ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروشگاه جهت خرید کلاه!

Nocturne
07-08-2015, 18:39
سلام. دنبال یه مغازه خوب میگردم که ازش یه کلاه تو مایه هایی این بخرم
خیلی نمیخوام مغازه گرونی باشه اما از این مغازه های دم دستی هم نباشه که یه سری کلاه آویزون می کنن از چیپ ترین جنس ها و تازه سایزش و اینام معلوم نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استاد شیفو
07-08-2015, 19:22
یه چیزی میگم به دل نگیرید . این کلاه ها یک دوره ای حدود سال 88 تا 89 مد بوده . الان دیگه خز شده .

الان این مد شده .

Nocturne
07-08-2015, 23:23
یه چیزی میگم به دل نگیرید . این کلاه ها یک دوره ای حدود سال 88 تا 89 مد بوده . الان دیگه خز شده .

الان این مد شده .

خز شده؟؟! یعنی واقعا فکر میکنید من برای مد بودن یا نبودنش میخوام بگیرم؟!

Atghia
12-08-2015, 22:38
مرکز خرید الماس بلوار نیرو زمینی چندتا مردونه فروشی خوب داره از این کلاه ها دیدم داشت اونجا خوب میشه یافت البته تنوع زیاد نداشت اما همون چندتا اکی بود

Nocturne
23-03-2016, 19:41
بعد از ۱ سال من هنوز نتونستم فروشگاهی که میخوام پیدا کنم! یعنی واقعا چنین نیازی پیش بینی نشده؟!
من تنها در انقلاب و همینطور بازار سنتی تجریش و خود بازار تونستم مغازه هایی پیدا کنم که یکسری کلاه میفروختن.. که کیفیت ها پایین بود و سایزبندی حساب شده ای هم ندارن..
جالب ترین نکته اینه که اکثر این مغازه ها یه آینه ساده ندارن!! به یک فروشنده در تجریش گفتم مگه میشه کلاه رو بدون آینه خرید؟ گفت می بینی من که دارم میفروشم.. دیدم راست میگه!
من فکر کنم بدلیل این که این جنس ها طراحی دقیقی ندارن اتفاقا اگه آینه باشه ممکنه مشتری با هیچکدوم از کلاه ها راضی نشه :دی

خلاصه بنده هنوز دارم میگردم!!..
چند سال پیش خاطرم هست یک برنامه در رسانه ملی نشون داد (شاید رامبد جوان مجریش بود) با عطاران رفتن یه مغازه که تمامش کلاه بود
طرف انگار تخصصی تو کار کلاه بودش... من یه همچین مغازه ای لازم دارم!!

ZINOSHTAN
25-03-2016, 05:58
فکر کنم حدود یک سالی هست که یه مغازه‌ای توی ولیعصر، یه ۱۰۰ متر پایین‌تر از چهار راه ولیعصر باز شده که فقط کلاه می‌فروشه. اگر قبل تر هم بوده من دقت نکرده بودم

هم برای آقایون و هم برای خانم‌ها کلاه‌های شیک و خوبی میاره. احتمالا چیزی که می‌خوای رو داره.

jjadm
25-03-2016, 08:47

hosseinf722
25-03-2016, 09:45
چند سال پیش خاطرم هست یک برنامه در رسانه ملی نشون داد (شاید رامبد جوان مجریش بود) با عطاران رفتن یه مغازه که تمامش کلاه بود
طرف انگار تخصصی تو کار کلاه بودش... من یه همچین مغازه ای لازم دارم!!

سلام
اون مغازه که گفتین توی خیابون لاله زار ، نرسیده به خیابون جمهوریه
یه مغازه کلاه فروشی بین الکتریکی فروشاست

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-03-2016, 12:49
سلام

توی ولی عصر نزدیک 4 راه جمهوری اینجور مغازه ها رو دیدم

hosseinf722
25-03-2016, 16:32
سلام

توی ولی عصر نزدیک 4 راه جمهوری اینجور مغازه ها رو دیدم

سلام
خیابون ولیعصر رو وقتی داریم میریم به سمت جنوب ، نرسیده به جمهوری ، دست راست یه مغازه کلاه فروشی هست ، توی عقب رفتگی خیابونه ، کلاهاشم خوبه نسبتا

Nocturne
05-05-2016, 15:02
سلام
اون مغازه که گفتین توی خیابون لاله زار ، نرسیده به خیابون جمهوریه
یه مغازه کلاه فروشی بین الکتریکی فروشاست
دمتون گرم، این مغازه رو رفتم، جنساش اوکی بود و با قیمت مناسب :n40:

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-05-2016, 16:43

مبارکه
پس بالاخره کلاه رفت سرتون
:20:

rohani93
05-05-2016, 18:54
الان يعنى دغدغه تون خريدن يك كلاه اونم تو اين فصل بود!!![emoji55][emoji55][emoji55]

Sent from my iPad using Tapatalk

hosseinf722
05-05-2016, 19:30

مبارکتون باشه

aaligoli
05-05-2016, 20:40
سلام. دنبال یه مغازه خوب میگردم که ازش یه کلاه تو مایه هایی این بخرم
خیلی نمیخوام مغازه گرونی باشه اما از این مغازه های دم دستی هم نباشه که یه سری کلاه آویزون می کنن از چیپ ترین جنس ها و تازه سایزش و اینام معلوم نیست

کدوم شهر هستید ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-05-2016, 20:42
الان يعنى دغدغه تون خريدن يك كلاه اونم تو اين فصل بود!!![emoji55][emoji55][emoji55]

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام
ارتباطی به فصل نداره
شاید ایشون با کلاه احساس رضایتمندیشون بیشتر میشه
همه همینطورند اما یکی با کلاه یکی با تسبیح یکی با عینک یکی با ژل مو یکی با ریش یکی با سبیل یکی با ادوکلان و عطر .....