مشاهده نسخه کامل
: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015
لیست 18 نفره بارسلونا برابر ارسنال
غایبان : ماسیپ , داگالاس , آدریانو , پیکه ( به دلیل محرومیت )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
آردا توران امروز اولین بازی خود را برای بارسا در لیگ قهرمانان انجام خواهد داد
+
نیمار :
"در بارسا خیلی خوشحالم و احساس می کنم در خانه ام هستم من خودم را در حال ترک بارسا نمی بینم "
"از وقتی که شروع به دیدن دیدارهای سانتوس کردم روبینیو بازیکن برتر من بود او الگوی من است همیشه در حال تمرین مهارت های او هستم "
"گفتگوها درباره مهارت هایم ؟ اهمیت نمی دهم همیشه تلاش می کنم با یک دلیل خوب دریبل بزنم همیشه به راه های نزدیک شدن به دروازه حریف تمرکز می کنم"
+
آمار مسی برابر آرسنال :
5 بازی
8 گل
1 پاس گل
+
آمار بارسلونا برابر آرسنال :
8 بازی
5 برد
2 مساوی
1 باخت
19گل زده
10 گل خورده
تحقیق مشترک Nissan و Loughborough University در انگلستان: مسی هیجانانگیزترین فوتبالیست اروپا
64 درصد انگلیسیها علاقه دارن بازی مسی رو ببینن و 56 درصدشون فوتبال رو بیشتر از س.ک.س دوس دارن!
جان هارتسون مهاجم سابق آرسنال: آرسنال هیچ شانسی برابر بارسلونا ندارد، حتی با 16 بازیکن در زمین.
در دیدار رفت برای یک ساعت خوب بازی کردن ولی یک ساعت کافی نیست و فکر می کنم روز خوب بارسا هم نبود.
ریو فردیناند: پیکه بهترین مدافع حال حاضر دنیاست!
بارسلونا 3-1 آرسنال
تیم های صعود کرده به مرحله یک چهارم نهایی
Barcelona
Bayern Munich
Atletico Madrid
Real Madrid
Paris Saint Germain
Manchester City
Benfica
Wolfsburg
قرعه کشی فرداست. اصلا دلم نمی خواد به پاریس و بایرن بخوریم!
رکورد جدید مسی
Demon King
17-03-2016, 12:37
ما که به قرعه بد عادت داریم. فصل قبل هم همینطور بود.
اگه روند بدشانسیمون ادامه داشته باشه محاله به بنفیکا یا وولفسبورگ یا حتی اتلتیکو و سیتی بخوریم.
فکر کنم با فرم عالی فعلی که داریم از پس همه بر بیایم ولی تیم هایی مثل بایرن و پاریس واقعا کارمون رو سخت میکنن.
حیف یوونتوس دیشب که حذف شد. من یوونتوس رو ترجیح میدادم برای یک چهارم نسبت به بایرن. حریف ساده تری میتونست باشه.
فکر میکنم اگه بتونیم اوضاع خوبمون رو ادامه بدیم و مصدومی هم ندیم قرعه هرچی که باشه هرچند به سختی اما از پسش بر میایم.
به امید قرعه بارسا - وولفسبورگ : دی
اول تبریک
دوم دوست دارم به تیم های بایرن یا پاریس یا رئال بخوریم تا نشون بدیم در چه سطحی هستیم خیلی هاشون ادعاشون میاد پارسال بارسا راحت clروبرد در حالی که ما بیشتر تیم های رده اول سطح لیگ خودشونو بردیم والا خیلی دیگه پرو تشریف دارن امیدوارم به تیم های سخت بخریم تا نشون بدیم بارسال امسال متفاوت تر از پارسال است و همچنین قوی تر:n25:
اینفوگرافیک متا ورزش / آمار بازی
+
آمار کلی مسی (بارسلونا و آرژانتین):
+
رکورد جدید مسی :
مسی دیشب 9 امین گل خود رو مقابل آرسنال زد،هیچ بازیکنی در تاریخ چمپیونزلیگ نتوانسته این تعداد گل به یک تیم بزند!
+
والپیپر MSN از بازی دیشب با کیفیت بالا...
ما که به قرعه بد عادت داریم. فصل قبل هم همینطور بود.
اگه روند بدشانسیمون ادامه داشته باشه محاله به بنفیکا یا وولفسبورگ یا حتی اتلتیکو و سیتی بخوریم.
فکر کنم با فرم عالی فعلی که داریم از پس همه بر بیایم ولی تیم هایی مثل بایرن و پاریس واقعا کارمون رو سخت میکنن.
حیف یوونتوس دیشب که حذف شد. من یوونتوس رو ترجیح میدادم برای یک چهارم نسبت به بایرن. حریف ساده تری میتونست باشه.
فکر میکنم اگه بتونیم اوضاع خوبمون رو ادامه بدیم و مصدومی هم ندیم قرعه هرچی که باشه هرچند به سختی اما از پسش بر میایم.
به امید قرعه بارسا - وولفسبورگ : دی
اصلا اینطور نیست. پارسال هم خیلی ها فکر می کردن رئال با یووه قرعه ساده خورده و ما با بایرن قرعه سخت در حالی که برامون برعکس بود. یووه تیمی بود که می تونست ما رو شدیدا اذیت کنه. بایرن هم با گل دقیقه 90 (و اشتباه داور در آفساید گرفتن گل سوم یووه که صحیح بود) تونست از پس یووه بر بیاد وگرنه الان حذف شده بود. با دفاعی که من از بایرن مقابل یووه دیدم اصلا جای نگرانی مقابلشون نداریم.
من نگران هیچ قرعه ای نیستم و فکر نمی کنم هیچ تیمی بتونه اونقدرها کارمون رو سخت کنه. PSG شاید سخت ترین گزینه ممکن باشه چون غیرمنتظره و ناآشنا ترین تیم هست و قهرمان فرانسه هم شده که شرایط فیزیکی به نفغشون خواهد بود. انریکه بارها نشون داده آتلتیکو مادرید رو خوب می بره و مقابل رئال هم فکر نمی کنم کار سختی داشته باشیم ولی ال کلاسیکو بودن قضیه رو سخت و غیرقابل پیشبینی می کنه.
به هر حال اگه معتقدیم لایق قهرمانی هستیم (که به نظر من هستیم) باید بهتر از هر تیم دیگه ای باشیم٬ پس قرعه فرقی نمی کنه.
omidscafild
17-03-2016, 13:32
بایرن مثل پارسال بشدت تو ضد حملات مشکل داره و مطمئنم برای گل زدن بهش کار سختی نداریم . 3 تا از 5 گلی که پارسال زدیم روی ضد حملات بود . (دو گل تو آلیانز و گل سوم تو کمپ نو) تنها تفاوت تیم پارسال با امسالِ بایرن برگشتن روبن و ریبری هست که اگه روز خوبشون باشه قطعا تو دفاع کم میاریم . برا همین امیدوارم حداقل تا فینال بهم نخوریم . علاوه بر این که بازی تکراری هست .
من سیتی که دست به دعاست همین الآن که دوباره به بارسا نخوره .
رئال هم فک نکنم بتونه سد راهمون باشه .
اتلتیکو رو هم که نابود کردیم این دو سال . هرچی بوده بردیم . ضمن اینکه با زحمت تونستن از پی اس وی ببرن .
میمونه پی اس جی که امسال واقعا عزمشونو جزم کردن برا چمپیونز و تیم خطرناکی دارن .
اگه ولف و بنفیکا شدن رقیبمون که فبها وگرنه آسون ترین قرعه بنظرم من سیتی و بعد اتلتیکو هست . سخت ترین قرعه هم بایرن و بعد پی اس جی .
ولی چیزی که واضح ـه اینه که هیچ تیمی در حد و اندازه های بارسا نیست الآن .
انریکه دیشب بعد بازی حرف قشنگی زد : " تنها حریفی که من را می ترساند بارسلونا است ! " :n09:
به امید تکرار قهرمانی :n12:
خلاصه بازی به مدت 15 دقیقه با گزارش انگلیسی و کیفیت مناسب
گل سوارز با کیفیت HD
سوارز: نمیدونم چطوری زدم :)
دیدار رفت : 5 یا 6 آوریل در نیوکمپ
دیدار برگشت : 12 یا 13 آوریل در کالدرون
Wolfsburg vs Real Madrid
Bayern Munich vs Benfica
Barcelona vs Atletico Madrid
Paris Saint-Germain vs Manchester City
این دیگه چجور قرعه کشیه :n27: هر سال قرعه سخت برای بارسا و آسون ترین تیم هم...
چی بگم آرزوی یه کیسه بوکس آلمانی به دلم موند
omidscafild
18-03-2016, 15:06
مثل همیشه قرعه آسونا نصیب ما نشد و بازهم بعضی تیما همینجور دهن شانسو سرویس کردن و میکنن ! :n09:
اتلتیکو . قرعه خوبی ـه تقریبا . از وقتی که انریکه اومده حقیقتا اتلتیکو هیچ شانسی برای پیروزی نداشته .
فقط باید تو کمپ نو بازی رو تموم کنیم . حداقل با اختلاف 2 گل ببریم تا به اما و اگر و بازی برگشت تو ویسنته کالدرون نکشه . (هرچند تو کالدرون هم حریف ما نیستند .)
تقریبا شانس مدعی ها زیاد شد با این قرعه ها . بایرن ، بارسا ، رئال و پی اس جی .
رسمی:
بازی رفت :5 آوریل (17 فروردین) در نیومکپ
بازی برگشت : 13 آوریل (25 فروردین) در ویسنته کالدرون
Demon King
18-03-2016, 15:55
خوردن به اتلیتکو بهترین گزینه نیست ولی نیمتونه بدترین هم باشه. ما دو بازی آخر اونا رو بردیم هم تو نوکمپ و هم تو کالدرون. جای تعجب نیست مشاهده قرعه وولفسبورگ - ...
به هر حال جالبه اگه قهرمانم شیم میگن بارسا الکی الکی رفت بالا!
بعید میدونم چهار تیم مدعی به نیمه نهایی نرسن. پاریس و بایرن هم صعودشون محتمله. گرچه من سیتی شاید کار پاریس رو سخت کنه.
در کل قرعه میتونست بدترم باشه. MSN ثابت کرده جلوی دفاع اتلتیکو موفق عمل میکنه و دو بازی چهار گل رو بهشون زدن. شاید گل زدن به اتلتیکو سخت تر از گل نخوردن از اونا باشه. نمونه ش بازیشون با آیندهوون که گل نخوردن گلم نزدن. فقط یه نکته جای نگرانی داره. سه روز بعد از الکلاسیکو باید به مصاف اتلتیک بریم و امیدوارم انریکه تو استراحت دادن به بازیکنا درست تصمیم بگیره.
قرعه متوسطی بود... بهتر از رئال، بایرن یا PSG، بدتر از سیتی، ولسفبورگ یا بنفیکا. فکر نمی کنم مشکل اساسی برای صعود کردن داشته باشیم.
ال کلاسیکو 2 آوریل
آتلتیکو (رفت) 5 آرویل
سوسیداد 9 آرویل
آنلتیکو (برگشت) 13 آرویل
دقیقا قبل از بازی با رئال هم بازیهای ملی است که همیشه چیز بدی است برای باشگاه ها. این 10 روز فشار روی تیم بالا خواهد بود.
4 بازی خیلی سخت در طول 11 روز. ال کلاسیکو در نیوکمپ هست که بیشتر نقش حیثیت داره برای رئال، بعد از اون بازی رفت با آتلتیکو در نیوکمپ که بسیار مهم خواهد بود، بعد بازی برگشت مقابل سوسیداد در خارج از خانه که همه ساله یکی از سخت ترین بازیهامون هست (در این سال ها در ورزشگاه آنوئتا کمتر از سانتیاگو برنابئو تونستیم امتیاز بگیریم!)، و بعد بازی برگشت مقابل آتلتیکو در خارج از خانه. نکته مثبت اینه که تیم نیاز نیست از اسپانیا خارج بشه و سفرها بین شهرها همه پروازهای 1 تا 1.5 ساعته است.
مهم اینه که بازی مقابل رئال رو ببریم، بازی مقابل آتلتیکو در نیوکمپ رو هم ببریم، مقابل سوسیداد خیلی مهم نیست، و بازی برگشت مقابل آتلتیکو هم نتیجه مون رو حفظ کنیم و احتمالا ببریم.
momo1364
18-03-2016, 17:15
اتلتیکو مثل یه گرگ زخمی میمونه.... بعد بازی الکلاسیکو خیلی سخت میشه برد ازشون.... کاشکی بازی رفت کالدرون بود... خلاصه همه چی به نفع اتلتیکو شد
Captain_America
18-03-2016, 17:51
رکورد جدید مسی
چه مسی چه رونالدو هر دو اعجوبه های فوتبال هستند و بدون تعصب به عنوان تماشگر از بازی هر دو لذت میبرم ولی یه سری رکوردها هستند بیشتر به ترول رکورد شبیه هستند، یه جور بازار گرمی از طرف مدیا هستند برای داغ نگه داشتن بازار. واقعا بعد از بازنشتگی شون فکر نکنم کسی از این جور رکوردها یاد کنه.
p3yman_xl
19-03-2016, 13:06
اتلتیکو بهترین خط دفاعی رو داره اما بارسلونا هم بهترین حمله رو داره!
نگران نباشید ما برنده هستیم .
پیشاپیش سال نو رو به دوستان تبریک میگم. :n01:
با سابقه ای که انریکه مقابل اتلتیکو داره نگرانی برای صعود نیست. اتلتیکو هست که باید نگران باشه! ولی این بازی در مقایسه با یه حریف تمرینی آسون خستگی و تلفات داره. بازی های اخیرم با اینکه همش برد داشتیم با اختلاف 1 گل و سخت بوده
5 بازی اخیر دو تیم
2016
Barcelona 2-1 Atletico
2015
Atletico 1-2 Barcelona
Atletico 0-1 Barcelona
Atletico 2-3 Barcelona
Barcelona 1-0 Atletico
بعلاوه خیلی حیفه تیمی به قدرت اتلتیکو این مرحله حذف بشه
اتلتیکو باخت در بازی لیگ اختلافمون با اتلتیکو زیاد شد:n02:
با سابقه ای که انریکه مقابل اتلتیکو داره نگرانی برای صعود نیست. اتلتیکو هست که باید نگران باشه! ولی این بازی در مقایسه با یه حریف تمرینی آسون خستگی و تلفات داره. بازی های اخیرم با اینکه همش برد داشتیم با اختلاف 1 گل و سخت بوده
5 بازی اخیر دو تیم
2016
Barcelona 2-1 Atletico
2015
Atletico 1-2 Barcelona
Atletico 0-1 Barcelona
Atletico 2-3 Barcelona
Barcelona 1-0 Atletico
بعلاوه خیلی حیفه تیمی به قدرت اتلتیکو این مرحله حذف بشه
بزرگ ترین مسئله همین خشونت بیش از حد آتلتیکو است که ممکنه مصدومیت جدی برامون در پی داشته باشه.
با باخت امشب آتلتیکو، اگه فردا شب ببریم میتونیم اختلاف صدر جدول رو 11 امتیاز کنیم تا خیالمون از بابت فشار مسابقات در پایان فصل راحت باشه. بازی فردا شبمون با ویارئال بازی بسیار سختی است.
زمینی که آرژانتین قراره توش بازی کنه با کنسرت Iron Maiden داغون شده و ریسک مصدومیت خیلی بالاست :44:
REVEALED: The shocking pitch Messi & Aguero will play on for Argentina
Villarreal - Barcelona
ترکیب
Bravo
Roberto, Pique, Mascherano, Alba
Turan, Busquets, Rakitic
Messi, Suarez, Neymar
سوارز اگه کارت بگیره ال کلاسیکو رو از دست میده
نیمکت
Ter Stegen, Alves, Bartra, Munir, Adriano, Vidal, Mathieu
گزارش زنده
بازی تیم اول و چهارم که قهرمانی رو قطعی میکنه پخش نمیشه! در این استادیوم هم اتلتیکو هم رئال این فصل امتیاز از دست دادن
متیو تو 5 دقیقه چیکار کرد! سر گل اول فاجعه بود :n04: حرکتشو ببینید (شماره 24)
کاری به گل دومم که خودش زد ندارم
ویارئال 2-2 بارسلونا
فاصله این هفته از 8 امتیاز شد 9 امتیاز و نتیجه ای بهتر از تمام مدعی های لالیگا گرفتیم
اتلتیکو، رئال، سویا، والنسیا همه اینجا باختن و فقط سویا تونست 1 گل بزنه
ولی از دست دادن 2 گل برتری تلخ بود
momo1364
20-03-2016, 21:34
این متیو در سطح بارسلونای بی بازی میکنه درست یه سطح پایینتر از همه... خیلی ذخیره نامطمئنی هست متاسفانه.... انریکه باید یه فکری بکنه
Demon King
20-03-2016, 23:41
متیو یکم پنج میزنه : دی
برای این بازی نتیجه قابل قبولو گرفتیم. مهم اینه نباختیم و رکوردمون ادامه خواهد داشت و اختلافمون با اتلتیکو هم بیشتر شد. ولی خط دفاعیمون در نبود بازیکنان اصلی کاملا متزلزله. دو بازی بعدی با تیم های مادریدی فوق العاده خطرناک و مهمه و در صورت غیبت بازیکن اصلی به هر علت تیم ذخیره اصلا راضی کننده نیست.
لالیگا دیگه تقریبا مال ماست فعلا باید بیشتر تمرکز روی بازی با اتلتیکو باشه و قبل از اون الکلاسیکو.
39 بازی بدون شکست
بارسلونا میلان ساکی و کاپلو رو پشت سر گذاشت
حریف بعدی رئال مادرید
ژاوی: مسی بهترین بازیکن تاریخ است
لئو بدون شک بهترین بازیکنی است که با او هم بازی بوده ام. او بهترین بازیکنی است که دیده ام و بهترین بازیکنی است که خواهیم دید.
او بهترین بازیکن تاریخ است. نیازی به جام جهانی ندارد که بهترین باشد. دی استفانو و یوهان کرویوف نیز تا به حال قهرمان جام جهانی نشده اند.
مسی هر کار می خواهد انجام می دهد. او روی یک صحنه بزرگ است که همه کار می تواند انجام بدهد.
در فوتبال دو نوع سرعت وجود دارد. بخش فیزیکی که او بدون شک بهترین است، هر چند رونالدو و نیمار هم در این زمینه قدرتمند است. یک زمینه فکری هم هست که او همیشه یک گام از دیگران جلوتر است.
انگلیسی
آتلتیکو مادرید دو مدافع وسط اولش (گودین و خیمنز) رو به خاطر مصدومیت همسترینگ از دست داد (ساویچ هم از قبل مصدوم بود) که هیچ کدوم به بازی های رفت یا برگشت لیگ قهرمانان نمی رسن. این شانس ما ور بیشتر می کنه گرچه آتلتیکو تیمیه که به هیچ تک بازیکنی وابسته نیست و سیمیئونه خیلی خوب جای بازیکن های غایب رو پر می کنه ولی نداشتن سه مهره اول دفاع میانی قطعا مسئله مهمی براشون خواهد بود.
اینیستا هم که بازی مقابل ویارئال رو به خاطر آماده نبودن از دست داده بود به ال کلاسیکو می رسه. رافینیا هم کم کم داره به سطح آمادگی می رسه و فکر می کنم طی 2-3 هفته آینده به میدان بره.
انگشت دست بوسکتس شکسته و فردا اردوی تیم ملی در مادرید رو ترک میکنه. اسپانیا دو بازی دوستانه با ایتالیا و رومانی داره.
ماهیچه ساق پای راکیتیچ گلزن اول تیم بعد از MSN آسیب دیده و دو بازی دوستانه با اسرائیل و مجارستان رو نمیتونه بازی کنه.
فدراسیون فوتبال کرواسی شدت مصدومیت رو اعلام نکرده و معلوم نیست به ال کلاسیکو میرسه یا نه.
سرخیو آگوئرو: انتظار داریم زمین برای بازی بلیوی درست شود
momo1364
22-03-2016, 19:54
تسنیم نوشت:مسی در جریان بازی اخیر تیمش برابر ویارئال در ورزشگاه المادریگال مچ یک تماشاگر که ظاهراً طرفدار رقیب دیرینه کاتالانهاست را شکست.
در جریان بازی یکشنبه شب تیم فوتبال بارسلونا در خانه ویارئال که با تساوی 2 - 2 آبیواناریها خاتمه یافت، لیونل مسی شوتی به سمت دروازه زیردریایی زرد شلیک کرد که در برخورد با دست یکی از تماشاگران حاضر در ورزشگاه المادریگال باعث ایجاد شکستگی در مچ او شد.
پس از آن اتفاق باشگاه بارسلونا پیگیر وضعیت این هوادار که راکل نام دارد و به گفته خودش طرفدار پروپاقرص کریستیانو رونالدوست، بوده و علاوه بر اعلام مراتب عذرخواهی خود از او برای تماشای یکی از بازیهای بارسلونا در ورزشگاه نیوکمپ دعوت کرده است.
راکل در جریان بازی، سعی کرد ضربه محکم مسی را با کف دستش برگرداند، اما شدت ضربه باعث شکستگی مچ او و ایجاد حالت سرگیجه در او شد. پس از آن اتفاق دوربینهای تلویزیونی چند بار دیگر روی او زوم کردند تا اینکه سرانجام پزشکان به وضعیتش رسیدگی کردند.
طرفدار رونالدو به شوخی گفته است که مسی به عمد آن شوت را به سمت او شلیک کرده است، چون وی طرفدار رقیب پرتغالیاش بوده است. با توجه به علاقه شهروند اسپانیایی به رئالیها، بعید است که او پیشنهاد کاتالانها را برای حضور در ورزشگاه نیوکمپ قبول کند.
Demon King
23-03-2016, 00:17
مصدومیت بوسکتس دو هفته ای و راکیتیچ 7 روزه.
راکیتیچ به الکلاسیکو میرسه ولی بوسکتس شاید نرسه. فکر میکنم نبود بوسکتس بیش از نبود هر کس دیگه ای میتونه برای تیم زیان بار باشه.
بوسکتس هم در دفاع و هم تو خط میانی فوق العاده است و تاثیرش در حمله هم به خوبی حس میشه. راکیتیچ که میرسه ولی امیدوارم هرطور شده سرجیو رو برای الکلاسیکو آماده کنن.
بارسلونا رئال مادرید رو در ال کلاسیکوی بسکتبال برد
بسکتبال باشگاه های اروپا (یورولیگ) - بارسلونا لاسا اسپانیا 72 رئال مادرید اسپانیا 65
Thanks, Obama! Even POTUS couldn't get Messi to meet his daughters
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باراک اوباما: دخترانم یک آرژانتینی مشهور را ملاقات کرده اند، پاپ فرانسیس مقدس. حالا آنها می خواهند مسی را ملاقات کنند، ولی من نتوانستم ترتیبش را بدهم.
مسی متاسفانه مجبوره برای آرژانتین بازی کنه. آرژانتین بدون مسی از 4 بازی مقدماتی فقط 5 امتیاز گرفته و رتبه 6 جدول هست. اینطور پیش بره اصلا به جام جهانی راه پیدا نمیکنه. فقط با مسی این تیم میتونست به فینال جام جهانی و کوپا آمریکا برسه. بیخود نبود که بهترین بازیکن هر دو رقابت هم شد.
بدون مسی فقط 2 گل در 4 بازی زدن و به اکوادور هم در خونه باختن. یعنی فاجعه.
momo1364
24-03-2016, 16:13
دعا کنید مصدوم ندیم .... این فیفا دی های لعنتی ...
متاسفانه کرایوف هم امروز در سن 68 سالگی تسلیم سرطان شد و رفت.
روحش شاد
Iloveu-ALL
24-03-2016, 17:05
یکی دیگه از شخصیت های بزرگ فوتبال و محبوب هم خیلی زود از پیشمون رفت!
همیشه دوست داشتم و منتظر بودم روزی دوباره به فوتبال و مربیگری برگرده
دیشب دوستم داشت فوتبال بازی میکرد و بازیکن های کلاسیک رو unlock کرده بود
من هی میگفتم کرایف بگیر بعدش هم یوزیبیو اون میگفت نه پله و بابی مور ...
Johan Cruyff
2016 - 1947
یکی دیگه از شخصیت های بزرگ فوتبال و محبوب هم خیلی زود از پیشمون رفت!
همیشه دوست داشتم و منتظر بودم روزی دوباره به فوتبال و مربیگری برگرده
دیشب دوستم داشت فوتبال بازی میکرد و بازیکن های کلاسیک رو unlock کرده بود
من هی میگفتم کرایف بگیر بعدش هم یوزیبیو اون میگفت نه پله و بابی مور ...
Johan Cruyff
2016 - 1947
واقعا ناراحت کننده بود... وقتی خبر رو دیدم واقعا نمیدونستم چی بگم... یکی از اسطوره های بارسا و یکی از بهترین های تاریخ دنیا از دنیا رفت.
hossein blak
25-03-2016, 00:35
یوهان کرایوف که مدتی با بیماری سرطان ریه دست و پنجه نرم میکرد امروز به دلیل این بیماری درگذشت. کرایف اسطوره فوتبال هلند و جهان بود که سالها در تیم بارسلونا بازی کرد و به عنوان سرمربی این تیم روی نیمکت حضور داشت.
لیونل مسی فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا در صفحه اجتماعی خود این ضایعه را به جهان فوتبال و خانواده اسطوره هلندی تسلیت گفت و نوشت: امروز اسطوره دیگری را در جهان فوتبال از دست دادیم.
وی افزود: من بسیار ناراحت شدم . و این ضایعه را به جامعه ورزش و مخصوصا به خانواده محترم ایشان که اکنون در شرایط سختی قرار دارند، تسلیت عرض می کنم.
خیلی ناراحت شدم...:n12:
خیلی شوکه و ناراحت شدم
اصلا باورم نمیشه
Iman-Emperatour
25-03-2016, 23:47
فرقی نمی کنه تو چی تیمی بازی می کرد مهم اینه که اینقدر خوب بوده که همه و همه دوستش داشتن و بدون شک از خبر فوتش ناراحت میشی
با بازگشت مسی آرژانتین شیلی رو در خاک خودش برد و یک پله صعود کرد
شیلی 1-2 آرژانتین
اسپورت لیستی از جریمه تاخیر بازیکنان بارسا برای تمرین و بازی منتشر کرده که پیکه در صدر هست
به یاد ماندنی ترین بازی ها در برابر باشگاه پایتخت
ژاوی: دو بازی تاریخی که مادرید را 5-0 و 2-6 شکست دادیم
بزرگ ترین دشمنان
ژاوی: زیدان و رونالدوی برزیلی بهترین ها بودند
Captain_America
29-03-2016, 13:31
مسی: وقتی کریستیانو توپ های طلایش را برده، یقیناً استحقاقش را داشته است
اختصاصی | لیونل مسی اخیراً با شبکه تلویزیونی MBC مصر مصاحبه ای انجام داده است و درباره ی رابطه ی میان خود و کریستیانو رونالدو گفتگو کرده است.
به گزارش بخش بین الملل ورزش 11، لیونل مسی در مصاحبه با شبکه ی تلویزیونی MBC مصر گفته است:
"من همیشه گفته ام که مقایسه کردن بازیکنان با هم، فقط خوراک خبری رسانه هاست. اینکه یکی چه برنده می شود و دیگری چه. همین. من فقط در تلاشم تا به تیمم کمک کنم، خوب بازی کنم، سال به سال بهتر شوم و در نهایت کارم را انجام دهم. من خودم را نه با رونالدو و نه با هیچ بازیکن دیگری مقایسه نمی کنم. من فقط به بازی خودم و هم تیمی هایم و اینکه چطور پیروز از زمین بیرون بیاییم فکر می کنم."
او در ادامه درباره ی اینکه آیا با رونالدو بیرون از زمین فوتبال هم رابطه دارد یا نه گفت:
"ما شخصاً یکدیگر را نمی شناسیم. فقط در زمین و در جریان بازیهایمان برابر هم یکدیگر را می بینیم. ما آنقدر همدیگر را نمی بینیم که بتوان گفت رابطه ای با هم داریم. البته این دلیل نمی شود که فکر کنید خصومت یا کدورتی هست. مساله خیلی ساده است. او در تیمی دیگر بازی می کند و ما فقط وقتی یکدیگر را می بینیم که با یکدیگر بازی داشته باشیم. همه اش همین است."
اعجوبه ی آرژانتینی دنیای فوتبال درباره ی توپ های طلای کریستیانو رونالدو هم نظر داد و گفت:
"وقتی کریستیانو توپ های طلایش را برده، یقیناً استحقاقش را داشته است. آنها این انتخاب را بر ساسا نظرهای مربیان و بازیکنان و روزنامه نگاران و فیفا انجام می دهند، و آنکه را که مستحق است بر می گزینند. رونالدو شایسته ی جوایزی ست که به دست می آورد."
منبع: ورزش 11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%86%D 9%88_%D8%AA%D9%88%D9%BE_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%B7% D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%B1%D8%A7_%D8%A8%D8%B1% D8%AF%D9%87%D8%8C_%DB%8C%D9%82%DB%8C%D9%86%D8%A7%D 9%8B_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AD%D9%82%D8%A7%D9%82%D8 %B4_%D8%B1%D8%A7_%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87_%D 8%A7%D8%B3%D8%AA/64618)
hossein blak
29-03-2016, 15:09
اینیستا و راکیتیچ به تمرینات برگشتند.
شمارش معکوس برای ال کلاسیکو شروع شده و بازیکنان تیم بعد از سه روز استراحت به تمرینات برگشتند.
لوئیس انریکه بازیکنان را در زمین تمرین سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر به دو دسته تقسیم کرد.
نکته قابل توجه این تمرینات بازگشت آندرس اینیستا و ایوان راکیتیچ به تمرینات بود و این دو به صورت اختصاصی تمرین کردن.
ضمن اینکه سرخیو بوسکتس هم به تمرینات گروهی برگشته است.
برگشتن رافینیا بعد از 193 روز مصدومیت
پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت به میادین بازگشت و 30 دقیقه با لباس تیم ملی المپیک برزیل مقابل آفریقای جنوبی بازی کرد.
ادای احترام به کرایف و ادامه فروش پیراهن شماره 14 بارسلونا
پس از درگذشت یوهان کرایف،باشگاه بارسلونا اقدام به تولید انبوه پیراهن شماره 14 وی کرد.
این پیراهن در روزهای گذشته با استقبال زیادی از سوی هواداران بارسا روبرو شده و به معرض فروش رفته است.
لازم به توضیح است که هنوز هم جمعیت فراوانی به نیوکمپ می روند و به روح یوهان کرایف، اسطوره از دست رفته باشگاه خود ادای احترام می کنند.
hossein blak
30-03-2016, 01:43
جمله "مرسی یوهان" بر روی پیراهن بارسلونا برای ال کلاسیکو
بارسلونا جمله "مرسی یوهان" را برای دیدار ال کلاسیکو مقابل رئال مادرید انتخاب کرده تا بر روی پیراهنش نقش ببندد.
همچنین قراره در دقیقه 14 بازی هواداران حاضر در ورزشگاه نیوکمپ یوهان کرایف فقید را تشویق کنن.
این دیدار شنبه شب از ساعت 23 به وقت تهران برگزار می شه.
یوردی کرایف: یوهان برای همه بود
یوردی کرایف هم به مانند پدرش پیراهن بارسلونا را برتن کرد و در 41 بازی به میدان رفت و 11 گل هم به ثمر رساند. البته او در تیم های منچستریونایتد، سلتاویگو و اسپانیول هم بازی کرده است و در حال حاضر هم مدیر ورزشی باشگاه مکابی تل آویو اسرائیل است.
وی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه بارسلونا در خصوص مرگ پدرش گفت:
پدرم در ماه های اخیر هم، دست از کار بر نمی داشت. انرژی و وقت خودش را اختصاص می داد به پرورش کودکان از پایه های فوتبال و توافق آخر او هم بین بنیاد یوهان کرایف، باشگاه بارسلونا و گروه اجتماعی La Caixa در همین خصوص بودو البته آخرین امضای زندگی اش که خاص هم بود.
اولین اولویت او کار برای کودکانی بود که عاشق فوتبال بوند و به این کارش بسیار افتخار می کرد.
99٪ از مطبوعات و رسانه به او و ما ادای احترام کردند و او نشان داده است که سزاوار احترام آنها بوده است. من از آنها تشکر می کنم.
از باشگاه بارسلونا هم تشکر می کنم که به تمام خواسته های خانواده من احترام گذاشتند. یوهان نه تنها برای یک خانواده است، بلکه یوهان متعلق به تمامی مردم و فوتبال جهان است. من از تمام کسانی که پیام های همدردیو تسلیت ارسال کرده اند تشکر می کنم.
با تشکر از همه شما که عشق ورزیدن به او را نشان دادید.
ادای احترام بازیکنان بارسلونا به یوهان کرایف
امروز بازیکنان باشگاه بارسلونا در مراسم یاد بود این اسطوره هلندی شرکت کردند، البته بازیکنان ملی پوش بارسا در این مراسم حضور نداشتند.
همچنین لوئس انریکه و تمام بازیکنان در دفتری که در مراسم یادبود در دسترس همگان قرار گرفت، پیام های تسلیت خود را نوشته و آن را امضا کردند.
مسی با گلی که امشب زد به 50 گل ملی رسید، رکورد تاریخ آرژانتین 56 گل هست (باتیستوتا) که مسی به زودی اون رو می شکنه و تبدیل به بهترین گلزن تاریخ ملی آرژانتین میشه (جالبه اونهایی که می گفتن مسی در تیم ملی نمی تونه خوب بازی کنه:n02:).
رونالدو برزیلی 62 گل ملی داره که احتمالا مسی اون رو هم می شکنه.
رکورد جهان که دست علی دایی هست با 109 گل، و قطعا این رکورد رو مسی نمی شکنه :n02:
آرژانتین با بازگشت مسی دومین بازیش رو هم برد و یک پله دیگه در جدول مقدماتی صعود کرد (رتبه سوم) همینجوری پیش بره صعود که هیچی اول میشن :n01: هیگواینم همینجوری پاس گلای تک به تک مسی رو خراب میکنه
خلاصه بازی آرژانتین 2-0 بولیوی
دنی با گل دقیقه 92 برزیل رو از شکست نجات داد
خلاصه بازی پاراگوئه 2-2 برزیل
Captain_America
30-03-2016, 22:43
مسی با گلی که امشب زد به 50 گل ملی رسید، رکورد تاریخ آرژانتین 56 گل هست (باتیستوتا) که مسی به زودی اون رو می شکنه و تبدیل به بهترین گلزن تاریخ ملی آرژانتین میشه (جالبه اونهایی که می گفتن مسی در تیم ملی نمی تونه خوب بازی کنه:n02:).
رکورد جهان که دست علی دایی هست با 109 گل، و قطعا این رکورد رو مسی نمی شکنه :n02:
مسی فوق العادست مطمعنا چه در تیم ملی چه در تیم باشگاهی دیگری هم اگه بره موفق خواهد بود مساله عوض شدن هویت فوتبال ملیه، بخاطر مسایل تجاری مربوط به باشگاه ها تیم های ملی دیگه فروغ گذشته رو ندارند. تیم ملی آرژانتین تیم پر ستاره ای هست همشون به تنهایی بازیکنهای سطح اول فوتبال جهان هستند ولی چیزی مثل msn برای بارسا رو امروزه در تیمهای ملی نمی بینیم چیزی مثل زوج روماریو و به به تو در برزیل ۹۴ . الان تیم های ملی اصلا ترکیب یکدستی ندارند . شاید آلمان یه استثنا باشه در فوتبال امروز.
مسی چجوری قراره رکورد رونالدو رو بشکنه؟ این دو هیچ ربطی ندارند که بخوان مقایسه بشند فوقش در جدول گلزنان میاد بالاتر از رونالدو ولی رکوردی شکسته نمیشه.
ضمنا رکورد علی دایی مربوط به فوتبال مردان هست گل های ملی زده شده بیشتر هم داریم.
مسی فوق العادست مطمعنا چه در تیم ملی چه در تیم باشگاهی دیگری هم اگه بره موفق خواهد بود مساله عوض شدن هویت فوتبال ملیه، بخاطر مسایل تجاری مربوط به باشگاه ها تیم های ملی دیگه فروغ گذشته رو ندارند. تیم ملی آرژانتین تیم پر ستاره ای هست همشون به تنهایی بازیکنهای سطح اول فوتبال جهان هستند ولی چیزی مثل msn برای بارسا رو امروزه در تیمهای ملی نمی بینیم چیزی مثل زوج روماریو و به به تو در برزیل ۹۴ . الان تیم های ملی اصلا ترکیب یکدستی ندارند . شاید آلمان یه استثنا باشه در فوتبال امروز.
این مسئله ربطی به پستی که من دادم نداشت.
مسی چجوری قراره رکورد رونالدو رو بشکنه؟ این دو هیچ ربطی ندارند که بخوان مقایسه بشند فوقش در جدول گلزنان میاد بالاتر از رونالدو ولی رکوردی شکسته نمیشه.
دقت کنید من چه گفتم:
هیچ جا کلمه ای از "رکورد" نیومده. حتی اگه فرضا هم می گفتم رکورد منظور پست کاملا واضح بود که بحث بالا رفتن از آمار رونالدوست. چیزهای خیلی بیشتری در انجمن هست که شما میتونید بهش گیر بدید اگه واقعا به این کارها علاقه دارید. :n31:
ضمنا رکورد علی دایی مربوط به فوتبال مردان هست گل های ملی زده شده بیشتر هم داریم.
فوتبال مردان با مردان مقایسه میشن. وقتی درباره مسی صحبت می کنیم طبیعتا رکورد علی دایی مطرح است! از مخاطبین پست ها انتظار میره که دیگه این رو خودشون درک کنند.:n26:
متیو در بازی دوستانه فرانسه روسیه مصدوم شده و باید زانوشو عمل کنه. نمی دونم ناراحت باشم یا خوشحال! بازی دپورتیو و ویارئال به بازی اومد و دو هیچ رو با 2-2 عوض کردیم
مسی: لحظه خوبی خواهد بود اگر مقابل رئال مادرید به 500 گل برسم و با برد فاصلمان را بیشتر کنیم
آرژانتین بدون مسی 4 بازی 5 امتیاز
آرژانتین با مسی 2 بازی 6 امتیاز
فوق العاده اس
تازه مسی بیشتر وقتی شرایط آرژانتین سخت میشه بازی میکنه و بازی های آسونو سفر نمیکنه
Demon King
31-03-2016, 01:18
متیو گاهی عملکرد خوبی رو داره.
ولی خوب باید قبول کرد پر اشتباهه ... مصدومیت در هیچ شرایطی خوب نیست. مطمئنا متیو در عین عالی نبودن میتونست مشکلاتی رو حل کنه.
خوشبختانه از 11 نفر اصلی همه به بازی 14 _ُم رسیدن. بوسکتس و راکیتیچ که مصدومین بازی ها بودن هردو برای الکلاسیکو آمادگی کامل رو دارند.
آلبا هم تو بازی با رومانی مچ پاش آسیب دید که طی خبر هایی که خوندم جدی نیست و آمادگی بازی رو داره. اون هم یکی از کساییه که نبودش چهارتایی شدن های زیانباری رو به همراه داره! ( بازی رفت با بیلبائو - سوپر کاپ اسپانیا ) چون آدریانو شدیدا غیرقابل اعتماده!
اون متیوی چند وقت پیش بود
تازگی اگه دیده باشین اصلا در بازی نبود و ده نفره بازی می کردیم با یه جای خالی
momo1364
31-03-2016, 10:49
بببین متیو چقدر بد کار کرده که مصدومیتش زیاد مورد توجه نیست.... باید حتما یه فکری برای جایگزینش پیدا کنن
hossein blak
31-03-2016, 23:37
آغاز تدابیر امنیتی ویژه برای ال کلاسیکو
بارسلونا و رئال مادرید شنبه شب در حساس ترین دیدار فصل لالیگا در نیوکمپ به مصاف هم می روند و از ساعاتی پیش نیروهای ویژه،فرآیند امنیتی مربوط به این بازی را آغاز کردند.
این برنامه که از امروزشروع شده تا ساعاتی پس از پایان بازی در ورزشگاه و خیابان های اطراف ادامه خواهد داشت.
آمار MSN V BBC
14 حقیقت درباره یوهان کرایف و ال کلاسیکو
1) اولین گل کرویف در ال کلاسیکو یکی از خاطره انگیزترین گل های تاریخ بارسلونا به شمار می رود. اسطوره هلندی در تاریخ 17 فوریه 1974، اولین گلش را مقابل رئال مادرید در جریان پیروزی فراموش نشدنی 5-0 در سانتیاگو برنابئو به ثمر رساند.
2) به ثمر رسیدن اولین گل کرویف مقابل رقیب همیشگی بارسا در نیوکمپ، کمی طول کشید. او در جریان پیروزی 3-1 در چهارمین فصل حضورش در بارسا تحت هدایت هم وطنی اش، رینوس میشلز، او موفق به گلزنی شد.
3) او به عنوان بازیکن در 8 ال کلاسیکو حضور داشته است که همه آن بازی های در چهارچوب رقابت های لیگ بوده اند. آمار او نیز بدین شرح است: 4 پیروزی، 2 تساوی و 2 شکست.
4) به عنوان سرمربی بارسا آمار او مقابل رئال مادرید در 25 بازی، 9 پیروزی، 6 تساوی و 10 شکست بوده است.
5) با نگاهی موشکافانه تر می توان فهمید که 16 بازی از آن 25 بازی در لیگ بوده است (7 پیروزی، 4 تساوی و 5 شکست)، 3 بازی در چهارچوب کوپا دل ری انجام شده است (1 پیروزی در فینال سال 1990، 1 تساوی و 1 شکست در نیمه نهایی فصل 1992/93 و حذف از این رقابت ها) و 6 بازی دیگر شامل تقابل این دو تیم در سوپرکاپ اسپانیا می شود (یک پیروزی، 1 تساوی و 4 شکست). او سه بار سوپرکاپ اسپانیا را به رئال مادرید واگذار کرده است.
6) کرویف در مدت زمان حضورش در بارسا، هیچ گاه در رقابت های اروپایی مقابل رئال مادرید قرار نگرفته است.
7) کرویف در زمان سرمربیگری در بارسا در تقابل با رئال مادرید، با 8 سرمربی مختلف رو به رو شده است. جان توشاک، آلفردو دی استفانو، لئو بین هاکر، بنیتو فلورر، ویسنته دل بوسکه، جورج والدانو و آرسنیو ایگلسیاس. سرمربی ای که بیشترین رویارویی با کرویف را تجربه کرده است، بنیتو فلورو بوده است (7بار).
8) در زمان سرمربیگری او در بارسا، 15 بازیکن مختلف موفق به گلزنی مقابل رئال مادرید شدند.
9) گلزن ترین بازیکن تیم کرویف در ال کلاسیکو، خوزه ماریا باکرو با 6 گل بوده است و پس از او رونالد کومان (5 گل)، سالیناس (4 گل)، روماریو و آمور (3 گل)، استویچکوف، لادروپ، کودرو (2 گل)، کاراسکو، گوئگوچئا، ایوان ایگلسیاس، نادال، روگر و فیگو (1 گل).
10) 3 گل اول عصر سرمربیگری کرویف مقابل رئال مادرید را خوزه ماریا باکرو در فصل 1988/89 به ثمر رساند و 2 گل آخر زمان حضور کرویف به عنوان سرمربی بارسا را هم مِهو کودرو در فصل 1995/96 وارد دروازه رئال مادرید کرد.
11) رایج ترین نتیجه ال کلاسیکو در زمان سرمربگیری کرویف، نتیجه 1-1 بوده است؛ نتیجه ای که 5 بار اتفاق افتاد.
12) پیروزی 5-0 بارسا در تاریخ 8 ژانویه 1994 بدون شک یکی از بهترین بازی های دوران سرمربیگری کرویف بوده است. یک سال بعد در یکی از بدترین بازی های بارسا، این نتیجه در برنابئو به سود رئال مادرید رقم خورد.
13) یوهان کرویف و جوزپ گواردیولا تنها کسانی هستند که هم به عنوان سرمربی و هم به عنوان بازیکن توانسته اند با نتیجه 5-0 مقابل رئال مادرید به پیروزی برسند.
14) بین اولین حضور او در ال کلاسیکو به عنوان بازیکن و آخرین حضور او به عنوان سرمربی، 8029 روز فاصله وجود دارد؛ به عبارت دیگر، 21 سال و 11 ماه و 25 روز.
ستارگان حال حاضر ال کلاسیکو
رقابت ها مربیان بارسلونا - رئال مادرید
نگاه آماری به 5 گلزن برتر تاریخ ال کلاسیکو
اولین الکلاسیکو از سال 1998 به این سو بدون ژاوی در نیوکمپ....:n12:
رونالد کومان: مسی مسی است. هزاران چیز بیشتر می توانید درباره او بگویید ولی مسی بهترین در جهان است، با اختلاف زیاد.
hossein blak
01-04-2016, 23:34
تیم فوتبال بارسلونا فردا شب در نیوکمپ به مصاف رئال مادرید خواهد رفت و به نظر می رسد این آخرین دیدار لیونل مسی با پیراهن بارسلونا باشد.
یکی از دکتران ارشد باشگاه بارسلونا در گفتگو با نشریه کاتالان اسپورت فاش کرد که لیونل مسی به دلیل مشکل کلیوی دیگر نمی تواند فوتبال بازی کند و باید در سن 28 سالگی و در عین ناباوری از دنیای فوتبال خداحافظی کند.
دکتر بارسا در این خصوص می گوید:
مسی در ماه های اخیر مشکلاتی از ناحیه کلیه داشته است و پس از برررسی هایی که انجام دادیم متوجه شدیم که هر دود کلیه او از کار افتاده است و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد، این عمل آسیب هایی به بدن او می زند که باید فوتبال را کنار بگذارد.
از تمامی عزیزانی که گروه خونی آنها O+ می باشد و جهت اهدای کلیه آمادگی و رضایت دارند دعوت می شود با بیمارستان کتالان تماس بگیرند.
+
این مطلب کاملا غیر رسمی هست و به مناسبت دروغ آورین نوشته شده.
hossein blak
01-04-2016, 23:48
دویست و سی و یکمین ال کلاسیکو تاریخ شبنه شب در ایالات کاتالان کلید خواهد خورد.
رقابت های هفته سی و یکم لالیگا اسپانیا بسیار جذاب است چرا که مهم ترین و جنجالی ترین دیدار باشگاهی در جهان موسوم به ال کلاسیکو در این هفته برگزار می شود.
بارسلونا که با 76 امتیاز در صدر جدول قرار دارد شنبه 14 فروردین از ساعت 23 به وقت تهران در ورزشگاه نیوکمپ به مصاف رئال مادرید می رود و شاگردان زین الدین زیدان که با 66 امتیاز جایگاه سوم را خودشان اختصاص داده اند در فکر کم کردن فاصله 10 امتیازی با رقیب سنتی خود هستند.
این دویست و سی یکمین ال کلاسیکو رسمی تاریخ است و باید گفت در این تعداد بازی سهم کهکشانی ها 92 پیروزی و سهم آبی اناری ها 90 پیروزی است. ضمن اینکه 48 دیدار هم به تساوی کشیده شده است. البته به این تعداد بازی باید 33 بازی دوستانه را هم اضافه کنید و به این ترتیب ما شاهد دویست و شصدوچهارمین ال کلاسیکو خواهیم بود. اگر آمار این بازی ها را هم حساب کنیم بارسلونا با 109 پیروزی بیشتری برد را مقابل رئال داشته است و رئالی ها هم 96 بار به پیروزی رسیده اند.
این ال کلاسیکو از جهاتی خاص است. یوهان کرایف اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا در 24 ماه مارس به دلیل سرطان ریه دار فانی را وداع گفت و دنیای فوتبال را غم زده کرد و این اولین دیدار آبی اناری ها پس از مرگ کرایف بزرگ است و آنها برای این دیدار برنامه های ویژه ای ترتیب دیده اند.
کرایف سال ها با پیراهن بارسلونا به عنوان بازیکن درخشید و توانست به همراه بارسلونا 6 فصل بازی کند و در سال 1974 توانست بهترین بازیکن اروپا شود.
کرایوف از معدود بازیکنان بزرگی است که در قامت سرمربی نیز کارنامه بسیار درخشانی از خود برجای گذاشته است. او به عنوان سرمربی در تیم باشگاهی آژاکس طی 2 فصل فعالیت موفق شد دو قهرمانی جام حذفی طی سال های 1986 و 1987 و یک قهرمانی جام در جام اروپا در سال 1987 را به ارمغان بیاورد.
همچنین یوهان کرایوف بزرگ در سال 1988 آژاکس را به مقصد بارسلونا ترک کرد و با تیم نیز کارنامه درخشانی از خود بر جای گذاشت. بارسا تحت هدایت وی چهار قهرمانی لالیگا، یک قهرمانی جام حذفی، یک قهرمانی جام باشگاههای اروپا در سال 1992 و یک قهرمانی سوپرجام اروپا را بدست آورد و بازیکنانی نظیر رونالد کومان، میشل لادروپ، پپ گواردیولا و استویچکوف نیز از شاگردان او در دوران تحت امرش در بارسا بودند.
در این راستا اینیستا کاپیتان بارسلونا در مصاحبه اخیر خود ال کلاسیکو پیش رو را به بام کرایوف اسطوره فقید هلندی کاتالان ها دانست و پیروزی در این دیدار را هدیه ای برای او برای بزرگداشت او دانست و گفت:
برای بزرگداشت و یاد و خاطره یوهان کرایف اسطوره هلندی بارسلونا بهترین هدیه پیروزی مقابل رئال مادرید در ال کلاسیکو است. ما می خواهیم در این ال کلاسیکو با روش و سبک او پیروز شویم تا یاد و خاطره اش را زنده نگه داریم.
کدام یک به اندازه این بازی بزرگ تاریخی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و البته ورزشی دنیا را به خود جلب خواهد کرد، مشخص است که قرار نیست اهمیت یک بازی فوتبال را اهمیت یک تورنمنت بزرگ مثل جام جهانی مقایسه شود اما ال کلاسیکودربی مختصات خاص خودش را دارد. روزنامه های آلمان، ایتالیا، انگلیس، فرانسه، بخش شرقی قاره سبز، آسیا و صد البته آمریکای جنوبی همه از این بازی بزرگ می نویسند.
دلیل بزرگی ال کلاسیکو دربی چیست؟ ترافیک ستاره، تکنیک های نوین فیلمبرداری و نورپردازی، گزارشگران خاص و متعصب، هواداران فوتبال شناس و همیشه هوادار، ماجرای مهم و حیاتی "یک تیم، یک شهر" جنگ تاریخی مادرید و کاتالونیا، نقض حقیقتی به نام فراموشکار بودن مردم و تلفیق هنرمندانه موسیقی، فرهنگ، هنر، تاریخ و عشق با پدیده ای به نام فوتبال!
شاید همه این دلایل صدق کنند اما "فیل بال" نویسنده انگلیسی عاشق فوتبال اسپانیا در این خصوص می نویسد:
"ال ماتادور چشم در چشم گاو زخمی و سیاه ایستاده، شمشیر در دستانش، تیر آخر را باید طوری استادانه در قلب سیاهی (دشمن اسپانیا) فرو کند که گاو زخمی بدون درد و زجر، در چند صدم ثانیه بر زمین بیفتد و دیگر خبری از بازدم نباشد، نگاه مادرید به بارسلونا و البته بر عکس، در شب ال کلاسیکو دربی از جنس همان نگاه است، شمشیر در دست، آماده برای فریاد کشیدن بر سر یک عمر تبعیض نژادی در قلب کاتالونیا، آماده برای انتقام از عمری تخریب چهره اتحاد ملی در اسپانیا."
تقابل زیدان و انریکه؛ این بار روی نیمکت های داغ رئال و بارسا
زیدان برای اولین بار ال کلاسیکو را به عنوان سرمربی تجربه می کند و مقابل لوئیس انریکه، سرمربی بارسلونا قرار می گیرد، ستارههایی که در سال های نه چندان دور بارها در ال کلاسیکوها مقابل هم قرار گرفتند. درگیری فیزیکی این دو نفر در یک ال کلاسیکوی جنجالی هنوز در ذهن خیلی ها مانده است و این بار منتظرند که ببیند واکنش زیدان و انریکه نه در لباس و شورت ورزشی، بلکه با کت و شلوار چطور خواهد بود.
آمار و ارقام ال کلاسیکو:
بهترین پیروزی ها:
رئال مادرید 13 ژوئن سال 1943 موفق شد در رقابت های کوپا دل ری بارسلونا با نتیجه سنگین 11 بر یک شکست دهد که بهترین پیروزی رئال محسوب می شود.
بارسلونا هم بهترین پیروزی خود را در تاریخ 3 فوریه سال 1935 به دست آورد، دیداری که با پیروزی 8 بر دو آبی اناری ها همراه شد. این دیدار در رقابت های لالیگا برگزار می شد.
پیروزی های متوالی:
تیم فوتبال رئال مادرید از تاریخ 22 فوریه سال 1962 تا 28 فوریه 1965 یعنی برای مدت 3 سال به 6 پیروزی متوالی دست یافته است.
بارسلونا هم از تاریخ 25 ژانویه 1948 تا 15 ژانویه 1940 برای مدت یک سال به 5 پیروزی متوالی رسیده است.
ضمن اینکه از سال 1948 تا سال 1954 برای مدت 5 سال 18 دیدار دو تیم با تساوی همراه شده است.
شکست ناپذیری:
تیم فوتبال بارسلونا بین سال های 1917 تا 1928 بر ای مدت 11 سال، 13 بازی بدون شکست را تجربه کرده است.
رئال مادرید هم بین سال های 1931 تا 1935 برای مدت 4 سال، 10 دیدار بدون شکست را تجربه کرده است.
ترکیب احتمالی بارسلونا و رئال مادرید
ویدئو پیش بازی:
تمرین امروز بارسلونا؛ آمادگی برای ال کلاسیکو (95/01/13)
انواع پاس گل های منحصربفرد لیونل مسی
پیراهن نمادین یوهان کرایف برای بازی ال کلاسیکو
mrmaster
02-04-2016, 19:03
دوستایه بارسایی یه سایتی aap i چیزی معرفی کنید من بازی رو بتونم آنلان ببینیم . ممنون
تبریک ویژه باید گفت به تیم.
کاملا بی انرژی بودیم. اصلا انگار بازی کاملا بی اهمیت بود... درسته تیم خسته بود به خاطر بازیهای ملی و سه روز بعد بازی با آتلتیکو بود ولی خیلی راحت میشد به جای اینکه 11 نفر اصلی بازی کنن، 3-4 بازیکن ذخیره در تیم باشن و در عوض تیم راحت بازی کنه. آردا، ویدال و سرجی روبرتو می تونستن از اول در زمین باشن.
از نظر تاکتیکی اصلا مشخص نبود چطور بازی می کردیم... در خیلی از مقاطع 2-2-3-3 بودیم، در بعضی مقاطع 2-1-3-4. چیزی که نبودیم اون 3-3-4 همیشگی خودمون بود که احتمالا دلیلش خسته نکردن بازیکن ها بود.
رکورد بدون شکستمون رو از دست دادیم.
در نیوکمپ به رئال باختیم.
اختلافمون با آتلتیکو شد 6 امتیاز (هنوز 2 بازی بافر داریم البته) که لیگی که کاملا در دستمون بود رو کمی پیچیده می کنه. هفته آینده هم با سوسیداد بازی داریم در خارج از خانه (یکی از سخت ترین بازیهامون در سال های اخیر).
امیدوارم این شکست کمی باعث بشه تیم به خودش بیاد.
Demon King
03-04-2016, 00:08
اصلا خوب نبود!
تا قبل از دقیقه شصت که به گل برسیم عالی بودیم ولی همون چیزی که قبلا هم گفتم، لحظات بعد از گل اول خیلی مهمه و بارسا اغلب بعد از گل اول متزلزله و حتی گاهی بعد از زدن دو گل ( بازی با دیپورتیو )
همه بازیکنان در باخت مقصر بودن حتی ام اس ان. سوارز که سخترین توپ هارو گل میکرد راحت ترینشو گل نکرد نیمار که اصلا نمایش جالبی نداشت و مسی که توپ زیاد لو داد. پیکه و آلوز مقصران اصلی دو گل بودند و راکیتیچ و اینیستا هم کم رنگ. خوب بودن بوستکس و ماسکرانو هم چیزی رو حل نکرد.
تا حالا ام اس ان رو اینطور ندیده بودم. بی انگیزه، کمرنگ، بی تلاش و خسته!
حدس میزدم نتیجه بازی امشب غیر قابل پیشبینی باشه. متاسفانه رکورد هم شکسته شد. ام اس ان که خسته باشه جای تعجب نداره.
از اشتباهات داوری هم حرفی نمیزنم. اصلا خوشم نمیاد بعد از باخت سرش بحث بشه و مشخص بود انتخاب داور برای این مسابقه اصلا مناسب نبوده.
در کل هنوز چیزی عوض نشده غیر از یک اتلتیکوی آماده که با شرایط فیزیکی دهشتناک داره به نوکمپ میاد. امیدوارم اتفاق بدتری نیافته ... !
:n15:
momo1364
03-04-2016, 00:15
بازی ال کلاسیکو درحالی آغاز شد که نزدیک به 90 هزار طرفدار حاضر در ورزشگاه که خیلی های شان توریست هایی از سراسر دنیا بودند ، با یک دقیقه سکوت به یاد کرویف آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ال کلاسیکو با سکوت یک دقیقه ای به یاد کرویف و پخش تصاویری از او در اسکوربورد ورزشگاه نیوکمپ برگزار شد. برای این بازی مهم که اولین ال کلاسیکو بعد از فوت کرویف بود ، یوردی پسر یوهان کرویف و نوه کرویف در ورزشگاه حاضر بودند و با افسوس جای یوهان بزرگ را خالی می دیدند. در حین سکوت به یاد یوهان کرویف ، کریس رونالدو سرش را تکان می داد و افسوس می خورد.
hossein blak
03-04-2016, 00:39
نمیدونم چی بگم.
کارت هایی که باید داده میشد ولی داده نشد.
خطاهایی که گرفته شد ولی نباید گرفته میشد.
آوانتاژهایی که باید داده میشد ولی داده نشد.
توپ هایی که سوارز باید گل میکرد ولی نکرد.
دفاعی که باید شیش دونگ حواسش جمع میبود ولی تیم حریف رو دست کم گرفت.
پرش های اشتباه از مدافعان.
عدم هماهنگی بین خط هافبک و خط حمله.
آماده نبون آلبا و جایگزین نکردن اون.
خسته بودن بازیکنان.
برخلاف نظر خیلی دوستان بازی قشنگی نبود .با داوری عالی آقا هرناندز هم که دیگه نمیشه بازی رو تحلیل کرد.
حتی یک سانتر هم از جناحین نداشتیم. MSN اصلا دقت کافی نداشتند .سوارز بعد از دوماه واقعا تغییر کرده. مسی بیش از اندازه توپ لو میده. خط دفاعی نمیتونه کنترل در محوطه جریمه داشته باشه.
تعویضی که که هیچ دردی رو دوا نمیکنه.و به قول علی همه بازیکنان در باخت نقش داشتن.
پ.ن:شرمنده یکم بد نوشتم.الان اصلا نمیتونم درست فکرکنم و خیلی ناراحتم.
omidscafild
03-04-2016, 00:45
فکر میکردم خستگی بازیای ملی کار دستمون بده برخلاف حرف انریکه !
نیمه اول خوب بودیم . موقعیت به حریف ندادیم . نیمه دوم رو هم خوب آغاز کردیم ولی مشکل اصلی بارسا بعد گل زدن هست . این چندمین بازی هست که بعد زدن گل کلا بازی رو دایورت میکنیم و پاسکاری های اضافی که نتیجش شد پاس اشتباه آلبا و شروع حرکت توسط مارسلو که به گل هم ختم شد !
چه تعویض تاثیرگذاری کرد انریکه ! قشنگ بازی رو برگردوند سمت حریف . واقعا انتظار نداشتم این تعویض بی مورد رو بکنه . راکیتیچی که با تمام توانش تلاش میکرد که توپ ازش رد نشه و عالی هم بود رو کشید بیرون (!) و جاش آردایی رو آورد که این چند وقته جای اینیستا بازی کرده و فکر کرد ایندفعه هم نمیخواد دفاع کنه ! اونوقت روبرتو که بازی رفت فوق العاده بود رو نیاورد ! واقعا همچین حرکتی بعید بود از انریکه ! روند بازیو تغییر داد که امیدوارم روند قهرمانیو حداقل حفظ کنه .
نیمار هم اگه دقت کرده باشید اصن تو دفاع شرکت نمیکرد . بیل اون سمتو اتوبان کرده بود . نیماری که بازی دوم برزیل رو هم محروم بود ! هر بازی تا عقب میومد و به آلبا کمک میکرد ولی امشب اصن این کارو نکرد که دلیلش نمیدونم چی بود !
حریف معلوم بود که قشنگ چند روز تمرین اختصاصی آفسایدگیری داشتن . اصن مهلت نمیدادن . اونایی هم که آفساید نبود رو هم کمک میگرفت . یدونه که اشتباه کردن رو هم لوئیز نتونست استفاده کنه .
درکل تلنگر به موقعی بود و امیدوارم باعث بشه بازی اتلتیکو رو جبران این بازی بدونیم . وگرنه خیلی گرون برامون تموم میشه .
shamsoddin
03-04-2016, 01:06
واقعا این شیوه از دفاع کردن اصلا در شان بارسا نیست ، بازیکنا هوشنمدانه و ریلکس دفاع نمیکنن ، خیلی با عجله هجوم میبرن سر بازیکن صاحب توپ و بعدش هم درست شدن فضای زیاد برای حمله های خطرناک تیم حریف ؛ اینجوری تیمها راحت دست مارو میخونند.
مسی هم نمیدونم چرا مدتیه تو الکلاسیکوها دیگه مثه قبل نیست ، خیلی ریسک نمیکنه و تحرک اونچنانی هم نداره .
آمادگی فیزیکی بازیکنای رئال هم عجیب بود!! دقیقه 70 -80 و خیلی راحت استارت و حمله و پرس !!:n04:
با اختلاف امتیازی که بهم زدیم بازی یجورایی برای ما تشریفاتی بود. رئال با انگیزه و حساب شده بازی کرد. من از دفاع بخصوص پیکه راضی بودم. تنها چیزی که میتونست بازی دیشبو عوض کنه سوارز بود اگه روز خوبش بود. به هر حال به بازی بعد تعطیلات ملی و بدون انگیزه نمیشه امید زیادی داشت. ناراحتی درگذشت کرایوف رو هم اضافه کنید. چن وقته طعم شکست رو نچشیده بودیم؟ داشت یادمون میرفت. باخت حقمون بود و ناراحتی نداشت. امیدوارم این برد باعث بشه رئال زیدانو فصل بعد نگه داره :n39: انریکه نشون داده میدونه داره چیکار میکنه و من بهش تا پایان فصل ایراد نمیگیرم
vahidreza2007
03-04-2016, 19:05
بازی دیشب بارسا از همون دقیقه اول اصلا شباهتی به بازی های قبلیش نداشت معلوم نبود تو چه فکر و خیالی بودن ! نمیدونم خستگی بازی های ملی باعثش شده بود یا بازی پیش رو با اتلتیکو باعث بود تا تیم همون تیم همیشگی نباشه !
ولی برای بازی دیشب میشد به جای پیکه به فرمالن بازی داد و ویدال رو به جای الوز بازی داد سرخی روبرتو رو به جای بوسکی بازی داد و مونیر رو به جای سوارز
تا هم بازیکن های اصلی استراحت کنند هم بازیکن های ذخیر ه با انگیزه تر باز یکنند
از طرف دیگه موضوع مورد بحث من مسی هستش ! نمی دونم چرا دیگه اون شور و انگیزه و تحرک قبل رو نداره ! کلا بیخیال بازی میکنه ! دیگه از اون دوندگی های قبلی ش خبری نیست ! نمیدونم علتش اون سنگ کلیه و بیماری مرموزش هستش یا چیز دیگه !
یادمه فصل قبل هم همینطور بود رفت پیش دکتر تغذیه معروف ایتالیایی و با دستور غذایی اون از این رو به اون رو شد
به نظرم بازم واجبه همین فردا یه سر بره پیش اون دکتر تا بر اساس شرایطش یه برنامه بهش بده
نیمار هم کاملا خنثی بود دیروز ! هیچ اثری ازش تو زمین نبود !
فقط امیدوارم بازی رفت با اتلتیکو رو با اختلاف 2 گل اونم بدون گل خورده به پیاین ببریم تا بازی برگشت خیالمون راحت باشه
و مورد اخر خاک بر بارتمو کنند که نتونست 2-3 تا بازیکن خوب مخصوصا برای دفاع و حمله برامون بگیره
برای سال بعد 2 تا دفاع وسط تاپ میخوایم با یه هافبک دفاعی جنگنده و یه هافبک طراح مثل اندره و 2 تا ذخیر ه مطمئن برای خط حمله
برای دفاع لاپورته و مارکینیوس میتونه خوب باشه برای هافبک دفاعی گوندوگان و پوگبا
برای هافبک طراح همین دنیس سوارز خودمون
برای خط حمله هم نولیتو و چند نفر دیگه میتونه کاندید باشند
از طرف دیگه موضوع مورد بحث من مسی هستش ! نمی دونم چرا دیگه اون شور و انگیزه و تحرک قبل رو نداره ! کلا بیخیال بازی میکنه ! دیگه از اون دوندگی های قبلی ش خبری نیست ! نمیدونم علتش اون سنگ کلیه و بیماری مرموزش هستش یا چیز دیگه !
یادمه فصل قبل هم همینطور بود رفت پیش دکتر تغذیه معروف ایتالیایی و با دستور غذایی اون از این رو به اون رو شد
به نظرم بازم واجبه همین فردا یه سر بره پیش اون دکتر تا بر اساس شرایطش یه برنامه بهش بده
مسی مشکل خاصی نداره، کم تحرکی در ال کلاسیکو مربوط به کل تیم بود با هدف ذخیره انرژی. در بقیه بازیهای فصل مسی کاملا اوکی بوده.
هیتمپ مسی مقابل رئال:
هیتمپ مسی مقابل آرسنال:
(بارسا در هر دو چپ به راست هست).
کاملا مشخصه مسی نقشی که داشت بسیار متفاوت بود. مسی تقریبا نقش هافبک میانی/تهاجمی رو بازی می کرد، کاری که معمولا اینیستا انجام میده.
momo1364
04-04-2016, 18:10
مودریچ سایه به سایه در تعقیب اینیستا بود و کارش عالی انجام داد . تونست اینیستا از کار بندازه.. تعویض راکیتیچ درست بود کارت زرد داشت و داشت وحشی میشد و اخراج تو شاخش بود ولی اینیستا میتونست دقیقه 70 تعویض بشه به جای سرجیو ربرتو مرد 90 مین دیگه نیس... باخت بدی بود .... هنوز نازاحتم
momo1364
04-04-2016, 18:15
رسمی؛ بارسلونا رفت و برگشت برابر اتلتیکو مادرید با لباس دوم بازی می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بارسلونا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باید با لباس دوم خود به میدان برود.
طرفداری- به گزارش Mundodeportivo و به نقل از یوفا، تیم فوتبال بارسلونا باید در دو دیدار رفت و برگشت برابر اتلتیکو مادرید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لباس دوم خود به میدان برود. دلیل آن تیره بودن لباس اصلی بارسلونا و شباهت آن به 2 کیت اولیه اتلتیکو مادرید اعلام شده است.
بنابراین بارسلونا با کیت دوم خود در روز های سه شنبه 5 آوریل (نیوکمپ) و چهارشنبه 13 همان ماه (ویسنته کالدرون) به مصاف روخی بلانکو می رود. همچنین گفتنی است کاتالان ها این فصل در لیگ قهرمانان تنها یک بار برابر باته بوریسوف با این لباس به میدان رفته اند که با 2 گل به پیروزی رسیده اند.
پیکه: اتلتیکو تیم دوم اسپانیاست. بازی امشب از شنبه سخت تر خواهد بود.
گل آکروباتیک سوارز به آرسنال گل هفته چمپیونز لیگ شد
ترکیب اصلی بارسلونا - اتلتیکو مادرید
بارسا: تراشتگن، دنی آلوس، ماسکرانو، پیکه، آلبا، راکیتیچ، بوسکتس، اینیستا، مسی، سوارز، نیمار
اتلتیکو: اوبلاک، خوان فران، گودین، لوکاس، فیلیپه لوئیس، سائول، گابی، کوکه، کاراسکو، گریزمان، تورس
ﺳﻪشنبه 1395/01/17 ساعت 23:15
ليگ قهرمانان اروپا : بارسلونا - اتلتيکو مادريد
زنده از شبکه سه
Demon King
06-04-2016, 00:19
تبریک بابت برد!
میتونم بگم همه ی تیم خوب بود و گل هم از روی غفلت و پاس ناگهانی خوردیم. کاش تراشتگن لایی رو نمیخورد.
به هر حال نیمه اول تو بخش حمله ضعیف کار کردیم یعنی اتلتیکو واقعا سخت کار میکرد.
بعد از یه نیمه و یه الکلاسیکو بلاخره بارسای واقعی رو دیدیم. نیمه دوم فوق العاده بودیم و تعویض های انریکه هم عالی بود. ام اس ان هر سه عالی کار کردند و مخصوصا سر گل دوم سوارز و مسی واقعا استادانه حرکت کردن.
شانس این رو داشتیم که سه چهار تا هم بزنیم ( ضربه زیبای برگردون مسی تیرک نیمار و چند موقعیت دیگه)ولی خوب همین که با این تیم فوق خشن مصدومی ندادیم خودش نکته مثبتیه. فکر میکنم یه صحنه ی خطا رو مسی مشکوک به پنالتی بود چون تا اونجا که دیدم اگه
اشتباه نکنم پای مسی رو زد.
برد خفیفیه و میتونم بگم اگه بارسا تو ویسنته همین تیم نیمه دوم باشه برد قابل اعتماد و تعیین کننده ای. با وجود یه گل خورده فکر میکنم حریف اتلتیکو تو ویسنته هم هستیم.
بازم تبریک بابت برد. بعد یه شکست برد شیرینی بود.
:n12:
momo1364
06-04-2016, 00:28
برد خفیفی بود... تورس به موقع اخراج شد... بازی برگشت خیلی حساس میشه
omidscafild
06-04-2016, 02:03
چه نیمه اول مزخرفی داشتیم واقعا . افتضاح بود . هیچی سرجای خودش نبود . کم انرژی ، لو دادن توپ فراوان ، پاس های بی دقت و ...
ولی نیمه دوم همه چی یهو برعکس شد ! انریکه اون روی خودشو نشون داد . قشنگ معلوم بود که توپو از راست میبردن چپ و از چپ میبردن راست تا دفاع ها بهم بریزن و راه نفوذی پیدا بشه و همچنین وسط برای مسی خالی بشه . خیلی کیف میداد تماشای این تاکتیک . تشویق هوادارا هم کنارش فوق العاده زیبا کرده بود بازیو . نیمه دوم بارسای واقعی رو دیدیم . لوئیز هم قطعا با این دو گل بسیار بسیار مهم روحیه گرفت و رفت که استراحت کنه برا بازی برگشت . چون محروم هست تو لیگ .
فقط کارت هایی که امشب گرفتیم (سوآرز ، بوسکتس و ماسکرانو) نگران کنندست . چون مرحله بعد قطعا حریف سخت تری داریم و نباید بازیکن محروم داشته باشیم .
رافینیا هم برگشت خداروشکر و شخصا خیلی خوشحال شدم . رو فرم هم بود .
میریم برا شکستن طلسم آنوئتا . سخت ترین بازیمون تا انتهای فصله .
متاسفانه هربار بارسا اوج میگیره تیما سال بعدش سریع رو به ضدفوتبال میارن! کوچک و بزرگ هم نداره
گزارش روز: آمار عجیب از وقت تلف کردن اتلتیکو در نوکمپ
اتلتیکو مادرید شب گذشته در ورزشگاه نوکمپ، 2-1 مقابل بارسلونا متحمل شکست شد؛ در حالیکه از دقیقه 35 بازی را ده نفره دنبال می کرد.
به گزارش "ورزش سه"، این بازی از چارچوب لیگ قهرمانان و از دور یک چهارم نهایی آن برگزار می شد و بارسلونا در نهایت موفق شد پیروز دیدار رفت باشد. در این بازی اتلتیکو ابتدا با گل فرناندو تورس از بارسا پش افتاد اما همین بازیکن به فاصله تنها شش دقیقه، دو کارت زرد دریافت کرد و از زمین بازی اخراج شد تا اتلتیکو بیش از 65 دقیقه، 10 نفره به کار ادامه دهد.
آمار های این بازی نشان می دهد که از 97 دقیقه و 5 ثانیه ای که فلیکس بریش برای این بازی منظور کرد، تنها 58 دقیقه و 19 ثانیه، توپ در جریان بوده است. اتلتیکو 38 دقیقه و 46 ثانیه از وقت بازی را تلف کرده و سهم بارسا از تلف کردن وقت، 7 دقیقه و 36 ثانیه بوده است. البته با توجه به 10 نفره بودن اتلتیکو و فشار بی امان بارسا در نیمه دوم، بازیکنان اتلتیکو چاره ای جز خواباندن بازی و از جریان انداختن آن نداشتند.
بارسلونا تنها تیم بدون شکست چمپیونز لیگ تا اینجا
لیونل مسی و 6 رئالی در تیم رویایی رائول گونزالس
گزارش روز: پشت پرده بازگشت بارسلونا مقابل اتلتیکو
بارسلونا که پس از شکست در ال کلاسیکو از لحاظ روحی شرایط چندان مساعدی نداشت، سه شنبه از دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف اتلتیکو رفت و نیمه اول با ارائه نمایشی متوسط، 1-0 بازنده راهی رختکن شد.
ه گزارش "ورزش سه"، بارسلونا خوش شانس بود که تراشتگن شوت استثنایی گریزمان را با کف دست به کرنر فرستاد و اینکه فرناندو تورس با دو خطای بچه گانه خود، اتلتیکو را ده نفره کرد. در شرایطی که موجی از ناامیدی بر نوکمپ سایه افکنده بود، بارسلونا در نیمه دوم چهره ای دیگر به خود گرفت و اتلتیکو را بارها تا مرز گل خوردن پیش برد. حملات بی امان آبی اناری ها دو بار نتیجه داد تا بازی رفت را با برتری 2-1 به اتمام برسانند.
در همین رابطه موندو دپورتیوو در گزارشی ویژه به توصیف فضای رختکن بارسا بین دو نیمه پرداخته است. به ادعای این منبع معتبر، لوئیس انریکه به دلیل اطمینان و اعتماد بالایی که به بازیکنانش داشت، بین دو نیمه بدون عصبانیت و دلخوری، تنها روی توصیه های تاکتیکی تمرکز کرد.
او از ستاگان تیمش برای برگرداندن نتیجه سه چیز می خواست. اولی بردن توپ به کناره ها و در جریان بازی قرار دادن بیشتر آلوس و آلبا بود. سرمربی بارسلونا از بازیکنان تیمش می خواست که بجای تمرکز روی عمق دفاع اتلتیکو، توپ را بیشتر به کناره ها ببرند تا از این طریق اتلتیکو مجبور به دوندگی بیشتر شود. انریکه می دانست که اتلتیکو با یک یار کمتر و با این شیوه بازی رفته رفته از لحاظ بدنی دچار افت خواهد شد.
دومین و سومین توصیه انریکه، دقت در ارسال پاس و سرعت عمل بیشتر در پاسکاری بود. او رافینیای سرعتی را به همین دلیل در یک سوم انتهایی بازی وارد زمین کرد. در بین دو نیمه همچنین آلوس و پیکه به صحبت با بازیکنان پرداخته و سعی کردند تا روحیه هم تیمی های خود را بالا ببرند. نتیجه همه این اتفاقات، بازگشت بارسا به بازی و عوض کردن باخت با یک برد شیرین بود.
خوندنیه :V30:
آمار مسی برابر رئال سوسیداد :
14 بازی
8 برد
2 مساوی
4 باخت
10 گل
3 پاس گل
1142 دقیقه بازی
+
آمار بارسلونا برابر رئال سوسیداد :
173 بازی
98 برد
40 مساوی
35 باخت
353 گل زده
174 گل خورده
76 کلین شیت
+
بارسلونا در 20 دیدار اخیر خارج از خانه شکست نخورده است شاگردان انریکه در این دیدارها 11 بار دروازه خود را بسته نگاه داشتند و به 14 پیروزی دست یافته اند
momo1364
09-04-2016, 16:37
اسامی بازیکنان بارسلونا برای دیدار مقابل رئال سوسیداد؛ غیبت سوارز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oa-9bK
از ساعت 23 امشب دو تیم رئال سوسیداد و بارسلونا در چارچوب رقابت های لالیگا به مصاف هم می روند که از همین رو، لوئیز انریکه اسامی 18 بازیکن مورد نظرش برای این دیدار را پیش از سفر به آنوئتا اعلام کرده است.
طرفداری- به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، لیست 18 نفره تیم فوتبال بارسلونا برای دیدار امشب برابر رئال سوسیداد از هفته سی و دوم رقابت های لالیگا مشخص شد که از نکات مهم لیست می توان به غیبت لوئیس سوارز به علت محرومیت، متئو، ویدال و ساندرو به دلیل مصدومیت و بازگشت آدریانو اشاره نمود.
اسامی بازیکنان بارسلونا برای دیدار با رئال سوسیداد:
براوو - تراشتگن - آلوز - پیکه - ماسکرانو - بارترا - فرمالن - آلبا - آدریانو - بوسکتس - راکیتیچ - روبرتو - آردا - رافینیا - اینیستا - مونیر - مسی و نیمار
momo1364
09-04-2016, 23:51
هفته نحسیه... همون اتفاقی که مادریدی ها دنبالش بودن اتفاق افتاد.... میترسم چمپونز لیگ هم از دست بدیم
تبریک ویژه به انریکه که یک نفره لیگ رو دوباره جذاب کرد! در سه بازی اخیر 8 امتیاز از دست دادیم.
برای چهارمین سال پیاپی، و برای پنجمین بار در شش سال اخیر، در زمین سوسیداد بازی رو باختیم. آخرین بردمون به سال 2007 و زمان رایکارد برمی گرده!
اختلاف هم شد 3 امتیاز با آتلتیکو ، عملا فقط جا برای یک بار دیگه امتیاز از دست دادن داریم.
--
بازی تیم هم افتضاح بود... نمیدونم از بازی کردن 90 دقیقه مونیر بگم که فکر نمی کنم در نیمه دوم حتی یک بار توپ به پاش خورده باشه، یا اینکه در دقایق 75 تا 83 حتی نتونستیم توپ رو از زمین خودمون بیرون بیاریم (چه برسه به حمله)، یا اینکه مسی عقب از از هافبک های تهاجمی یا حتی در بعضی مواقع عقب تر از بوسکتس بازی می کنه. یکی از بدترین بازیهای شاید 10 سال اخیر بارسا همین بازی بود.
در فاصله یک هفته داریم کل فصل رو از دست میدیم. امیدوارم این آخرین ناکامی باشه و حداقل از لیگ قهرمانان حذف نشیم. احتمالش الان هست که این فصل نه لیگ رو ببریم و نه لیگ قهرمانان رو (و شاید نه حتی جام حذفی رو). تیم باید به خودش بیاد. با این بازیهای افتضاح صد درصد هیچ جامی نمی بریم.
omidscafild
10-04-2016, 00:38
وقتی بازیکنان جایگزین فرسنگ ها با بازیکنان اصلی تفاوت کیفی دارن همین میشه دیگه !
اگه جای مونیر سوآرز بود تا میتونست اون تک به تک قبل خوردن گل رو درست بزنه ، بازی رو تو همون نیمه اول تموم میکردیم . ولی افسوس ...
قطعا تأثیرگذارترین بازیکنمون امسال لوئیز سوآرز بوده . هر وقت نبوده به مشکل خوردیم . فقط امیدوارم بازی کالدرون کارت نگیره وگرنه بازی رفت مرحله بعد رو از دست میده متأسفانه (اگه صعود کنیم) و دیدیم در غیابش چه کرد تیم !
ترکیب اولیه بازی امشب !!! سرجی دفاع چپ ؟!!! نتیجش شد اون سانتر دقیقه 4 و گل زودهنگام . واقعا انریکه این 2 3 بازی اخیر سنگ تموم گذاشته برا حریفا و امیدوارم دیگه ازین کارا نکنه . لیگی که تو مشتمون بود رو داریم راحت از دست میدیم .
آنوئتا هم مثل اینکه واقعا طلسم شده .
یجوری شده فک میکنم بازی چهارشنبه حکم مرگ و زندگی رو داره ! اگه ببریم لیگ رو هم حفظ کردیم . اگه نتونیم ببریم لیگ رو هم از دست میدیم .
به امید یه بازی امیدوارکننده به همراه برد در کالدرون .
kasra_khan2003
10-04-2016, 17:19
.
momo1364
10-04-2016, 18:18
خیلی جالب بود کار انریکه!
تیمی که مشخص هست جلوش مشکل داریم و چند وقت هست که نتونستیم تو این زمین اونو ببریم، میاد 60 دقیقه بازیکن های اصلی مثل اینیستا و راکیتیچ و آلبا رو بیرون میذاره !!
اگر این سه بازیکن از دقیقه اول توی زمین بودند مشکلی پیش نمیومد.
مقصر اصلی باخت دیشب سرمربی هست .
kasra_khan2003
11-04-2016, 19:25
.
طرفداری- به گزارش Mundodeportivo، پس از انتقال نیمار در سال 2013 از سانتوس به بارسلونا حالا مشخص شده که این بازیکن به غیر از دستمزد چقدر پاداش دریافت می کند. فوتبال لیکس در جدیدترین افشاگری خود اعلام کرده براساس قرارداد پنج ساله ای که نیمار با بارسلونا به امضا رسانده او باید تا پایان 5 فصل حضورش در این باشگاه 45.9 میلیون یورو حقوق دریافت کند، حالا اگر از این موضوع که امری عادی و عددی قابل حدس تلقی می شد چشم پوشی کنیم به پاداش هایی می رسیم که مشخص می کند این بازیکن به طور کلی از باشگاه کاتالانی چقدر دریافتی دارد:
1- نیمار اگر در ترکیب 18 نفره بارسلونا برای هر دیدار قرار گیرد، چه بازی کند و چه روی نیمکت بنشیند 100 هزار یورو می گیرد.
2- اگر او در 60 درصد بازی های بارسلونا در یک فصل بازی کند 1 میلیون یورو خواهد گرفت.
3- نیمار برای بازی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا 637 هزار و بازی در مراحل حذفی این مسابقات 425 هزار یورو دریافت می کند.
4- نیمار اگر با بارسلونا فاتح لالیگا شود 637 هزار و اگر فاتح لیگ قهرمانان شود 850 هزار یورو به حسابش واریز می شود.
5- او اگر با بارسلونا قهرمان لالیگا و کوپا دل ری شود 850 هزار یورو، قهرمانی در لیگ قهرمانان و کوپا دل ری 1 میلیون و برای کسب سه گانه 1 میلیون و 700 هزار یورو پاداش می گیرد.
6- نیمار اگر صاحب توپ طلا شود 425 هزار یورو و اگر توسط باشگاه بارسلونا اخراج شود به ازای هر فصل باقی مانده ۹ میلیون یورو دریافت می کند.
اما حالا بپردازیم به شرط هایی که باشگاه بارسلونا برای نیمار گذاشته است:
نیمار موظف است زبان کاتالانی را بیاموزد و به جامعه و فرهنگ کاتالان احترام بگذارد. نیمار همچنین باید از بسیاری از تفریحات خود از جمله اسکی، کوهنوردی، موتور سواری، پاراگلایدر و شرط بندی روی بازی های تیمش تا وقتی در بارسلونا فوتبال بازی می کند سر باز زند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/464563/فوتبال-لیکس-و-افشای-جزئیات-قرارداد-نیمار-با-بارسلونا
عالیه. بخصوص شرط های قهرمانی و توپ طلا. امیدوارم محقق بشه.
Iman-Emperatour
13-04-2016, 11:58
امشب بازی خیلی حساسی داریم اونم در یکی از بدترین روزهای این فصلمون.. امشب باید شایستگی های تیمو به رخ بکشیم اگه میخواییم برای رهایی از این وضعیت خارج بشیم!
من خودم یه برد با تعداد گل کم رو ترجیح میدم تا اینکه بازی رو کش بدن و به وقت های اضافه یا پنالتی ها بکشونیم ولی با برد بازی رفت می تونیم با یک بازی هوشمندانه و گلزنی در خونه حریف از شریط سخت زمین حریف رها بشیم.
مهم نیست که در صورت صعود و مرحله بعدی به چه تیمی میخوریم چون هر سه تیم دیگه با صعود احتمالی بایرن بازیها خیلی سخت میشن..ولی خودم من سیتی رو به بایرن و رئال ترجیح میدم و تجربه خوبی در این چند سال در این جام باهاشون داشتیم.
hosseinf722
13-04-2016, 18:11
امیدوارم امشب یه برد مقتدرانه و پر گل ببینیم
خسته شدیم انقد بازیای ضعیف دیدیم ( سوسیه داد ، اتلتیکو ، رئال )
E.G_band
13-04-2016, 19:24
سلام دوستان:خیلی وقت بود پست نذاشته بودم تو اینجا......
امشب مهم ترین بازی فصل هستش،ما با برد(نه فقط صعود) امشب میتونیم به اوج برسیم و با باخت و حذف میتونیم همه چیز رو از دست بدیم.
این روند سینوسی که همه تیما توش گرفتار میشن ما الان در کف کف هستیم.....که امشب دقیقا مشخص میکنه که حتی 3 گانه دوباره خواهیم گرفت و یا حتی این فصل رو بدون جام ترک بکنیم.
اتلتیکو مطمئنا یه ربع 20 دقیقه اول نیمه اول و دوم احتمال بالا از هر روشی حمله میکنه....ما توی این موقعیت گل بخوریم بقیه بازی وحشتناک میشه و اگر گل بزنیم عالی
امیدوارم تیم امروز نصفی از تیم نیم فصل اول لالیگا باشه که به راحتی پیروزی رو برای ما به ارمغان میاره.
موفق باشید و به امید برد:n16:
momo1364
14-04-2016, 00:10
هفته نحسیه... همون اتفاقی که مادریدی ها دنبالش بودن اتفاق افتاد.... میترسم چمپونز لیگ هم از دست بدیم
همون اتفاقی که گفتم افتاد.... اگه البا توپ رو خوب دور میکرد... اگه داور پنالتی میگرفت.... اگه سرجیو که رو گل دوم مقصر بود با تمرکز کار میکرد.... اگه.... ناراحت کنندست
همه چیز دست به دست هم داد تا این تیم هم نتونه از چمپیونر لیگ دفاع کنه. از قرعه سخت بگیر تا داوری که از بس فشار اوردن قضاوت درستی نداشت و مسائلی که مربوط به خودمون میشه! باید دید هفته های آینده انریکه چیکار میکنه. با دو جام باقیمونده هم میتونیم فصل کاملا موفقی داشته باشیم.
Demon King
14-04-2016, 00:18
خیلی بده وقتی هم تیم تیم نباشه هم داور.
متاسفم که هند داخل محوطه پنالتی اعلام نشد و متاسفم که خیلی وقته بارسای نیم فصل رو ندیدیم و متاسفم که سر عدم اخراج اینیستا که بی تاثیر در روند بازی بود داره بحث میشه.
بازی در کل خوب بود. اتلتیکو عالی بود داور عالی بود اوبلاک و طرفداران ویسنته هم عالی بودن. فقط بارسا بد بود. تراشتگن، ام اس ان و همه و همه.
خب تا اینجا مهمترین جام رو از دست دادیم. با این شرایط بقیه جام ها هم گرفتشون تنها یه احتماله که داره کمرنگ ترم میشه. مهمترین مقطع فصل از بعد بازی های ملی تا همین بازی بود که خوشبختانه به بدترین شکل ممکن تمومش کردیم.
تو هیچ بازی مهمی خوب نبودیم و تو این چهار بازی فقط نیمه دوم بازی رفت تا حدی بارسای اول فصل رو دیدیم.
دفاع از جام لیگ قهرمانان واقعا در عمل مشخصه که سخته... واقعا همین هم هست که در دوران لیگ قهرمانان تابحال هیچ تیمی نتونسته از عنوان قهرمانیش دفاع کنه. ما هم در همه این سال ها نتونستیم. از وقتی به قولی دوران طلاییمون شروع شده 4 بار قهرمان شدیم ولی هیج فصلی نتونستیم از قهرمانی دفاع کنیم.
این بازی هم بسیار بد بودیم و حقمون حذف شدن بود. آتلتیکو به مراتب تیم بهتر بود. داوری هم بد بود ولی برای هر دو تیم. به هر حال نگرفتن اون پنالتی واضح دقیقه 91 واقعا اعصاب خورد کن بود گرچه داور به سود ما هم سود اشتباه زیاد زد. به هر حال لایق صعود نبودیم در جمع دو بازی.
امیدوارم تیم از این شرایط افتضاح بیرون بیاد. سه روز استراحت و بازی بعدی با والنسیاست در نیوکمپ که اگه امیدی به ادامه فصلمون هست باید با اختلاف ببریم. هنوز دو جام در دسترسمون هست و شانسمون از همه تیم ها بیشتره.
تمرکز تیم الان باید روی بازیهای باقیمونده باشه و همینطور کادر فنی باید روی نقاط ضعف تیم (که کم نیستند) تمرکز کنه تا در فصل آینده شرایط بهتری داشته باشیم.
sale2000
14-04-2016, 00:43
گزارشگر با کی شرط بسته بود داشت غش می کرد؟! سوارز و اینیستا باید اخراج می شدن البته اونم پنالتی بود.
پنالتی سوخته بارسلونا مقابل اتلتیکو
دقیقه 90 دیدار اتلتیکو و بارسلونا، گابی در صحنه ای مشکوک به پنالتی با دست مانع ضربه اینیستا شد اما در حالیکه بازیکنان بارسا همگی منتظر اعلام پنالتی بودند، ریتزولی اعلام کرد که خطای هند، بیرون محوطه جریمه بوده است.
به گزارش "ورزش سه"، بازیکنان بارسا که به این تصمیم معترض بودند نتوانستند کاری از پیش ببرند و ضربه کاشته را نیز مسی به بیرون زد. اگر بارسا در آن صحنه صاحب پنالتی می شد، شاید سرنوشت بازی تغییر پیدا می کرد اما در نهایت اتلتیکو با پیروزی 2-0 توانست به نیمه نهایی صعود کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%DA%A9%D8%B3%29
اشتباه عجیب داور در دقیقه 90 علیه بارسلونا
omidscafild
14-04-2016, 00:50
دقت کردین چقد آلبا این دو هفته اشتباه منجر به گل داشته ؟! گل اول ال کلاسیکو و گل اول امشب . با اینکه هنوزم جزو خوب هاست ولی قطعا بارسا تابستون باید فقط و فقط خط دفاع رو ازین رو به اون رو کنه . 4 تا دفاع خوب میخوایم برای سال دیگه .
پیکه و ماسکرانو که ماشاا... سلطان سوتی و اشتباه . ماسکرانویی که اصن پستش اونجا نیست !
هرچی بود تموم شد . بازی بعد والنسیا یکشنبه کمپ نو ساعت 23 .
انریکه باید این دو جام باقیمونده رو کسب کنه . دوست ندارم مربی خوبی مثل انریکه رو تو چنین وضعی ببینم و جوری بشه که مدیریت عوضش کنه . اصن حس خوبی به تعویض مربی ندارم حتی اگر جام هم نیاریم .
والنسیا رو برای اعاده حیثیت هم که شده باید با اختلاف ببریم .
بارسا :n12:
Masoud-Susa
14-04-2016, 01:24
فوتبال ادامه خواهد داشت.
Visça el Barça
Iman-Emperatour
14-04-2016, 03:39
مشکلات واسه هر تیم و بازیکنی وجود داره و از شانس بده ما از چند هفته ست گریبان گیر تیممون شده
مهم اینکه ما هنوز خوش شانس هستیم که با یکسری تغییرات درون باشگاهی می تونیم دوباره به قله اروپا بوسه بزنیم و از نحوه بازی بازیکنانمون لذت های مانند چند وقته اخیر رو ببریم..فقط باید صبور بود و از شکست های تیممون بصورت یه چراغ قرمز منتظر سبز شدن اون چراغ باشیم..ما بارساییم و انتظار ما خیلی زیاده از تیم، ولی گاهی اوقات رسیدن به بن بست هم ما رو تحریک میکنه واسه رهایی و همراه با قدرت :n06:
زنده باد بارسلونا و بارسایی...:n12:
Captain_America
14-04-2016, 06:02
بارسلونا و رئال مادرید همیشه مشکل تفاوت سطح زیاد بین ۱۱ نفر اصلی با نیمکت رو دارند. وقتی که بازی هاشون فشرده میشه این مشکل خودشه نشون میده حتی یه ذخیره طلائی هم ندارن که تو اینجور موقعیت ها ازش استفاده کنند. بر عکسش تو فوتبال انگلیس چون خیلی فشرده هستش حداقل یه نیمکت آماده همیشه تیمها دارند.
دقت کردین چقد آلبا این دو هفته اشتباه منجر به گل داشته ؟! گل اول ال کلاسیکو و گل اول امشب . با اینکه هنوزم جزو خوب هاست ولی قطعا بارسا تابستون باید فقط و فقط خط دفاع رو ازین رو به اون رو کنه . 4 تا دفاع خوب میخوایم برای سال دیگه .
پیکه و ماسکرانو که ماشاا... سلطان سوتی و اشتباه . ماسکرانویی که اصن پستش اونجا نیست !
هرچی بود تموم شد . بازی بعد والنسیا یکشنبه کمپ نو ساعت 23 .
انریکه باید این دو جام باقیمونده رو کسب کنه . دوست ندارم مربی خوبی مثل انریکه رو تو چنین وضعی ببینم و جوری بشه که مدیریت عوضش کنه . اصن حس خوبی به تعویض مربی ندارم حتی اگر جام هم نیاریم .
والنسیا رو برای اعاده حیثیت هم که شده باید با اختلاف ببریم .
بارسا :n12:
مشکل اینه که آلبا و دنی آلوز اصلا فول بک نیستند، اینها وینگر بودن که تبدیل به فول بک شدن و اون درک درصد دفاعی رو ندارن و همیشه دفاعشون در سطح دفاع فردیه. برای همینه که آلبا برای اینکه یک اوت دستی به آتلتیکو نده میزنه زیر توپ که مستقیما می افته دست آتلتیکو، اونها هم سانتر می کنند و چون ماسکرانو و پیکه رفتن که جای آلبا رو پی کنند و دنی آلوز هم درک دفاعی نداره که بیاد و گرینزمن رو بگیره، خیلی راحت توپ گل میشه.
الان هم ویدال رو آوردیم که باز هم یک وینگر هست که تبدیل به دفاع راست شده. زمانی که آبیدال رو داشتیم هیچ دقت در دفاع از این اشتباه ها نمی کردیم. بقیه تیم ها هم فهمیدن فشار آوردن به فول بک ها و توپ لو دادن در اون شرایط باعث میشه خط دفاع از هم بپاشه و در نهایت خیلی از گلهامون رو دقیقا اینطور خوردیم.
امیدوارم حداقل در پایان فصل یک دفاع راست واقعی به تیم اضافه بشه.
omidscafild
14-04-2016, 14:16
مشکل اینه که آلبا و دنی آلوز اصلا فول بک نیستند، اینها وینگر بودن که تبدیل به فول بک شدن و اون درک درصد دفاعی رو ندارن و همیشه دفاعشون در سطح دفاع فردیه. برای همینه که آلبا برای اینکه یک اوت دستی به آتلتیکو نده میزنه زیر توپ که مستقیما می افته دست آتلتیکو، اونها هم سانتر می کنند و چون ماسکرانو و پیکه رفتن که جای آلبا رو پی کنند و دنی آلوز هم درک دفاعی نداره که بیاد و گرینزمن رو بگیره، خیلی راحت توپ گل میشه.
الان هم ویدال رو آوردیم که باز هم یک وینگر هست که تبدیل به دفاع راست شده. زمانی که آبیدال رو داشتیم هیچ دقت در دفاع از این اشتباه ها نمی کردیم. بقیه تیم ها هم فهمیدن فشار آوردن به فول بک ها و توپ لو دادن در اون شرایط باعث میشه خط دفاع از هم بپاشه و در نهایت خیلی از گلهامون رو دقیقا اینطور خوردیم.
امیدوارم حداقل در پایان فصل یک دفاع راست واقعی به تیم اضافه بشه.
راستش میتونه دلیلش سبک بازی بارسا باشه . در هیچ تیمی دیده نمیشه که اینقد فول بک ها تو کارهای تهاجمی شرکت کنن . حرکات آلوز و مسی و در چپ آلبا و نیمار و تمایل زیاد این فول بک ها در حمله رو هیچ جا نمیتونید ببینید . برای همین هم مدیران بارسا دفاع چپ و راستی رو مدنظر دارن که وزنه تهاجمیشون سنگین تر از وزنه دفاعیشون باشه که نتیجش شده این . دو گل در ال کلاسیکو که یکیش از اشتباه آلبا بدست اومد و یکی دیگش از جا موندن آلبا و سانتر از چپ . گل اول دیشب هم بهمین ترتیب .
بهمین دلیل مدیران بارسا الکس ویدال رو خریدن . در مورد آبیدال کاملا درست فرمودید . آبیدال هم در دفاع و هم در حمله نقشی تأثیرگذار داشت . هیچوقت اون گلش تو ال کلاسیکو یادم نمیره . فوق العاده بود .
جمله آخرتون خیلی مثبت هست . حداقل دوتا فول بک مطمئن برای فصل بعد نیاز داریم . آلوز و آلبا در تیم فصل بعد باشن ، پاشنه آشیل تیم میشن . قطعا باید این نیازو تو دفاع برطرف کنیم .
یه هافبک تهاجمی و یه مهاجم نوک قابل اطمینان هم نیاز هست . حالا اگه بودجه موند میتونه تابستون باشه و اگه نموند میتونه ژانویه باشه . خرید آردا یه اشتباه محض بود . اگه اون پولو برا آردا نمیدادیم مطمئنا این تابستون با قدرت مالی بیشتری بازیکن میگرفتیم .
خدا بخیر کنه بازیای کوپا و المپیک رو . اگه نیمار قبول نکنه درخواست باشگاه و انریکه رو از ابتدای فصل بعد به مشکل میخوریم .
در مورد خرید آردا توران چیزی که هست انریکه اتلتیکو رو که الان نزدیک ترین تعقیب کنندمون هست از داشتن یه بازیکن تاپ محروم کرد. حتی همون 6 ماهی که برای بارسلونا بازی نکرد. اتلتیکو بازیکن محور نیست ولی وقتی صحبت فقط سه امتیاز اختلاف بعد از 32 بازی لیگ هست به نظرم بی تاثیر نبوده. بعلاوه آردا بازیکن توانایی هست. تو این چند هفته هیچ کدوم از بازیکنان ستاره نبودن. حتی اینیستا دیشب کارای عجیبی کرد!
ادعای کادنا کوپه: دلیل افت عجیب لیونل مسی در یک ماه اخیر
لیونل مسی بدترین روند خود در بارسلونا از سال 2010 را سپری می کند. او در 5 بازی اخیر آبی اناری ها نه گل زده و نه پاس گل داده است.
به گزارش "ورزش سه"، افت او با افت محسوس نیمار همراه شده و همه اینها باعث شده اند تا بارسلونا از سه بازی اخیر خود در لالیگا تنها یک امتیاز کسب کند و در لیگ قهرمانان نیز به دست اتلتیکو مادرید حذف شود.
کادنا کوپا ساعاتی پس از اتمام دیدار اتلتیکو و بارسلونا که با برتری 2-0 روخی بلانکوس ها همراه شد، فاش ساخت که مسی پس از بازگشت از بازی های ملی، دچار مصدومیت عضلانی شده اما به دلیل تعهدی که به بارسلونا داشته حاضر شده با وجود مصدومیت مختصری که دارد برای بارسا بازی کند.
مسی به همین دلیل هفته گذشته راهی ونیز شد تا با پزشک مورد اعتماد خود ملاقات کند. طبق ادعای کوپه، مصدومیت مسی رو به بهبود است اما در بدترین زمان ممکن، بدترین تاثیر را روی نتایج بارسلونا گذاشته است.
توقف بارسا توسط گریزمان و داور (کارتون)
اتلتیکو مادرید شب گذشته با پیروزی 2-0 مقابل بارسا، یک بار دیگر آبی و اناری ها را از لیگ قهرمانان حذف کرد.
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان دیگو سیمئونه دو بار توسط آنتونیو گریزمان به گل رسیدند تا با جبران شکست 2-1 دیدار رفت، راهی مرحله بعد شوند. البته بارسا می توانست در دقایق پایانی به یک ضربه پنالتی برسد اما نیکلا ریتزولی، داور بازی، خطا را پشت محوطه جریمه اعلام کرد و بارسا در نهایت حذف شد.
اگه ادعای کادنا کوپه مادرید صحت داشته باشه اشتباه بزرگی کردیم. بازی دادن مسی به چه قیمتی؟ ریسکی که 2013 مقابل پاریس کردیم فقط برای رسیدن به نیمه نهایی!
راستش میتونه دلیلش سبک بازی بارسا باشه . در هیچ تیمی دیده نمیشه که اینقد فول بک ها تو کارهای تهاجمی شرکت کنن . حرکات آلوز و مسی و در چپ آلبا و نیمار و تمایل زیاد این فول بک ها در حمله رو هیچ جا نمیتونید ببینید . برای همین هم مدیران بارسا دفاع چپ و راستی رو مدنظر دارن که وزنه تهاجمیشون سنگین تر از وزنه دفاعیشون باشه که نتیجش شده این . دو گل در ال کلاسیکو که یکیش از اشتباه آلبا بدست اومد و یکی دیگش از جا موندن آلبا و سانتر از چپ . گل اول دیشب هم بهمین ترتیب .
بهمین دلیل مدیران بارسا الکس ویدال رو خریدن . در مورد آبیدال کاملا درست فرمودید . آبیدال هم در دفاع و هم در حمله نقشی تأثیرگذار داشت . هیچوقت اون گلش تو ال کلاسیکو یادم نمیره . فوق العاده بود .
جمله آخرتون خیلی مثبت هست . حداقل دوتا فول بک مطمئن برای فصل بعد نیاز داریم . آلوز و آلبا در تیم فصل بعد باشن ، پاشنه آشیل تیم میشن . قطعا باید این نیازو تو دفاع برطرف کنیم .
یه هافبک تهاجمی و یه مهاجم نوک قابل اطمینان هم نیاز هست . حالا اگه بودجه موند میتونه تابستون باشه و اگه نموند میتونه ژانویه باشه . خرید آردا یه اشتباه محض بود . اگه اون پولو برا آردا نمیدادیم مطمئنا این تابستون با قدرت مالی بیشتری بازیکن میگرفتیم .
خدا بخیر کنه بازیای کوپا و المپیک رو . اگه نیمار قبول نکنه درخواست باشگاه و انریکه رو از ابتدای فصل بعد به مشکل میخوریم .
معمولا اگه یکی از فول بک ها، فول بک واقعی باشه (مثل آبیدال)، اون یکی می تونه یه فول بک کاملا تهاجمی باشه. برای همینه که ضعف دفاعی دنی آلوز در دورانی که آبیدال رو داشتیم اونقدرها به چشم نیومد. الان آلبا می تونه در ترکیب بمونه ولی یک دفاع راست واقعی مثل بلرین نیاز داریم (اتفاقا هکتور بلرین از لاماسیا هم هست که سال 2011 رفت به آرسنال). البته من بازیکن های با تجربه تر رو ترجیح میدم در این شرایط.
اگه ادعای کادنا کوپه مادرید صحت داشته باشه اشتباه بزرگی کردیم. بازی دادن مسی به چه قیمتی؟ ریسکی که 2013 مقابل پاریس کردیم فقط برای رسیدن به نیمه نهایی!
من مشکوک بودم به مصدومیت مسی، به همین خاطر هم هست که اینطور در مرکز زمین بازی می کرد ولی اگه صحیح باشه اشتباه محض انریکه است. ما دو ماه بدون مسی عالی بودیم ولی صرفا بازی دادن مسی هیچ کمکی به تیم نکرد و کلا بالانس تیم رو کاملا به هم ریخت. اگه مسی مصدوم بود باید مثل هر بازیکن مصدوم دیگه ای تمرکز می کرد روی مصدومیتش.
تولدت مبارک کاپیتان
momo1364
15-04-2016, 00:38
کاشکی ما هم مثل لیورپولی ها کیف میکردیم... عجب بازی بود دورتمند- لیورپول... نمیتونم حذف از لیگ قهرمانان فراموش کنم... نمیدونم چرا
kasra_khan2003
15-04-2016, 16:37
پیام ویدئویی دنی آلوز با ظاهر و صدای زنانه در صفحه ی اینستاگرام خود:
.
پیام درباره حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان بود: It 's just a football game
!
.
!
احتمالا در جواب خواهر رونالدو هست که زیاد توییت میکنه
Captain_America
15-04-2016, 18:25
نیمار موظف است زبان کاتالانی را بیاموزد و به جامعه و فرهنگ کاتالان احترام بگذارد. نیمار همچنین باید از بسیاری از تفریحات خود از جمله اسکی، کوهنوردی، موتور سواری، پاراگلایدر و شرط بندی روی بازی های تیمش تا وقتی در بارسلونا فوتبال بازی می کند سر باز زند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/464563/فوتبال-لیکس-و-افشای-جزئیات-قرارداد-نیمار-با-بارسلونا
کاملا غیر ورزشی و نشانه ای از استفاده ابزاری از ورزش برای پیشبرد مقاصد سیاسی و قومی، و علیه آزادی های مدنی و شخصی اشخاص.
| SoRoush 8K |
15-04-2016, 18:53
.
!
این پیغام مربوط به ویدیویی بود که یه دختر کوچولویی بعد از باخت بارسا و حذف شدنش به شدت در حال گریه کردنه که تو اینترنتم پخش شد .
دنی این ویدیو رو واسه اون گذاشته که فوتبال فقط یک بازیه و ...
پائولو دیبالا ستاره یووه: مسی بت من است. دوست دارم به یوونتوس ملحق شود.
کاریکاتور عمر مومانی در این باره
مانوئل پیگرینی سرمربی سیتی خوشحال از اینکه در برابر بارسلونا بازی نمیکنه
حیف شد وقتی 12 امتیاز پیش بودیم به بازیکنان اصلی استراحت ندادیم. خیلی راحت میتونستیم یک بازی رو فدا کنیم. کاری که انریکه فصل قبل بی نظیر انجام داد
Batistuta: It will hurt to see 'extra-terrestrial' Messi become Argentina top scorer
گابریل باتیستوتا: دردناک است وقتی مسی رکورد من را بشکند، ولی ما از شکسته شدن توسط یک موجود زمینی صحبت نمی کنیم.
momo1364
16-04-2016, 21:36
مشکل بارسا گل اوله.... اگه گل بخوره جلو والنسیا باز سخت میشه کار.... فقط امیدوارم 2 جام باقیمانده بگیریم... 4 شنبه و 3 شنبه 2 تیم رقیب بازی های سختی دارن . امیدوارم امتیاز از دست بدن
momo1364
17-04-2016, 23:53
مشکل بارسا گل اوله.... اگه گل بخوره جلو والنسیا باز سخت میشه کار.... فقط امیدوارم 2 جام باقیمانده بگیریم... 4 شنبه و 3 شنبه 2 تیم رقیب بازی های سختی دارن . امیدوارم امتیاز از دست بدن
همون اتفاقی که پیش بینی میکردم افتاد... دنی الوز به جای سرجیو ربرتو شاید نیمه دوم بهتر بود... جالب اینجاست این نتایج داره با بازیکنان اصلی بدون مصدومیت یا محرومیت اتفاق میافته
Demon King
18-04-2016, 00:20
همون اتفاقی که پیش بینی میکردم افتاد... دنی الوز به جای سرجیو ربرتو شاید نیمه دوم بهتر بود... جالب اینجاست این نتایج داره با بازیکنان اصلی بدون مصدومیت یا محرومیت اتفاق میافته
متاسفانه همینطوره. همه چیز وقتی یهو رفت اوج خودش چنین بحرانی محتمله. شما مقایسه کن این دو هفته ی اخیر با اول فصل تا قبل از بازی های ملی. همون موقع هم بارسا تو دفاع و ضد حملات حریف ضعیف کار میکرد اما به لطف اماده بودن ام اس ان بود که در عین گل خوردن گل هم میزدیم و این دقیقا زمانی به بحران تبدیل شد که مشکل دفاع همچنان ادامه داشت ام اس ان هم به هر دلیلی افت محسوسی کردن. نیمار که گاهی اوقات رو اعصاب خود ما هم راه میره مسی هم گاهی به این شکل و سوارز که شده یه بازیکن بی تاثیر و گل نزن.
بعد از الکلاسیکو ی رفت شخص بنده هرگز فکر نمیکردم این بارسا دیگه نزولی رو داشته باشه اما همون موقع دوستانی که فکر فوتبالیشون بازتر بود اشاره کردن احتمال افت و خوردن به بحران زیاده. ولی خب غیر قابل باور بود برای یه طرفدار عادی.
بازی های بعدیمون راحته اما گل زدن واقعا برامون سخت شده. اگه برگردیم به چند ماه قبل در همین ورزشگاه و اون هفت تا به والنسیا رو ببینیم و کنار این بازی قرارش بدیم میشه فهمید چقدر افت و سقوط و لغزش داریم.
به انریکه هم تقصیر نمیگیرم چون واقعا گزینه ای جلوی روش نیست که بشه تعویض طلایی حسابش اورد. به نظرم این فصل باید هر طور شده لااقل تو بازی های بعدی برد با حداقل اختلاف رو بگیریم و به امید فصل بعد و وفور خرید های موثر باشیم.
omidscafild
18-04-2016, 00:43
WoW .
تو مهم ترین مقطع فصل داریم بدترین نتایجو میگیریم . تیمی که 39 هفته بود نباخته بود به یکباره 3 باخت متوالی در لیگ و یه باخت منجر به حذف در چمپیونز لیگ داشته .
دلیل اصلی این افت بنظرم استفاده نکردن انریکه از سیستم چرخشی تو این فصله . برخلاف پارسال امسال MSN تو همه بازیا به غیر از اون تایم مصدومیت مسی فیکس بازی کردن . واقعا نمیتونم دلیل دیگه ای پیدا کنم .
خدایی دیگه نمیکشم ازین دفاع بگم . فقط میتونم امیدوار باشم به تابستون . بازی بعدی پیکه محرومه و باید شاهد یه سوتی مَنِ دیگه باشیم .
هنوزم لالیگا رو میشه درآورد . فقط نمیشه این بازیکنارو ازین حس و حال درآورد . دیگه یه مساوی هم بدیم جام از دستمون سر میخوره .
Alireza SM
18-04-2016, 01:14
اگه بارسلونا لالیگا رو از دست بده و رئال هم بتونه لالیگا یا چمپیونز رو ببره سال بعد رونالدو توپ طلا رو برای آخرین بار میبره. ولی اگه لالیگا رو اتلتیکو ببره و رئال هم چمپیونز رو از دست بده احتمالا پایان دوران سلطنت امپراطوری مسی-رونالدو خواهد بود و یکی از بازیکنان تیم قهرمان یورو توپ طلا رو خواهد برد.
تیم در این بازی نسبتا خوب بود... موقعیت سازیمون نسبت به قبل خیلی بهتر بود و تیم شادابی و انرژی خوبی داشت ولی مهمترین مسئله خراب کردن موقعیت ها بود. مشکلمون این بود که MSN هر سه یکدفعه به افت محسوس رفتند و واقعا مشکلمون در گل کردن موقعیت هاست. به اندازه همون بازی 7-0 موقعیت سازی کردیم ولی به جز گل مسی بقیه اصلا گل نزدن. نیمار و سوارز واقعا افتضاح بودن.
نیمکت هم که اونقدر ضعیف بود که حتی تعویض نکردیم. شاید دنی آلوز یا ویدال در 30 دقیقه پایانی می تونستن کمک کنن... و دو گل رو روی غفلت دفاعی سرجی روبرتو خوردیم چون این بار هم فول بک در نقش فول بک بازی نمی کرد گرچه گل اول واقعا بدشانسی بود.
هنوز قهرمانی دست خودمونه. 5 بازی باقیمونده داریم و با 5 برد قهرمان میشیم. من امیدوارم به قهرمانی.
بازیهای بعدی ما:
دپورتیوو (A)
اسپورتینگ (H)
بتیس (A)
اسپانیول (H)
گرانادا (A)
رتبه هاشون به ترتیب در جدول 13 ، 18 ، 14 ، 15 و 17 هست. بازیهامون ساده و روتین هست و نسبت به رئال و آتلتیکو دو بازی کمتر در همین مدت می کنیم که به نفع ماست و برای همین شانس ما هنوز هم بیشتره برای قهرمانی.
بازیهای بعدی رئال:
ویارئال (H)
رایو (A)
سوسیداد (A)
والنسیا (H)
دپورتیوو (A)
رتبه تیم ها به ترتیب در جدول 4 ، 16 ، 10 ، 12 و 13 است. ولی در این بین رئال دو بازی با من سیتی داره.
بازیهای بعدی آتلتیکو:
بیلبائو (A)
مالاگا (H)
رایو (H)
لوانته (A)
سلتا (H)
رتبه تیم ها به ترتیب در جدول 5 ، 8 ، 16 ، 19 و 6 است. آتلتیکو سخت ترین بازیهای باقیمونده رو داره، به اضافه دو بازی با بایرن.
اگه بارسلونا لالیگا رو از دست بده و رئال هم بتونه لالیگا یا چمپیونز رو ببره سال بعد رونالدو توپ طلا رو برای آخرین بار میبره. ولی اگه لالیگا رو اتلتیکو ببره و رئال هم چمپیونز رو از دست بده احتمالا پایان دوران سلطنت امپراطوری مسی-رونالدو خواهد بود و یکی از بازیکنان تیم قهرمان یورو توپ طلا رو خواهد برد.
اگه مسی، سوارز یا نیمار کشورشون رو قهرمان کوپا آمریکا کنند + لیگ و حذفی برای بارسا هر کدومشون کیس قوی برای لایق بودن توپ طلا رو دارند، مستقل از اینکه چه کسی قهرمان لیگ قهرمانان یا یورو شده.
دیگه بازی های بعدی اونقدر آسونه که اگه بخوایم هم نمیتونیم ببازیم. من به قهرمانی امید دارم ولی خیلی الکی دفاع می کنیم. دو نفر بدون هیچ سیستمی میدوئن سمت توپ و حریف با یکم گردش و یه پاس تو فضای خالی به دروازمون میرسه. خوردن این گل ها واقعا اعصاب خرد کنه
اتلتیکو نشون داده تک تک بازی هاشو میتونه ببره امیدوارم بازی اسپانیول یک هفته مونده به پایان سرنوشت ساز نشه
فقط خدا رو شکر فینال کوپا دل ری الان نیست
مسی به 500 گل رسید
450 برای بارسلونا و 50 برای آرژانتین
| SoRoush 8K |
18-04-2016, 19:45
تنها کسی که دیشب با جون و دل و با غیرت بازی میکرد :n12::n12:
عشقی بشر :n12:
امیدوارم یه روزی کاپیتان بارسا بشه که واقعا هم شخصیت و هم لیاقتشو داره :n12:
000000000
19-04-2016, 20:15
فحاشی نیمار به جوردی آلبا (عکس) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر می رسد نتایج اخیر بارسلونا، آستانه تحمل بازیکنان این تیم را به حدی کاهش داده که حتی در زمان مسابقه با هم درگیری لفظی پیدا می کنند.
به گزارش "ورزش سه"، بارسا این هفته مقابل والنسیا شکست خورد و موقعیتش برای قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا حسابی به خطر افتاد. اکنون عکسی از این دیدار منتشر شده که نشان می دهد نیمار در صحنه ای با جوردی آلبا درگیری لفظی پیدا کرده است و به او هم تیمی اش فحش داده است. در واقع دوربین های شبکه شبک مووی استار این صحنه را شکار کردند و آنطور که از فیلم این صحنه مشخص است، ستاره برزیلی الفاظ نامناسبی را خطاب به آلبا استفاده می کند.
امشب ساعت 22:30 هفته 34 لاليگا
ديپورتيوو لاکرونيا - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش
پیکه که 5 کارته شده همراه تیم سفر میکنه و آردا و رافینیا هم در فهرست 18 نفره هستن. ویدال خط خورده
فابیو کاپلو: مشکل بارسا نداشتن کاپیتانی مثل پویول است تا تیم را جمع کند. مسی بهترین بازیکن دنیاست اما نمی تواند مثل پویول باشد.
hosseinf722
20-04-2016, 22:15
خدا رحم کنه
سه بازی پشت سر هم باختیم
خدا این دوتا جامو نگیره ازمون
000000000
20-04-2016, 23:02
لوئیس سوارز امشب در نیمه اول دیدار بارسلونا و دپورتیوو زننده هر دو گل تیمش بود
اما به نظر می رسید که روی گل اول، او ابتدا با هل دادن مدافع دپور مرتکب خطا شده باشد که از دید داور پنهان ماند.
عجب بردی بود. خستگی این چند بازی از تنمون در رفت. سوارز 4 گل و 3 پاس گل! دیگه با غول اروپایی بازی نداریم که بخواد Perfect باشیم. با همین دفاع دیمی 4 بازی باقیمونده + فینال سویا رو ببریم بسه
لوئیس سوارز امشب در نیمه اول دیدار بارسلونا و دپورتیوو زننده هر دو گل تیمش بود اما به نظر می رسید که روی گل اول، او ابتدا با هل دادن مدافع دپور مرتکب خطا شده باشد که از دید داور پنهان ماند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8-0
سوارز رکورد جدید در تاریخ لالیگا زد. تابحال هیچ بازیکنی در یک بازی در 7 گل تاثیر مستقیم نداشته. مسی هم فوق العاده بود تقریبا در تمام حملات نقش داشت. نیمار هم با اینکه تا اواسط بازی اونقدرها خوب نبود ولی گلی رو که زد خیلی مهم بود و امیدوارم به اوج آمادگی برگرده.
5 بازی تا پایان فصل باقی مونده. اگه هر 5 تا رو ببریم دو جام اسپانیا رو برنده میشیم.
+
سوارز الان بهترین گلزن کل رقابتها در اروپاست با 49 گل.
000000000
21-04-2016, 10:13
عقده گشایی MSN در ریازور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%D8%B3%29)
لوییس سوارز به 47 گل رونالدو در فصل 1996-1997 برای بارسلونا رسید
پاس دیشب مسی
رسمی: فدراسیون فوتبال برزیل درخواست بارسلونا رو قبول کرده و نیمار در کوپا آمریکا بازی نمیکنه
مسی مجبور شده سوزی کورتز Miss BumBum Brazil 2015 رو در اینستاگرام بلاک کنه چون عکس های نامناسب براش میفرستاده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/img/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza SM
21-04-2016, 14:12
لوییس سوارز به 47 گل رونالدو در فصل 1996-1997 برای بارسلونا رسید
پاس دیشب مسی
رسمی: فدراسیون فوتبال برزیل درخواست بارسلونا رو قبول کرده و نیمار در کوپا آمریکا بازی نمیکنه
مسی مجبور شده سوزی کورتز Miss BumBum Brazil 2015 رو در اینستاگرام بلاک کنه چون عکس های نامناسب براش میفرستاده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/img/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ای صورت احتمال اینکه رونالدو (در صورت درخشش در یورو) یا سوارز توپ طلا رو ببرن بیشتر میشه.
این دخترهکه مسی بلاکش کرده قصدش اذیت کردن مسی بوده ؟ (باتوجه به اینکه خودش برزیلی به نظر میاد)
در ای صورت احتمال اینکه رونالدو (در صورت درخشش در یورو) یا سوارز توپ طلا رو ببرن بیشتر میشه.
این دخترهکه مسی بلاکش کرده قصدش اذیت کردن مسی بوده ؟ (باتوجه به اینکه خودش برزیلی به نظر میاد)
فکر نمی کنم بازی های ملی خیلی نقش داشته باشه. فوتبالی ها نشون دادن براشون مهم نیست. براوو به عنوان کاپیتان با سیو های تاثیرگذار شیلی رو قهرمان کوپا آمریکا کرد و با بارسلونا قهرمان لیگ و حذفی شد اما حتی در لیست توپ طلا نبود. مسی بهترین بازیکن جام جهانی 2014 و نویر قهرمان شد اما هر دو رای کمی آوردن. فوتبال باشگاهی اروپا سال های اخیر مشخصا ارزشش بیشتره
فن پر و پا قرص مسی هست ولی خب لئو و آنتونلا هر دو بلاکش کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Guardiola: Nobody can play at Barcelona's level
گواردیولا: هیچ تیمی نمی تواند در سطح بارسلونا بازی کند
پپ گواردیولا: وقتی بازی مقابل والنسیا را می بینید متوجه می شوید که آنها همچنان نشان می دهند هیچ کس نمی تواند آنطور بازی کند، هیچ کس. هیچ کس نمی تواند در آن سطح بازی کند. آنها فوتبالی منحصر به فرد و ویژه دارند و سال هاست این کار را انجام می دهند. امیدوارم دوباره قهرمان لیگ شوند.
ورزش سه
گواردیولا: هیچ تیمی نمیتواند با بارسا برابری کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%8 6%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
بازگشت مسی به تمرینات بارسلونا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%D8%B9%DA%A9%D8%B3%29
و
برخورد صمیمانه با لوئیس انریکه در مراسم رونمایی از طرح جدید ورزشگاه نوکمپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%D8%B3%29
hossein blak
23-04-2016, 18:18
لیونل مسی در بازی با دپورتیوو دو گل برای سوارز ساخت تا جمع پاسهای منجر به گل خودش رو در لالیگا به عدد 121 برسونه. اون تونست رکورد میشل گونزالز هافبک سابق رئال را که 120 پاس گل داده بود، بشکنه.
مسی الان رکورد بیشترین گل زده رو هم در اختیار داره. اون در لالیگا 310 گل زده. اون در سال 2014 رکورد بهترین گلزن لالیگا را که متعلق به اسطورهی اتلتیکوبیلبائو تلمو زارا (251) بود، پشت سر گذاشت.
مسی در این فصل 11 پاس گل داده و سه پله پایینتر از سوارز هست که در صدر بهترین پاسورهای این فصل لالیگاست.
Iman-Emperatour
24-04-2016, 01:35
بازی امشب یکی از بدترین قضاوت های هفته بود!
گل اول و دوم و پنالتی سوم بارسا مردود بود و نباید داور این گلها رو حساب میکرد
اصلا خطای هندی رو دست پیکه صورت نگرفت..توپ به پای ماسکی خورد و یه راست طرف دست بسته پیکه برخورد کرد که این هند نیست
یه خطای هند که آلبا ضربه رو به توپ زد هم می تونست یه پنالتی به سود بارسا بگیره
در هر صورت با این اشتباهات داوری نامردی بگیم باز هم بارسا پیروز این بازی نمی شد و در کل تیم گیخون بدون توجه به اون شرایط نمی تونست حتی یه امتیاز از بارسا بگیره
کلا داوری ها تو اسپانیا و انگلیس که در این سطح فوتبال میکنند بسیار بد و به نوعی افتضاحه!
نیمار با توجه بعضی دقایق عالی که در نیمه دوم مخصوصا انجام داد اصلا در ضربات آخر دچار مشکل شده..دو سه فرصت گلو در هر دو نیمه از دست داد
ولی همچنان در قبل دفاع مشکل داریم و براحتی میشه توپ رو به دروازه بارسا رسوند.
عجب داوری بود . وسط زمین بازیکن خودشو مینداخت زمین پنالتی میگرفت:n02:
000000000
24-04-2016, 08:08
بارسلونا 6-0 خیخون؛ طوفان سوارز و داور! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!)
Demon King
24-04-2016, 10:01
فکر میکنم پیروزی پر گل و نچسبی بود!
پنالتیه اخریه که روی نیمار گرفت واقعا خنده دار بود. همونطور که دوستان هم اشاره کردن گل اول و دوم هم میتونست مردود باشه. در کل قضاوت بد داور واقعا ناراحت کننده است حتی اگه به نفع تیم شما باشه. ولی خوشبختانه دو تا از پنالتی ها و گل اخر سوارز بی شک و شبهه بود بنابراین اشتباه داور باعث پیروزی ما نشد فقط نتیجه رو پر گل کرد.
مسی به دوران خوبش داره بر میگرده سوارز هم با توجه به هشت گلی که زده فینیشینگ فوق العاده ای داره گرچه فکر میکنم روی هر هشت گل در شرایط سختی نبود یا تک به تک بود یا نزدیک دروازه یا پنالتی!
زمانی میتونیم سوارز واقعی رو ببینیم که سوپر گل هاش هم دوباره شروع بشه و هر شرایط سختی رو گل کنه.
نیمار هم یک در مقابل یکم نمیتونه برداره و اصلا اون نیمار تکنیکی نیست.
ضربه ی اخرش هم که افتضاحه یعنی ضربات قابل پیشبینیه و سرعت عمل لازم رو نداره.
فردوسی پور اخر بازی میگفت پنج تا از گل های بارسا مشکوک بود فکر میکنم قضاوت اینطوری هم اشتباهه. از گل های دیشب سه گل بود که میتونست مردود باشه و اون دو پنالتی و گل سوارز سالم بودن.
Alireza SM
24-04-2016, 15:26
به نظر من اشتباه داوری باعث برد بارسلونا شد چون اگه گل اول رو نمیزدن و پنالتی-اخراج روی پیکه رو هم میگرفتن و بارسلونا با یه مدافع کمتر حمله میکرد روی ضد حمله ها خیلی دچار مشکل میشد.
حتی اگه اون صحنه پنالتی-اخراج نداشت بازم دوتا گل اول که بارسلونا زد و باعث از هم پاشیدن حریف شد به لطف داور بودن. به هر حال بارسلونا تیمی هست که جلوی تیم های غیربرتر اگه گل اول رو بزنه تیم ها ناامید میشن و آماده گلهای بعدی میشن چه برسه به اینکه دوتا گل اول رو زده باشه گل هایی که یکیشون خطا روی دروازبان بود و یکیشونم آفساید. سوارز رو اگه اینجوری بخوان آقای گل کنن به هیچ وجه توپ طلا بهش نمیرسه چون بازیکنا و مربی ها و اصحاب رسانه که رای میدن همیشه باخودشون خواهند گفت که گل هایی که به ثمر رسوند چطور بودن.
من هم خیلی وقته به هیچ تیمی تعصب ندارم و رئالی نیستم پس نیازی به موضع گیری علیه حرفام نیست. در هر حال این اشتباهات داوری اگه اوایل فصل بودن شاید به چشم نمیومدن ولی هفته های آخر در شرایطی که امتیاز از دست میداد قهرمانیش از دست میرفت، اگه هر سه تا تیم امتیازات کامل رو بگیرن و جدول همینجوری تموم بشه قهرمانی این فصلشون شاید برای هوادارانشونم زیاد دلچسب نباشه
پاس دیشب مسی به نیمار
هفت مدافع خیخون از بازی خارج شدن و نیمار در شرایط سالم با سوارز دو به تک شد
--------------------------------------------------
مسی برای هفتمین فصل متوالی بالای 40 گل زد
این فصل اگه اشتباه نکنم 7 پنالتی هم بخشیده
سوارز 2016
28 گل و 5 هت تریک
hossein blak
24-04-2016, 21:36
بارسلونا سه بازی برای رسیدن به قهرمانی لالیگا پیش رو دارند و با زدن 14 گل در دو بازی مقابل دپورتیوو لاکرونیا و اسپورتینگ گیخون شرایط بحرانی را پشت سر گذاشته اند.
آبی اناری ها ها با 82 امتیاز در صدر قرار دارند و تیم های اتلتیکو مادرید و رئال مادرید هم در رده های دوم و سوم منتظر لغزش بارسا هستند تا بتوانند صدر جدول لالیگا را پس از 25 هفته تصاحب کنند.
لوئیس انریکه معتقد است که تیم های رقیب امتیاز از دست نخواهند داد و به بازیکنانش می گوید که فقط باید به فکر پیروزی در بازی های خود باشند.
انریکه به خبرنگاران گفت:
من فکر نمی کنم که رقبای ما در این سه بازی باقی مانده امتیاز از دست بدهند. ما نباید منتظر شکست آنها باشیم.
ما فقط باید به فکر پیروز شدن در بازی های باقی مانده باشیم تا بتوانیم قهرمانی را کسب کنیم.
لوچو در ادامه به نیمار اشاره کرد و گفت:
نیمار در بهترین حالت خود نیست. او این موضوع را پنهان نمی کند. او به تنهایی می تواند بهترین بازیکن باشد.
او باید تلاش بیشتری بکند تا بتواند مجدد تمرکز خود را بدست بیاورد. حتی اگر او نتواند گلزنی کند.
هواداران چندین بار نام او را صدا زدند و تشویقش کردند و من امیدوارم که روند ادامه یابد.
انریکه در انتها اظهار داشت:
من به تیمم خوشبین هستم، چرا که می بینم شرایط دشوار و پیچیده تغییر کرده است و نکته مهم این است که افسردگی از تیم خارج شده.
sale2000
24-04-2016, 21:49
بازی لاکرونیا و همین بازی دیشب خیلی مشکوک نمی تونه نباشه! بالا گفتن و به نظر من هم اگه پیکه اخراج می شد کاملا ورق بر می گشت. یا بازی با لاکرونیا بیشتر مهیای دست گرمی شده بود انگار!!
اشتباه داوری اول و آخر فصل نداره ! واقعا چه فرقی دارن با هم !؟ اول فصل اشتباه داوری مهم نیست الان مهم هستش ؟! اول فصل امتیاز گرفتن بعضی تیم ها مورد نداشت ؟! درست تو این بازی اشتباهات بیشتر بود اما نه اینکه یه عده برن تو این توهم که بازی رو بارسلونا باخت می داد یا مساوی می کرد !!!
در نهایت از داور بازی برای سوزاندن برخی سپاسگزارم . :n08:
momo1364
25-04-2016, 20:14
پیکه در توییتر نسبت به صحنه مشکوک بازی با خیخون واکنش نشان داد: چطور می توانید چنین چیز هایی بنویسید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدافع بارسلونا به نوشته های روزنامه های اسپانیایی واکنش نشان داد.
طرفداری-بارسلونا از لیگ قهرمانان اروپا حذف شد. اما در دو بازی گذشته لالیگای اسپانیا با قدرت حریفان خود را در هم کوبیده است. بارسلونا در دو بازی گذشته 14 گل زده است و گلی دریافت نکرده است.
به نقل از 101greatgoals، بازی قبلی بارسلونا مقابل خیخون از لحاظ داوری بحث برانگیز بود چه از پنالتی هایی که برای بارسلونا گرفته شد و چه صحنه مشکوکی که به نظر بعضی ها پیکه توپ را با دست از گل در آورد. کارشناس روزنامه مارکا این صحنه ها را دیده است و در مورد آن ها نظر داده است. وی اعتقاد ندارد که پیکه هند کرده است. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روزنامه های مادریدی بعد از بازی کمی در مقالات خود به پیکه تاختند و پیکه بلاخره جواب آن ها را داد. او در توییترش واکنش نشان داده است و واکنشش متوجه روزنامه ABC است.
چگونه می توانید چنین چیز هایی بنویسید؟ این ننگ آور است.
momo1364
26-04-2016, 18:31
پشت پرده سفر نیمار به لندن؛ پای الکسیس در میان بوده است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نیمار، مهاجم برزیلی بارسلونا پس از بازی این هفته با اسپورتینگ خیخون به انگلستان سفر کرد.
طرفداری- طبق گزارش Don Balon، نیمار، مهاجم جوان بارسلونا پس از مسابقه این هفته با اسپورتینگ خیخون که زننده یکی از گل های آبی اناری ها نیز بود به رختکن تیمش رفت و در میان تعجب همبازیانش هیچ خوشحالی از پیروزی بدست آمده نشان نداد. او فردای بازی با خیخون با نظر سرمربی تیمش به انگلستان رفت تا از تعطیلات دو روزه تمرینات بارسلونا استفاده کند.
اما سفر این مهاجم 24 ساله برزیلی به انگلیس به حدی جنجالی از آب در آمد که شنیده شد وی در کنسرت پس از مراسم بهترین های سال فوتبال انگلیس حضور داشته و به برخی حدس و گمان ها در خصوص آینده اش دامن زده است. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیمار اما این رد را نمی کند بلکه بر این عقیده است بیشتر به بهانه ملاقات با همبازی شیلیایی و اسبقش در بارسلونا، الکسیس سانچز راهی لندن شده است.
نیمار با آمار 45 بازی، 29 گل و 18 پاس گل در این فصل مورد انتقاد بسیاری قرار دارد و حتی تشویق های تماشاگران در بازی اخیر در نیوکمپ هم او را خوشحال نکرده است. با این حال او امروز در تمرینات تیمش برای ادامه رقابت های لالیگا شرکت خواهد کرد.
hossein blak
26-04-2016, 20:46
لوییز سوارز در این فصل بهترین رکورد گلزنی خود را به ثبت رساند
momo1364
28-04-2016, 21:29
بارسلونا آسان تر از هر تیم دیگری می تواند سائول نیگوئز را به خدمت گیرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باشگاه بارسلونا در سال 2013 و هنگام انتقال داوید ویا به اتلتیکو مادرید، سائول نیگوئز را مورد هدف قرار داده است.
طرفداری- سائول نیگوئز، گلزن جوان اتلتیکو مادرید در جدال دیشب مقابل بایرن مونیخ از سال 2013 در تیر رس بارسلونا قرار دارد.
طبق گزارش AS، این هافبک 21 ساله اسپانیایی که سال 2008 از آکادمی رئال مادرید به اتلتیکو مادرید آمده و پله های پیشرفت را به خوبی طی نموده در سال 2013 و هنگام انتقال داوید ویا از بارسلونا به اتلتیکو مادرید به همراه خاویر مانکیو جزئی از بند های این توافق قرار گرفت.
این بند به این معنی است که بارسلونا روی سائول و مانکیو حق مالکیت دارد و اتلتیکو قادر نیست بدون اجازه باشگاه کاتالانی این دو بازیکن را به فروش برساند یا قرض دهد. همچنین بارسلونا می تواند در صورت علاقه هر دو بازیکن را آسان تر از هر تیمی به نیوکمپ بیاورد.
در حال حاضر مانکیو به صورت قرضی در المپیک مارسی بازی می کند و کیفیتش به گونه ای نیست که در دو تیم صدر جدولی لالیگا بازی کند. اما سائول تبدیل به یکی از ستارگان روخی بلانکو شده است. سائول نیگوئز تا تابستان 2020 با اتلتیکو قرارداد دارد و بند فسخ قراردادش 45 میلیون یوروست، با اینکه تاکنون خبر جدیدی از پیشنهاد سران بارسلونا برای جذبش نرسیده اما این احتمال وجود دارد که در آینده سائول راهی نیوکمپ شود.
آمار سائول در این فصل 9 گل و 4 پاس گل در 44 بازی برای قرمز و سفید پوشان اتلتیکو مادرید است.
MSN به رکورد فصل گذشته خودش یعنی 122 گل رسیده. با زدن گل در سه بازی باقیمونده لیگ و فینال حذفی رکورد جدیدی در دنیای فوتبال ثبت میشه. هیچ مثلث تهاجمی در تاریخ فوتبال نتونسته اندازه مسی، سوارز و نیمار گلزنی کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-MSN%D8%9F
مانل ویچ، صدای ماندگار نوکمپ، امروز در سن 78 سالگی درگذشت
او از 1958 گوینده ورزشگاه نوکمپ بود و آخرین گویندگی او دیدار بارسا مقابل اسپورتینگ خیخون هفته پیش بود
RIP Manel Vich
دیگه دیره ولی
اعتراف داور اتلتیکو-بارسلونا به اشتباهش
نیکولا ریتزولی، داور ایتالیایی دیدار اتلتیکو و بارسلونا (دور برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان) به اشتباه خود در اعلام نکردن پنالتی به نفع بارسا در دقیقه 91 اعتراف کرد.
Captain_America
30-04-2016, 19:34
MSN به رکورد فصل گذشته خودش یعنی 122 گل رسیده. با زدن گل در سه بازی باقیمونده لیگ و فینال حذفی رکورد جدیدی در دنیای فوتبال ثبت میشه. هیچ مثلث تهاجمی در تاریخ فوتبال نتونسته اندازه مسی، سوارز و نیمار گلزنی کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-MSN%D8%9F
مانل ویچ، صدای ماندگار نوکمپ، امروز در سن 78 سالگی درگذشت
او از 1958 گوینده ورزشگاه نوکمپ بود و آخرین گویندگی او دیدار بارسا مقابل اسپورتینگ خیخون هفته پیش بود
RIP Manel Vich
دیگه دیره ولی
نیکولا ریتزولی، داور ایتالیایی دیدار اتلتیکو و بارسلونا (دور برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان) به اشتباه خود در اعلام نکردن پنالتی به نفع بارسا در دقیقه 91 اعتراف کرد.
همچین رکوردی ماهیت نداره و در عالم واقعیت تبعا جایگاهی نداره؟ رکورد مثلث هجومی دیگه چیه ؟! ترول رکورد.
در مسخره بودن این ترول رکورد همین بس که تکلیف تیمهایی که تک یا دو مهاجم بازی میکنن مشخص نیست توش! بعد از اون اگه مثلا یه بازی یا یه نیمه نیاز شد یکی از این سه یه پست عقب تر بازی کنه بازم گلش حساب میشه یا نه؟ چون دیگه گل مثلث هجومی نیست گل بازیکن خط میانه است.
Demon King
01-05-2016, 00:21
همچین رکوردی ماهیت نداره و در عالم واقعیت تبعا جایگاهی نداره؟ رکورد مثلث هجومی دیگه چیه ؟! ترول رکورد.
در مسخره بودن این ترول رکورد همین بس که تکلیف تیمهایی که تک یا دو مهاجم بازی میکنن مشخص نیست توش! بعد از اون اگه مثلا یه بازی یا یه نیمه نیاز شد یکی از این سه یه پست عقب تر بازی کنه بازم گلش حساب میشه یا نه؟ چون دیگه گل مثلث هجومی نیست گل بازیکن خط میانه است.
اگه قرار بر دست گذاشتن صرف روی رکورد های فوق مهم و حیاتی باشه که جذابیت و رقابت چندانی در فوتبال نمیمونه.
همچین هم فکر نمیکنم رکورد بیشترین گل زده ترول رکورد باشه! بعدم ایشون فرمودن مثلث تهاجمی! تا اونجا که یادمه مثلث سه تا ضلع داره و ذکرم کردن که بین مثلث ها رکورد دارن.
بازیکنی که پست اصلیش مهاجمه و یه خط عقبتر بازی میکنه چطور ممکنه دیگه جزو خط هجومی حساب نشه حتی اگه گل هم بزنه و تو همه ی حملات شریک باشه؟ در حالی که تنها فوق ستاره ها قادرن در عین مهاجم بودن بازی ساز خوبی هم باشن مثله چیزی که امشب از مسی دیدیم.
بنابراین نکاتی که میفرمایید استثناهایی هست که تاثیرش در رکورد ها کاملا محدود و ناچیزه. در ضمن یادتون نره رکورد در زمینه ای مثبت چیز ساده ای نیست که با تمسخر بهش نگاه کنیم. ملاکی است برای جداسازی تیم های سطح اول فوتبال با تیم سطح آخر.
MSN رکورد خودش را شکست
با گلی که لوئیس سوارز امشب وارد دروازه بتیس کرد، تعداد گل های مثلث MSN بارسا در فصل جاری به عدد خیره کننده 123 رسید.
به گزارش "ورزش سه"، مثلث مسی، سوارز و نیمار، تا پیش از بازی امشب برابر بتیس، 122 گل در همه رقابت ها به ثمر رسانده و با رکورد فصل گذشته خود برابری کرده بود. هیچ مثلث تهاجمی در فوتبال دنیا نتوانسته در یک فصل در همه رقابت ها همچون MSN گلزنی کند و این سه مهاجم ارزشمند بارسلونا امشب برابر بتیس رکورد فصل گذشته خود را نیز ترقی دادند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)
خلاصه بازی بتیس 0-2 بارسلونا
مسی با 15 پاس گل در کنار سوارز قرار گرفت
Captain_America
01-05-2016, 15:27
اگه قرار بر دست گذاشتن صرف روی رکورد های فوق مهم و حیاتی باشه که جذابیت و رقابت چندانی در فوتبال نمیمونه.
همچین هم فکر نمیکنم رکورد بیشترین گل زده ترول رکورد باشه! بعدم ایشون فرمودن مثلث تهاجمی! تا اونجا که یادمه مثلث سه تا ضلع داره و ذکرم کردن که بین مثلث ها رکورد دارن.
بازیکنی که پست اصلیش مهاجمه و یه خط عقبتر بازی میکنه چطور ممکنه دیگه جزو خط هجومی حساب نشه حتی اگه گل هم بزنه و تو همه ی حملات شریک باشه؟ در حالی که تنها فوق ستاره ها قادرن در عین مهاجم بودن بازی ساز خوبی هم باشن مثله چیزی که امشب از مسی دیدیم.
بنابراین نکاتی که میفرمایید استثناهایی هست که تاثیرش در رکورد ها کاملا محدود و ناچیزه. در ضمن یادتون نره رکورد در زمینه ای مثبت چیز ساده ای نیست که با تمسخر بهش نگاه کنیم. ملاکی است برای جداسازی تیم های سطح اول فوتبال با تیم سطح آخر.
فرقی نداره بازم ترول رکورد محسوب میشه چه برای بارسا چه برای رئال اصلا رکورد نیست این چیزی که ازش صحبت شد، از این رکورئهای من در آوردی ساختن راحته باید تیم یا بازیکن مورد علاقه تون رو چهارچوبی بزارید که مد نظره میشه هزار جور ترول رکورد ساخت.
مثلا رکورد بیشترین گل زده برای تیم ملی غنا توسط بازیکنی که متولد آلمان باشه؟ صاحب رکورد میشه کوین پرنس بوآتنگ هر سال هم میتونه ترول رکورد خودش رو بشکنه.
ولی در عوض کلین شیت یه رکورد واقعیه، آقای گل یه رکورد واقعیه، یا سه گانه هایی که بارسا گرفت رکورد واقعی بودند. تشخیص رکورد از ترول رکورد ساده هستش.
یکی از پاس های دیشب مسی
در چنین روزی 11 سال پیش مسی اولین گل خودشو برای بارسلونا زد
و بقیه تاریخ است
ژاوی: مسی صادق است و تقلب نمی کند. رفتار او نمونه است.
صحنه ای که آلوس بخاطر شبیه سازی بازیکن رئال بتیس کارت زرد گرفت. دنی کبالوس وانمود کرد که ضربه به صورتش خورده
پیکه: با توجه به اتفاقات یک ماه گذشته، اگر قهرمان شویم، شیرینی اش دو برابر خواهد بود.
مارتینو و مسی توافق کردن که لئو در رقابت های المپیک بازی نکنه. با وجود کوپا آمریکا خبر خوبی هست
دنی آلوز 33 ساله شد
لالیگا برای براوو تموم شده است ولی جانشین خیلی خوبی داریم
اخبار بارسلونا ........................................Barca news
باشگاه بارسلونا به تمدید قرارداد نیمار بسیار نزدیک شده قرارداد فعلی در سال 2018 به پایان می رسد و قرارداد جدید تا سال 2021 تمدید خواهد شد
باشگاه می خواهد حقوق و دستمزد سرجی روبرتو را افزایش دهد قرارداد این بازیکن در سال 2019 به پایان می رسد
ساندرو 20 ساله که قراردادش تا سال 2017 ارزش دارد تابستان آینده بارسا را ترک خواهد کرد
مسی در صورت دابل در دیدار امروز به رکورد 100 گل زده با مربیگری انریکه دست خواهد یافت
باشگاه فیورنتینا که اکنون کریستین تیو را به صورت قرضی در اختیار دارد می خواهد طبق قرارداد قبلی با قیمت 6 میلیون یورو این بازیکن را از بارسا خریداری کند
میلان و لاتزیو به خرید آدریانو بسیار نزدیک شده اند لاتزیو پیشنهاد قرارداد چهذساله به این مدافع برزیلی داده است
بارسا تنها یک گل تا 100 گله شدن در نیوکمپ در این فصل فاصله دارد
بر اساس خیرهای بسیار موثق بوسکی نه تنها نمی خواهد بارسلونا را ترک کند حتی به شنیدن پیشنهادهای نجومی باشگاه های بزرگ لیگ برتری علاقه ندارد
باشگاه بارسلونا می خواهد قرارداد سرجی سامپر 21 ساله را تمدید کند قرارداد او در سال 2017 به پایان می رسد این بازیکن تابستان آینده بارسا را به صورت قرضی ترک خواهد کرد
Judgement day
ترکیب اصلی بارسلونا مقابل اسپانیول
تر اشتگن، آلوس، پیکه، ماسکرانو، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، اینیستا، مسی، سوارز، نیمار
خب یک برد خوب دیگه... و یک گل صحیحمون هم گرفته نشد و یک پنالتی واضح هم گرفته نشد وگرنه حتی سنگین تر از این می تونستیم تیم همسایه رو شکست بدیم.
دو بازی دیگه تا پایان این فصل داریم که در صورت برنده شدن، قهرمان هر دو جام باقیمونده خواهیم شد.
به نظر من اشتباه داوری باعث برد بارسلونا شد چون اگه گل اول رو نمیزدن و پنالتی-اخراج روی پیکه رو هم میگرفتن و بارسلونا با یه مدافع کمتر حمله میکرد روی ضد حمله ها خیلی دچار مشکل میشد.
حتی اگه اون صحنه پنالتی-اخراج نداشت بازم دوتا گل اول که بارسلونا زد و باعث از هم پاشیدن حریف شد به لطف داور بودن. به هر حال بارسلونا تیمی هست که جلوی تیم های غیربرتر اگه گل اول رو بزنه تیم ها ناامید میشن و آماده گلهای بعدی میشن چه برسه به اینکه دوتا گل اول رو زده باشه گل هایی که یکیشون خطا روی دروازبان بود و یکیشونم آفساید. سوارز رو اگه اینجوری بخوان آقای گل کنن به هیچ وجه توپ طلا بهش نمیرسه چون بازیکنا و مربی ها و اصحاب رسانه که رای میدن همیشه باخودشون خواهند گفت که گل هایی که به ثمر رسوند چطور بودن.
من هم خیلی وقته به هیچ تیمی تعصب ندارم و رئالی نیستم پس نیازی به موضع گیری علیه حرفام نیست. در هر حال این اشتباهات داوری اگه اوایل فصل بودن شاید به چشم نمیومدن ولی هفته های آخر در شرایطی که امتیاز از دست میداد قهرمانیش از دست میرفت، اگه هر سه تا تیم امتیازات کامل رو بگیرن و جدول همینجوری تموم بشه قهرمانی این فصلشون شاید برای هوادارانشونم زیاد دلچسب نباشه
گل سالم بارسلونا که کمک آفساید گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)
گل آفساید رئال مادرید که کمک آفساید گرفت و داور تصمیم کمک رو رد کرد :n38:
در شبی که بارسا با مساوی رئال قهرمان میشد
احتمال داره این آفساید بحث برانگیز ( آفساید به این تابلویی که کمک بگیره و داور رد کنه ) قهرمان لالیگا رو تغییر بده
omidscafild
08-05-2016, 21:29
این که آفساید نبود !!!
نتایج تیم بعد از شکست والنسیا
Barcelona 5-0 Espanyol
Betis 0-2 Barcelona
Barcelona 6-0 Sporting
Deportivo 0-8 Barcelona
21 گل زده
بدون گل خورده
لگد شدن سوارز توسط دروازه بان اسپانیول مشابه کاری که با مسی کرد
از دس این وحشی ها
Alireza SM
09-05-2016, 06:51
اولا که خیلی فاجعست. این هفته های پایانی نباید اشتباه داوری رخ بده. ثانیا چه ربطی به من داره؟ من دبیر دپارتمان داوران لالیگا هستم؟ آنتی بارسا هستم؟ طرفدار رئال هستم؟ روی قهرمانی لالیگا bet انجام دادم ؟ :n27:دوست عزیز بنده قبلا هم به شما عرض کردم از زمانی که دانش روانشناسی من بالا رفته تصمیم گرفتم طرفدار هیچ تیمی نباشم.
هرچند گل بارسلونا اهمیتی نداشت چون زیاد گل زد ولی در مورد رئال نباید چنین اشتباهاتی رخ بده و باعث نگه داشتنش در کورس قهرمانی بشه.
این که سه هفته قبل بنده عرض کردم داوری اون بازی به نفع بارسا بود دلیل نمیشه داوری این هفته که به نفع رئال بود رو علیه من علم(شاید الم) کنین. یادمه 5-6 سال پیش که بازی چلسی-بارسلونا 3-4 تا پنالتی برای چلسی گرفته نشد و بارسا هم با گل ثانیه پایانی اینیستا(شایدم ژاوی) رفت به فینال و قهرمان شد شما بدجوری داشتی علیه کسانی که داور رو مقصر میدونستن حرفای تند میزدی و عدله ای هم که داشتی (شایدم ادله) یه عکس از خطای بازیکن چلسی در بازی رفت در پشت محوطه بود که به نفع بارسا گرفته نشده بود :n35:
امفصل تعداد اشتباهاتی که باعث رسیدن بارسا به صدر جدول شد زیاد بود ولی هفته های پایانی خیلی مهمتر هست که تا الان یه بازی رسما برای بارسا دراومده و بازی دیشب هم میتونست رئال رو اوت کنه. با این حساب اگه اشتباهات داوری دیگه ای در هفته پایانی رخ نده هر تیمی قهرمان بشه زیاد حرف و حدیث نداره به نظر من.
=====
در این فصل بارسلونا هشت گل ناسالم اما پذیرفته شده به ثمر رسانده که در روند صعود تیم و صدرنشینی آن تاثیر زیادی داشته است.
به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال بارسلونا به عنوان یکی از قدرتمند ترین تیمهای باشگاهی در اسپانیا، اروپا و البته جهان شاید برای قهرمانی در لالیگای امسال از ابتدا هم نیازی به کمک داوران نداشته اما حقیقتی که نمیشود آن را کتمان کرد، اشتباهات عجیب و بی سابقه داوران اسپانیایی است که به صورت تصادفی، کاملا به سود باشگاه بارسلونا رقم خورده و البته به صورت تصادفی کاملا به ضرر رقبای این تیم یعنی دو تیم شهر مادرید!
بارسلونا در آخرین بازی خود در لالیگا مقابل اسپورتینگ خیخون موفق شد به پیروزی 6 بر صفر دست پیدا کند و آفساید بودن گل دوم و عدم اعلام پنالتی به سود خیخون، همچنین آفساید بودن حداقل یک گل دیگر در نیمه دوم به صورت رسمی از سوی کمیته داوران پذیرفته شد و قرار بر این است که داور این بازی جریمه نقدی و محروم از قضاوت در 10 بازی شود.
پیش از این بازی نیز هواداران فوتبال اسپانیایی شاهد اشتباهات داوری بودند که در بازیهای مهمی مثل الکلاسیکو یا بازی برابر اتلتیکومادرید رقم خورد و به سود بارسا بود.
اولا که خیلی فاجعست. این هفته های پایانی نباید اشتباه داوری رخ بده. ثانیا چه ربطی به من داره؟ من دبیر دپارتمان داوران لالیگا هستم؟ آنتی بارسا هستم؟ طرفدار رئال هستم؟ روی قهرمانی لالیگا bet انجام دادم ؟ :n27:دوست عزیز بنده قبلا هم به شما عرض کردم از زمانی که دانش روانشناسی من بالا رفته تصمیم گرفتم طرفدار هیچ تیمی نباشم.
هرچند گل بارسلونا اهمیتی نداشت چون زیاد گل زد ولی در مورد رئال نباید چنین اشتباهاتی رخ بده و باعث نگه داشتنش در کورس قهرمانی بشه.
این که سه هفته قبل بنده عرض کردم داوری اون بازی به نفع بارسا بود دلیل نمیشه داوری این هفته که به نفع رئال بود رو علیه من علم(شاید الم) کنین. یادمه 5-6 سال پیش که بازی چلسی-بارسلونا 3-4 تا پنالتی برای چلسی گرفته نشد و بارسا هم با گل ثانیه پایانی اینیستا(شایدم ژاوی) رفت به فینال و قهرمان شد شما بدجوری داشتی علیه کسانی که داور رو مقصر میدونستن حرفای تند میزدی و عدله ای هم که داشتی (شایدم ادله) یه عکس از خطای بازیکن چلسی در بازی رفت در پشت محوطه بود که به نفع بارسا گرفته نشده بود :n35:
امفصل تعداد اشتباهاتی که باعث رسیدن بارسا به صدر جدول شد زیاد بود ولی هفته های پایانی خیلی مهمتر هست که تا الان یه بازی رسما برای بارسا دراومده و بازی دیشب هم میتونست رئال رو اوت کنه. با این حساب اگه اشتباهات داوری دیگه ای در هفته پایانی رخ نده هر تیمی قهرمان بشه زیاد حرف و حدیث نداره به نظر من.
=====
در این فصل بارسلونا هشت گل ناسالم اما پذیرفته شده به ثمر رسانده که در روند صعود تیم و صدرنشینی آن تاثیر زیادی داشته است.
به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال بارسلونا به عنوان یکی از قدرتمند ترین تیمهای باشگاهی در اسپانیا، اروپا و البته جهان شاید برای قهرمانی در لالیگای امسال از ابتدا هم نیازی به کمک داوران نداشته اما حقیقتی که نمیشود آن را کتمان کرد، اشتباهات عجیب و بی سابقه داوران اسپانیایی است که به صورت تصادفی، کاملا به سود باشگاه بارسلونا رقم خورده و البته به صورت تصادفی کاملا به ضرر رقبای این تیم یعنی دو تیم شهر مادرید!
بارسلونا در آخرین بازی خود در لالیگا مقابل اسپورتینگ خیخون موفق شد به پیروزی 6 بر صفر دست پیدا کند و آفساید بودن گل دوم و عدم اعلام پنالتی به سود خیخون، همچنین آفساید بودن حداقل یک گل دیگر در نیمه دوم به صورت رسمی از سوی کمیته داوران پذیرفته شد و قرار بر این است که داور این بازی جریمه نقدی و محروم از قضاوت در 10 بازی شود.
پیش از این بازی نیز هواداران فوتبال اسپانیایی شاهد اشتباهات داوری بودند که در بازیهای مهمی مثل الکلاسیکو یا بازی برابر اتلتیکومادرید رقم خورد و به سود بارسا بود.
پس شما طرفدار هیچ تیمی نیستی ؟!:n01:
E.G_band
09-05-2016, 14:18
خیلی خیلی جالبه.......فقط همین
باشگاه بارسلونا امروز تایید کرد که 25 تا 30 جولای(4 تا 9 مرداد)، اولین اردوی پیش فصل خود را در کشور انگلیس و در کمپ سنت جورج پارک، محل تمرینات تیم ملی انگلیس برگزار خواهد کرد. همان محلی که بارسلونا فصل 2014-2015 در آن اردو زده بود. بارسا سپس به دولین سفر خواهد کرد تا اولین بازی خود از سری مسابقات چمپیونزکاپ را برابر سلتیک برگزار کند. آبی اناری ها از سری همین بازی ها به مصاف لستر و لیورپول نیز خواهند رفت. زمان بازی جام خوان گامپر نیز به تاریخ برگزاری سوپرکاپ اسپانیا(در صورت قهرمانی بارسا در لیگ یا کوپا دل ری) بستگی خواهد داشت. لازم به ذکر است که لالیگای فصل 2016-2017 از 21 آگوست(31 مرداد) آغاز خواهد شد.
رادیو کاتالونیا:
کمپانی فراری آمادگی خود را برای اسپانسر لباس بارسلونا اعلام کرده است ( جایگزین قطر )
پابلو آیمار ستاره سابق آرزانتین و والنسیا: مسی شما و هر کسی که با او بازی کند را بهتر می کند. فکر می کنم او در یک زمان هم فکر و هم عمل می کند. مسی مانند جردن (و فدرر) است.
مصاحبه کامل
اینیستا نقاش اسپانیای قهرمان جهان 32 ساله شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1_%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%9B_%D8%AA%D9%88%D9%84%D 8%AF_32_%D8%B3%D8%A7%D9%84%DA%AF%DB%8C_%D8%A7%DB%8 C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7/69568
بارسلونا میتونه با پرداخت فقط 3 میلیون یورو دنیس سوارز هافبک تهاجمی ویارئال که این فصل فرم عالی داشته رو برگردونه و به گزارش اسپورت نزدیک به این کار هست
سوارز: بدون قهرمانی آقای گل شدن ارزش ندارد.
لوئیس سوارز، ستاره اروگوئه ای بارسلونا، در پایان هفته 37 لالیگا با 37 گل زده آقای گل است و شانس اول تصاحب این عنوان نیز محسوب می شود.
انریکه: پیش از شروع بازی برای بررسی این موضوع (چمن ورزشگاه) وارد زمین نخواهم شد چرا که از خشکی و بلندی چمن اطمینان دارم. مدت هاست که در ورزشگاه های مختلف به این مساله عادت کرده ایم.
معمولا یکی از حربه های رقبای بارسلونا برای متوقف کردن این تیم در زمین خودشان، خارج کردن وضعیت چمن از حالت طبیعی است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%86%D9%85%D9%86-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7
Demon King
14-05-2016, 16:58
حالا بازیکنای گرنادا چرا انقدر تهدید میکنن و کری میخونن؟؟!!!
یکیشون که گفته " کابوس بارسلونا خواهیم شد!"
به نظرم کار سختمون در این بازی غلبه کردن بر استرس و فشار بازی و البته کنار اومدن با چمن نا مطلوبه. گرانادا تیم خطرناکی نیست ولی اگه قرار باشه شایعات درست باشه و پولی از جانب تیم دوم جدول دریافت کنن میتونه خیلی با انگیزه و جنگندشون کنه.
نحوه بازی امروز ما روی بازی مهم جام حذفی تاثیر میذاره. یه برد پر گل هم تیم رو از نظر روحی و روانی قوی میکنه و هم نوعی قدرت نمایی برای سویا میتونه باشه.
امیدوارم این بازی رو هرطور شده ببریم چون اگه این جامو نگیریم گرفتن جام حذفی احتمالا سخت تر میشه. چراکه بازیکنا ثابت کردن در صورت شکست خیلی سخت دوباره روحیه میگیرن و شوک شکست و قهرمان نشدن تاثیر زیادی روشون خواهد داشت.
momo1364
14-05-2016, 20:23
تبریک به همه هواداران فقط یه جام دیگه مونده
Visca el Barça
این بیست و چهارمین قهرمانی آن هاست. :n12:
تبریک میگم. قهرمانی با آقای گلی سوارز طعم ویژه ای داشت. نمره انریکه حتی اگه کوپا رو نبره نوزده بیسته
حیف بازی تو این ورزشگاه کوچک و هردمبیل افتاده بود
Demon King
14-05-2016, 20:46
تبریکات ویژه به طرفداران بارسلونا ...
با گرفتن جام حذفی با این شرایط فصلی فوق العاده رو رقم خواهیم زد و با خرید بازیکن های جدید و تقویت تیم در پست های مختلف میتونم بارسایی رویایی رو برای فصل بعد پیشبینی کنم.
کاش ام اس ان به همین شکل رابطشون تا زمانی که کنار همن خوب باشه. شرط موفقیت بارسا همینه...
سوارزم با عملکرد دیدنیش در این فصل اقایی گل شد
بازم تبریک ...
:n12::n12::n12:
واقعا جا داره یک تبریک جانانه گفت به تمام بارسایی ها(اعم از بازیکنان کادر فنی و تماشا گران در تمام دنیا)
بعلاوه اقای گلی سوارز که کلی چسبید
از خودگذشتگی که msn در این فصل به نمایش گذاشتند برای تمام دنیا قابل ستایش هست (و یک درسی بود برای بعضی ها)
بارسلونا در 7 هفت فصل اخیر لالیگا ، 5 بار به قهرمانی رسیده است
رسمی : سوپرکاپ اسپانیا بین بارسلونا / سویا برگزار خواهد شد
دیدار رفت : 12 آگوست در سانچس بیسخوان
دیدار برگشت : 15 آگوست در نیوکمپ
به گزارش موندو دپورتیوو جشن قهرمانی برخلاف اعلام قبلی فردا در بارسلونا برگزار میشه :n12: که فکر کنم بی ارتباط با خراب کردن شادی بعد بازی توسط گرانادایی ها نباشه
و
داگلاس با حضور 80 دقیقه ای این فصل دومین لالیگای خودش رو برد :n02:
vahidreza2007
14-05-2016, 23:55
تبریک به دوستان بارسایی
بالاخره لالیگا قهرمان بر حق خودش رو شناخت . ای کاش قرعه ها در چمپونز لیگ هم مثل بعضی تیم ها با ما یاریمیکرد و الان یک پای فینال بودیم !ولی اشکال نداره دو گانه هم برای این فصل کفایت میکنه !
نکته جالب اینکه بعضی تیم ها از گرانادا انتظار داشتند جلوی بارسا رو بگیره :n02::n02:
برای فصل بعد حداقل 2 تا دفاعی تاپ و در سطح جهانی ( نه مثل لرد داگلاس :n02:) نیاز داریم ! میتونه یکیش مارکینیوس یا لاپورته باشه و یکیش اگر بشه هکتور برین !
2 تا هافبک خلاق لازم داریم تا دیگه نیاز نباشه مسی بیاد عقب ! یکیش که دنیس سوارز خودمون هستش . یکیش هم میتونه مارکو رویس یا گوتسه باشه ! ای کاش از بعد مالی امکانش بود پوگبا یا وراتی اضافه بشه ولی فعلا وضعیت مالیمون بد جور خرابه ! وضعیت اسپانسر هم مشخص نیست !
1 مهاجم ذخیره و در حد ام اس ان که وقتی یکیشون نباشه بتونه جاشون رو پر کنه مثل لاکازت یا بن عرفا !
در کل اضافه شدن مارکینیوس - بلرین - دنیس سوارز - بن عرفا - مارکو رویس یا گوتسه
momo1364
15-05-2016, 00:14
دوستان بازی بعدی بارسا فینال کوپادل ری فکرکنم یکشنبه هفته بعد ساعت 12 شب... اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید
Iman-Emperatour
15-05-2016, 01:44
دوستان بازی بعدی بارسا فینال کوپادل ری فکرکنم یکشنبه هفته بعد ساعت 12 شب... اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید
چرا دوست عزیز بازی فینال همون 21 می برگزار میشه و به وقت ما میشه همون 12 شب
----
تبریک به همه دوستان
مطمئنا هیچ وقت با همبستگی و یکدلی بازیکنانمون نمی تونستیم قهرمان بشیم
چند بازی بد داشتیم و افت مقطعی مون شروع شد و با از دست دادن اختلاف امتیاز با دو تیم مادریدی و حذف در اروپا بر خلاف انتظار مایوسانه تونستیم 6 بازی آخرمون رو بدون گل خورده،لیگ رو بدست بیاریم و الان در یک قدمی قهرمانی حذفی هستیم
باید افتخار کرد به مربی خوبمون که با این دست خالی روی نیمکت و افت مقطعی تیم اونم با سرایت به چند بازیکن کلیدی تونست دوباره مسیر قهرمانی رو طی بکنه و قهرمان بشه
سوارز هم نشون داد چه خرید بزرگ و موفقی بوده واسمون و حاصل این فصل رقابت با کریس سخت کوش بود که تونست خودشو اقای گل کنه و هم بهترین پاسور که واسه یه مهاجم هدف جای تعجبه که بتونه این تعداد پاس گل خلق کنه!
مسی و نیمار در کنارش و سایرین هم نقش بسیار موثری برای سوارز انجام دادن که به این اهداف بزرگ دست پیدا کنه
به امید یه بارسای قدرتمندتر و تشنه تر از این فصل برای فصل بعد که با خرید چند بازیکن و پوشش نقاط ضعف،کسب جام های بیشتر در فصل بعد دور از انتظار نیست:n39:
Turok-71
15-05-2016, 02:58
تبریک ب تمامی بارسایی ها
این فصل تیم عالی بود از هر لحاظ و تونستن روند رو ب رشد خودشون رو حفظ کنن!!
واقعا نیمکت بارسارو با تیم های سطح اول اروپا (بایرن،رئال و...) مقایسه میکنیم پی میبریم ک انریکه و شاگرداش چ شاهکار بزرگی رو انجام دادن؛با توجه ب حجم بالای بازیها و استراحت خیلی کم بچه ها واقعا عالی بودن و جانانه بازی کردن!!
در مورد cl باید بگم ک شانس اصلا با بارسا نبود توی قرعه کشیها هرچند ک بارسا نشون داده هروقت آماده باشه هیچ تیمی جلودارش نیست ولی یک قرعه نسبتا ساده(بنفیکا،وولفسبورگ یا رم) میتونست خیلی ب تیم کمک کنه تا فشار کمتری بهشون وارد بشه...
همونطور ک شاید خیلیاتون بدونین بارسا هر فصل دچار یک افت مقطعی میشه ک معمولا هم اوایل یا اواسط فصل هست و از بد روزگار این افت ب اواخر فصل کشیده شد ولی بازم در عین شایستگی از cl کنار رفتن.
اما در مورد msn ک این فصل رکورد گلزنی خودشون رو جابجا کردن و ال پیستلروی نابغه ک این فصل اعجاب انگیز ظاهر شد با 40 گل زده و 16 پاس گل ک برای یک مهاجم هدف واقعا خارق العادس!!!یکی از بهترین خریدهای سالهای اخیر بارسا بوده در کنار نیمار بدون شک.
اما در مورد کمربنو میانی: آردا واقعا اگ بخایم با ارفاق بگیم خرید متوسطی بود و اصلا نتونست انتظارات رو برآورده کنه و عصای دست انریکه باشه تو روزای سخت.
دون آندرس هم ک پا ب سن گذاشته ولی بازم قوت دل تیمه و راکی جنگنده ک مثل فصل قبل تو یه مسیر درست بازیشو پیش برد...ولی ب شدت در میانه میدان به یه عنصر خلاق نیاز داره تیم تا بتونه در کنار جنگندگی راکی تیمو ب جلو هدایت کنه باتوجه ب وضع مالی باشگاه شاید "ریاض محرز" گزینه خوبی باشه برای پر کردن این خلع تا مسی بتونه مثل فصل قبل با فراغ بال بازی خودشو ارایه بده و مجبور نباشه بازیسازی رو انجام بده.بوسکی هم ک جای هیچ صحبتی نداره و مثب همیشه عالی بود...اگ بره سیتی و باتوجه ب سنش ک بالا هم رفته و پول خوبی ک ب باشگاه تزریق فقط پوگبا میتونه جایگزین خوبی باشه براش!
درمورد خط دفاعی و پاشنه آشیل تیم،با خرید متیو و فرمالن همیشه مصدوم بازم باشگاه نشون داد ک انتخاب های اشتباهش توی نقل انتقال بجای خودش باقیه...واقعا هیچ دردیو درمون نکردن.حتما باید یه دفاع وسط کلاس بالا ب تیم اضافه بشه تا این مشکل رفع شه.سمت راست هم ک دنی گرگه عالی بود مثل همیشه و بازیشو خیلی میپسندم.هکتور بیرین میتونه جایگزین خوبی باشه برای روی نیمکت.
تو خط دروازه هم ک براوو و ترشتگن عالی بودن و دروازه رو بیمه کردن این 2 فصل اخیر و دیگ از کابوس پینتو خبری نیست :))
پیش ب سوی کوپا....
خب زلاتان در آخرین بازی لیگ 1 فرانسه 2 گل بیشتر نتونست بزنه و رقابت کفش طلای اروپا به این صورت شد
1 - سوارز 40 گل
2 - ابراهیموویچ 38 گل
3 - ایگواین 36 گل
لوییس گل نزده بود کفش طلا رو از دست داده بود
و پاس گل اروپا
1 - دی ماریا و اوزیل 18 پاس گل
3 - مسی و سوارز 16 پاس گل
رئال چه گلساز هایی داشته این سال ها!
آمار سوارز در این فصل لالیگا :
40 گل
6 هتریک
14 گل در 5 مسابقه اخیر
+
بارسلونا تنها تیم در قاره سبز که در 8 فصل گذشته 6 قهرمانی لیگ به دست آورده است
مسی به همراه اینیستا پرافتخار ترین بازیکن تاریخ بارسلونا با 27 جام
+
آمار خارق العاده MSN در دو فصل برای بارسلونا ( با در نظر گرفتن محرومیت 2 ماهه سوارز در فصل گذشته و مصدومیت 2 ماهه مسی در این فصل ) :
مجموع: 252 گل
مسی : 99 گل
سوارز: 84 گل
نیمار : 69 گل
بارسلونا تنها باشگاه تاریخ با 89 عنوان قهرمانی رسمی :
سربازان کاتالونیا در صورتی که موفق به فتح کوپادلری شوند به رکورد شگفت انگیز و فوق العاده 90عنوان قهرمانی دست خواهند یافت...:n28::n19:
پیش به سوی فتح کوپا:n12:
فول مچ - نیمه اول
فول مچ - نیمه دوم
شادی کامل پس از بازی به مدت 32 دقیقه
چشن بارسایی ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%DB%8C%20%D9%87%D8%A7%20%D9%BE%D8%B3%20%D8% A7%D8%B2%20%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB %8C%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%A F%D8%A7.mp4
نفهمیدیم جام چی شد
حسادت پله دوباره گل کرده و حالش بد شده
اگر من پادشاه هستم، مسی شاهزاده 15 سال اخیر هست. نمی توانم به او بگویم پادشاه، چون فقط یک پادشاه وجود دارد. خوشحالم که در دوران خودم بازی کردم، حتی اگر همه چیز الان واقعا ساده تر باشد. :n04:
شاید بخاطر اتفاق ویژه دیروز باشه
آلوز رکورد تاریخی پله رو شکست و با 30 جام پر افتخار ترین بازیکن تاریخ برزیل شد
Dani Alves overtakes Pele as the most successful Brazilian
کی فکرشو می کرد :n01:
خب زلاتان در آخرین بازی لیگ 1 فرانسه 2 گل بیشتر نتونست بزنه و رقابت کفش طلای اروپا به این صورت شد
1 - سوارز 40 گل
2 - ابراهیموویچ 38 گل
3 - ایگواین 36 گل
لوییس گل نزده بود کفش طلا رو از دست داده بود
و پاس گل اروپا
1 - دی ماریا و اوزیل 18 پاس گل
3 - مسی و سوارز 16 پاس گل
رئال چه گلساز هایی داشته این سال ها!
ضریب فرانسه در کفش طلا 1.5 هست. زلاتان هیچ خطری برای سوارز نبود. سوارز دومین کفش طلای خودشو برد اون هم در دوران اوج مسی و رونالدو که نشون میده دست کمی از این دو نداره به هیچ وجه.
دیشب اسپورتینگ خیخون تیم مورد علاقه و زادگاه انریکه با برد 2-0 ویارئال در لالیگا موند
و دو تیم مادریدی
ختافه
رایو وایکانو
همراه لوانته سقوط کردن
تبریک اتلتیکو مادرید در توییتر رسمی به بارسلونا
Respect
مسی نیمار و سوارز بیش از 250 گل در دو فصل برای بارسلونا زدن
بارسلونا با 89 عنوان قهرمانی پرافتخارترین باشگاه جهان است.
آمار دقیق 89 عنوان قهرمانی رسمی بارسا به شرح زیر:
24 لالیگا
27 کوپادلری
14 سوپرکاپ اسپانیا
5 لیگ قهرمانان اروپا
5 سوپرکاپ اروپا
4 جام در جام اروپا
3 جام باشگاه های جهان
3 جام یوفا سابق به نام Fairs cup
2 لاتین کاپ
2 لیگ اسپانیا سابق به نام Spanish League Cup
+
رسمی : پیکه , بارترا , آلبا , بوسکتس , اینستا در میان 25 بازیکن دعوت شده به یورو
امروز دهمین سالگرد فینال پاریس هست
63119
اینستاگرام باشگاه
اگه طی فصل MSN تمام تلاششون بالابردن تعداد گلهای سوارز بود و بارها فرصت ها رو بهم نمیدادن چیزی که بارها دیدیم مثلا در مورد پنالتی ها اتفاق افتاد الان آمار گلزنی سوارز خیلی بیشتر از این حرف ها بود . البته همین نکته مثبت و تمایز کننده MSN از دیگر هافبک های هجومی تیم های دیگه هستش چیزی که خیلی کم در طول این سال ها در سایر تیم ها دیدیم !دیدیم صحنه هایی که یه بازیکن توپ رو گل کرده و اون بازیکن که فقط به این فکر می کنه که خودش گل بزنه حالت چهره اش به کلی عوض شده !!! :n01: (چرا ول نکردی من بزنم تو گل:n08:) .
دولت اسپانیا ورود پرچم های کاتالونیا به ویسنته کالدرون رو ممنوع کرده و مدیران بارسا به نشانه اعتراض بازی فینال رو تحریم کردن و برای تماشا نخواهند رفت
به ادعای موندو دپورتیوو قرارداد جدید نیمار تا 2022 یعنی زمانی که 30 ساله میشه خواهد بود و بند جدایی 220 میلیون یورو
Alireza SM
19-05-2016, 18:23
این مسی و نیمار با گذاشتن لقمه های جویده شده در دهان سوارز عملا شانسش رو برای توپ طلا کاهش دادن. حداقل اگه پنالتی پاس نمیدادن یا موقعیت های تابلو رو بهش پاس نمیدادن بهتر بود. بازم آقای گل میشد ولی اون وقعیت تک به تک واقعا پاس دادن نیمار اشتباه بود هیچ توجیهی نمیتونست داشته باشه وقتی یه بازیکن موقعیت خودش برای گلزنی بهتر هست توپ رو به هم تیمیش پاس بده و احتمال گلزنی رو کاهش بده هرچند اهمیتی نداشت گل به ثمر برسه یا نه ولی بازم کمی غیرحرفه ای بود و ارزش سوارز رو کاهش داد. برای تماشاگران عادی شاید رسیدن به 40 گل در لالیگا هیجان انگیز باشه کاری که فقط رونالدو و مسی تونستن انجامش بده ولی برای کسایی که در توپ طلا رای خواهند داد شاید اینطور نباشه.
من دلم میخواست سوارز توپ طلای امسال رو ببره ولی الان دیگه احتمالش کمتر شد. باید مسی و نیمار در فینال جام حذفی ضعیف عمل کنن و بارسلونا فینال رو با گل های سوارز ببره و در کوپا آمریکا هم مسی و نیمار ضعیف عمل کنن و اروگوئه هم با درخشش سوارز بتونن تا فینال برن توپ طلا رو ممکنه سوارز ببره. البته در صورتی که رئال قهرمان چمپیونزلیگی نشه که با درخشش رونالدو به فینالش رسیدن و در یورو هم رونالدو خیلی ضعیف عمل کنه و اون 2-3 ماه ابتدای لالیگا هم سوارز در اوج باشه و بقیه در افت
از همون روزی که سوارز جانانه توی دروازه ایستاد و باعث شد اروگوئه غنا رو شکست بده من دلم میخواست اگه کسی بجز رونالدو توپ طلا رو ببره سوارز باشه.=
===
وقتی تیمی هر دو تا جام رو میبره سوپرکاپ بین کی و کی برگزار میشه ؟
این مسی و نیمار با گذاشتن لقمه های جویده شده در دهان سوارز عملا شانسش رو برای توپ طلا کاهش دادن. حداقل اگه پنالتی پاس نمیدادن یا موقعیت های تابلو رو بهش پاس نمیدادن بهتر بود. بازم آقای گل میشد ولی اون وقعیت تک به تک واقعا پاس دادن نیمار اشتباه بود هیچ توجیهی نمیتونست داشته باشه وقتی یه بازیکن موقعیت خودش برای گلزنی بهتر هست توپ رو به هم تیمیش پاس بده و احتمال گلزنی رو کاهش بده هرچند اهمیتی نداشت گل به ثمر برسه یا نه ولی بازم کمی غیرحرفه ای بود و ارزش سوارز رو کاهش داد. برای تماشاگران عادی شاید رسیدن به 40 گل در لالیگا هیجان انگیز باشه کاری که فقط رونالدو و مسی تونستن انجامش بده ولی برای کسایی که در توپ طلا رای خواهند داد شاید اینطور نباشه.
من دلم میخواست سوارز توپ طلای امسال رو ببره ولی الان دیگه احتمالش کمتر شد. باید مسی و نیمار در فینال جام حذفی ضعیف عمل کنن و بارسلونا فینال رو با گل های سوارز ببره و در کوپا آمریکا هم مسی و نیمار ضعیف عمل کنن و اروگوئه هم با درخشش سوارز بتونن تا فینال برن توپ طلا رو ممکنه سوارز ببره. البته در صورتی که رئال قهرمان چمپیونزلیگی نشه که با درخشش رونالدو به فینالش رسیدن و در یورو هم رونالدو خیلی ضعیف عمل کنه و اون 2-3 ماه ابتدای لالیگا هم سوارز در اوج باشه و بقیه در افت
از همون روزی که سوارز جانانه توی دروازه ایستاد و باعث شد اروگوئه غنا رو شکست بده من دلم میخواست اگه کسی بجز رونالدو توپ طلا رو ببره سوارز باشه.=
===
سویا و بارسا
===
خیلی زوده واسه صحبت. دقیقا شش ماه تا رای گیری توپ طلای سال بعد مونده و چیزی که تا حالا گذشته بی تاثیر میشه. جام ها و فرم اون دو سه ماه پایانی خاطر کسایی که رای میدن میمونه.
کفش های جدید لیونل مسی برای فینال کوپا دل ری و مسابقات کوپا آمریکا
کمپانی آدیداس از کفش های جدید فوق ستاره آماده و آرژانتینی باشگاه بارسلونا برای فینال کوپا دل ری و مسابقات کوپا آمریکا 2016 رونمایی کرد.
لوییس سوارز: نی از لئو بهترین در جهان بودن را یاد می گیرد
ایسکو که دو سال پیش (قبل از پیوستنش به رئال) مصاحبه کرده بود مسی بهترینه و اسم سگم را هم مسی گذاشته ام
در مصاحبه جدیدش گفته: گذاشتن اسم مسی بیشتر ایده برادر و پدرم بود. من مادریدستا هستم، همین!
دادگاه شکایت بارسلونا از هیئت مادرید رو بخاطر نقض آزادی بیان قبول کرد و پرچم های کاتالان میتونه در فینال کوپا دل ری به نمایش در بیاد :n01:
باشگاه تا حالا فقط برد داشته تو این قضایا (مالیات مسی، انتقال نیمار، منع پرچم ها) ولی همونجور که ابراز نگرانی کردن این فشار ها تمومی نداره
بهترین مهاجم های اروپا در فصل 2015-2016 از نگاه موسسه تحقیقات بین المللی ورزشی CIES
1 - لیونل مسی - بارسلونا - اسپانیا
2- زلاتان ابراهیموویچ - پاری سن ژرمن - فرانسه
3 - نیمار جونیور - بارسلونا - اسپانیا
4 - لوییس سوارز - بارسلونا - اسپانیا
5 - پائولو دیبالا - یوونتوس - ایتالیا
6 - XXXX
7 - رافائل دی آراخو - مونشنگلادباخ - آلمان
8 - توماس مولر - بایرن مونیخ - آلمان
9 - لوکاس پرز - دیپورتیوو لاکرونیا - اسپانیا
10 - گونسالو ایگواین - ناپولی - ایتالیا
ورزش سه
دو ماه مصدوم بوده، در بهترین فرم خودش نبوده، عقب بازی کرده بازم در تحلیل ها (فاکتورهایی مثل گلزنی، کمک به هم تیمی ها برای خلق موقعیت گل و دادن پاس گل) بهترین هست. سطح فوتبالش باور نکردنیه
Iman-Emperatour
22-05-2016, 20:30
بهترین مهاجم های اروپا در فصل 2015-2016 از نگاه موسسه تحقیقات بین المللی ورزشی CIES
1 - لیونل مسی - بارسلونا - اسپانیا
2- زلاتان ابراهیموویچ - پاری سن ژرمن - فرانسه
3 - نیمار جونیور - بارسلونا - اسپانیا
4 - لوییس سوارز - بارسلونا - اسپانیا
5 - پائولو دیبالا - یوونتوس - ایتالیا
6 - XXXX
7 - رافائل دی آراخو - مونشنگلادباخ - آلمان
8 - توماس مولر - بایرن مونیخ - آلمان
9 - لوکاس پرز - دیپورتیوو لاکرونیا - اسپانیا
10 - گونسالو ایگواین - ناپولی - ایتالیا
ورزش سه
دو ماه مصدوم بوده، در بهترین فرم خودش نبوده، عقب بازی کرده بازم در تحلیل ها (فاکتورهایی مثل گلزنی، کمک به هم تیمی ها برای خلق موقعیت گل و دادن پاس گل) بهترین هست. سطح فوتبالش باور نکردنیه
جالبه فقط از دست یه مربی همچون تاتا بر میاد که دیبالا به این خوبی که حداقل تو نیم فصل اول یووه رو تنهایی کشید بالا و یکی از ارکان قهرمانی با گل و پاس گل های تیمش شد به کوپا دعوتش نکرده!!:n29: و همینطور ایکاردی ولی لاوتزی از لیگ چین دعوت میشه!!:n02:چه مربی هایی گیر برزیل و آرژانتین اومده!
تقصیر فدراسیون آرژانتینه مربی شکست خورده میاره
ترکیب امشب
Ter Stegen
Alves, Mascherano, Pique, Alba
Rakitic, Busquets, Iniesta
Messi, Suarez, Neymar
بارسلونا با تمام توان منهای براوو که حتما آماده نبوده
Demon King
23-05-2016, 01:44
تبریکات فراوان به هواداران بارسا.
عجب بازی! عجب فشاری! چقدر غیر قابل پیشبینی و چقدر کار قشنگ از بازیکنامون!
به همه باید افرین گفت:
پیکه که در کار دفاعی فوق عالی بود. اینیستا که با توجه به سنش نمیتونم عملکردشو توصیف کنم. مسی با دو پاس گل، آلبا با گل بسیار زیباش و نیمار که با سرعت و تکنیکش هم از نظر عصبی و هم جسمی تیم حریف رو خسته کرد و ده نفر بردن رو و کاهش فشار بازی رو تا حدی مدیون بازی تاثیر گذار اونیم ...
و در آخر انریکه ای که بازی ده نفره رو به خوبی در آورد هر چند برخلاف چیزی که طرفدارا بپسندن. اومدن متیو تصمیمی هوشمندانه بود. درود بر این مربی.
سویا هم تیم جنگنده ای بود و اونا رو هم تحسین میکنم. خوب بازی کردن.
کاش شوت دنی هم گل میشد که اونوقت چه گلی میشد ..!!
هفتمین دبل برای تیمی که فقط یک تیم نیست ...
:n12::n12::n12:
تبریک میگم
--------------------
خلاصه بارسلونا 2-0 سویا با گزارش خارجی
خلاصه از شبکه سه (فایل پیشنهادی)
جشن قهرمانی از شبکه سه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l%20ray.mp4
جشن قهرمانی از شبکه اسکای اسپورتس (فایل پیشنهادی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4
--------------------
سوارز از ناحیه همسترینگ مصدوم شده ولی باشگاه امیدواره به کوپا آمریکا برسه
آندرس اینیستا تقریبا به مدت سال هایی که روی زمین زندگی است، جام برده است
بارسلونا در فینال جام حذفی اسپانیا با 2 گل سویا را شکست داد. کاپیتان بارسلونا در این بازی آندرس اینیستا بود. او در 32 سالگی همچنان مهره کلیدی بارسلونا است.
به نقل از توییر 101 Great Goals، آندرس اینیستا تا کنون 31 جام برده است. تقریبا اینیستا به اندازه سن خود جام برده است. نکته قابل توجه دیگر این است که او تقریبا در فینال تمام تورنمنت های معتبر جهان بهترین بازیکن زمین شده است. او در فینال های جام جهانی، یورو ، کوپا دل ری و لیگ قهرمانان بهترین بازیکن زمین شده است.
اینیستا 28 جام با بارسا برده است.
حالا کاپیتان اینیستا به تیم ملی می رود به فکر هتریک در بردن یورو با لاروخا است.
دیشب یک شاهکار رو دیدیم.
داور دیشب 9 بار به بازیکن های سویا اخطار داد که دو تاش به یک نفر بود و باعث اخراجش شد، و یک بازیکن هم مستقیما اخراج شد. در بازی دیشب 9 بازیکن سویا از داور کارت گرفتند. هر کس می تونه خیلی سریع متوجه بشه روال عادی فوتبال این نیست. فیفا صد درصد باید یک تصمیم درباره این شیوه اخطارهای نوبتی بازیکن ها که ابداع آتلتیکو است بکنه چون این واقعا چیزی از فوتبال باقی نمی گذاره. در فوتسال بعد از تعداد مشخصی خطا، هر خطا تبدیل به یک پنالتی از نقطه دوم میشه. در فوتبال نیاز به قانون مشابهی برای اخطار هست. مثلا بعد از پنجمین اخطار، تنبیه تیمی خاصی در نظر گرفته بشه.
در هر صورت بازی خیلی سختی بود و مقاومت تیم خیلی خوب بود بعد از 10 نفره شدن، و بعد از 10 نفره کردن سویا تقریبا همه چیز برگشت و هر لحظه شانس برد ما بهتر میشد. در این بازی پیکه فوق العاده بود، و همینطور بوسکتس که شاهکار بود در خط میانی و اینیستا و مسی هم کلاس فوتبالشون رو به نمایش گذاشتند. پاس گل های مسی بی نظیر بود.
مسی در این فصل 41 گل زد و 20 پاس گل داد که نسبت به استاندارد خودش آمار ایده آلی نیست ولی با احتساب اینکه (1) دو ماه مصدوم بود، و (2) پنالتی ها رو داد به نیمار و سوارز و در فوتبالش هم نقش طراح و بازیساز رو بیشتر ایفا کرد، فصل درخشانی بوده.
سال 2016 در رقابت های باشگاهی:
سوارز 33 گل + 17 پاس
مسی 28 گل + 21 پاس
رونالدو 26 گل + 9 پاس
نیمار 15 گل + 15 پاس
پیش به روی یورو + کوپا آمریکا. امیدوارم مصدومیت سوارز باعث نشه کوپا رو از دست بده.
داور دیشب 9 بار به بازیکن های سویا اخطار داد که دو تاش به یک نفر بود و باعث اخراجش شد، و یک بازیکن هم مستقیما اخراج شد. در بازی دیشب 9 بازیکن سویا از داور کارت گرفتند. هر کس می تونه خیلی سریع متوجه بشه روال عادی فوتبال این نیست. فیفا صد درصد باید یک تصمیم درباره این شیوه اخطارهای نوبتی بازیکن ها که ابداع آتلتیکو است بکنه چون این واقعا چیزی از فوتبال باقی نمی گذاره. در فوتسال بعد از تعداد مشخصی خطا، هر خطا تبدیل به یک پنالتی از نقطه دوم میشه. در فوتبال نیاز به قانون مشابهی برای اخطار هست. مثلا بعد از پنجمین اخطار، تنبیه تیمی خاصی در نظر گرفته بشه.
در هر صورت بازی خیلی سختی بود و مقاومت تیم خیلی خوب بود بعد از 10 نفره شدن، و بعد از 10 نفره کردن سویا تقریبا همه چیز برگشت و هر لحظه شانس برد ما بهتر میشد. در این بازی پیکه فوق العاده بود، و همینطور بوسکتس که شاهکار بود در خط میانی و اینیستا و مسی هم کلاس فوتبالشون رو به نمایش گذاشتند. پاس گل های مسی بی نظیر بود.
تازه داور تا یجایی خیلی سعی کرد کارت نده.
متاسفانه پیکه بخاطر سیاست هر فصل عنوان بهترین مدافع رو از دست میده. با اینکه به فرم خوبش برگشته و در تیم ملی هم سوتی های بقیه رو جمع میکنه.
Alireza SM
24-05-2016, 12:16
نفر ششم رو مثلا برای چی سانسور کردی اسمش رو؟ روزنامه کیهان و خبرگزاری فارس هم دیگه اسم ورزشکاران اسرائیلی رو سانسور نمیکنن اونوقت ما به خاطر تعصب به یه تیم لالیگایی . . .
======
سوارز مرحله گروهی کوپا آمریکا ( شاید کلش رو از دست داده) امید من به این بود که در فینال جام حذفی دو سه تا گل بزنه و در کوپا آمریکا هم بهترین گلزن و بهترین بازیکن بشه تا توپ طلا رو بتونه کسب کنه. عملا دیگه به نظر من توپ طلا رو از دست داده. احتمال اینکه تیمشون بدون سوارز از مرحله گروهی صعود کنه و سوارز برای بازی های بعدی برسه و در فرم ایده آل باشه و بتونه درخشش کنه در حالی که مسی و نیمار نتونن... احتمالات رو که در هم ضرب میکنیم به نفع سوارز نیست.
فعلا همه چیز داره به نفع همون XXXXX پیش میره اگه در یورو درخشش داشته باشه و چمپیونزلیگ رو هم ببره با توجه به اینکه افرادی مثل مسی و نیمار و ... هم به سوارز رای خواهند داد، عملا مسی دیگه کاندیدای اصلی نخواهد بود. مگه اینکه اون دو سه ماه ابتدای لالیگا این دوستمون خیلی افت کرده باشه و سوارز هم یه 20 تا گل زده باشه.
یه گزینه ای هم که جدیدا روی میز قرار گرفته اینیستا هست. فعلا که یه رای از سوی دلبوسکه داره. در یورو هم با اسپانیا قهرمان بشه خیلی شرایطش خوب میشه.
omidscafild
24-05-2016, 13:06
ابتدای همین فصل موقع گروه بندی سی ال صدا و سیما گروه 4 تیمه که سرگروهش چلسی بود رو بخاطر تیم اسرائیلی 3 تیمه نشون داد ... با همه نوع برهان خلاف حرفتون ثابت شد .
بارها و بارها پست ها بخاطر اسم از حریف و رقبا رو آوردن پاک شده یا ادیت شده یا جنجال درست شده . پس بهتره این گونه باشه که ...
تا فیفا بالون دُر هم خیلی مونده . جوش نزنید ، احتمالا فرد مورد علاقتون تو گروهی یورو به اتریش و مجارستان و ایسلند گل میزنه و تیمشو با اقتدار بین این همه تیم خوب تو گروه F اول میکنه تا توپ طلا رو کسب کنه .
نیمار هم تو کوپا حضور نداره . لوییزیتو هم اگه برسه ، به بازیای 1/4 به بعد میرسه . ولی اگه بتونه مثل همیشه خوب باشه و مصدومیت همسترینگ باعث افتش نشه ، قطعا بخت اصلی بردن توپ طلا خواهد بود .
ولی ادامه بحثو ترجیحا موکول کنیم به بعد رقابت های کوپا و یورو . چون پیش بینی کردن برای توپ طلا تو این مقطع از فصل بی نتیجست .
Alireza SM
24-05-2016, 14:31
واقعا منطقی بود. اینهمه در شبکه ورزش اسم ورزشکاران اون کشور رو میارن و میگن ناکام ماند و ... ولی به خاطر یه سرگروهنشون ندادن خلاف حرف من ثابت شد فوق العاده منطقی و دقیق بود. نحوه جدیدی از اثبات هم در علم فلسفه و منطق ابداع شد یعنی چون صدا سیما اسم تیم اسرائیلی رو سانسور کرده ما هم باید اسم بازیکن تیم رقیب رو سانسور کنیم. ضمنا تا جایی که من یادم میاد یه بار در پستی که از ورزش3 کپی کرده بودم چون به ضرر بارسلونا ادیت شده بود پست حذف شد . . . ولی اینجا اسم بازیکن رو به XXXXX تغیر میدن و کسی هم انتقاد کنه جوش زده
شما جوش نزنید دوست عزیز. فرد مورد علاقه من برای دریافت توپ طلا لوییز سوارز هست نه رونالدو. (جالبه از برهان و ... استفاده میکنین ولی پست رو نمیخونین که نویسندش چی نوشته) دلیلش هم اینه که اهدای توپ طلا به این دو نفر دیگه خیلی طولانی شده.
دلبوسکه:اینیستا توپ طلا نبرد،ناعدالتی رخ داده
ویسنته دلبوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا عنوان کرد که اگر آندرس اینیستا، هافبک تیمش پیش از پایان فوتبالش توپ طلا نبرد، ناعدالتی رخ داده است.
به گزارش "ورزش سه"، بارسا با تکیه به عملکرد بسیار خوب اینیستا در فینال کوپا دل ری موفق شد 2-0 پیروز شود و قهرمانی جام حذفی را از آن خود کند. هافبک 32 ساله حالا 28 جام با بارسلونا گرفته و دو یورو و 1 جام جهانی نیز با تیم ملی اسپانیا کسب کرده است. دلبوسکه به تمجید از اینیستا پرداخت و گفت که اگر او روزی توپ طلا نبرد، ناعدالتی رخ داده است.
او گفت:" اگر اینیستا فوتبالش را بدون توپ طلا به پایان برساند، ناعدالتی رخ داده است. ولی به نظرم در رقابت با بازیکنان استثنایی مثل مسی و رونالدو کار بسیار دشواری است. خوشحالم که اینیستا را در چنین فرمی میبینم. حتی با وجود 10 نفره شدن، او به توپ امنیت میداد و مشکلات متعدد بارسا را حل میکرد."
===============
آخرین بار که کسی به جز مسی و رونالدو بهترین بازیکن جهان شده زمانی بود که کاکا با میلان قهرمان چمپیونزلیگ شده بود. هرچقدر هم این دو نفر در اوج باشن بازم باید به بقیه هم توجه کرد. الان با کم شدن سانش سوارز به نظر من باید کاپیتان ها و مربی ها به اینیستا فکر کنن.
omidscafild
24-05-2016, 18:25
واقعا منطقی بود. اینهمه در شبکه ورزش اسم ورزشکاران اون کشور رو میارن و میگن ناکام ماند و ... ولی به خاطر یه سرگروهنشون ندادن خلاف حرف من ثابت شد فوق العاده منطقی و دقیق بود. نحوه جدیدی از اثبات هم در علم فلسفه و منطق ابداع شد یعنی چون صدا سیما اسم تیم اسرائیلی رو سانسور کرده ما هم باید اسم بازیکن تیم رقیب رو سانسور کنیم. ضمنا تا جایی که من یادم میاد یه بار در پستی که از ورزش3 کپی کرده بودم چون به ضرر بارسلونا ادیت شده بود پست حذف شد . . . ولی اینجا اسم بازیکن رو به XXXXX تغیر میدن و کسی هم انتقاد کنه جوش زده
شما جوش نزنید دوست عزیز. فرد مورد علاقه من برای دریافت توپ طلا لوییز سوارز هست نه رونالدو. (جالبه از برهان و ... استفاده میکنین ولی پست رو نمیخونین که نویسندش چی نوشته) دلیلش هم اینه که اهدای توپ طلا به این دو نفر دیگه خیلی طولانی شده.
چیزی که درسته لازم نیست به منطق شما بخوره . خیلی ساده بود . شما گفتید در خبرگزاری ها اسرائیل رو هم صانصور نمیکنن . من گفتم تو صدا و سیما گروه 4 تیمه رو برا تیمی از اسرائیل 3 تیمه نشون دادن . اگه درکش سخته بگید بیشتر توضیح میدم .
اسم بازیکن هم قبلا دلیلش ذکر شد . بازم مسئله ساده ای بود .
شما از هر کس دیگه به غیر از من بپرسید که با توجه به پستاتون بازیکن مورد علاقتون کیه ؟! امکان نداره به کسی غیر از کریستیانو اشاره کنه . چیزی که همیشه بولد بوده تو پست هاتون این بوده که " بارسایی ها در مقابل کریستیانو شانس بردن هیچی ندارن . اگه کریستیانو بدرخشه تو یورو توپ طلارو میگیره . " واقعا ذکر این مطلب چه ربطی به این تاپیک داره ؟! جز ایجاد جنجال و ریپلای پشت ریپلای . تاپیک مورد نظرو پیدا کنید . اونجا آزادانه بحث کنید . تشکر . ضمن اینکه همه جا در تاپیک تیم ، طرفداراش هستن و در مورد تیم حرف میزنن . کار شما مثل این میمونه که برم تاپیک تیمتون و بگم که اگه مسی تو کوپا بدرخشه شانسی برای کریستیانو که توپ طلا ببره قائل نیستم . آیا این درست است ؟! منطق شما اینگونه است آیا ؟!
Reza31001
24-05-2016, 19:32
دوستان لطفا بحث رو شخصی نکنید
پستهای بعدی با ادامۀ رویۀ چند پست اخیر حذف خواهند شد
هدیه تولد موزه مادام توسو به نیمار
63126
خیلی خوب ساختن. کلیپش رو در اینستاگرام باشگاه ببینید
hossein blak
26-05-2016, 16:51
ماسکرانو به عنوان یک هافبک دفاعی از لیورپول به بارسلونا آمد. از آن زمان تا کنون او تبدیل به یک مدافع میانی شده است. حال به نظر میآید در آغاز فصل نقل و انتقالات تابستانی بانوی پیر خواستگار اوست! حرف و حدیثها حکایت از آن دارند که این بازیکن آرژانتینی ممکن است به هر جای دیگری نیز نقل مکان کند.
شایعهی پیوستن او به یوونتوس به حدیست که مدعی شدهاند ماسکرانو با یووه به توافق رسیده است. اما لوییز انریکه و باشگاه بارسلونا نهایت تلاش خود را خواهند کرد تا ماسکرانو در نیوکمپ بماند.
ماسکرانو تا سال 2018 با بارسا قرارداد دارد. بیانکونری کار دشواری برای متقاعد کردن طرف اسپاینایی خود در پیش دارد. چراکه ماسکرانو مهرهای حیاتی و لازم برای بارسلوناست. با وجود اینکه شواهد نشان میدهند او در فصل آتی همانند فصل گذشته به میدان نخواهد آمد.
Turok-71
27-05-2016, 12:21
وضعیت پیچیده در بارسلونا؛ 60 میلیون بودجه خرید و افزایش 20 میلیون یورویی قرارداد مسی
طرفداری- با خروج احتمالی خاویر ماسکرانو و دنی آلوز باشگاه بارسلونا چاره ای ندارد که برای جانشینان آن ها پول خرج کند و بهترین ها را در خط دفاعی به نیوکمپ بیاورد.
اما شرایط باشگاه بارسلونا کمی عجیب و پیچیده است. به ادعای GOAL بارسلونا موظف است به دلیل قراردادی که سال 2014 با لیونل مسی فوق ستاره آرژانتینی اش به امضا رسانده در تابستان امسال دستمزد وی را دو برابر سازد و از رقم 22 میلیون یورو در هر فصل به 42 میلیون ارتقا دهد. تمدید قرارداد با سرخیو بوسکتس و نیمار امری جداگانه و دیگر است که آن نیز طبیعتا مستلزم کنار گذاشتن بودجه ای نسبتا سنگین است.
وقتی این پیچیدگی بیشتر مشاهده می شود که بر خلاف میل باشگاه، ماسکرانو و آلوز به طرف در های خروجی حرکت می کنند و بارسلونا 60 میلیون یورو بیشتر برای خرید در فصل نقل و انتقالات تابستان امسال ندارد. بارتومئو، رئیس باشگاه اما از این وضعیت خشمگین است، او از قطر ایروایز، اسپانسر روی پیراهن بارسلونا بیش از 60 میلیون یورو در سال را می خواهد.
به دلیل امضای قرارداد جدید با نایکی، بارسلونا در حال حاضر می تواند تا 105 میلیون یورو از این اسپانسر آمریکایی اش درآمد داشته باشد اما طبق برنامه ریزی ها این رقم قرار است صرف نیوکمپ جدید شده و قرارداد با قطر هزینه های نقل و انتقالات را تامین کند.
مشکلات کاتالان ها بسیار گسترده است و آن ها با این حال چاره ای ندارند که رفتن دو مهره اصلی خود را با انتقال هکتور بیرین 40 میلیون یورویی از آرسنال و مارکینیوش 60 میلیون یورویی از پاریسن ژرمن جبران کنند.
پ.ن: امیدوارم ماسکی و آلوز نرن چون ستونهای تیم هستن...ازونورم وضعیت مالی باشگاه اصلا تعریفی نداره هزینه سنگین قرارداد مسی،نیمار و... واقعا کارو سخت کرده و باتوجه به دلارهای نفتی اصلا توان رقابت رو با تیمهای دیگه بنظر میرسه نداشته باشیم...
باهمین وضعیت پیش برن بارسا میلان بعدیه :/
hossein blak
29-05-2016, 12:18
بازیکنان بارسلونا لباس های فصل بعد این تیم را پوشیدند و از آن رونمایی کردند که بسیار شبیه به طرح پیراهن دهه 90 این باشگاه است. بارسلونا در دهه 80 و 90 غالبا با پیراهن هایی با چنین طرحی به میدان می رفت.
فصلی که بارسلونای یوهان کرایف افسانه ای، توانست برای اولین بار قهرمان اروپا شود.
Alireza SM
29-05-2016, 12:30
اعتراض هواداران بارسا به تبریک باشگاه به رئال
هواداران بارسلونا در شبکه های اجتماعی، به تبریک بارسلونا به باشگاه رئال مادرید برای قهرمانی در چمپیونزلیگ اعتراض کردند.
به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته رئال با شکست اتلتیکو در ضربات پنالتی موفق شد قهرمانی یازدهم خود در چمپیونزلیگ را به دست آورد. پس از کسب این عنوان، باشگاه بارسلونا در بیانیه ای این قهرمانی را به رئال تبریک گفت و آنرا در شبکههای اجتماعی منتشر کرد. با این حال، این حرکت باشگاه بارسلونا به مذاق هوادارانش خوش نیامده است.
پس از انتشار این بیانیه، هواداران بارسلونا در شبکه های اجتماعی به اعتراض به این اقدام بارسا پرداختند و از باشگاه درخواست میکردند که این بیانیه را از تمامی حسابهای کاربری اش در شبکههای اجتماعی مختلف حذف کند.
hossein blak
29-05-2016, 12:31
مارک آندره تر اشتگن اعلام کرد علیرغم حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان اروپا، تیم کاتالان فصل خوبی را به پایان رسانده است.
گلر آلمانی گفت:
ما فقط قهرمان لالیگا و کوپا دل ری نشدیم بلکه عنوان قهرمانی جام باشگاه های جهان و سوپر کاپ اروپا را در ابتدای فصل کسب کردیم. باید واقع بین بود، نمی توان هر فصل قهرمان اروپا شد، حتی اگر این چیزی باشد که دوست دارید. ما از اتلتیکو مادرید شکست خوردیم و می دانیم آنها حریف سرسختی هستند. بازی ها در برابر اتلتیکو مادرید همیشه خاص هستند.
hossein blak
29-05-2016, 20:27
پزشک تیم ملی آرژانتین: وضعیت مسی بهتر شده است
پزشک تیم ملی آرژانتین می گوید مسی در روند خوبی برای پشت سر گذاشتن دوران نقاهت خود قرار دارد.
ستاره تیم بارسلونا در جریان دیدار دوستانه آرژانتین و هندوراس به شدت از ناحیه کمر و دنده آسیب دیده بود.
سرمربی آلبی سلسته تاتا مارتینو گفته است:
برخورد زننده و بدی بود.
با این حال حضور لئو در نخستین دیدار آرژانتین برابر شیلی به تاریخ ششم ژوئن در هاله ای از ابهام قرار دارد. اما پزشک تیم از روند درمان راضی ست.
او گفته است:
مسی بهتر است. درد کمتری دارد. او هر روز ریکاوری می کند. درمان های مختلفی می توان برای این نوع مصدومیت ها انجام داد.
وقتی در بخشی که آسیب دیده باشد احساس درد کمتری داشته باشید یعنی روند مطلوبی طی می شود.
آلوز با یوونتوس قرارداد امضا کرد
بنا بر گزارش رسانههای ایتالیا و اسپانیا دنی آلوز مدافع برزیلی بارسلونا با یوونتوس قرارداد امضا کرده است و در چند روز آینده علنی میشود.
سایت فوتبال ایتالیا خبر داد:
انتظار میرود در چند روز آینده قرارداد آلوس قطعی و رسمی شود زیرا فرصت فسخ قرارداد مدافع برزیلی در تاریخ 5 ژوئن به پایان میرسد.
یووه برای این مدافع برزیلی حقوق سالانه 5 میلیون یورو به علاوه پاداش در نظر گرفته است. قرارداد آلوس با بانوی پیر 3 سال یا دو سال است که قابل تمدید است.
E.G_band
30-05-2016, 15:26
بنا بر گزارش رسانههای ایتالیا و اسپانیا دنی آلوز مدافع برزیلی بارسلونا با یوونتوس قرارداد امضا کرده است و در چند روز آینده علنی میشود.
سایت فوتبال ایتالیا خبر داد:
انتظار میرود در چند روز آینده قرارداد آلوس قطعی و رسمی شود زیرا فرصت فسخ قرارداد مدافع برزیلی در تاریخ 5 ژوئن به پایان میرسد.
یووه برای این مدافع برزیلی حقوق سالانه 5 میلیون یورو به علاوه پاداش در نظر گرفته است. قرارداد آلوس با بانوی پیر 3 سال یا دو سال است که قابل تمدید است.
واقعا هنوزم که 33 سالشه کسی نمی تونه جاش رو پر کنه...نه ویدال و داگلاسی که به تازگی خریدیم و نه سرجی روبرتویی که با اینکه پست اصلیش نیست و چند بار هم به کار گرفته شد اما فایده ای نداشت.
با این وجود باید باید 4 خرید داشته باشیم
دفاع وسط درجه 1
دفاع راست درجه 1
هافبک درجه 1
و یه مهاجم ذخیره که قابلیت های بالایی داشته باشه از جمله سر زنی که هیچ کدوم از بازیکنان بارسا در اون کامل نیستن.
و این در صورتیه که دروازه بانمون جدا نشه.
احتیاج جدی به تقویت داریم.....وضعیت ماسکرانو هم که اصلا مشخص نیست جالبه که الان دیگه کاملا اونو دفاع وسط میدونیم و نه یک هافبک دفاعی و رفتنش ضربه به دفاعمونه
در خیلی از پست ها هم بازیکن جانشین نداریم جدای از مهاجم به یه دفاع-هافبک چپ ذخیره مطمئن و ارزون و آینده دار احتیاج داریم نه آلابای 70-80 میلیونی(المپیک شاید فرصتی خوبی باشه برای پیدا کردنش که امیدوارم استفاده کنن)
امیدوارم به فکر باشه بارتومئو و تیم مدیریتی بارسا.......هر چند که درصد بالای از بودجه داره برای بازسازی نو کمپ استفاده میشه
مسی: نمیدانم زیر چه چیزی را امضا میکنم
من به پدرم اطمینان کامل دارم و اوست که تمام مسائل خارج از زمین فوتبال را برای من تحت کنترل دارد. هر چه او بگوید را انجام می دهم. زمان امضای هر قراردادی، اصلا آن را نمی خوانم و نمی دانم زیر چه چیزی را امضا می کنم چون اطمینان دارم که پدر و وکلایم به دقت قرارداد را بررسی کرده اند."
در بخشی از دادگاه قاضی از مسی می خواهد که بلندتر حرف بزند اما مسی در پاسخ می گوید:" روش حرف زدن من همین است."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%DA%86%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%85%D8%B6%D8%A7-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%85
چند خبر مهم از بازار نقل و انتقالات از نگاه الموندو :
"آدریانو این فصل بارسلونا را به صورت رایگان به گمان بسیار زیاد به مقصد لاتزیو ترک خواهد کرد . این بازیکن هنوز هم می خواهد تا پایان قراردادش در بارسا بماند "
"نولیتو مهاجم وینگر سلتاویگو قرارداد خود را با این تیم تمدید نکرده است این مهاجم مدت هاست گزینه نخست انریکه برای جانشینی MSN محسوب می شود . مبلغ فسخ قرارداد نولیتو 18 میلیون یورو است "
"نولیتو و مارکینیوش مهمترین گزینه های خرید بارسا در این فصل محسوب می شوند"
"باشگاه تلاش خود را برای خرید پاستوره هافبک پاریسن ژرمن آغاز کرده است . باشگاه پاریس به این راحتی به انتقال این بازیکن رضایت نمی دهد"
+
مدیر برنامه های دنیس سوارز برای صحبت کردن درباره جزئیات و نهایی کردن قرارداد این هفته به بارسلونا سفر می کند . دنیس سوارز یکی از جواهرات لاماسیا اولین خرید تابستانی این فصل بارسا است
واقعا هنوزم که 33 سالشه کسی نمی تونه جاش رو پر کنه...نه ویدال و داگلاسی که به تازگی خریدیم و نه سرجی روبرتویی که با اینکه پست اصلیش نیست و چند بار هم به کار گرفته شد اما فایده ای نداشت.
با این وجود باید باید 4 خرید داشته باشیم
دفاع وسط درجه 1
دفاع راست درجه 1
هافبک درجه 1
و یه مهاجم ذخیره که قابلیت های بالایی داشته باشه از جمله سر زنی که هیچ کدوم از بازیکنان بارسا در اون کامل نیستن.
و این در صورتیه که دروازه بانمون جدا نشه.
احتیاج جدی به تقویت داریم.....وضعیت ماسکرانو هم که اصلا مشخص نیست جالبه که الان دیگه کاملا اونو دفاع وسط میدونیم و نه یک هافبک دفاعی و رفتنش ضربه به دفاعمونه
در خیلی از پست ها هم بازیکن جانشین نداریم جدای از مهاجم به یه دفاع-هافبک چپ ذخیره مطمئن و ارزون و آینده دار احتیاج داریم نه آلابای 70-80 میلیونی(المپیک شاید فرصتی خوبی باشه برای پیدا کردنش که امیدوارم استفاده کنن)
امیدوارم به فکر باشه بارتومئو و تیم مدیریتی بارسا.......هر چند که درصد بالای از بودجه داره برای بازسازی نو کمپ استفاده میشه
نداشتن ساپورت و بکاپ در خط حمله مهمترین ضعیف تیم در سال اخیر بود. وقتی که نیاز بود نتونستیم به MSN استراحت بدیم، وقتی نیمار افت کرده بود رقابتی وجود نداشت و نیمکت تیم هیچ سورپرایزی نداشت. پدرو در فصل قبل خیلی بدردمون خورده بود با اینکه فیکس نبود.
بالا بودن میانگین سنی تیم هم یک مشکل اصلی است. 11 نفر اصلی در فصل قبل:
براوو - 33
آلوز - 32
پیکه - 29
ماسکرانو - 31
آلبا - 27
بوسکتس - 27
راکیتیچ - 28
اینیستا - 31
مسی - 28
سوارز - 29
نیمار - 24
اینها برای فصل قبل هست یعنی در فصل جدید اینها رو باید 1+ کنیم. اگه زود به فکر جایگزینی و نسل بعدی تیم نباشیم یکدفعه با افت شدید بازیکن ها مواجه خواهیم شد. جدایی دنی آلوز به نظر من خبر خوب هست. ما یک دفاع راست واقعی نیاز داریم (نه وینگر راستی که تبدیل به دفاع راست شده باشه).
بازیکن هایی مثل نولیتو هم به نظر من مناسب نیستند. نولیتو اول همین فصل آینده میشه 30 سالش. تمرکز تیم باید روی بازیکن های 25 به پایین باشه. کسی که بتونیم حداقل 3-4 فصل در تیم داشته باشیم و بعدش هم ارزش فروش دوباره داشته باشه.
دفاع وسط درجه یک، دفاع راست درجه یک، در صورت جدایی ماسکرانو باید یک هافبک دفاعی/میانی (ترجیحا باکس تو باکس) داشته باشیم، و یک یا دو مهاجم/وینگر جوون و آینده دار برای خط حمله.
در آخرین روز دادگاه، دادستان از قاضی درخواست تبرئه مسی و 18 ماه زندان برای پدر لئو کرده. به اعتقاد دادستان، مسی از فعالیت های وکلاش بی خبر بوده
romantic
03-06-2016, 17:51
چند خبر مهم از بازار نقل و انتقالات از نگاه الموندو :
مدیر برنامه های دنیس سوارز برای صحبت کردن درباره جزئیات و نهایی کردن قرارداد این هفته به بارسلونا سفر می کند . دنیس سوارز یکی از جواهرات لاماسیا اولین خرید تابستانی این فصل بارسا است
دنیس سوارز محصول لاماسیا نیست. در سلتا بازیش رو شروع کرد، خیلی زود وقتی هنوز نوجوان بود رفت سیتی.
بعد از جامجهانی جوانان عضو تیم اصلی سیتی شد ولی بازی نکرد.
بعد بارسا اونو برای تیم B خرید و ادامه ماجرا و قرضی رفتنهاش رو هم که همه میدونیم.
بهنظر من هافبک خوب و مفیدی برای تیم میشه. اتفاقا اینکه خارج از لاماسیا است، البته در کنار اسپانیایی و خوشتکنیک بودن، چیز خوبیه. یه تنوع به هافبکمون اضافه میکنه.
ضمن اینکه بهنظر نمیاد دیگه بشه روی رافینیا حساب باز کرد. متاسفانه افتاده روی روند مصدومیتهای پشتِ هم. این باعث میشه اومدن سوارز واجب بشه.
در مورد آردا میشه دو حالت رو درنظر گرفت. اگر قرار باشه فروخته بشه چون نتونسته انتظارات رو برآورده کنه و یجورایی اضافیه، خب باید پرسید جاش کی خریداری میشه. اگر فقط قراره با دنیس سوارز یا یه هافبک معمولی دیگه این کار رو بکنن، من مخالف فروش آردام و معتقدم باید یه فصل دیگه بهش فرصت داد.
اما اگر باشگاه منطقش اینه که برای خرید گرانقیمت در پستی مثل دفاع وسط و راست، به پول فروش آردا نیازه، اون موقع میشه با این فروش موافق بود و قبول کرد که در قبال اومدن یک مدافع وسط و راست عالی، با خط هافبکی مشابه ترکیب دو فصل پیش، تیم رو ببندیم.
Turok-71
04-06-2016, 01:06
رسمی، مارک بارترا به بروسیا دورتموند پیوست
طرفداری- ساعاتی پیش خبر جدایی مارک بارترا از بارسلونا تایید شد. حالا تیم آینده این مدافع 25 ساله نیز مشخص شده است.
به نقل از وبسایت رسمی دورتموند، این مدافع اسپانیایی با قراردادی 4 ساله که تا 30 ژوئن 2020 اعتبار دارد به این تیم آلمانی ملحق خواهد شد.
مارک بارترا یکی از محصولات لاماسیا بارسلونا است که نتوانست در این تیم جایگاه ثابتی پیدا کند.
hossein blak
04-06-2016, 14:58
رسمی، مارک بارترا به بروسیا دورتموند پیوست
طرفداری- ساعاتی پیش خبر جدایی مارک بارترا از بارسلونا تایید شد. حالا تیم آینده این مدافع 25 ساله نیز مشخص شده است.
به نقل از وبسایت رسمی دورتموند، این مدافع اسپانیایی با قراردادی 4 ساله که تا 30 ژوئن 2020 اعتبار دارد به این تیم آلمانی ملحق خواهد شد.
مارک بارترا یکی از محصولات لاماسیا بارسلونا است که نتوانست در این تیم جایگاه ثابتی پیدا کند.
خبر تکمیلی :
بعد از دنی آلوز، مارک بارترا دومین مدافعی است که در این تابستان نیوکمپ را ترک می کند؛ ضمن اینکه شایعاتی در مورد جدایی خاویر ماسکرانو هم از آبی و اناری ها شنیده می شود.
در حالی که باشگاه بارسلونا پیش از این اعلام کرده بود که اجازه جدایی بارترا را نخواهد داد اما اکنون باشگاه دورتموند حاضر شده مبلغ 8 میلیون یورو (6 میلیون پوند) به این مدافع ملی پوش اسپانیایی پرداخت کند.
گفتنی است قرارداد این بازیکن 4 ساله است و تا 30 ژوئن 2020 اعتبار دارد.
بارترا که اولین بازی اش برای بارسا را در سال 2010 مقابل اتلتیکو مادرید انجام داد، 103 بار با پیراهن این باشگاه به میدان رفت.
مارک بارترا از سن 12 سالی در باشگاه بارسلونا حضور داشت و در مدرسه فوتبال لاماسیا پروش یافت. این مدافع که تقریبا نیمی از عمر خود را در بارسا سپری کرده است پنج قهرمانی در لالیگا، دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، دو قهرمانی در کوپا دل ری، دو قهرمانی در سوپر جام اروپا، دو قهرمانی در سوپر جام اسپانیا و یک قهرمانی در جام باشگاه های جهان را کسب کرده است.
پله: نیمار را از زمانی که کوچک بود میشناختم و سال ها پیش مربیان او به من گفتند که او خیلی خوب است. این درست است ولی نیمار کیفیت رونالدو یا مسی را ندارد. اگر مجبور باشم بگویم بازیکن شماره یک جهان کیست، میگویم لیونل. بازیکن پرتغالی سبک بازی متفاوتی دارد ولی به نظر من مسی بهترین است.
به هم وطن خودشم رحم نمیکنه. بعید میدونم برای این گفته باشه که نیمار بیشتر تلاش کنه :n15:
البته منبع مارکاست و وابسته به مادرید
وین دیزل در اینستاگرام خودش نوشته: با افتخار بسیار اعلام می کنم نیمار اولین روز فیلمبرداری خودش در فیلم xXx رو تموم کرد.
xXx: The Return of Xander Cage 2017
انتقال آلوز به یوونتوس
و بارترا به دورتموند
آرژانتین در اولین بازی کوپا آمریکا شیلی رو 2-1 برد. مسی بخاطر مصدومیت از ناحیه کمر غائب بود. با وجود درخشش دی ماریا (یک گل و یک پاس گل) 70 هزار تماشاچی که اومده بودن تمام بازی اسم مسی رو صدا میزدن و میخواستن بهترین بازیکن جهان رو ببینن :n12:
خلاصه بازی
پله: نیمار را از زمانی که کوچک بود میشناختم و سال ها پیش مربیان او به من گفتند که او خیلی خوب است. این درست است ولی نیمار کیفیت رونالدو یا مسی را ندارد. اگر مجبور باشم بگویم بازیکن شماره یک جهان کیست، میگویم لیونل. بازیکن پرتغالی سبک بازی متفاوتی دارد ولی به نظر من مسی بهترین است.
به هم وطن خودشم رحم نمیکنه. بعید میدونم برای این گفته باشه که نیمار بیشتر تلاش کنه :n15:
البته منبع مارکاست و وابسته به مادرید
پله در طول این سال ها دو هزار بار درباره این مقایسه ها صحبت کرده و همیشه اطلاعات ضد و نقیض داده :n02:
به گزارش Estadio Deportivo ماریانو مدافع راست به زودی به بارسا منتقل می یابد و داگلاس از بارسا جانشین او در سویا می شود
+
چند روز بیشتر از بازار نقل و انتقالات نگذشته است با این حال بارترا ، آلوز و ساندرو باشگاه را ترک کرده اند .ورمالن و داگلاس هم دیگر خروجی های بارسا در این فصل به شمار می روند. به گزارش اسپورت باشگاه بارسلونا برای تکمیل تیم و برطرف کردن نقاط ضعف گزینه های زیر را مدنظر دارد
*گزینه های دفاع راست :
1-ژائو کانسلو : این بازیکن 22 ساله است و در ماه های اخیر پیشرفت بسیار زیادی داشته است
2-جانی کاسترو : او در سلتاویگو تحت هدایت انریکه بازی کرده است و توانایی بازی در دوگوش دفاعی را دارد . انریکه از او شناخت کامل دارد
3-ماریانو : یکی دیگر از ستارگان حاصل کار مونوچی است که علاقه زیادی برای بازی در بارسا دارد و بارسلونا این بازیکن را در دستور کار خود قرار داده است
*گزینه های دفاع چپ :
1- گوئریرو : بازیکن پرتغالی اما فرانسوی اصل او فصل درخشانی را با لوریانت فراسنه سپری کرد تنها مشکل مشتریان جدی برای این بازیکن است
2-وندل بازیکن 20 ساله برزیلی که در لوزکوزن بازی می کند او سبک بسیار متشابهی با آلوز و مارسلو دارد خرید این بازیکن 20 میلیون یورو هزینه دارد
3-دیلی بی لیند : او در برنامه های موزینیو جای ندارد و در آینده منچستر را ترک می کند او همچنین می تواند در پست های دفاع مرکزی و هافبک دفاعی بازی کند
*گزینه های دفاع وسط :
1- مارکینیوش : او هدف اصلی باشگاه است اما دستیابی توافق با پاریسن ژرمن تقریبا غیر ممکن است
2-ساموئل اومتیتی : او به شدت با نیوکمپ در ارتباط است اما تا پایان یورو قرارداد او نهایی نمی شود
3-لیموس: 4 میلیون یورو پیشنهاد اولیه بارسا رد شده است لاسپالماس خواهان 10 میلیون یورو است و به گمان فراوان باشگاه حاضر به پرداخت این مبلغ می شود
*گزینه های هافبک :
1- دنیس سوارز : این بازیکن بسیار مقرون به صرفه است و اولین خرید بارسا در تابستان خواهد بود
2-بیانیچ : در ایتالیا گزارش شده بارسا حاضر به پرداخت بند باز قرارداد این بازیکن شده است اما با حضور دنیس سوارز این انتقال بسیار بعید است
*گزینه وینگر مهاجم
1 نولیتو : این بازیکن هدف اول انریکه از ژانویه گذشته است .نولیتو علاقه زیادی برای بازگست به بارسا دارد انتقال او به نیوکمپ دور از دسترس نیست
2-سانه : این بازیکن 20 ساله شالکه عملکرد شگفت انگیزی ارائه داده است و مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی قرار گرفته است قیمت سانه 40 میلیون یورو برآورد می شود
3-ماتا : ورود مورینیو به منچستر شرایط ماتا را پیچیده می کند این بازیکن در گذشته مورد علاقه بارسا بوده است
*گزینه های مهاجم نوک :
1- سانبریا : باشگاه علاقه خود برای خرید این بازیکن را به رم نشان داده است احتمال انتقال این بازیکن سابق لاماسیا به بارسا کم نیست
2-بات شوای : گزارش های خوبی از این بازیکن مارسی برای روبرت رسیده اما تا کنون باشگاه هیچ واکنشی برای خرید او نداشته است
3-گامیرو : این بازیکن مدت ها بود که گزینه روی میز بارسا محسوب می شد اما مدتی است بارسا از خرید او منصرف شده است
ترجمه شده از وب سایت Diario Sport
ضمنا امروز تولد 32 سالگی کاپیتان چهارم و فرمانده پنهان بارسا است . ماسکی عزیز...:n12:
000000000
09-06-2016, 21:47
دیگو مارادونا، لیونل مسی را بازیکنی دانست که فاقد شخصیت لیدر بودن است.
metallover
10-06-2016, 10:32
البته که مسی برای کاپیتان بودن خیلی آروم و سربزیره و کاپیتان بودن یه بازیکن کاریزماتیک میخواد که دائم با داور حرف بزنه و تو درگیریها خودشو بندازه جلو و بازیکنای تیمشو آروم کنه و جلوی بازیکنای حریف درآد ولی دیگو مارادونا مثلاً خودش خیلی رهبر بود؟!هیچ یادم نمیره که جام جهانی 94 آرژانتین رو نابود کرد
اروگوئه دومین بازیش رو هم بدون سوارز باخت تا از کوپا آمریکا حذف بشه
لوییس روی نیمکت بود و این واکنشو نشون داد
تولدت مبارک خاویر ماسکرانو
با ارزش ترین بازیکنان جهان از نگاه سایت معتبر Transfermarkt
! - لیونل مسی
2 - کریستیانو رونالدو
3 - نیمار - 100 میلیون یورو
4 - لوییس سوارز - 90 میلیون یورو
5 - گرت بیل
6 - توماس مولر
7 - روبرت لواندوفسکی
8 - آنتوان گریزمان
9 - پل پوگبا
10 - خامس رودریگز
مسی حسابی سطح بازی هم بازی هاش رو بالا می بره. نیمار و سوارز از زمانی که هم بازی لئو شدن ارزششون بالا رفته و در رنکینگ توپ طلا هم به رتبه های 3 و 5 رسیدن
برای مقایسه گرت بیل که 100 میلیون یورو براش پرداخت شده از زمان انتقال فقط ارزشش کم شده و در رنکینگ بهترین بازیکنان جهان هم سقوط کرده
:V30:
پیکه: با در نظر گرفتن قیمت های بازار، آمدن نولیتو مثل یک دزدی است
بند آزادی نولیتو فقط 18 میلیون یوروست، البته 29 ساله است و شاید راضی نباشه ذخیره باشه
امیدوارم خرید های خوبی داشته باشیم. به دفاع درجه یک و دخیره برای MSN حتما احتیاج داریم
بودجه تیمایی مثل پاریس و پول دوستی بازیکنا گرفتن مدافع کلاس جهانی با قیمت معقول رو تقریبا غیرممکن کرده
وقتی همه دوستان شما می خواهند غذای چینی سفارش دهند ولی شما ایتالیایی می خواهید :n02:
گذر زمان
مسی شکایت از روزنامه نگار مادریدی که مقاله جعلی نوشته بود رو برنده شد و مبلغی رو که گرفت اهدا کرد
Respect
omidscafild
10-06-2016, 22:11
لوییز امروز خیلی عصبی شده بود . به در و دیوار مشت میزد و به همه چیز و همه کَس فحش میداد !
اروگوئه که برای جبران ناکامی های اخیر خود پا به US گذاشته بود یه هفته مونده به پایان مرحله گروهی کوپا ناباورانه با دو باخت حذف شد .
من خودم فکر میکردم حداقل یه پای نیمه نهایی هستن . ولی افسوس ازین تیم خوب و مصدومیت بد موقع سوآرز .
تاتای احمق امیدوارم بازی بعدی آرژانتین هم مسی رو فیکس نکنه ! لعنت به این مربی که هرجا هست به بارسا ضرر میرسونه . آخه لعنتی هندوراس !!! امیدوارم مسی و ماسکرانو از کوپا جون سالم به در ببرن .
این بارتومئو داره چیکار میکنه ؟!!! پارسال که یه آردا و ویدال خرید که هیچکدام موثر واقع نشدن . پدرو رو هم فروخت . امسالم دنی و بارترا رفتن . چرا به فکر دفاع نیست این کادر مدیریت و فنی ؟!!! بیرین رو قطعی کنید تا حداقل خیالمون از جایگزین دنی راحت شه . ویدال و لرد و مصدومئلن هم هرچه زودتر رد کنید برن . خسته شدیم ازین ذخیره های بی خاصیت . مارکینیوش ، بیرین و گامیرو رو باید بگیریم . ذخیره ها باید اینجوری بشن : تر اشتگن ، مارکینیوش ، روبرتو ، رافینیا ، گامیرو ، دنیس و آردا .
E.G_band
11-06-2016, 00:55
این پوگبا و دیمیتری پایه فوق العاده هستن........حتما احتیاج به یکی از این 2 تا داریم.
بد نیست بازیکن های جنگنده و فیزیکی هم داشته باشیم....تنها جنگنده میانه میدان ما بوسکتسه.
خدا کنه بودجش باشه.....خیلی بازیکن احتیاج داریم.
این پوگبا و دیمیتری پایه فوق العاده هستن........حتما احتیاج به یکی از این 2 تا داریم.
بد نیست بازیکن های جنگنده و فیزیکی هم داشته باشیم....تنها جنگنده میانه میدان ما بوسکتسه.
خدا کنه بودجش باشه.....خیلی بازیکن احتیاج داریم.
پوگبا برای خط هافبک ما فوق العاده است. فیزیک عالی داره، جنگنده است و در کارهای تهاجمی هم بسیار خوبه و تکنیک خیلی خوبی هم داره، شوت زن و گلزن هم هست. امسال شانسی برای آوردنش نیست اگه امسال رو در یووه بمونه شاید برای سال بعد بشه آوردش.
فرض کنیم بمونه، چجوری بیاریمش؟ تا 2019 قرارداد داره و همین الان شایعه است رئال 120 میلیون یورو براش میده
+
من دید خوبی بهش ندارم و مطمئن نیستم تو شرایط سخت جواب بده
فرض کنیم بمونه، چجوری بیاریمش؟ تا 2019 قرارداد داره و همین الان شایعه است رئال 120 میلیون یورو براش میده
+
من دید خوبی بهش ندارم و مطمئن نیستم تو شرایط سخت جواب بده
اگه امسال بمونه و قراردادش رو هم تمدید نکنه تابستان 2017 میشه خوب بدستش آورد (با همون 60-80 میلیون)، چون یووه اگه نفروشه در اون سال، یک سال بعد که میشه سال آخر قرارداد مجبوره اجازه بده به 25-30 میلیون رضایت بده. فکر می کنم امسال در یووه بمونه.
پوگبا از اون بازیکن هایی است که در بدترین روزهای تیم هم میشه بهش اعتماد کرد که حداقل از متوسط تیم بهتر بازی کنه، و در بدترین روز های شخصی خودش هم همیشه میشه بهش اعتماد کرد تیم رو زمین نزنه. برای اینکه یکی از سه هافبک اول جهان باشه حداقل یک فصل دیگه زمان لازم داره.
سناریو خیلی عجیبی هست. یووه پوگبا رو نگه داره و تابستان 2017 دو سال مونده به پایان قراردادش میاد 60-80 تا (که به نظر من کم نیست) میفروشه به ما؟! با مشتری هایی که 40 میلیون بیشتر میدن؟ خیلی بعیده
خلاصه بازی آرژانتین 5-0 پاناما
درخشش مسی هوادارش را به زمین کشاند
خلاصه کامل و با کیفیت بازی
کاپیتان مسی تازه از مصدومیت برگشته در نیم ساعت پایانی به زمین اومد، همه چیز رو تغییر داد و هت تریک کرد
E.G_band
11-06-2016, 12:43
فصل پیش نمی دونم چرا تمومش نکردن....
کلی صحبت و مذاکره اون آخر یه کم دیگه فشار میاوردن راحت میتونستن بخرنش....اما حالا به اما و اگر افتاده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.