ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ASUS G550JX-B or Lenovo Y5070-A 2015

Alifa9
06-08-2015, 21:04
سلام دوستان
میخوام ی لپتاپ بخرم اما بعد تحقیق و پرس و جو رسیدم ب این دوتا مدل. به نظرتون کدوم بهتره ؟؟
در ضمن من واسه برنامه نویسی و گیم لپتاپ میخوام

فرقاشون ایناس:
1: رم لنوو 16 ولی رم ایسوس 8
2: لنوو 8گیگ اس-اس-دی داره
3: لنوو GTX960 ولی ایسوس GTX950 (ایسوس ddr3 لنوو ddr5 ک سره همین فرقشون زیاده (منبع نا موثق!!)
4: صفحه نمایش لنوو TFT ولی ایسوس IPS
5: لنوو 4k . ایسوس FHD
6: ایسوس روکش مات داره ک بر گفته ی نفر واس من ک میخوام وقت زیادی بشینم پاش خیلی مهمه
7: لنوو درایو نوری نداره
8: ایسوس بر گفته بیشتریا کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و همین ک مادربوردش تولید خودشه خیلی بهتر و مطمئن تره
9: ایسوس موس و کیف میدن رو لپتاپ

درمورد گرافیک فرقشون زیاده ایا؟
صفخه نمایش براق چشم و ازیت میکنه؟
نمایشگر 4k تو این اندازه 15" قابل تشخیص با FHD?
رم و گرافیک لنوو وسوسم میکنه از اینورم صفحه نمایش IPS ایسوس با روکش ماتش :n27:با کیفیت ساختش و کیف و موسش :n28:

خیلی ممنون میشم کمکم کنید واقعا گیرکردم :n28::n35:

SURIV
12-08-2015, 00:24
درود

از نظر سخت افزار لنوو قوی تره و عمده تفاوتش هم با ایسوس به خاطر کارت گرافیک قدرتمندشه (GDDR5 خیلی بهتر از DDR3 هست.)

منتها چیزی که هست اینه که لنوو حتی با این سخت افزار هم نمی تونه بازی هایی سنگین رو تو 4k رو اولترا بکشه و باید واسه گرفتن بهترین کارایی تنظیم رو روی فول اچ دی بذارین. ضمن این که پنل آی پی اس کیفیت به مراتب بهتری نسبت به تی اف تی داره (مخصوصا که بخواین در کنار بازی به تماشای فیلم هم بپردازین)، پیشنهاد می کنم یه بار برین و صفحه هر دو لپتاپ رو از نزدیک ببینین تا تفاوتش براتون واضح بشه.

با توجه به مواردی که گفتین و اگر استفاده گیم های خیلی قوی مثل واچ داگز تو کیفیت بالا براتون چندان مهم نیست، به نظر من ایسوس بیشتر به کارتون میاد، هر چند که گرافیکش ضعیفتر از لنوو هست. در مورد رم هم اضافه کردن رم به لپتاپ کاری نداره، کافیه ببرینش نمایندگی تا رم بندازن براتون. حتی می تونین با صرف هزینه هارد اس اس دی هم بندازین روش.