ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده کردن از وای فای مودم 3g

moghaddas mfa
06-08-2015, 20:57
سلام
من یه مودم وایمکس کوردیا دارم که مخصوص 3g هست .....
میخواستم بدونم ایا راهی هست که بشه یه مودم adsl بدون انتن وای فای رو اینترنتشو انتقال داد به این مودم انتن دار......
یه مودم معمولی دارم تک پرت بدون انتن که دارم باهاش اینترنت مخابرات رو استفاده مکنم..یه مودم 3g هم دارم حالا راهی هست این دو مودم رو طوری به هم وصل کنم که اینترنت مودم بدون انتنم بیاد روی این مودم وبعد از طریق وای فای این مودم رو گوشی استفاده کنم......:n14:

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.....
ممنون میشم کمک کنید

moghaddas mfa
11-08-2015, 07:30
سلام
من یه مودم وایمکس کوردیا دارم که مخصوص 3g هست .....
میخواستم بدونم ایا راهی هست که بشه یه مودم adsl بدون انتن وای فای رو اینترنتشو انتقال داد به این مودم انتن دار......
یه مودم معمولی دارم تک پرت بدون انتن که دارم باهاش اینترنت مخابرات رو استفاده مکنم..یه مودم 3g هم دارم حالا راهی هست این دو مودم رو طوری به هم وصل کنم که اینترنت مودم بدون انتنم بیاد روی این مودم وبعد از طریق وای فای این مودم رو گوشی استفاده کنم......:n14:

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.....
ممنون میشم کمک کنید
کسی نمیدونه:n38:

EXTREME
11-08-2015, 10:31
کسی نمیدونه:n38:

مودم وایمکس که 3g است؟ این دو تا استانداردشون فرق میکنه من درست متوجه نشدم

همچنین مودم وایمکس که شما دارید گیرنده است امواج رو میگیره و به صورت وایرلس یا از طریق پورت لن اینترنت رو در اختیار کاربران قرار میده شما اگر قصد دارید اینترنت وایرلس در خونه ایجاد کنید یا باید مودم وایرلس بگیرید یا اینکه یک اکسس پوینت تهیه کنید و مودمتون رو به اون متصل کنید و از اون طریق اینترنت وایرلس ایحاد کنید فکر نکنم با مودم وایمکستون بتونید اینکارو بکنید مگر اینکه پورت wan و قابلیت توسعه شبکه بیسیم رو داشته باشه