورو را امسال پرداخت می کند و 30 میلیون یوروی دیگر را سال آینده پرداخت خواهد کرد.
همچنین جیمز پیرس دقایقی پیش، ارائه پیشنهاد 75 میلیون پوندی لیورپول برای جذب توماس لمار را تایید کرد.

پ . ن : شخصا فكر ميكنم لمار كليد انتقال كوتي به بارسا هستش ! بنظرم پول خريد لمار از فروش كوتي تامين ميشه ././.

nw_nk
09-09-2017, 16:38
کلوپ به چی اعتراض می کرد؟ طرفو داغون کرد :n04:

پی نوشت: برخورد سادیو مانه با ادرسون در بازی لیورپول و منچستر سیتی

Stream
09-09-2017, 16:44
کلوپ به چی اعتراض می کرد؟ طرفو داغون کرد :n04:

پی نوشت: برخورد سادیو مانه با ادرسون در بازی لیورپول و منچستر سیتی

اعتراض بیخود بود. واضحه باید اخراج میشد. درسته غیرعمد بود ولی همچین ضربه ای به صورت بازیکن حریف اخراج نداشته باشه دیگه چی باید اخراج داشته باشه؟

nw_nk
29-09-2017, 20:11
کلوپ: دنیا مشکلات بزرگتری از اخراج آنچلوتی دارد!

یورگن کلوپ، سرمربی آلمانی لیورپول در مورد اخراج کارلو آنچلوتی از بایرن مونیخ صحبت کرد.

صادقانه بگویم دیگر این اتفاقات در حرفه مربیگری من را متعجب نمی کند. بازی بایرن برابر پی اس جی را دیدم و تنها کیفیت فردی بازیکنان نتیجه بازی را تعیین کرد. البته اخراج کارلتو برای همین یک شکست نبود و اگرچه من از ذهن مدیران بایرن خبر ندارم؛ اما انگار این تیم پیشرفت زیادی نداشته است.

آنچلوتی مربی بسیار باتجربه ای است، برخی اوقات دو قطب بزرگ با یکدیگر همخوانی ندارند و اگر بایرن فکر می کند بدون کارلتو موفق تر است به آنها تبریک می گویم و آنچلوتی نیز می تواند دوباره باشگاه خوبی برای کار کردن پیدا کند؛ اما در دنیا مشکلات بزرگتری از اخراج کارلتو از بایرن وجود دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

nw_nk
30-09-2017, 23:49

:n02::n02::n02:

nw_nk
17-10-2017, 07:16
کلوپ: 99 درصد تیم‌های جهان مغلوب سیتی می‌شوند!

یورگن کلوپ، سرمربی آلمانی لیورپول در مورد دیدار فردا شب تیمش برابر ماریبور صحبت کرد.

ما در این فصل 2 شکست یکی برابر لستر در جام اتحادیه و یکی برابر سیتی داشتیم که 99 درصد تیم های جهان در حال حاضر مغلوب سیتیزن ها می شوند پس چرا ما باید اعتماد به نفس خود را از دست بدهیم؟

بعد از 2 تساوی برابر اسپارتاک و سویا، مرسی سایدی ها به دنبال اولین 3 امتیاز خود در لیگ قهرمانان در اسلونی هستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

nw_nk
03-05-2018, 09:46
کلوپ: ما قطعا شایسته حضور در فینال بودیم؛ رئال مادرید هم مقابل بایرن مونیخ و یوونتوس به شانس نیاز داشت

امشب خوش شانس بودیم و این را می دانیم. رم واقعا قدرتمند است. همین بازی را از آنها انتظار داشتم. آنها جنگنده و ریسکی بازی می کنند و ما 2-1 پیش افتادیم. همه چیز خوب پیش رفت. با این حال، پس از نتیجه 2-1، به اندازه کافی روی ضدحملات خوب نبودیم. از فضاهایی که آنها به ما می دادند، استفاده نکردیم و بازی را از دست دادیم تا تنها با یک گل برتری صعود کنیم.

ما می توانیم خیلی بهتر از این بازی کنیم. در نیمه دوم خوب دفاع نکردیم. برای بیشتر بچه ها، این اولین نیمه نهایی لیگ قهرمانان بود. کاملا طبیعی است که باید در چنین بازی هایی، بر اضطراب خود غلبه کنید. ما قطعا شایسته حضور در فینال بودیم. درست است که امشب باختیم اما رئال مادرید هم دیشب مقابل بایرن مونیخ و در مرحله قبل مقابل یووه به شانس نیاز داشت.

مصاحبه کامل

mohsen14014
26-05-2018, 22:48
چطور داور وحشی بازی که روی صلاح درآورد رو ندید ؟ فن جودو زد .

Stream
27-05-2018, 00:16
چطور داور وحشی بازی که روی صلاح درآورد رو ندید ؟ فن جودو زد .

توی جودو و کشتی و حتی کشتی کج هم این حرکت خطاست :n02:

albertxx
08-06-2018, 22:29
برخلاف تصور که فکر میکردن سیتی قراره بازار رو شخم بزنه
لیورپول داره این کار رو میکنه :n09:
بعد خرید 75 میلیونی فن دایک الانم تو بازار نقل و انتقالات دارن از دم میخرن !

فعل و انفعالی اتفاق نیفته و اتفاق خاصی فصل بعد نیفته لیورپول رو میشه مدعی قهرمانی دونست !
این در حالیه که لیورپول چندین خرید داشته ولی رقبا بد عمل کردن

جالب اینجاست بعد اونج گیری چلسی و اون مقام چهارمی آرسنال الان لیورپول با خرید های خوبش از چلسی و آرسنال جلو زده و خودش رو مدعی میدونه
چلسی که عملا 2 3 فصله بیخیال شده و آرسنال هم که کلا یه پوند یه پوندی داره خرج میکنه و تاتنهامم که بخر نیست ( فقط تمدید میکنه که بقیه ازش نخرن :n09: )

فقط میمونه 2 تا تیم منچستر و لیورپول
جالب میشه فصل بعد رقابت مورینیو و عبداا... و کلوپ

Stream
09-06-2018, 21:13
برخلاف تصور که فکر میکردن سیتی قراره بازار رو شخم بزنه
لیورپول داره این کار رو میکنه :n09:
بعد خرید 75 میلیونی فن دایک الانم تو بازار نقل و انتقالات دارن از دم میخرن !

فعل و انفعالی اتفاق نیفته و اتفاق خاصی فصل بعد نیفته لیورپول رو میشه مدعی قهرمانی دونست !
این در حالیه که لیورپول چندین خرید داشته ولی رقبا بد عمل کردن

جالب اینجاست بعد اونج گیری چلسی و اون مقام چهارمی آرسنال الان لیورپول با خرید های خوبش از چلسی و آرسنال جلو زده و خودش رو مدعی میدونه
چلسی که عملا 2 3 فصله بیخیال شده و آرسنال هم که کلا یه پوند یه پوندی داره خرج میکنه و تاتنهامم که بخر نیست ( فقط تمدید میکنه که بقیه ازش نخرن :n09: )

فقط میمونه 2 تا تیم منچستر و لیورپول
جالب میشه فصل بعد رقابت مورینیو و عبداا... و کلوپ

با این خرید ها به نظر می رسه لیورپول داره فاصله خودش رو با چلسی و آرسنال بیشتر می کنه، به خصوص که آرسنال مربی جدید داره و وضعیت اقتصادیش خوب نیست و چلسی هم وضعیت مربیش هنوز مشخص نیست.

به نظر می رسه بقیه تیم ها سعی دارن ببین جام جهانی چه میشه و از ستاره های جدیدی که معمولا خودشون رو نشون میدن خریداری کنند و لیورپول تصمیم گرفته قبل از جام جهانی تکلیف چند خرید رو یکسره کنه چون معمولا بعد از جام جهانی شاهد تورم در قیمت ها هستیم.

البته ضعف اصلی لیورپول یعنی مدافع وسط و دروازبان هنوز باقیه.

albertxx
10-06-2018, 14:27
با این خرید ها به نظر می رسه لیورپول داره فاصله خودش رو با چلسی و آرسنال بیشتر می کنه، به خصوص که آرسنال مربی جدید داره و وضعیت اقتصادیش خوب نیست و چلسی هم وضعیت مربیش هنوز مشخص نیست.

به نظر می رسه بقیه تیم ها سعی دارن ببین جام جهانی چه میشه و از ستاره های جدیدی که معمولا خودشون رو نشون میدن خریداری کنند و لیورپول تصمیم گرفته قبل از جام جهانی تکلیف چند خرید رو یکسره کنه چون معمولا بعد از جام جهانی شاهد تورم در قیمت ها هستیم.

البته ضعف اصلی لیورپول یعنی مدافع وسط و دروازبان هنوز باقیه.

آرسنال از نظر اقتصادی فکر نکنم اوضاع بدی داشت
اینکه ونگر اونطور کار میکرد و خرید میکرد حاصل تفکرات مدیران آرسنال بود !
عملا علاقه ای به خرج نکردن داشتن وگرنه اگه اوضاع بدی نداشتن

در مورد فاصله گرفتن هم اون موقع که لیورپول اقدام به خرید کلوپ کرد خودشو از چلسی و آرسنال جدا نمود ! :n02:
با وضعیت خرید و اوضاعی که کلوپ داره قطعا نه تنها تو لیگ بلکه مدعی چمپیونز هم هستن
2 تا تیم منچستر هم به خصوص یونایتد اگه کاری نکنن قطعا از کلوپ عقب می افتن
حتی پپ هم راحت میتونه از کلوپ عقب بیفته ( بیشترین چیزی که تو تیم کلوپ مهمه ستاره نیست بلکه شخصیت و روحیه ای هست که داره که خب باعث میشه با ستاره کمتر نتیحه بهتری بگیره )

Stream
10-06-2018, 15:46
آرسنال از نظر اقتصادی فکر نکنم اوضاع بدی داشت
اینکه ونگر اونطور کار میکرد و خرید میکرد حاصل تفکرات مدیران آرسنال بود !
عملا علاقه ای به خرج نکردن داشتن وگرنه اگه اوضاع بدی نداشتن

در مورد فاصله گرفتن هم اون موقع که لیورپول اقدام به خرید کلوپ کرد خودشو از چلسی و آرسنال جدا نمود ! :n02:
با وضعیت خرید و اوضاعی که کلوپ داره قطعا نه تنها تو لیگ بلکه مدعی چمپیونز هم هستن
2 تا تیم منچستر هم به خصوص یونایتد اگه کاری نکنن قطعا از کلوپ عقب می افتن
حتی پپ هم راحت میتونه از کلوپ عقب بیفته ( بیشترین چیزی که تو تیم کلوپ مهمه ستاره نیست بلکه شخصیت و روحیه ای هست که داره که خب باعث میشه با ستاره کمتر نتیحه بهتری بگیره )

در مورد وضع اقتصادی آرسنال خبرش بیرون اومده بود:

ابتدا گفته بودن بودجه تیم 50 میلیون پوند است، بعد افزایش دادن به 70 میلیون پوند. آرسنال خیلی فاصله داره با بقیه تیم ها و 70 میلیون پوند قادر به جبرانش نیست هرچقدر هم که تیم هوشمند خرید کنه (که معمولا آرسنال خریدهاش هوشمند نیستن).

با بقیه صحبت ها موافقم ولی فکر نمی کنم سیتی نگرانی خاصی داشته باشه. فاصله اش با بقیه تیم ها هنوز خیلی زیاده. درسته در بازیهای مستقیم ممکنه به لیورپول ببازه (سه بازی پشت سر هم باخت) ولی در طی 38 بازی ثباتی که داره رو فکر نمی کنم لیورپول این فصل بتونه به دست بیاره مگه اینکه خط دفاع و دروازبان بطور بسیار محسوس بهبود پیدا کنه.

nw_nk
18-07-2018, 23:41
خداحافظی آلیسون با هواداران آ اس رم

آلیسون بکر، دروازه بان تیم ملی برزیل، با تشکر از هواداران رم، اعلام کرد که قصد دارد یک ماجراجویی جدید را آغاز کند.

لیورپولی ها که سخت به دنبال یک دروازه بان جدید بودند، با رم برای انتقال آلیسون بر سر مبلغ 87 میلیون دلار به توافق رسیدند. این انتقال در صورت توافق آلیسون با باشگاه مرسی سایدی و انجام تست های پزشکی نهایی خواهد شد. اکنون این دروازه بان برزیلی در گفتگو با خبرنگاران، با هواداران جالوروسی خداحافظی کرد.

او گفت:" می خواهم از هواداران رم تشکر کنم. اکنون زمان یک ماجراجویی جدید فرا رسیده است."

آلیسون در تابستان 2016 از اینترناسیونال برزیل به رم پیوست و در اولین فصل حضورش در این باشگاه، با بازی های درخشانی که ارائه داد، توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

nw_nk
20-07-2018, 14:05
گران‌‌‌‌‌‌ترین دروازه‌بانان تاریخ فوتبال؛ آلیسون بکر پس از 17 سال جای بوفون را در صدر جدول گرفت

رکورد بوفون در حفظ لقب گران‌ترین دروازه بان تاریخ فوتبال پس از نزدیک به 2 دهه سرانجام شکسته شد؛ لیورپول پس از خرید فن دایک و ثبت رکورد گران‌ترین مدافع، گران‌ترین دروازه بان تاریخ فوتبال را هم به ترکیبش اضافه کرده است.

آلیسون بکر، دروازه بان برزیلی آ اس رم در انتقالی رکوردشکن به لیورپول پیوست. مبلغ این انتقال 62.5 میلیون یورو است که با پاداش ها تا 73.5 میلیون یورو قابل افزایش است. آلیسون حالا گران‌ترین فروش تاریخ باشگاه رم است، جالب اینکه او در این لیست جای محمد صلاح را گرفت که در تابستان گذشته در انتقالی 42+8 میلیون یورویی به همین لیورپول رفته بود. راجا ناینگولان (38 میلیون یورو) و آنتونیو رودیگر (35 میلیون یورو) در رتبه های سوم و چهارم گران‌ترین فروش های تاریخ رم قرار گرفته اند تا در عرض یک سال با مونچی، 4 رده نخست گران‌ترین فروش های جالوروسی به دست او رقم خورده باشد.

اما رکوردشکنی آلیسون فقط مربوط به تحولات یک باشگاه نیست؛ او رکوردی 17 ساله را شکست تا سرانجام پس از بوفون، یک بازیکن لقب گران قیمت ترین دروازه بان تاریخ را تصاحب کند. بوفون در این تابستان پس از 17 سال از یوونتوس جدا شد و دقیقا در همین سال، رکورد او شکسته شد. انتقال آلیسون به لیورپول رکورد گران ترین دروازه بان تاریخ فوتبال را چیزی در حدود 10 میلیون یورو ارتقا بخشید. نکته مهم در مورد لیورپول اینکه آنها در رقم خوردن رکورد گران‌ترین مدافع تاریخ فوتبال نیز نقش داشته اند و در ژانویه با 79 میلیون یورو ویرجیل فن دایک را به ترکیبشان اضافه کردند تا حالا گران ترین دروازه بان و مدافع تاریخ فوتبال زیر نظر کلوپ کار کنند.

albertxx
20-07-2018, 22:25
چه میکنه این استاد کلوپ ! :n09:
داره میره به جنگ پپ و قهرمانی

استارت رو با فن دایک زد ولی بعد جام جهانی به شکیری و در حال حاضر به آلیسون رسید ! :n10:
نقطه ضعف بزرگش همون دروازه بانش بود که فینال لیگ قهرمانان تیم رو شوهر داد که اونم دست گذاشت رو بهترین مهره ممکن ! آلیسون بکر !

قطعا فصل بعد جزیره جذاب خواهد بود
سیتی و لیورپول از مدعی های ردیف اول هستن تاتنهام و یونایتد هم ردیف دوم
خوزه خریدم نکنه بازم در بدترین شرایط یا دوم میشه یا قهرمان یوفا لیگ ! :n02: اونقدرها گیر خرید نیست اگرچه ضعف زیاد داره

آرسنال و چلسی هم با ترک کابین Big 6 این کابین رو به Big 4 تغییر دادن !
احتمالا فصل بعد واسه سهمیه لیگ اروپا با هال سیتی و چغندر سیتی میجنگن !:n02:

Stream
20-07-2018, 23:07
چه میکنه این استاد کلوپ ! :n09:
داره میره به جنگ پپ و قهرمانی

استارت رو با فن دایک زد ولی بعد جام جهانی به شکیری و در حال حاضر به آلیسون رسید ! :n10:
نقطه ضعف بزرگش همون دروازه بانش بود که فینال لیگ قهرمانان تیم رو شوهر داد که اونم دست گذاشت رو بهترین مهره ممکن ! آلیسون بکر !

قطعا فصل بعد جزیره جذاب خواهد بود
سیتی و لیورپول از مدعی های ردیف اول هستن تاتنهام و یونایتد هم ردیف دوم
خوزه خریدم نکنه بازم در بدترین شرایط یا دوم میشه یا قهرمان یوفا لیگ ! :n02: اونقدرها گیر خرید نیست اگرچه ضعف زیاد داره

آرسنال و چلسی هم با ترک کابین Big 6 این کابین رو به Big 4 تغییر دادن !
احتمالا فصل بعد واسه سهمیه لیگ اروپا با هال سیتی و چغندر سیتی میجنگن !:n02:

به نظر من لیورپول هنوز یک هافبک تهاجمی درجه یک کم داره تا بتونه با سیتی برای قهرمانی در لیگ رقابت کنه، ولی قطعا بر اساس خرید ها نسبت به فصل قبل مدعی تر خواهد بود و احتمالا منسجم تر در طی سال.

nw_nk
09-11-2018, 18:48
کلوپ: نباید به خاطر قدرت سیتی از ما انتقاد کرد

یورگن کلوپ، سرمربی آلمانی لیورپول مدعی شد تیمش باید به شکست برابر ستاره سرخ واکنش نشان دهد.

لیورپول هفته گذشته در لیگ قهرمانان در دیداری عجیب با 2 گل مغلوب ستاره سرخ شد و کلوپ امیدوار به واکنش مثبت تیمش در دیدار بعدی برابر فولام است.

کلوپ گفت: "همه به دنبال بازی زیبا هستند اما ما اینجا هستیم که نتیجه بگیریم. فصل قبل و در فینال لیگ قهرمانان ما در 25 دقیقه نخست تیم بهتری بودیم و گرچه مردم تصور دیگری دارند، اما آن برتری کمکی به ما نکرد. ما باید شروع دوباره ای داشته باشیم و گرچه کمی نگرانی در مورد شرایط لازم است، اما ما واقعا جاه طلب هستیم و می خواهیم همه عناوین را بدست آوریم.

با جذب بازیکنان جدید، به نظر می رسد به شکل اتوماتیک وار شما در لیگ قهرمانان، لیگ برتر یا هر جام دیگری قهرمان می شوید، اما تیم های دیگر نیز خواب نیستند و آنها نیز شرایط خود را بهبود می دهند و ما نیز همین کار را می کنیم.

ما 27 امتیاز داریم و می توان به ماجرا مثبت نگاه کرد. شرایط به شکلی است که ما در یک بازی پیروز می شویم اما انتقاداتی مطرح می شود که چرا مانند سیتی بازی نمی کنید یا مسائلی از این دست اما نباید به خاطر فرم خوب سیتی ما را زیر سوال برد. فضای لازم برای بهبود را داریم و هیچ دلیلی برای وجود دیدگاه منفی وجود ندارد.

ما علاقه ای به باختن نداریم اما زمانیکه این اتفاق رخ می دهد قطعا باید یک واکنش مثبت نشان داد. هفته قبل شکست بدی خوردیم و نه فقط در دیدار مقابل فولام، بلکه در آینده باید واکنش خوبی نشان دهیم."

nw_nk
17-12-2018, 07:42
لیورپول ۳ - یونایتد ۱؛ بمب گذاری در اتوبوس!

لیورپول در تمام دقایق بازی بر توپ و میدان مسلط بود و گرچه یک گل عجیب در نیمه اول روی اشتباه آلیسون دریافت کرد، اما دو بار توسط ژردان شقیری در نیمه دوم به گل رسید و در نهایت 1-3 یونایتد را مغلوب کرد تا دوباره صدرنشین لیگ برتر شود.

شرح بازی

خلاصه بازی

nw_nk
18-12-2018, 17:04
Jurgen Klopp Loves To Get Jose Mourinho Sacked

Dortmund 4-1 Madrid = Jose Sacked

Liverpool 3-1 Chelsea = Jose Sacked

Liverpool 3-1 United = Jose Sacked

nw_nk
25-01-2019, 10:30
لیورپول و بارسلونا تولد سوارز را تبریک گفتند

nw_nk
31-01-2019, 12:06
کلوپ پس از تساوی لیورپول و لستر سیتی: نمی‌دانم چرا داور خطای پنالتی روی نبی کیتا اعلام نکرد

یورگن کلوپ، سرمربی باشگاه لیورپول نسبت به صحنه های داوری در دیدار تیمش مقابل لستر سیتی اعتراض کرد.

شب گذشته در چارچوب لیگ برتر انگلستان، تیم های لیورپول و لستر سیتی به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی 1-1 خاتمه یافت. در صحنه ای در محوطه جریمه لستر سیتی، بازیکن حریف نبی کیتا را سرنگون کرد ولی داور رای به ادامه بازی داد.

به نقل از اسکای اسپورتس، کلوپ در این خصوص گفت:

لستر سیتی نیز موقعیت هایی داشت و البته 1-1 نتیجه ای قابل قبول است. فکر می کنم همه معتقد بودند که داور باید یک پنالتی به نفع ما می گرفت. در واقع نمی دانم چرا داور آن صحنه را پنالتی نگرفت. این دومین بار است که در یک بازی، بازیکن من توسط حریف زمین می خورد و ما به گونه ای رفتار می کنیم انگار که نمی دانیم کجا اتفاق افتاده است. نبی اطراف دروازه حریف تنها نبود و ما محمد صلاح را نیز در آن منطقه داشته ایم. در واقع آن موقعیت دو به تک با اشمایکل بود. این چیزها به داور مربوط است. به هر حال باید نتیجه را بپذیریم.

nw_nk
14-03-2019, 11:41
بکن باوئر: کلوپ مناسب‌ترین گزینه برای هدایت بایرن مونیخ است

کلوپ شب گذشته با لیورپول موفق شد بایرن مونیخ را در لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 3-1 مغلوب کند و تیمش را به مرحله یک چهارم نهایی اروپا برساند. فرانتس بکن باوئر، رئیس سابق بایرن مونیخ پس از حذف باواریایی ها مقابل شاگردان کلوپ گفت:

کلوپ برای بایرن مونیخ مناسب ترین گزینه است. او واقعا فردی استثنایی است. در واقع یورگن به همراه دورتموند و با ارائه یک فوتبال سریع فوتبال آلمان را به سطح دیگری برد و در طی سال های متوالی موفقیت های مختلفی کسب کرد. در واقع سبک او بسیار موفق و جذاب است.

nw_nk
13-04-2019, 11:02
"تامی اسمیت" کاپیتان افسانه ای لیورپول ملقب به "آهن آنفیلد" درگذشت

18 سال 638 بازی

4 قهرمانی لیگ

2 فهرمانی جام حذفی

1 جام باشگاه های اروپا (چمپیونز لیگ)

علت فوت: زوال عقل

nw_nk
18-04-2019, 15:40
فن دایک: مسی بهترین بازیکن دنیا است و نمی‌دانم چطور می‌خواهیم او را مهار کنیم

تیم کلوپ که یکی از دو مدعی جدی قهرمانی در لیگ برتر نیز به شمار می‌رود، حالا برای رسیدن به فینال واندا، مانعی به نام بارسلونا را پیش رو دارد.

فن دایک که بی شک امسال یکی از بهترین مدافعان دنیا بوده، پس از بازی با پورتو درباره تقابل با مسی گفت:

چطور می‌خواهیم مسی را متوقف کنیم؟ هیچ ایده‌ای ندارم! خواهیم دید چه می‌کنیم ولی باید همگی با هم این کار را انجام بدهیم. در فوتبال شما هرگز نباید تک نفره مقابل بازیکنی تعیین کننده قرار بگیرید. تنها راه خوب دفاع کردن این است که همگی با هم دفاع کنید. مهار مسی و دفاع کردن مقابل او دشوار خواهد بود چون بهترین بازیکن دنیا است.

فوتبال دوستان برای تماشای دوئل اعجوبه آرژانتینی بارسلونا با مدافعی که تاکنون در این فصل دریبل نخورده باید تا 11 اردیبهشت منتظر بمانند.

nw_nk
21-04-2019, 22:55
88 امتیاز؛ رکورد امتیازات یک فصل لیورپول در لیگ برتر انگلستان شکسته شد

قرمزهای آنفیلد در بهترین فصل خود در لیگ برتر، همچنان از قهرمانی مطمئن نیستند!

به نقل از اوپتا؛ ليورپول در پايان هفته سى و پنجم 88 امتياز گرفته كه ركورد بيشترين امتياز يک فصل آنها در تاريخ ليگ برتر است؛ در 26 فصل اخير، 14 تيم با همين تعداد امتياز يا كمتر، قهرمان شده اند.

بيشترين امتيازات يک فصل ليورپول در ليگ سطح اول انگلستان از زمان سه امتيازى شدن بردها نیز به شرح زیر است:

فصل 1978/79 : 98 امتياز

فصل 1987/88 : 90 امتياز

فصل 2018/19 : 88 امتياز

nw_nk
24-04-2019, 21:52
رسمی‌؛ ویرجیل فن دایک به جایزه بهترین بازیکن فصل 19-2018 لیگ برتر از نگاه PFA دست یافت

nw_nk
30-04-2019, 17:55
رابرتسون: مسی بهترین بازیکن دنیا است ولی باید تمام بارسلونا را مهار کنیم

اندی رابرتسون، مدافع لیورپول ضمن تمجید از لیونل مسی، به نحوه مهار این اعجوبه پرداخت. رابرتسون که روی کاغذ مامور مستقیم یارگیری با مسی خواهد بود، می‌گوید:

فکر نمی‌کنم در آماده سازی برای این بازی باید تفاوتی نسبت به دیگر بازی‌ها قائل شوید. البته واضح است که شما این بار مقابل بازیکنی بهتر از بازیکنانی که رو به روی آنها قرار گرفته‌اید، بازی می‌کنید. مسی بهترین بازیکن دنیا است. شاید برای آنالیز بازی او بتوانید چند کلیپ تماشا کنید ولی نمی‌دانم کمکی به شما خواهد کرد یا نه.

شخصا اعتقاد دارم تمام تیم باید برای مهار مسی آماده باشد چون او به تمام نقاط زمین سرک می‌کشد. وقتی بازی مسی را تماشا می‌کنید، گاهی می‌بینید به وسط زمین آمده و توپ را می‌گیرد و بازیسازی می‌کند. او این طور است. بنابراین روی کاغذ مسی کار را از سمت راست شروع می‌کند ولی آماده‌ام تا او در همان منطقه نماند. با این حال می‌دانم مسی چند باری به سمت ما هجوم خواهد آورد و همه چیز به نحوه دفاع کردن ما بستگی خواهد داشت.

باید تیمی و فشرده دفاع کنیم ولی مشکل اینجاست که بارسلونا فقط مسی نیست. اگر مسی را مهار کنید، هنوز کوتینیو را دارند که همه ما خیلی خوب او را می‌شناسیم. بازیکنانی چون سوارز دارند که می‌توانند برای شما مشکل ایجاد کنند. بنابراین بحث مهار فقط یک بازیکن نیست که مهار تمام یک تیم است. و این دشوارترین چیز برای ما خواهد بود.

nw_nk
01-05-2019, 17:59
آشوب عده ای از هواداران لیورپول در بارسلونا؛ باشگاه لیورپول، این اقدام را محکوم کرد

عده ای از هواداران لیورپول در شهر بارسلونا جنجال و آشوب ایجاد کرده اند که باشگاه لیورپول فورا اقدام آن‌ها را محکوم کرد.

ادامه

به جای نیوکمپ؛ لیورپول صبح امروز در ورزشگاه اسپانیول و پشت درهای بسته تمرین تاکتیکی کرده است!

کلوپ دیروز برای جلوگیری از خطر لو رفتن تمرینات تاکتیکی‌اش، در نیوکمپ تیمش را تمرین نداده است!

ادامه

nw_nk
01-05-2019, 18:14
لیورپول، تنها تیم انگلیسی پیروز در نیوکمپ

امشب در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، بارسلونا در نیوکمپ میزبان لیورپول است.

بارسلونا در نیوکمپ تاکنون 41 بار در مسابقات اروپایی میزبان تیم‌های انگلیسی بوده که تنها دو مرتبه شکست خورده و هردوی این شکست‌ها، برابر لیورپول رقم خورده است.

nw_nk
02-05-2019, 14:18
فن دایک: مسی بهترین بازیکن دنیا است

ویرجیل فن دایک، مدافع لیورپول پس از شکست سنگین تیمش مقابل بارسلونا به تمجید از لیونل مسی پرداخت.

مسی بازیکن معرکه‌ای است. این بر همه روشن است. معتقدم سخت ترین بخش ماجرا اینجاست که وقتی ما در حال حمله هستیم، او در این یا آن گوشه زمین منتظر است تا توپ را در برگشت در اختیار بگیرد و ما باید برای مقابله با این کار او، در دفاع سازماندهی شده باشیم. می‌دانستیم ممکن است مقابل او کار چطور پیش برود. می‌دانستیم که می‌شود تعداد نفرات بیشتری در سمت مسی به کار بگیریم ولی وقتی توپ را ساده یا دشوار از دست می‌دهید، آنها به دنبال مسی می‌گردند تا به او پاس بدهند و او هم برای شما ایجاد مشکل می‌کند. به نظرم مسی بهترین بازیکن دنیا است. او آن فاکتور ویژه و اضافی را دارد و در همه این سال‌ها نشان داده است.

nw_nk
12-05-2019, 21:11
کلوپ: به سیتی تبریک می گویم؛ آنها فوق العاده اند

لیورپول ساعتی پیش در آنفیلد با دو گل بر وولوز غلبه کرد با این حال از رسیدن به عنوان قهرمانی لیگ برتر بازماند.

قرمزها به هدف خود که پیروزی بر وولوز بود رسیدند ولی منچستر سیتی هم ماموریت خود را برابر برایتون به خوبی انجام داد و با برتری 1-4 توانست عنوان قهرمانی را کسب کند تا لیورپول در بهترین فصل تاریخ خود از حیث کسب امتیاز هم نتواند قهرمان شود.

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول در پایان بازی گفت:

مردم ممکن است بگویند که ما می توانستیم این کار یا آن کار را انجام دهیم ولی من اینطور فکر نمی کنم. هم ما و هم سیتی در مقاطعی از فصل خوش شانس بودیم. ما به خودمان ایماد داشتیم و توانستیم تا روز پایانی در کورس قهرمانی بمانیم. وقتی حریف تان سیتی است، کار دشوار می شود.

در هفته های اخیر، هر دو، بازی های مان را پیروز شدیم و در واقع نتوانستیم از شر هم خلاص شویم و در نهایت با یک امتیاز قهرمانی را از دست دادیم. حالا سه هفته برای فینال لیگ قهرمانان فرصت داریم و باید از آن استفاده کنیم.

می دانم که اینجا در انگلیس در مورد خریدهای جدید صحبت های زیادی مطرح می شود ولی اگر آلیسون را کنار بگذاریم، خیلی از بازیکنان این تیمی که امروز بازی کرد، در فصل گذشته نیز کنار هم بودند. البته که ما بازیکنانی جدید به خدمت خواهیم گرفت اما شاکله تیم حفظ خواهد شد و این تیم فعلی، قدم های بزرگی را برداشته است و نمی توان در آن، تغییراتی زیاد ایجاد کرد. فصل گذشته ما با سیتی 25 امتیاز فاصله داشتیم و امسال با تنها یک امتیاز اختلاف قهرمان نشدیم.

nw_nk
19-05-2019, 07:10
منچستر سیتی و لیورپول، دیدار جام خیریه 2019 انگلستان را برگزار خواهند کرد

دیدار سوپرکاپ انگلستان معروف به کمیونیتی شیلد یا جام خیریه، پیش از آغاز فصل جدید بین قهرمان لیگ برتر و قهرمان جام حذفی برگزار می شود.

با توجه به سه گانه داخلی منچستر سیتی در فصل 2018/19، لیورپول به عنوان نایب قهرمان لیگ برتر، حریف سیتی در کمیونیتی شیلد 2019 شد.

nw_nk
03-06-2019, 16:10
کلوپ: گواردیولا بعد از فینال به من زنگ زد

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول بعد از قهرمانی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا گفت در پایان بازی فینال مقابل تاتنهام، پپ گواردیولا سرمربی منچستر سیتی به او تلفن کرده و قهرمانی لیورپول را تبریک گفته.

همین چند لحظه قبل با پپ گواردیولا تلفنی صحبت کردم.

من و پپ به هم قول دادیم که فصل آینده حسابی از خجالت همدیگر دربیائیم. ما دوباره تمام تلاش‌مان را خواهیم کرد تا ببینیم چه می‌شود. بدست آوردن 97 امتیاز در لیگ برتر و قهرمانی در چمپیونز لیگ کار فوق‌العاده سختی بود که ما انجامش دادیم. واقعا فوق‌‌العاده است

فیزیوتراپ ارشد ما فصل رو با منچستر سیتی شروع کرد ولی می‌خواست قهرمان چمپیونز لیگ شود ... نه، شوخی می‌کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])