PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری : مشاوره برای خرید بهترین تلویزیون 4K بدون گارانتی

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

Mahdi-12
31-05-2016, 16:52
با سلام
دوست عزیز من شخصا با این تفاسیر ال جی رو انتخاب میکنم
البته ال جی UF 950 رفرش ریتش 200 هست اونطوری که سایت ال جی استرالیا اعلام کرده

اندروید داشتن میتونه خوب باشه اما اولا تی وی به اسباب بازی تبدیل میشه دوما هم مشکلات اندروید در تلفنها اونقدر هست که من شخصا میترسم تلوزیون رو هم درگیرش بکنم

تا نظر اساتید چی باشه
با تشکر از بذل توجه همه عزیزان
بنده هم تقریبا به همین نتیجه رسیدم و انشاءالله به زودی همین مدل ال جی65uf950 رو تهیه میکنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اطلاعاتی در زمینه موارد زیر داشته باشید ممنون میشم در اختیار بگذارید:

1- فروشگاهی که تو تهران حضوری تلوزیون ال جی وارداتی و بدون گارانتی بفروشه، یا سایت مطمئنی که تست ، تحویل و پرداخت در محل داشته باشه و دست کم زمان کوتاهی ضمانت تعویض بده.

2- تست هایی که لازمه (یا بهتره) موقع تحویل تی وی انجام بشه. در صورت امکان نحوه انجام تست ها.

3- نحوه وارد شدن به سرویس منو و بررسی ساعات کارکرد تی وی.

4- شرکت قابل اعتمادی که دست کم برای چند روز ضمانت تی وی رو به عهده بگیره.

5- منبع مناسب برای تهیه فیلم های سه بعدی و 4کی بر روی هارد اکسترنال (در تهران)

با سپاس فراوان

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

skyeagle
01-06-2016, 10:43
با سلام
دوست عزیز پیشاپیش مبارکتون باشه
من شخصا شب عید از یکی از سایتهای بانه ای خرید کردم
نمیدونم گفتن اسم سایت تبلیغه یا ممنوعیتی داره اگر مدیران صلاح دیدن حذف کنن
من از دیجی بانه گرفتم
تحویلشون خوب بود قیمتشون کمی در حدود 100 تومن از بقیه بانه ای ها گرونتر بود اما گارانتیششون به نظر من بهتر بود با قیمت 100 تومن تهیه کردم
در زمان تست شما فقط ظاهر تی وی رو چک کنید
چند تصویر با فتوشاپ تهیه کنید با رزولوشن 4 کا دقیقا یادم نیست ضریبش رو که میتونید از مشخصات تی وی در بیارید تصاویر فقط با رنگ خالص سبز زرد قرمز آبی سفید و مشکی
بصورت فول اسکرین در تی وی ببینید و در تی وی دنبال پیکسل سوخته بگردید ( اگر موردی بود تی وی رو تحویل نگیرید )
بقیه مراحل نصب و صدور گارانتی هم روز بعدش توسط شرکت گارانتی کننده نماینده میاد براتون انجام میده
من منو ساعت کارکرد رو نتونستم برم چون نماینده شرکته کنترل مستر رو نداشت و بدون اون نمیشه وارد منو مخفی شد
این اطلاعات رو من خودم با تجربه بدست آوردم و خیلی از نظر خودم با ارزشه چون جای دیگه ای نتونستم پیدا کنم:n26:
باز هم مشکلی بود در خدمتم

pcelite
01-06-2016, 22:25
بچه ها نظرتون نسبت به 49PUS7150 چیه و بین 49PUS7150 و uf850 , w800c کدوم بهنره؟

Mahdi-12
02-06-2016, 00:43
با سلام
به نظر میرسه این مدل فیلیپس و ال جی پنل های خیلی مشابهی دارند که هر دو رو LG display میزنه

Mehrdad092000
02-06-2016, 05:15
با سپاس فراوان
دوست عزیز چه سایزمورد نظرتونه؟
و برای چه کاری میخواین

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

Mehrdad092000
02-06-2016, 05:16
۷۱۵۰ پیگیر شو از پورتاش ببین یو اس بی ۳ داره یا نه

pcelite
02-06-2016, 07:17
۷۱۵۰ پیگیر شو از پورتاش ببین یو اس بی ۳ داره یا نه

برنده uf850 بود چون هم یو اس بی 3 ساپورت میکنه هم پنلش 100 هرتز هست ولی فیلیپس پنلش 60 و یو اس بی 2 هست

majid_306
03-06-2016, 18:07
سلام
از دوستان کسی تلویزیون 49x8300c سونی رو خریده؟
اگر خریده، از تجربیاتش به ما بگه

ممنون
با اینکه این مدل سونی یکی از پرفروش ترین تی وی ها به حساب میاد ولی چرا کسی نظری در خصوص این مدل نداره؟!!

afshin4841
04-06-2016, 01:19
با اینکه این مدل سونی یکی از پرفروش ترین تی وی ها به حساب میاد ولی چرا کسی نظری در خصوص این مدل نداره؟!!

سلام

من بالاخره پس از تحقیقات فراوان و با توجه به نقد rtings.com و کتراست پایین و ضعف در نمایش رنگ سیاه و همچنین قیمت بالاتر 49X8300 ،مدل 50W800c رو بدون گارانتی از جمهوری گرفتم.

bahram202
04-06-2016, 17:31
سلام

من بالاخره پس از تحقیقات فراوان و با توجه به نقد rtings.com و کتراست پایین و ضعف در نمایش رنگ سیاه و همچنین قیمت بالاتر 49X8300 ،مدل 50W800c رو بدون گارانتی از جمهوری گرفتم.

سلام
میشه بگی از کجای جمهوری وچه قیمتی؟

majid_306
04-06-2016, 17:59
سلام

سلام
مبارکتون باشه دوست عزیز
w800c هم یکی از بهترین مدل های سونی هست ولی من تصویر 8300 را در فیلمهای hd و 4k بهتر از مدل 800 دیدم. در خصوص ریویوهای موجود در سایتهای مختلف، نظرات مختلفه. همین امر برای من مشکل ساز شده و تو انتخاب بین این دو مدل هنوز هم مردد هستم.

mahdi255
05-06-2016, 10:25
با سلام

من از دیجی بانه گرفتم
تحویلشون خوب بود قیمتشون کمی در حدود 100 تومن از بقیه بانه ای ها گرونتر بود اما گارانتیششون به نظر من بهتر بود با قیمت 100 تومن تهیه کردم
بقیه مراحل نصب و صدور گارانتی هم روز بعدش توسط شرکت گارانتی کننده نماینده میاد براتون انجام میده
من منو ساعت کارکرد رو نتونستم برم چون نماینده شرکته کنترل مستر رو نداشت و بدون اون نمیشه وارد منو مخفی شد

سلام
دوست عزیز این موضوع گارانتی دیجی بانه چیه؟ گارانتی رسمی دارند؟
نحوه ی خرید و پرداخت چجوریه؟
سپاس

afshin4841
05-06-2016, 16:50
سلام
میشه بگی از کجای جمهوری وچه قیمتی؟

سلام
مبارکتون باشه دوست عزیز
w800c هم یکی از بهترین مدل های سونی هست ولی من تصویر 8300 را در فیلمهای hd و 4k بهتر از مدل 800 دیدم. در خصوص ریویوهای موجود در سایتهای مختلف، نظرات مختلفه. همین امر برای من مشکل ساز شده و تو انتخاب بین این دو مدل هنوز هم مردد هستم.

با سلام
چون موضوع مربوط به تلویزیون w800c هست من پاسخ را در تایپک زیر دادم:

skyeagle
06-06-2016, 09:09
سلام
دوست عزیز این موضوع گارانتی دیجی بانه چیه؟ گارانتی رسمی دارند؟
نحوه ی خرید و پرداخت چجوریه؟
سپاس

با سلام
دوست عزیز من فکر میکنم یه تعمیرگاه هست که بصورت شرکت ثبت شده
دفترش تو تهرانسر هست و برگ گارانتی چاپ کرده و یکسری تعهدات برای خودش تعریف کرده
میتونید توی سایت نمونه کارت گارانتیش رو ببینید
خرید از سایت هم مثل سایر سایتها هست با این تفاوت که شما یک مبلغی کمی رو بعنوان بیعانه خرید میپردازید و بقیه مبل رو که حدود 90 درصد میشه بعد از تحویل کالا میدید
کل شرایط خرید در سایتشون توضیح داده شده

Mahdi-12
09-06-2016, 03:11
با سلام
دوست عزیز من شخصا با این تفاسیر ال جی رو انتخاب میکنم
البته ال جی UF 950 رفرش ریتش 200 هست اونطوری که سایت ال جی استرالیا اعلام کرده

اندروید داشتن میتونه خوب باشه اما اولا تی وی به اسباب بازی تبدیل میشه دوما هم مشکلات اندروید در تلفنها اونقدر هست که من شخصا میترسم تلوزیون رو هم درگیرش بکنم

تا نظر اساتید چی باشه
با تشکر از راهنمایی شما؛
راستش تو یه مغازه که یه محتوا رو با اولد و ال ای دی همزمان نشون میداد، کلی با خودم کلنجار رفتم و واقعا دلم نیومد از اولد دل بکنم!
از طرفی هم مزیت 4k بودن مخصوصا تو سه بعدی پسیو حسابی وسوسه انگیز بود .
خلاصه بالاخره به 55 رضایت دادم و اولد 4k ال جی (55EG92000) رو با یک و خورده ای قیمت بالاتر با گارانتی خریدم.
تا الان که همه چیش کننده بوده، غیر از اینکه PAP و PIP به هیچ وجه نداره و نازک بودن بیش از حدش تو خونه ی بچه داری یه کم استرس داره.

Mahdi-12
09-06-2016, 03:15
...........

prjroom
09-06-2016, 03:40
مگه eg920 بدون گارانتي وارد بازار شده؟ ميتونم بپرسم چقدر بود؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mahdi-12
09-06-2016, 23:27
مگه eg920 بدون گارانتي وارد بازار شده؟ ميتونم بپرسم چقدر بود؟

بدون گارانتی گیرم نیومد، با 18 ماه گارانتی گرفتم. حقیقتش ریسکش هم برام زیاد بود بدون گارانتی بگیرم.
9630 قیمت خورده بود 9200 خریدم.
قراره گلدیران 5 در صد قیمت تی وی، کارت خرید براش صادر کنه...
تقریبا8700 در اومده...

Mehrdad092000
11-06-2016, 05:56
با تشکر از راهنمایی شما؛
راستش تو یه مغازه که یه محتوا رو با اولد و ال ای دی همزمان نشون میداد، کلی با خودم کلنجار رفتم و واقعا دلم نیومد از اولد دل بکنم!
از طرفی هم مزیت 4k بودن مخصوصا تو سه بعدی پسیو حسابی وسوسه انگیز بود .
خلاصه بالاخره به 55 رضایت دادم و اولد 4k ال جی (55EG92000) رو با یک و خورده ای قیمت بالاتر با گارانتی خریدم.
تا الان که همه چیش کننده بوده، غیر از اینکه PAP و PIP به هیچ وجه نداره و نازک بودن بیش از حدش تو خونه ی بچه داری یه کم استرس داره.

مبارکه مگه گلدریان مدل
55EG9200 اورد؟
تونستی عکس بزار از کیفیت
این تیوی یه اول ایدی 4کی هستش ولیولی فکر کنم پنلش یکم صعیف باشه وگرنه oled که 4کی باشه و قوی باشه خیلی قیمتش بالاس البته باید برسی کرد کامل ببینیم فرقاشون چیاس
کاش مدل ef950 میاوردن خیلی دوسش دارم عالیه اما قیمتاشون وحشتناک میشه
مراقبش باش oled حساس ه مخصوصا به رطوبت جلوی بچه رو بگیر
:n02: تونستی به دیورا نزدیکتر کن
در کل بازم مبارکه تی وی عالیه و خشگلیه عکس یادن نره ممنون باز
راستی عینک 2تاس توشون؟

akbarnet
13-06-2016, 20:04
uf 950 یا uf850 کدوم بهتره ؟؟؟

skyeagle
14-06-2016, 08:59
uf 950 یا uf850 کدوم بهتره ؟؟؟

با سلام
دوست عزیز بدون شک 950
بهترین دلیلش هم 200 هرتز بودن هست

skyeagle
14-06-2016, 11:36
نمیدونم چرا هر پستی ارسال میکنم ارور میده و متوجه نمیشم ارسال شده یا نه حتی بعد از چند بار رفرش کردن

mahdi255
22-06-2016, 10:22
سلام بر همگی
دوستان گرامی فی مابین دو مدل sony 55X8500D و LG 55 uf950 کدوم رو پیشنهاد میدن
از نظر قیمت این دو مدل تقریبا هم قیمت هستند.

skyeagle
22-06-2016, 13:18
سلام بر همگی
دوستان گرامی فی مابین دو مدل sony 55X8500D و LG 55 uf950 کدوم رو پیشنهاد میدن
از نظر قیمت این دو مدل تقریبا هم قیمت هستند.

با سلام
دوست عزیز سونی با داشتن تکنولوزی HDR قطعا نوید کیفیت تصویر بالاتری رو میده با کنتراست قابل قبول و همچنین سیستم عامل آندروید داره که البته شخصا از این موضوع زیاد خوشم نمیاد یعنی برای من مزیت بحساب نمیاد چون تلوزیون به اسباب بازی تبدیل میشه و هنگ روید هم که کاراییش رو در گوشی میبینیم زیاد جالب نیست چه برسه به اینکه تلوزیون رو هم باهاش آلوده کنیم
اما نداشتن 3بعدی شاید بشه گفت نقطه ضعفه البته اگر واقعا براتون مهم باشه
ال جی هم تی وی خوبیه با توجه به قابلیتها و امکاناتش و 3 بعدی بودن
دیگه تصمیم باشماست
اگر 3 بعدی براتون مه نیست حتما سونی بگیرید

mahdi255
22-06-2016, 15:28
با سلام
دوست عزیز سونی با داشتن تکنولوزی HDR قطعا نوید کیفیت تصویر بالاتری رو میده با کنتراست قابل قبول و همچنین سیستم عامل آندروید داره که البته شخصا از این موضوع زیاد خوشم نمیاد یعنی برای من مزیت بحساب نمیاد چون تلوزیون به اسباب بازی تبدیل میشه و هنگ روید هم که کاراییش رو در گوشی میبینیم زیاد جالب نیست چه برسه به اینکه تلوزیون رو هم باهاش آلوده کنیم
اما نداشتن 3بعدی شاید بشه گفت نقطه ضعفه البته اگر واقعا براتون مهم باشه
ال جی هم تی وی خوبیه با توجه به قابلیتها و امکاناتش و 3 بعدی بودن
دیگه تصمیم باشماست
اگر 3 بعدی براتون مه نیست حتما سونی بگیرید
سلام و سپاس از حضرتعالی
عرض کنم که اتفاقا راجع به این تکنولوژی HDR بررسی کردم ... تو یکی از سایت های معتبر بررسی تلویزیون که اگه اشتباه نکنم سایت AVForum بود این مدل X8500D رو بررسی کرده بود ولی در خصوص تکنولوژی HDR عنوان کرده بود که این مدل نمی تونه در عمل از این تکنلوژی پشتیبانی کنه به این دلیل که فاقد سخت افزار پردازشی لازمه هستش(بر خلاف مدل X9500d که این تکنولوژی بطور کامل با پردازش سخت افزار پشتیبانی می کنه) و ادعای سونی صرفا یک اداعای نرم افزاری دونسته که در عملا بهیچ وجه کارآمد نیست و حتی ابراز تعجب کرده بود که چطور مراجع مربوطه گواهی HDR رو برای این مدل تایید کرده اند. و تو تست های عملی هم به همین نتیجه رسیده بود
یعنی عملا این موضوع مزیتی بدنبال نداره.
ضمنا این مدل بر خلاف مدل قبلی یعنی X8500C از پنل IPS استفاده می کنه که طبق ریوهای معتبر هر چند زاویه دید رو بهبود دادن ولی منجر به کاهش عمق رنگ های سفید و مشکی نسبت به مدل قبلی شدند

SPaRoHaVK
26-06-2016, 02:52
سلام دوستان
قصد خرید تلویزیون دارم اگه میشه راهنمایی کنید.
یه TV میخوام که ۵۵ اینچ باشه حالا یه ذره کوجکتر بود عیب نداره.
برای کاهش هزینه 3D نداشته باشه بهتره.
نظرتون درمورد سامسونک 55JUC7920 Curved Smart LED TV چیه؟
بیشتر برا گیمینگ میخوام

skyeagle
26-06-2016, 11:21
سلام دوستان
قصد خرید تلویزیون دارم اگه میشه راهنمایی کنید.
یه TV میخوام که ۵۵ اینچ باشه حالا یه ذره کوجکتر بود عیب نداره.
برای کاهش هزینه 3D نداشته باشه بهتره.
نظرتون درمورد سامسونک 55JUC7920 Curved Smart LED TV چیه؟
بیشتر برا گیمینگ میخوام

اگر حداکثر میزان بودجه تون رو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد

esi222
27-06-2016, 23:16
سلام
مدل بانه ای یا همون جهانی سامسونگ 7920 و 8920 منحنی 4k چیه؟

mahdi255
28-06-2016, 08:31
سلام
مدل بانه ای یا همون جهانی سامسونگ 7920 و 8920 منحنی 4k چیه؟
سلام. Ju6600w و ju7500

esi222
28-06-2016, 10:57
سلام. ju7000 و ju7500

این مدل که تخت میشه که!

mahdi255
28-06-2016, 11:53
این مدل که تخت میشه که!

نع عزیز من
این حرف C در مدل ، من در آوردی سام سرویس و سامسونگ تو ایرانه. تو نام گذاری ها برای اروپا و آمریکا از این حرف استفاده نمی کنه باید به مشخصات خود مدل مراجعه کنی تا بفهمی تخت یا منحنی
ضمنا خود سایت سامسونگ در ایران مدعیه این دو معادل 7000 و 7500 جهانی هستند ولی این به این معنی نیست که کاملا از نظر مشخصات و کیفیت ساخت یکی هستند(بخصوص از نظر کیفیت ساخت که می تونه خیلی متفاوت باشن)بنابراین انتظار نداشته باش که همه ی آنچه رو تو ریووهای سایت معتبر می خونه در مورد مدل های ایران هم صدق کنه

esi222
28-06-2016, 22:27
نع عزیز من
این حرف C در مدل ، من در آوردی سام سرویس و سامسونگ تو ایرانه. تو نام گذاری ها برای اروپا و آمریکا از این حرف استفاده نمی کنه باید به مشخصات خود مدل مراجعه کنی تا بفهمی تخت یا منحنی
ضمنا خود سایت سامسونگ در ایران مدعیه این دو معادل 7000 و 7500 جهانی هستند ولی این به این معنی نیست که کاملا از نظر مشخصات و کیفیت ساخت یکی هستند(بخصوص از نظر کیفیت ساخت که می تونه خیلی متفاوت باشن)بنابراین انتظار نداشته باش که همه ی آنچه رو تو ریووهای سایت معتبر می خونه در مورد مدل های ایران هم صدق کنه

اتفاقا تو سایتای اونوری و مدلای بانه چک کردم زده تخت!
منظورم صرفا نبود حرف c نبودش,به این موضوع کاملا واقفم

mahdi255
29-06-2016, 22:45
اتفاقا تو سایتای اونوری و مدلای بانه چک کردم زده تخت!
منظورم صرفا نبود حرف c نبودش,به این موضوع کاملا واقفم
سلام. بنده يك اشتباهي كردم:
juc8920 معادل مدل ju7500w يك مدل منحني
juc7920 معادل مدل ju6600w يك مدل منحني
ju7960 معادل مدل ju7000 يك مدل تخت

majid_306
03-07-2016, 00:18
سلام دوستان
امشب برای من از بانه تلویزیون 49x8300 آوردند منتها در تصاویر تک رنگ که برای تست تهیه کرده بودم، چند تا لکه سفید رنگ در وسط صفحه دیده میشه که تو رنگ زرد، آبی روشن و خاکستری بیشتر به چشم میاد. ولی هنگام تماشای عکس و فیلم به چشم نمیاد.
فروشنده میگفت همه تیوی های این مدل این طورین! قرار شد صبح چند تا تلویزیون دیگه رو هم تست کنند اگر اونها مشکل نداشتند این رو مرجوع کنم.
نظر اساتید در این مورد چیه؟ بعدا ممکنه این لکه ها به پیکسل سوخته تبدیل بشه؟
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

skyeagle
03-07-2016, 07:51
با سلام
دوست عزیز این رنگها برای تست مناسب نیستن
شما باید رنگهای اصلی رو با کیفیت تی وی مورد نظر توی فتوشاپ درست کنید
رنگهای قرمز- زرد - سبز - آبی - مشکی - سفید
و تمام این رنگها رو هم در جدول مربوطه بصورت رنگ خالص تهیه کنید یعنی فقط عدد رنگ مربوطه 255 باشه ( اگر اشتباه نکنم )و بقیه رنگها صفر باشه
بعد تصاویر رو اینجا بذارید تا ببینیم

majid_306
03-07-2016, 10:08
با سلام
دوست عزیز این رنگها برای تست مناسب نیستن
شما باید رنگهای اصلی رو با کیفیت تی وی مورد نظر توی فتوشاپ درست کنید
رنگهای قرمز- زرد - سبز - آبی - مشکی - سفید
و تمام این رنگها رو هم در جدول مربوطه بصورت رنگ خالص تهیه کنید یعنی فقط عدد رنگ مربوطه 255 باشه ( اگر اشتباه نکنم )و بقیه رنگها صفر باشه
بعد تصاویر رو اینجا بذارید تا ببینیم

سلام
این تصاویر رو هم با فتوشاپ با رزولوشن 3840 *2160 تهیه کرده بودم. منتها فقط با دوربین بهتر از این نمیشه ثبتش کرد. مجددا رنگهای اصلی رو با خلوص 255 و البته رنگ خاکستری که با دوربین بهتر ثبت میشه، را تهیه کردم و عکسهایی که مشکل توی اونها مشهودتر بود آپلود کردم.
مشکل فقط در تصاویر تک رنگ هست و از فاصله بیشتر از 1 متر چیزی معلوم نیست ولی از نزدیک کاملا به چشم میاد.

ممنون

Babak_King
03-07-2016, 11:39
]

سلام دوستان سوالی داشتم اینه میخام oled ال جی بخرم 55 یا 65 اینچ تا 8 تومن بودجه دارم صبر کنم قیمتش مناسب میشه یا ممکنه مدل بهتری بیاد

کلا صبر توصیه میکنید یا خرید کنم چون هنوز oled یه فناوری نوپاست

عجله ایم ندارم

سواا بعدیم مدلایی که توی ریتینگای جهانی رتبه بالایی گرفتن مثل LG 55EF9500 یا LG 55EG9100 توی خاورمیانه با چه اسمی عرضه میشن

skyeagle
03-07-2016, 13:44
سلام
این تصاویر رو هم با فتوشاپ با رزولوشن 3840 *2160 تهیه کرده بودم. منتها فقط با دوربین بهتر از این نمیشه ثبتش کرد. مجددا رنگهای اصلی رو با خلوص 255 و البته رنگ خاکستری که با دوربین بهتر ثبت میشه، را تهیه کردم و عکسهایی که مشکل توی اونها مشهودتر بود آپلود کردم.
مشکل فقط در تصاویر تک رنگ هست و از فاصله بیشتر از 1 متر چیزی معلوم نیست ولی از نزدیک کاملا به چشم میاد.

ممنون

اگر برات مرجوع میکنن اصلا روزه شک دار نگیر
چون هر روز که نگاه کنی آینه دق میشه جلوت

با تست صفحه رنگی بیشتر مشکلات پیکسل سوخته بررسی میشه این که یه حاله روشن هست حقیقتش من سر در نمیارم

majid_306
03-07-2016, 14:37
اگر برات مرجوع میکنن اصلا روزه شک دار نگیر
چون هر روز که نگاه کنی آینه دق میشه جلوت

با تست صفحه رنگی بیشتر مشکلات پیکسل سوخته بررسی میشه این که یه حاله روشن هست حقیقتش من سر در نمیارم
خودشون توی مغازه با تصاویر خود تیوی تست میکنند. من توی نمایندگی رسمی سونی رو تیوی های اونها تست کردم اونها سالم بودند.
تصاویر رنگ اصلی رو براشون فرستادم اگر تیوی های توی مغازه بانه هم سالم باشند، قرار شده مرجوع کنند.
با وجودی که در فاصله بیش از یک متر اصلا به چشم نمیاد ولی این طوری اصلا به دلم نمیشینه. حالم گرفته شده.
شاید مجبور بشم خودم برم بانه.
ولی برای من جای سئواله علت این لکه ها از چیه؟ ضربه یا ...؟

mahdi255
04-07-2016, 14:04
سلام
دوستان متخصص نظرتون راجع به X.VISION XK55300UST چیه:
-55 اینچ(پنل IPS با درجه کیفی A+ و ظاهرا پنل ساخت LG هست)
-4K UHD
- 3D
- Android
- قیمت 4.200

hesamsnake
08-07-2016, 21:46
سلام دوستان
قصد خرید یک تلویزیون 4k تا مرز 4 میلیون تومان رو دارم سایز هم بین 48 تا 55
متاسفانه انقدر تعدد مدل ها و برند ها و حرف ها زیاد هستش کمی گیج شدم میتونید راهنمایی کنید
بعد خوش قیمت ترین جا کجاست برای خرید
ممنون

esi222
08-07-2016, 23:02
سلام دوستان
متاسفانه انقدر تعدد مدل ها و برند ها و حرف ها زیاد هستش کمی گیج شدم میتونید راهنمایی کنید
ممنون

سلام
چه مشخصاتی برات مهمه؟

skyeagle
10-07-2016, 08:40
سلام
دوستان متخصص نظرتون راجع به X.VISION XK55300UST چیه:
-55 اینچ(پنل IPS با درجه کیفی A+ و ظاهرا پنل ساخت LG هست)
-4K UHD
- 3D
- Android
- قیمت 4.200
با سلام
ایکس ویژن تی وی هاش بد نیست به نسبت قیمت
اما این مدل با این قیمت کمی نامعقوله
من شخصا ترجیح میدم و از تی وی های بانه ای تهیه کنم ( و البته تهیه کردم ) و برندهای معروفی مثل ال جی و غیره رو بگیرم

skyeagle
10-07-2016, 08:44
سلام دوستان
ممنون

با سلام
دوست عزیز گارانتی برات مهمه یا نه؟ منظورم گارانتی شرکتهای سازنده وطنی هست مثل سام سرویس یا گلدیران و...
در ردجه بعد اینکه میخواهید بازی هم بکنید ؟ البته همین الان بگم تی وی برای بازی تا 4 تومن اصلا انتخاب مناسبی نخواهید داشت مخصوصا 4کا

بدون گارانتی از سایتهای بانه ای میتونید تهیه کنید و داخلی ها رو هم که دیگه همه جا تقریبا هست و قیمتها هم مشخصه با یه تفاوت جزئی
در مورد برند و مدل بعد از جواب به سوال اول میشه جواب داد

hamidtamizkar
22-07-2016, 18:40
سلام
samsung ua50js7200k
چطوره؟

mojtaba2321
24-07-2016, 11:17
سلام دوستان
یک تلویزیون تا قیمت 2.8 کیفیت تصویر برام مهمه، بازی نمیکنم، اما ورودی فیلم hd دارم و بیشتر کیفیت تصویرش برام مهمه و اینکه همه فرمتهای تصویری رو پخش کنه.
پیشنهاد شما چیه؟

skyeagle
25-07-2016, 07:33
سلام دوستان
یک تلویزیون تا قیمت 2.8 کیفیت تصویر برام مهمه، بازی نمیکنم، اما ورودی فیلم hd دارم و بیشتر کیفیت تصویرش برام مهمه و اینکه همه فرمتهای تصویری رو پخش کنه.
پیشنهاد شما چیه؟

با سلام
دوست عزیز با گارانتی یا بدون گارانتی ؟؟
چند اینچ مد نظرتون هست؟
کیفیت فول اچ دی باشه یا اصرار دارید 4کا باشه ؟

mojtaba2321
25-07-2016, 09:42
با سلام
دوست عزیز با گارانتی یا بدون گارانتی ؟؟
چند اینچ مد نظرتون هست؟
کیفیت فول اچ دی باشه یا اصرار دارید 4کا باشه ؟

با گارانتی
48 اینچ
اصراری بر 4k بودنش ندارم.

skyeagle
25-07-2016, 14:51
با گارانتی
48 اینچ
اصراری بر 4k بودنش ندارم.

توی بدون گارانتی ها انتخاب های بیشتری داشتید اما به هر حال توصیه کردنش بخاطر ریسکش سخته
این مدل از ال جی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلويزيون-ال-اي-دي-هوشمند-ال-جي-مدل-49LF63000GI-سايز-49-اينچ)اسمارت هم هست کنترل جادویی هم گویا داره

و این مدل از سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/) رو ببینید ( این مدل تخفیف خوبی خورده)

من دیجی کالا رو دیدم چون سرچ قویتری داره ( از نظر قیمت سایتهای دیگه خرید رو هم ببینید مثل زنبیل ) انتخابهای زیادی در سامسونگ دارید اگر مراجعه کنید البته با شرط اسمارت بودن ( که دیگه باید اسمارت باشه حتما )

tohid_abi
31-07-2016, 19:20
دوستان عزیز راهنمایی کنید ممنون میشم بنده الان چند ماه درگیر خرید تی وی هستم منتها به جمع بندی نرسیدم
چند روز پیش رفیقم تلگرام بهم زد که رفته کویت از اونجا میتونه برام بیار تا الان بهم گفته الجی یک مدل oled هست که قیمت 5800 و یک مدل 4k الجی که قیمت 3200 البته مدلش رو دقیق بمن نگفته هر دو مدل 55
و اینکه میگه برای چین هستش
حالا من میخوام بدونم ارزش داره من oled بخرم چون خمیده بودن اصلا برام مهم نیست ولی اگر بدونم قابلیتهاش مخصوصا کیفیت تصویرش متفاوت هست مشکلی ندارم هزینه کنم ولی به صرف اینکه خمیده هست و گرون تر به نظر من توجیه اقتصادی نداره
مورد بعد چین بودنش هست که من تو تحقیاتم از بانه اونا بهم میگفتن تو بانه کره هستش الان برام جای شک داره چطوری تو کویت چین تو بانه کره
و در اخر اینکه قیمت کویت دقیقا تا 3 تومن زیر قیمت تهران هستش
راهنمایی کنید ممنون میشم

skyeagle
31-07-2016, 22:43
دوستان عزیز راهنمایی کنید ممنون میشم بنده الان چند ماه درگیر خرید تی وی هستم منتها به جمع بندی نرسیدم
چند روز پیش رفیقم تلگرام بهم زد که رفته کویت از اونجا میتونه برام بیار تا الان بهم گفته الجی یک مدل oled هست که قیمت 5800 و یک مدل 4k الجی که قیمت 3200 البته مدلش رو دقیق بمن نگفته هر دو مدل 55
و اینکه میگه برای چین هستش
حالا من میخوام بدونم ارزش داره من oled بخرم چون خمیده بودن اصلا برام مهم نیست ولی اگر بدونم قابلیتهاش مخصوصا کیفیت تصویرش متفاوت هست مشکلی ندارم هزینه کنم ولی به صرف اینکه خمیده هست و گرون تر به نظر من توجیه اقتصادی نداره
مورد بعد چین بودنش هست که من تو تحقیاتم از بانه اونا بهم میگفتن تو بانه کره هستش الان برام جای شک داره چطوری تو کویت چین تو بانه کره
و در اخر اینکه قیمت کویت دقیقا تا 3 تومن زیر قیمت تهران هستش
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام
دوست عزیز حتما مدلهاشو بپرس چون اینجوری نمیشه نظر داد
در ضمن در مورد چین بودن شاید بشه با سریال نامبر چک کرد
و اینکه در بانه بالاخره یه برگه گارانتی همینجوری هم بهت میدن با 100 تومن اما از اونجا اگر بگیری همونو هم نداری هرچند قیمت اصلی تی وی پنلش هست که اونهم شامل گارانتی نمیشه اما بالاخره یه جور دلگرمیه
در ضمن از کویت بصورت قاچاق میاره؟ یا گمرکی بهش میخوره؟یعنی با اون قیمتها دست شما میرسه؟

tohid_abi
31-07-2016, 23:27
با سلام
دوست عزیز حتما مدلهاشو بپرس چون اینجوری نمیشه نظر داد
در ضمن در مورد چین بودن شاید بشه با سریال نامبر چک کرد
و اینکه در بانه بالاخره یه برگه گارانتی همینجوری هم بهت میدن با 100 تومن اما از اونجا اگر بگیری همونو هم نداری هرچند قیمت اصلی تی وی پنلش هست که اونهم شامل گارانتی نمیشه اما بالاخره یه جور دلگرمیه
در ضمن از کویت بصورت قاچاق میاره؟ یا گمرکی بهش میخوره؟یعنی با اون قیمتها دست شما میرسه؟

دوست عزیز بهش گفتم کامل مدلش رو بگه قیمت همونجا بمن میده و اینکه بهم میگه پنل کره هستش مونتاژ چین هستش
دوست عزی من الان میخوام بدونم ارزش داره 5900 برای oled بدم و اگر نداره رو همون 4k هزینه اینم بماند که همین 5900 اینجا 8 تومن هستش منتها من میخوام بدونم اگر فقط سر خمیده بودن این مبلغ رفته روش نگیرم

aaffm
01-08-2016, 01:43
دوستان بین sony 43w800c وphilips 4k 43 puk4900 کدام کیفیت تصویر بهتری دارد وتا قیمت 2500 چه پشنهادی دارید برام کیفیت تصویر مهمه ممنون.

skyeagle
01-08-2016, 09:17
دوست عزیز بهش گفتم کامل مدلش رو بگه قیمت همونجا بمن میده و اینکه بهم میگه پنل کره هستش مونتاژ چین هستش
دوست عزی من الان میخوام بدونم ارزش داره 5900 برای oled بدم و اگر نداره رو همون 4k هزینه اینم بماند که همین 5900 اینجا 8 تومن هستش منتها من میخوام بدونم اگر فقط سر خمیده بودن این مبلغ رفته روش نگیرم

بحث Oled ها کاملا جداست الان بهترین کیفیت تصویر از نظر تئوری و عملی در دست Oled هاست و بحث خمیده بودن یا نبودن ربطی به این تکنولوژی نداره
اتفاقا خمیده های ال جی خیلی انحنای کمی دارن و زیاد اذیت نمیکنه منظورم اینه که زاویه دید رو محدود نمیکنه
اما بابت کیفیتش شک نکنید الان در سایتهای جهانی بعضی مدلهای ال جی از همین سری ها در رده اول هستند برای همین گفتم مدلش رو حما بپرسید
نمیدونم این مدل Oled هایی که در ایران دارن عرضه میشن هم در ایران تولید میشن یا نه مثل سایر مدلها که در ایران تولید میشند
شما با 5900 از بانه هم شاید نتونی بگیری چه برسه به با گارانتی گلدایران

skyeagle
01-08-2016, 12:16
دوستان بین sony 43w800c وphilips 4k 43 puk4900 کدام کیفیت تصویر بهتری دارد وتا قیمت 2500 چه پشنهادی دارید برام کیفیت تصویر مهمه ممنون.

با سلام
دوست عزیز من فقط تونستم مشخصات سونی رو ببینم بد نیست فقط 3 بعدی اکتیو هست که برای دیدن فیلم 3 بعدی جالب نیست
با این بودجه انتخاب عقلایی فول اچ دی هست
بیشتر برای چه کاری میخواهید؟ فیلم؟ بازی؟ تی وی ؟
3 بعدی هم باشه؟

aaffm
01-08-2016, 13:06
ممنون فقط تی وی کیفیت تصویر برام مهمه با افزایش هزینه چی پیشنهاد دارید

skyeagle
01-08-2016, 15:15
ممنون فقط تی وی کیفیت تصویر برام مهمه با افزایش هزینه چی پیشنهاد دارید

دوست عزیز احتیاجی به افزایش هزینه ندارید مگه اینکه بخواهید سایز بالاتر بگیرید ( شدیدا پیشنهاد میکنم 49 اینچ به بالا بگیرید اگر فضای مناسب دارید )
چون تی وی اصولا کیفیتی نداره حتی با م ا ه و ا ر ه هم که بخواهید تصاویر رو ببینید نهایتا اچ دی یا در آینده فول اچ دی تصویر خواهید داشت پس هزینه بیخودی هست
راستی با گارانتی میخواهید یا بدون گارانتی رسمی و از بانه میخواهید خرید کنید ؟
پارسال برای این مورد فقط شارپ 8300 رو پیشنهاد میکردم که عالی بود اما فکر نمیکنم دیگه پیدا بشه
الان شارپ میتونید این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون/بر-اساس-اندازه/سایز-۵۰-تا-۵٨-اینچ/تلویزیون-ال-ای-دی-شارپ-سری-LE460X-با-صفحه-50-اینچ.html)رو از بانه بگیرید
اون سونی که خودتون هم گفته بودید خوبه
لینکی که دادم الزامی برای خرید از این سایت نیست فقط چون امکان سرچ بهتری داره وگرنه سایتهایی از این دست زیاد هستند میتونید سرچ کنید و خودتون انتخاب کنید

aaffm
01-08-2016, 16:46
ممنون از شما بیشتر برای من برنامه های ورزشی مثل فوتبال مد نظر است انتختب اول من سونی بود ولی حالا اونایی که خریدند مشکل تنظم تصاویر و سیاهی بیش از اندازه را دارند که کمی مردود شدم که مدل های بهتری است واینکه می خوام از بانه بگیرم

skyeagle
02-08-2016, 11:12
ممنون از شما بیشتر برای من برنامه های ورزشی مثل فوتبال مد نظر است انتختب اول من سونی بود ولی حالا اونایی که خریدند مشکل تنظم تصاویر و سیاهی بیش از اندازه را دارند که کمی مردود شدم که مدل های بهتری است واینکه می خوام از بانه بگیرم

دوست عزیز کی گفته مشکل تنظیم تصاویر و سیاهی داره؟ اگر آشنای خودتونه هیچی وگگرنه به نظرات توی سایتها اصلا توجه نکنید چون هیچ اعتباری نداره
همچین اشکال بزرگی از سونی اصلا با عقل جور در نمیاد
اون تی وی رفرش ریتش 240 هرتز هست و میبایست تصویر خوب و استیبلی داشته باشه
در ضمن برندهایی مثل سونی و ال جی وسامسونگ از نظر قطعات در بازار معمولا با مشکل کمتری مواجه میشند و ساپورت بهتری دارن
در ضمن به این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون/تلویزیون-ال-ای-دی-4K-ال-جی-سری-UF770-با-صفحه-49-اینچ.html) هم میتونید فکر کنید تنها نقطه ضعفش 100 هرتز بودن هست که من با تی وی خودم مشکلی ندارم

akhevi
03-08-2016, 11:40
سلام
می خواستم بدونم تلویزیون lg u770 از لحاظ کیفیت تصویر چطوره کسی استفاده کرده ؟آیا در رنج قیمت اون چیز بهتری هست ؟ کیفیت تصویر و صدا و همچنین طراحی برام مهمه سه بعدی هم نمی خوام باشه ولی 4k باشه که چه بهتر ، اندازه هم 48 تا 50 اینچ ، البته بیشتر بدون گارانتی مد نظرمه و حداکثر تا 2700-2800 می خوام هزینه کنم
ممنونم

skyeagle
03-08-2016, 13:02
سلام
می خواستم بدونم تلویزیون lg u770 از لحاظ کیفیت تصویر چطوره کسی استفاده کرده ؟آیا در رنج قیمت اون چیز بهتری هست ؟ کیفیت تصویر و صدا و همچنین طراحی برام مهمه سه بعدی هم نمی خوام باشه ولی 4k باشه که چه بهتر ، اندازه هم 48 تا 50 اینچ ، البته بیشتر بدون گارانتی مد نظرمه و حداکثر تا 2700-2800 می خوام هزینه کنم
ممنونم

با سلام

دوست عزیز با این بودجه میشه گفت LG UF770 بهترین انتخابه و انتخاب دیگه ای ندارید مخصوصا 4کا
اون مسائلی هم که نوشتید براتون مهمه باتوجه به بودجه میشه گفت خوبه و حتی عالی فقط بدرد بازی نمیخوره
لینکی در پست بالا برای دوستمون گذاشتم رو میتونید ببینید همونی هست که میخواهید

akhevi
03-08-2016, 18:37
با سلام

دوست عزیز با این بودجه میشه گفت LG UF770 بهترین انتخابه و انتخاب دیگه ای ندارید مخصوصا 4کا
اون مسائلی هم که نوشتید براتون مهمه باتوجه به بودجه میشه گفت خوبه و حتی عالی فقط بدرد بازی نمیخوره
لینکی در پست بالا برای دوستمون گذاشتم رو میتونید ببینید همونی هست که میخواهید

ممنونم
مدل uh750 که جدید اومده رو چطور می بینید ؟

skyeagle
04-08-2016, 20:51
ممنونم
مدل uh750 که جدید اومده رو چطور می بینید ؟
دوست عزیز من نتونستم مدلی که گفتید رو پیدا کنم ( معمولا تو سایت ال جی استرالیا رو میبینم ) H در نامگذاری مربوط به سال 2016 هست بقیه اش هم که مربوط به سری 7 هست
حالا 750 نمیدونم چه تفاوتی میتونه داشته باشه من UH 770 رو دیدم اولیش که دیزانش هست که قشنگ شده به نظر من و مهمتر از همه اینکه بالاخره سری 7 هم 200 هرتز شده و این مهمترین فاکتور بود چون در سری UF که مال سال قبل بود از سری 9 که میشد 950 رفرش ریت به 200 میرسید و ماقبلش همه 100 هرتز بود و یه چیز دیگه که خیلی جالب و مهم هست اینکه HDR هم هست و تصویرش میتونه خیلی دیدنی باشه
اگر لینکی داشتید اینجا بذارید ببینیم چطوریه
اما اگر به بودجه تون میخوره انتخاب خوبیه حتی همون 770 هم قابل قبوله

akhevi
05-08-2016, 17:32
دوست عزیز من نتونستم مدلی که گفتید رو پیدا کنم ( معمولا تو سایت ال جی استرالیا رو میبینم ) H در نامگذاری مربوط به سال 2016 هست بقیه اش هم که مربوط به سری 7 هست
حالا 750 نمیدونم چه تفاوتی میتونه داشته باشه من UH 770 رو دیدم اولیش که دیزانش هست که قشنگ شده به نظر من و مهمتر از همه اینکه بالاخره سری 7 هم 200 هرتز شده و این مهمترین فاکتور بود چون در سری UF که مال سال قبل بود از سری 9 که میشد 950 رفرش ریت به 200 میرسید و ماقبلش همه 100 هرتز بود و یه چیز دیگه که خیلی جالب و مهم هست اینکه HDR هم هست و تصویرش میتونه خیلی دیدنی باشه
اگر لینکی داشتید اینجا بذارید ببینیم چطوریه
اما اگر به بودجه تون میخوره انتخاب خوبیه حتی همون 770 هم قابل قبوله

uh770 متاسفانه هنوز نیومده بازار مگه نه قطعا انتخاب اولم میشد ولی من یکم عجله دارم ، اینم لینک uh750 که البته نمیدونم گذاشتن لینک مشکلی داره یا نه چون از یه فروشگاه هست

skyeagle
06-08-2016, 08:05
uh770 متاسفانه هنوز نیومده بازار مگه نه قطعا انتخاب اولم میشد ولی من یکم عجله دارم ، اینم لینک uh750 که البته نمیدونم گذاشتن لینک مشکلی داره یا نه چون از یه فروشگاه هست

اگر نمیتونید صبر کنید همون 770 رو بگیرید
من خودم 850 رو گرفتم باهاش هیچ مشکلی نداشتم
تنها توصیه ام اینه که تا جاییکه امکان داره صفحه بزرگتر انتخاب کنید مخصوصا برای 4کا شاید بهترین سایز 55 باشه مطمئن باشید پشیمون نمیشید چون تصویر بزرگتر به شرط داشتن فضای مناسب ( برای 55 حدود 3متر از تی وی ) بسیار لذت بخشه

shahramcat
06-08-2016, 23:50
سلام دوستان

خرید آنلاین از سایتهای مثل دیجی بانه و سلام بابا او اینا مشکلی نداره ؟ کسی تجربه داره ؟

و اینکه این گارانتی هایی که براش زدن مثلا 1 سال 140 2 سال 280 تومن گارانتی پدر مادر داره یا نه الکی هست ؟ برای تهران نمایندگی داره

کلا شما توصیه میکنید از این ساتهای خریداری بشه ؟

mahdi255
07-08-2016, 07:33
من خودم 850 رو گرفتم باهاش هیچ مشکلی نداشتم
....
سلام
منظور تون LG uh850 هست؟ میشه از نظر کیفیت و شفافیت تصویر بخصوص عمق رنگ مشکی و سفید بفرمایین چطوره؟
ممنون

skyeagle
07-08-2016, 08:28
سلام دوستان

خرید آنلاین از سایتهای مثل دیجی بانه و سلام بابا او اینا مشکلی نداره ؟ کسی تجربه داره ؟

و اینکه این گارانتی هایی که براش زدن مثلا 1 سال 140 2 سال 280 تومن گارانتی پدر مادر داره یا نه الکی هست ؟ برای تهران نمایندگی داره

کلا شما توصیه میکنید از این ساتهای خریداری بشه ؟
با سلام
دوست عزیز من خودم از دیجی بانه خرید کردم
البته هنوز کارم به گارانتی نکشیده خداروشکر خخخخ
من زنگ زدم قبل از خرید به شماره شرکته محلشون تو تهرانسر هست نمیدونم در چه حدی هستن
برای نصب یکنفر رو فرستادن اومد تی وی رو راه اندازی کزد و کارت گارانتی رو مهر زد
اطلاعاتم فقط در همین حد هست
راستش چون پول 1.5 بالاتر نداشتم از بانه خریدم اما اگر داشتم هیچوقت اینکار رو نمیکردم و با خیال راحت با گارانتی گلدایران میگرفتم شب با خیال راحت سر رو بالشت میذاشتم

skyeagle
07-08-2016, 08:30
سلام
منظور تون LG uh850 هست؟ میشه از نظر کیفیت و شفافیت تصویر بخصوص عمق رنگ مشکی و سفید بفرمایین چطوره؟
ممنون
با سلام
دوست عزیز UF850 دارم UH برای امسال هست و دیگه 850 نداره اگر اشتباه نکنم

ببینید از نظر کیفیت باید باتوجه به پولی که میدید انتظار داشته باشید
من باتوجه به پرداختیم کاملا راضی هستم
اما اگر میتونستم تا 2 تومن بیشتر هزینه کنم قطعا انتخاب بهتری داشتم و اصلا به این مدل فکر نمیکردم

mojtaba2321
07-08-2016, 14:31
سلام
دوستان 6980 سامسونگ 48 اینچش چجوریاست؟
کسی باهاش کار کرده؟
چه فرمتهای تصویری پخش میکنه؟
4k بودن چه مزیتی داره برای کسی که از ----- ورودی میگیره و گاهی فیلم دانلودی میبینه؟
تفاوت 100 و 200 هرتز هم بگید.

skyeagle
07-08-2016, 15:19
سلام
دوستان 6980 سامسونگ 48 اینچش چجوریاست؟
کسی باهاش کار کرده؟
چه فرمتهای تصویری پخش میکنه؟
4k بودن چه مزیتی داره برای کسی که از ----- ورودی میگیره و گاهی فیلم دانلودی میبینه؟
تفاوت 100 و 200 هرتز هم بگید.

با سلام
دوست عزیز همه چیز به بودجه شما برمیگرده اگر تا 2700 میتونید خرید کنید و تی وی با گارانتی رسمی شرکتی میخواهید انتخاب بدی نیست
سامسونگ در پخش فرمتها تقریبا از بقیه برندها بهتر عمل میکنه میشه گفت اکثر فرمتها رو ساپورت میکنه ( البته این موضوع دیگه زیاد اهمیت نداره )
4کا برای کسی که از ----- فول اچ دی هم تصویر میگیره برای امسال هیچ مزیتی نداره اما مگه ما برای امسال تی وی میخریم؟؟؟ پس 4 کا خریدن یه پیش بینی برای آینده نزدیک هست
هرچقدر هرتز تی وی بالاتر باشه تصویر استیبل تر هست مخصوصا برای تصاویری که محرک هستند از ورزشی گرفته تا فیلم و بازی که بازی بیشترین رفرش ریت رو نیاز داره
قطعا 200 هرتز تصویر بهتری بهش ما میده اما این موضوع قیمت رو هم بطور قابل توجهی بالا میبره بطوری که یه تی وی فول اچ دی 200 هرتز با 4کا 100 هرتز در اینچ برابر تقریبا هم قیمت هستند

shahramcat
08-08-2016, 00:11
با سلام
دوست عزیز من خودم از دیجی بانه خرید کردم
البته هنوز کارم به گارانتی نکشیده خداروشکر خخخخ
من زنگ زدم قبل از خرید به شماره شرکته محلشون تو تهرانسر هست نمیدونم در چه حدی هستن
برای نصب یکنفر رو فرستادن اومد تی وی رو راه اندازی کزد و کارت گارانتی رو مهر زد
اطلاعاتم فقط در همین حد هست
راستش چون پول 1.5 بالاتر نداشتم از بانه خریدم اما اگر داشتم هیچوقت اینکار رو نمیکردم و با خیال راحت با گارانتی گلدایران میگرفتم شب با خیال راحت سر رو بالشت میذاشتم

ممنون از شما

این تی وی که سفارش دادید براتون از بانه فرستادن اومد تهران ؟
گارانتی کدوم شرکت هست تو تهران ؟ 2 سال گرفتید ؟
کلا فروشنده قابل اعتماد و درست درومن هستن به نظر شما ؟
ممنون

skyeagle
08-08-2016, 08:05
ممنون از شما

این تی وی که سفارش دادید براتون از بانه فرستادن اومد تهران ؟
گارانتی کدوم شرکت هست تو تهران ؟ 2 سال گرفتید ؟
کلا فروشنده قابل اعتماد و درست درومن هستن به نظر شما ؟
ممنون
دوست عزیز این خرید یه جورایی بالاخره ریسک هست و باید این ریسک رو بپذیرید من هم گفتم که اگر پول کافی داشتم هیچوقت همچین کاری نمیکردم
در مورد سایت و شرکت گارنتی کننده هم هیچ شناختی نداشتم و ندارم
من گارانتی 1 ساله گرفتم چون اونموقع 2 ساله نداشتن
هر کدوم سایتها هم با یه شرکت خاص کار میکنند و تصویر کارت گارانتی رو میتونید در خود سایت ببینیدو از آدرس و مشخصاتش آگاهی پیدا کنید
تی من از بانه اومد اما بعضا بعضی مدلها رو تهران دپو دارن و میفرستند فقط ازشون بپرسید که کالایی که میفرستند قبلا باز شده یا آکبند هست اینهم از این جهت که در بین راه کالا جابجا نشه وگرنه معمولا خودشون باز میکنند و آکبند نیست

shayan5800
08-08-2016, 21:00
سلام دوستان یه مشورت لطفا :
من تا ۵ تومن تلویزیون 4k میخوام..خودم بین چند مدل موندم
اکثرا واسه game و ps4 میخوام...بین ۴۵ تا ۵۵ اینچ
خودم گشتم چند مدل پیدا کردم ولی هیچ ایده ای ندارم کدوم بهتره.لطفا راهنمایی کنین..مرسی

55JU7960
50JS7980
lg uh850 49inch
sony 55xd850d

akhevi
08-08-2016, 22:21
سلام دوستان یه مشورت لطفا :
من تا ۵ تومن تلویزیون 4k میخوام..خودم بین چند مدل موندم
اکثرا واسه game و ps4 میخوام...بین ۴۵ تا ۵۵ اینچ
خودم گشتم چند مدل پیدا کردم ولی هیچ ایده ای ندارم کدوم بهتره.لطفا راهنمایی کنین..مرسی

55JU7960
50JS7980
lg uh850 49inch
sony 55xd850d

uh850 تو بازار موجوده دوست عزیز ؟

shayan5800
08-08-2016, 22:37
بله تازه اومده
۳۳۰۰

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

akhevi
09-08-2016, 09:11
بله تازه اومده
۳۳۰۰

ممنون تو سایت ها که هر چی گشتم نبود ، چون منم احتمالا همین مدل رو بگیرم یا uh770 رو

shahramcat
09-08-2016, 09:26
دوستان

شما بین این دو مدل کدوم رو انتخاب میکنید

LG UH850V 55inch

Sony X8500D 55inch

هر دو مدل 2016 هستن / از نظر قیمت ال جی تو بانه با گارانتی 2 سال 4300 هست سونی هم 4770

shayan5800
09-08-2016, 10:32
ممنون تو سایت ها که هر چی گشتم نبود ، چون منم احتمالا همین مدل رو بگیرم یا uh770 رو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون-ال-جی-lg-tv-smart-3d-49-uh850-49uh850

akhevi
09-08-2016, 10:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون-ال-جی-lg-tv-smart-3d-49-uh850-49uh850

دیدم اینو زده ناموجود

akhevi
09-08-2016, 13:03
ظاهرا همین امروز uh 850 موجود شده تو بانه ، به نظرتون ارزش خرید داره ؟ من دیگه امروز فردا باید بخرم و عجله دارم

shahramcat
09-08-2016, 13:39
ظاهرا همین امروز uh 850 موجود شده تو بانه ، به نظرتون ارزش خرید داره ؟ من دیگه امروز فردا باید بخرم و عجله دارم

من بررسی هاش رو دیدم با این قیمت عالی هست .

من هم میخوام یا این رو بگیرم یا samsung ks8500 رو .

شما تجربه خرید از فروشگاه های بانه که آنلاین در سایت فروش دارن رو داری ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟
از کدوم سایت میخوای بگیری ؟

skyeagle
09-08-2016, 13:45

با سلام
دوست عزیز من نظرات همون سایت سلام بابا رو میخوندم در مورد HDR بودنش بنظر درست میرسه که زیاد نمیشه روش حساب کرد چون یه کار نرم افزاری انجام میده و شاید سخت افزار قدرتمندی پشت قضیه نباشه
اما به هر حال 200 هرتز بودنش خوبه و همینطور دیزاینش هم جدیده اگر این 2 مورد براتون قابل قبوله خوبه
البته میتونید نیم نگاهی هم به Uf950 داشته باشید با توجه به اینکه قیمتش شکسته شده اونهم 200 هرتز هست و تنها تفاوتش همین ادعای HDR بودن براش مطرح نیست
و طراحی پایه اش ضمن ابهتی که به تی وی داده باعث شده پهش صدا در محیط در این مدل عالی باشه

akhevi
09-08-2016, 16:44
من بررسی هاش رو دیدم با این قیمت عالی هست .

من هم میخوام یا این رو بگیرم یا samsung ks8500 رو .

شما تجربه خرید از فروشگاه های بانه که آنلاین در سایت فروش دارن رو داری ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟
از کدوم سایت میخوای بگیری ؟

من که الان از یکی از سایت ها سفارش دادم تا ببینیم چطور میشه خدا کنه تی وی خوبی باشه

فقط وقتی اومد چطوری تستش کنم که خیالم راحت بشه از سالم بودنش ؟

shahramcat
10-08-2016, 02:57
من که الان از یکی از سایت ها سفارش دادم تا ببینیم چطور میشه خدا کنه تی وی خوبی باشه

قربان با گارانتی گرفتید ؟
اگر اومد ایشالا حتما بعدش نظر مفصل بدید ما هم استفاده کنیم

akhevi
10-08-2016, 08:15

بله هشتاد تومن میگرفت واسه گارانتی ، ایشالا

skyeagle
10-08-2016, 12:48

با سلام
دوست عزیز خیلی مبارکتون باشه
چند تصویر با فتوشاپ تهیه کنید با رزولوشن 4 کا 2160*3840 تصاویر فقط با رنگ خالص سبز زرد قرمز آبی سفید و مشکی
بصورت فول اسکرین در تی وی ببینید و در تی وی دنبال پیکسل سوخته بگردید ( اگر موردی بود تی وی رو تحویل نگیرید )
من منو ساعت کارکرد رو نتونستم برم چون نماینده شرکته کنترل مستر رو نداشت و بدون اون نمیشه وارد منو مخفی شد بنظرم با گارانتی که تماس گرفتید برای نصب بخواهید ازشون که نماینده حتما کنترل مستر همراه بیاره
این اطلاعات رو من خودم با تجربه بدست آوردم و خیلی از نظر خودم با ارزشه چون جای دیگه ای نتونستم پیدا کنم:n26:

akhevi
10-08-2016, 15:49
با سلام
دوست عزیز خیلی مبارکتون باشه
چند تصویر با فتوشاپ تهیه کنید با رزولوشن 4 کا 2160*3840 تصاویر فقط با رنگ خالص سبز زرد قرمز آبی سفید و مشکی
من منو ساعت کارکرد رو نتونستم برم چون نماینده شرکته کنترل مستر رو نداشت و بدون اون نمیشه وارد منو مخفی شد بنظرم با گارانتی که تماس گرفتید برای نصب بخواهید ازشون که نماینده حتما کنترل مستر همراه بیاره

سلامت باشید ممنونم از لطفتون

rznrz06
10-08-2016, 18:12
بیشتر مدلهای ارزان قیمت سامسونگ و خصوصاً الجی، کیفیت 4K واقعی نیستن. یعنی کیفیت 4096&2160p رو پخش نمیکنن.
فقط 3840&2160P که ابتدای مجموعه کیفیتهای ULTRA HD محسوب میشه.
در ضمن سیستم پخش HDR یکی نرم افزاری هست که جالب نی،و دیگری سخت افزاری هستش. که واقعاً کیفیت 4K رو جلای خاصی میده.
حدود 3 کانال 4K HDR در جهان در 3 ماهواره مختلف هستش،که فقط یک مدل گیرنده قادر به دریافت کامل 4K HDR هست.
حدود 72 کانال 4K در حال حاضر پخش 4K دارن.
ظرف 6 ماه گذشته که بلوری 4K ها اومدن،تعداد 103 فیلم 4K به فروش گذاشته شده که بیشتر آنها HDR هستن.

Z5 PREMIUM DUAL

akhevi
11-08-2016, 14:44

امروز به دستم رسید فعلا که همه چیش خوبه البته برای جهیزیه است و زیاد فعلا وقت ندارم باهاش کار کنم

shayan5800
11-08-2016, 15:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون-2016-suhd-سامسونگ-4k-55ks8500-samsung
موجود شد

shahramcat
11-08-2016, 16:22
امروز به دستم رسید فعلا که همه چیش خوبه البته برای جهیزیه است و زیاد فعلا وقت ندارم باهاش کار کنم

ممنون از شما

به سلامتی و مبارکی ایشالا

هرزمان وقت کردید ممنون میشم یه بررسی بفرمایید

اصلا روشن نکردید ؟ تست و اینا که گرفتن ؟
مثلا فیلم زیرنویس فارسی چخش میکنه یا نه .

shahramcat
11-08-2016, 16:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون-2016-suhd-سامسونگ-4k-55ks8500-samsung
موجود شد

آقا من موندم بگیرم این مدل زو یا نه ؟!
واقعا میترسم بدون گارانتی بگیرم یا از این گارانتی شرکتی ها !
از طرفی هم حیفه نگرفتنش .

ساخت مصر هست . معلوم هم نیست زیر نویس فارسی پخش میکنه یا نه .

نظری ندارید ؟

akhevi
11-08-2016, 20:31
ممنون از شما

به سلامتی و مبارکی ایشالا

هرزمان وقت کردید ممنون میشم یه بررسی بفرمایید

اصلا روشن نکردید ؟ تست و اینا که گرفتن ؟
مثلا فیلم زیرنویس فارسی چخش میکنه یا نه .

آره تست کردیم زیرنویس هم یه فیلم گذاشتم کامل پخش کرد و مشکلی نداشت

mahdi255
13-08-2016, 07:43
سلام
اول اینکه بسیار بسیار مبارک باشه
بعد اینکه چه مدلی و با چه قیمتی خریدید؟ و از کجا و چطوری؟
ممنون میشم اگه ارزیابی تون از کیفیت تصویر دستگاه (شفافیت، روشنایی، عمق رنگ مشکی و سفید و ....) را ارائه بفرمایید

akhevi
13-08-2016, 09:28
سلام ممنونم از شما
49 اینچ مدل uh850 رو گرفتم از سایت سلام بابا 3150 شد قیمتش
واقعیتش فقط تست اولیه انجام دادیم و گذاشتم تو کارتن چون برای جهیزیه هست و فعلا موقعیت تست بیشتر فراهم نبود ، اما در همون حد کیفیتش خیلی خوب بود و مشکلی ندیدم من

mojt90
14-08-2016, 09:05
چرا مدل ها مونتاژی سامسونگ و ال جی اسمشون در ایران تغییر میکنه ؟؟؟؟؟؟

فکر کنم فقط تو ایرانه که چنین تغییر اسمی صورت میگیره .

مدل های جهانی سامسونگ و ال جی خیلی دیر وارد کشور می شوند و قیمتشون حدودا 30% از بازار جهانی گرون تره !

akhevi
15-08-2016, 11:00
دوستان کسی میدونه منو فارسی uh850 رو چطور میشه آورد ؟

mahdi255
15-08-2016, 12:01
سلام بر همگی
قصد خرید تلویزیون با مشخصات زیر رو دارم:
- 4K
- 50 تا 55 اینچ
- کیفیت تصویر اولویت اصلیه بعد امکانات دیگه ای مثل 3D
- حداکثر بودجه 5.5
- گارانتی مهم نیست
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی بفرمایند
خودم مدل 55X8500C سونی رو میپسندم اما متاسفانه قیمتش بجای اینکه پایین بیاد(بخاطر اینکه مدل 2016 وارد بازار شد یعنی X8500D) بالا رفته. کف قیمت تو بانه 5700 شده تا بیاد تهران هم تا 6 تومن در میاد. مدل x8500D هم یک پسرفت برای سونی بوده و ریوهای خارجی خیلی ازش تعریف نمی کنند.
با سپاس

mane1659
16-08-2016, 02:51
با سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون سونی مدل 55w800c سونی را دارم له نظرتون از بانه بگیرم یا جوانرود ؟ در ضمن چظوری از سالم بودنش اطمینان پیدا کنم ؟

mahdi255
21-08-2016, 11:08
سلام بر همگی
قصد خرید تلویزیون با مشخصات زیر رو دارم:
- 4K
- 50 تا 55 اینچ
- کیفیت تصویر اولویت اصلیه بعد امکانات دیگه ای مثل 3D
- حداکثر بودجه 5.5
- گارانتی مهم نیست
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی بفرمایند
خودم مدل 55X8500C سونی رو میپسندم اما متاسفانه قیمتش بجای اینکه پایین بیاد(بخاطر اینکه مدل 2016 وارد بازار شد یعنی X8500D) بالا رفته. کف قیمت تو بانه 5700 شده تا بیاد تهران هم تا 6 تومن در میاد. مدل x8500D هم یک پسرفت برای سونی بوده و ریوهای خارجی خیلی ازش تعریف نمی کنند.
با سپاس

دوستان گرامی هیچ کس نظری پیشنهادی نداره
یک زمان اینجا خیلی شلوغ بود!!!!!!!!!!:n13:

mane1659
22-08-2016, 00:43
با سلام دوستان نظرتون روی تلویزیون 55UF95000GI ال جی چیست برای خرید ؟ ال جی های که در بانه هستن مونتاژ کجا هستن ؟ کدوم مونتاژ خوبه ؟ وبه نظرتون از بانه بگیرم ؟

mahdi255
23-08-2016, 08:39
با سلام دوستان نظرتون روی تلویزیون 55UF95000GI ال جی چیست برای خرید ؟ ال جی های که در بانه هستن مونتاژ کجا هستن ؟ کدوم مونتاژ خوبه ؟ وبه نظرتون از بانه بگیرم ؟
سلام
این مدل الجی مدل داخلی گلدیران هست(مونتاز داخل کشور) که قیمتش حدود 6.5 در میاد. معادل جهانیش 55UF9500 یا 55UF950 هست که قیمتش تو بانه زیر 4.8 در میاد. خوب این اختلاف قیمت خیلی زیاده(اختلاف قیمت ها خودت هم یک بار چک کن). من باشم بدون گارانتی رو ترجیح میدم.
مدل های بانه تا جایی که من میدونم بسته به مدل مونتاژ کره و مالزی داره. باید از فروشنده بپرسی.
این مدل تو رنج قیمت خود خوبه. می تونی تو این رنج به مدل LG 55uh8500 که مدل 2016 هست هم فکر کنی که به خوبی اون یکی هست . و همینطور مدل 55X8500D سونی

bijan2021
24-08-2016, 13:37
برای خرید تلویزیون 55 اینچ 4k تا 3 میلیون بین این دو مدل تردید دارم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید:
LG UF680
x-vision 715

هر دو اسمارت - درگاه یو اس بی ایکس ویژن بیشتر و یو اس بی 3 ساپورت میکنه
ال جی بدون گارانتی 3 تومن است و ایکس ویژن با گارانتی مادیران
انطباق تصویر ال جی 120 هرتز و ایکس ویژن 200 است

mahdi255
24-08-2016, 16:34
برای خرید تلویزیون 55 اینچ 4k تا 3 میلیون بین این دو مدل تردید دارم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید:
LG UF680
x-vision 715

هر دو اسمارت - درگاه یو اس بی ایکس ویژن بیشتر و یو اس بی 3 ساپورت میکنه
ال جی بدون گارانتی 3 تومن است و ایکس ویژن با گارانتی مادیران
انطباق تصویر ال جی 120 هرتز و ایکس ویژن 200 است
سلام.
پنل ایکس ویژن اگر اشتباه نکنم ساخت ال جی هست(پرس و جو کن). بنابراین تصویرشون می تونه نزدیک هم باشه

bijan2021
24-08-2016, 19:29
کسی هست که تجربه عینی کار کردن با این مدل رو داشته باشه؟ رو کاغذ که به نظر بهتر میاد

mahan999
26-08-2016, 12:04
تلویزیون 4k با ما هواره داخلش باشه از hdr هم ساپورت کنه موجود هست ؟ تو بانه وارد شده؟

mojtaba2321
26-08-2016, 18:38
دوستان قبلا توی یکی از تاپیکها 4 تا فایل تصویر رنگهای اصلی بود برا تست تلویزیون
کسی فایلاشو داره؟

harrypotter
27-08-2016, 22:41
دوستان این LG 43UH651V چطور هست؟ تایید میکنید 4k هست و hdr هم داره
فقط موندم از روی usb فرومتایی مثل mkv رو پخش میکنه؟

mane1659
29-08-2016, 11:26
دوستان بین دو مدل ال جی موندم لطفا راهنمایی کنید
uf950 , uh850
یکی 2015 و دیگری 2016 هست ما مدل 2015 زبان فارسی داره و نانو هست اما 2016 منو فارسی نداره و اچ دار هست

mahdi255
30-08-2016, 07:59
دوستان بین دو مدل ال جی موندم لطفا راهنمایی کنید
uf950 , uh850
یکی 2015 و دیگری 2016 هست ما مدل 2015 زبان فارسی داره و نانو هست اما 2016 منو فارسی نداره و اچ دار هست
سلام
سایت rtings امتیازهای بالاتری به UH850 داده. ریوها رو خودت می تونی کامل بخونی. (البته این دو رو به اسم UH8500 وUF9500 میشناسه):
امیدوارم کمک کنه به شما جهت انتخاب.

mojtaba2321
30-08-2016, 08:19
کدوم یک از مدلهای سامسونگ 200 هرتز هست؟

mojtaba2321
30-08-2016, 11:39
دوستان کسی با 6980 سامسونگ کار کرده؟
میخام بدونم چه ضعفهایی داره؟

shadanpoor
31-08-2016, 22:59
دوست عزیز تو خرید uh850 شک نکن... یه 55ش رو 3 روزه خریدم... فقط بگم عالیه!

aref10
31-08-2016, 23:13

سلام
میتونم بپرسم چه ملاکهاییش رو مد نظر قرار دادید؟

Amirreza_MUFC
02-09-2016, 09:44
سلام
بین این سه مدل کدوم بهتره ؟
Sony 49x830C
Samsung 50JU7000
LG 49UH8500
خودم بیشتر به برند سونی علاقه دارم . ارزش داره بیشتر هزینه کنم و 55X850D بگیرم ؟

mane1659
02-09-2016, 10:56

ممنون دوست عزیز با توجه به اینکه زبان فارسی نداره با زبان انگلیسی مشکلی ندارید ؟ زیزنویس فارسی پخش می کنه ؟ با کانالهای ایران مکشلی نداره ؟ تنظیمات انگلیسی سخت نیست ؟

mane1659
07-09-2016, 11:59

دوست عزیز بیزحمت خصوصیتون را چک بفرمایید ممنون

shadanpoor
09-09-2016, 15:51
سلام
میتونم بپرسم چه ملاکهاییش رو مد نظر قرار دادید؟

ممنون دوست عزیز با توجه به اینکه زبان فارسی نداره با زبان انگلیسی مشکلی ندارید ؟ زیزنویس فارسی پخش می کنه ؟ با کانالهای ایران مکشلی نداره ؟ تنظیمات انگلیسی سخت نیست ؟

دوست عزیز بیزحمت خصوصیتون را چک بفرمایید ممنون

با سلام و عرض شرمندگی چون من خیلی کم سر میزنم.
من کلا اگر تلویزیونم فارسی هم داشته باشه منوی انگلیسی میزارم. اما EPG و تلتکس و زیر نویس فارسی و حتی کیبورد فارسی به خوبی کار میکنه و غیر از نبود منوی فارسی چیز دیگه ای رو مشکل نخواهید داشت. حداقل من ندیدم.
کانالهای داخلی هیچ مشکلی نداره و با dvbt مشکلی ندارید. با s اونهم مشکل خاصی نیست و جاهای مختلف هم رصد شده با چرخ گردون!!!!:n33:
فقط مدیریت تعداد کانال زیاد در حد افتضاح هستش که اگر تاپیک جدا واسه این سری بزنید اونجا نرم افزار و روش های مدریت خوبی رو میزارم که استفاده در !!!!!!جهات!!!!! مختلف رو آسون میکنه!
به لحاظ تصویر از 950 اگر بهتر نباشه بدتر نیست ولی عمق مشکی با وجود پیشرفت خوبش هنوز جای کار داره که خوب ips هستش دیگه. رنگ عالی پاسخگویی تصویر خیلی خوب و تو 4k و حتی 1080 هم حرفی باقی نمیزاره. در تصاویر 720 و sd هم upscale کارشو خوب انجام میده و به نظر من خوبه. ساپورت فورمت x265 هم با hdr خارق‌العاده هستش و مثل همیشه به فایلی نه نمیگه! 3d نسبت به 47la66000 قبلیم هم به نظرم بهتر شده و کلا عالیه. کنترل حرف نداره نسبت به مجیک کنترل قبلیم واقعا پیشرفت کرده و میشه باهاش دستگاههای که simplink ساپورت نمیکنن رو هم کنترل کرد مثل اسمشو نبرها و ست تاپ باکس ها و....
دیزاین هم که فقط بگم زیباست... وقتی میگم زیبا یه آدم سخت پسند میگه زیبا. جلو مشکی و حاشیه استیل و پایه آلومینیومی واقعا با کیفیت و پشت سفید. البته پشت دیده نمیشه و یعنی شما رنگ سفیدی از جلو و حتی کناره ها مشاهده نمیکنید. روی ps4 هم با وجود input lag پایینش حس بهتری خواهید داشت.
یکدستی مشکی تو تاریکی خیلی بهتر شده ولی هنوز جای کار داره. تو خاکستری از همرده پارسال خیلی خیلی بهتره حتی از uf950 ولی هنوز تو فوتبال خیلی نامحسوس و البته از نزدیک افکت کثیفی قابل مشاهده هستش که با توجه به 55 اینچ بودن و رعایت فاصله 3 متر خیلی مشهود نیست. من تو la66000 کلا خل شده بودم از مشکل! و الان از این راضیم.
کاش یه بخش واسه سری 2016 ال جی ایجاد بشه و توضیحات کامل رو با دوستان اونحا بزاریم

shayan5800
09-09-2016, 16:42
مرسی عالی بود توضیحات..من هم میگیرم ۸۵۰ هفته دیگه

mahdi255
09-09-2016, 19:32
......کلا عالیه. کنترل حرف نداره نسبت به مجیک کنترل قبلیم واقعا پیشرفت کرده و میشه باهاش دستگاههای که simplink ساپورت نمیکنن رو هم کنترل کرد مثل اسمشو نبرها و ست تاپ باکس ها و....
دیزاین هم که فقط بگم زیباست... وقتی میگم زیبا یه آدم سخت پسند میگه زیبا. جلو مشکی و حاشیه استیل و پایه آلومینیومی واقعا با کیفیت و پشت سفید. البته پشت دیده نمیشه و یعنی شما رنگ سفیدی از جلو و حتی کناره ها مشاهده نمیکنید. روی ps4 هم با وجود input lag پایینش حس بهتری خواهید داشت.
یکدستی مشکی تو تاریکی خیلی بهتر شده ولی هنوز جای کار داره. تو خاکستری از همرده پارسال خیلی خیلی بهتره حتی از uf950 ولی هنوز تو فوتبال خیلی نامحسوس و البته از نزدیک افکت کثیفی قابل مشاهده هستش که با توجه به 55 اینچ بودن و رعایت فاصله 3 متر خیلی مشهود نیست. ....
سلام گرامی
شما احیانا با سونی X8500 برخورد نکردین که بتونید این مدل رو با X8500 مقایسه کنید. البته مدل X8500D هم IPS هست(و احتمالا ساخت LG) و از این جهت باید تصاویرشون به هم نزدیک باشه

shadanpoor
11-09-2016, 15:39
سلام گرامی
شما احیانا با سونی X8500 برخورد نکردین که بتونید این مدل رو با X8500 مقایسه کنید. البته مدل X8500D هم IPS هست(و احتمالا ساخت LG) و از این جهت باید تصاویرشون به هم نزدیک باشه
نه متاسفانه... انقدر برام زیر نویس بی دردسر مهم بود که اصلا سراغش نرفتم. یه بحثی هم هست که میگن سری D نسبت به C افت کیفیت داشته.

شاید این بتونه کمکی بکنه.

mahdi255
11-09-2016, 21:40
نه متاسفانه... انقدر برام زیر نویس بی دردسر مهم بود که اصلا سراغش نرفتم. یه بحثی هم هست که میگن سری D نسبت به C افت کیفیت داشته.

شاید این بتونه کمکی بکنه.

سلام
تشكر از شما بابت توجهي كه فرمودين
- مدل هاي جديد سوني اندرويدي هستن بنابراين از نظر پخش فرمت هاي مختلف و زيرنويس هيچ مشكل نخواهند داشت
- مدل سري D از پنل IPS استفاده مي كنند( و احتمالا ساخت LG) و سري C از پنل VA. بنابراين كيفيت تصوير سري D كه مدل هاي ٢٠١٦ هم هستند از نظر كنتراست و عمق رنگ مشكي و سفيد نسبت به سري C دچار افت شده و در عوض زاويه ديد خيلي بهتري دارند.
قصدم از اينكه مزاحم حضرت عالي شدم اين بود در عمل با الجي مقايسه بشه و نه اونچه كه تو سايت هاي ريويو اومده.
متاسفانه سري C قيمتش بي جهت بالا رفته و بيشتر از يك ميليون با سري جديد D اختلاف قيمت داره. اين هم از مزاياي بازار ايرانه

zakaria2018
12-09-2016, 12:28
دوست عزیز ،منم تصمیم گرفتم از همین مدل uh850 بخرم . میشه بفرمایید شما چند واز کجا گرفتین ؟

zakaria2018
12-09-2016, 12:34

سلام دوست عزیز ،منم تصمیم گرفتم از همین مدل uh850 بخرم . میشه بفرمایید شما چند واز کجا گرفتین ؟

zakaria2018
12-09-2016, 12:41
تلویزیون 4k با ما هواره داخلش باشه از hdr هم ساپورت کنه موجود هست ؟ تو بانه وارد شده؟

بله هست مدل uh850v

MR.MAHMOOD
13-09-2016, 09:47
ایم مدل X8305C سونی چطوره ۴۹ اینچش قیمت معقولی داره حدود سه و چهارصد
ارزش خرید داره؟

mahdi255
13-09-2016, 10:14
ایم مدل X8305C سونی چطوره ۴۹ اینچش قیمت معقولی داره حدود سه و چهارصد
ارزش خرید داره؟
سلام. LG UH850 مدل بهتری بنظر میرسه.

shayan5800
15-09-2016, 02:49
خوب من هم uh850v خریدم از عسلویه ۲۷۰۰
هنوز باش ور نرفتم زیاد ولی زیرنویس فارسی رو عجیب غریب نشون میده...
و اینکه سیم ماهواره وصل کردم و سرچ کردم کانالی پیدا نکرد

shayan5800
15-09-2016, 02:55

mahan999
15-09-2016, 07:45

شما خودتون کدوم شهر هستید؟ یعنی 49 اینچ عسلویه ارزون تر از بانه هست ؟ خودتون آوردید ؟ ایست بازرسی گیر نداد ؟
در مورد پیدا نکردن کانال هم احتمالا تنظیمات سوئیچ رو انجام ندادید سیم رو یکسره به یکی از lnb ها وصل کنید ببینید کانال پیدا میکنه/.

shayan5800
15-09-2016, 08:10
نه تنظیمات سویچ رو پیدا نکردم داداش.حالا میگردم ببینم چی پیدا میکنم
والا بانه ۳ تومن بود قیمتش،منم تو عسلویه کار میکنم ۲ روز دیگه با پست میخوام ببرمش مشهد..ایشالا که گیر نمیدن

mahan999
15-09-2016, 08:14
کسی این مدل 55XD9305 رو جایی دیده بانه ارزونتره یا حنوب ؟

shayan5800
15-09-2016, 08:17
اره بود جنوب،ولی قیمت نکردمش داداش حقیقتش
ولی 65x850d قیمتش حدود ۷ تومن بود

mahan999
15-09-2016, 08:17
نه تنظیمات سویچ رو پیدا نکردم داداش.حالا میگردم ببینم چی پیدا میکنم
والا بانه ۳ تومن بود قیمتش،منم تو عسلویه کار میکنم ۲ روز دیگه با پست میخوام ببرمش مشهد..ایشالا که گیر نمیدن

نمیخواد دنبال سوئئیچ بگردید اگر کابل رو یکسره به یکی از Lnb هایی که جهتش رو می دونی بزنی دیگه سوئیچ نمی خواد اینجوری مطمئن میشی سالمه.
راستی مدل
55XD9305 رو تو عسلویه ندیدی ؟ میتونی برام یه قیمت بگیری ؟
این ها رو کجای عسلویه میفروشن ؟ شماره تماس فروشندش رو pm میکنی ؟

shayan5800
15-09-2016, 08:21
من امروز دوباره میرم شهر خرید کنم،یه شهر هست نزدیک عسلویه به اسم نخل تقی
اونجا بورس لوازم خانگی هست
رفتم شمارشو پخ میکنم برات

mahan999
15-09-2016, 08:34

دمت گرم ببین
55XD9305 کمترین قیمتش چنده شماره فروشندش رو هم پخ کن . راستی فروشندهاش اهل چونه و تخفیف هستن ؟
راستی برای فرستادن با پست ببین با تیپاکس بتونی بفرستی خیلی ارزونتر در میاد.

mahdi255
17-09-2016, 07:46
اره بود جنوب،ولی قیمت نکردمش داداش حقیقتش
ولی 65x850d قیمتش حدود ۷ تومن بود

سلام
مدل 55X8500C(یا همون X85C) اونجا پیدا میشه؟

mahan999
20-09-2016, 15:50

سلام
آقا رفتید قیمتش چند بود ؟

Alireza13255
21-09-2016, 10:57
دوستان عزیز سلام
بنده یه tv lg مدل uh651 خریدم و دلیل خریدم ارتقای تصاویر و فیلمها به4k بود همون upscale
اما تا الان موفق نشدم همچین کاری کنم
به زبان ساده تر میخوام فیلم های sd و hd رو به 4k ارتقا بد کسی بلده چجوری؟

H@/\/\ID
21-09-2016, 12:17
دوستان من در حال حاظر JU7000 دارم 50 اینچ
حقیقتش دیگه جذابیتی نداره برام
یه تلویزیون بهتر میخوام بگیرم
سایزش بیشتر از 50 نباشه
چی پیشنهاد میکنید
4K بودن مهمه ولی 3D نباشه بهتر

Alireza13255
22-09-2016, 00:27
دوستان عزیز سلام
بنده یه tv lg مدل uh651 خریدم و دلیل خریدم ارتقای تصاویر و فیلمها به4k بود همون upscale

دوستان لطفا پاسخ بدید

azarmig
23-09-2016, 22:51
سلام. آقا سامسونگ ju6400 سایز 65 اینچ رو گذاشتند 6.4 میلیون...می ارزه؟ کسی تو این سایز مدل دیگه ای میشناسه معرفی کنه؟

alishabani1358
23-09-2016, 23:29
دوستان لطفا پاسخ بدید
دوست عزیز up scale یک فرایند داخلی تی وی می باشد برای پر نمودن کل صفحه تی وی توسط فیلم با رزولیشن های مختلف ربطی به تبدیل فیلم ندارد

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Alireza13255
24-09-2016, 09:16
دوست عزیز up scale یک فرایند داخلی تی وی می باشد برای پر نمودن کل صفحه تی وی توسط فیلم با رزولیشن های مختلف ربطی به تبدیل فیلم ندارد

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

مرسی بابت جواب
دوست گرامی ایا تلویزیونی وجود داره که بشه ارتقای رزولیشن داد؟

mahdi255
24-09-2016, 09:32
دوستان لطفا پاسخ بدید

سلام
تا جایی که من میدونم این یک فرآیند داخلی تلویزیون هست که خودبخود انجام میشد و قابل تنظیم نیست.

alishabani1358
24-09-2016, 09:57
مرسی بابت جواب
دوست گرامی ایا تلویزیونی وجود داره که بشه ارتقای رزولیشن داد؟
دوست عزیز ارتقای رزولوشن با نرم افزار شدنیه ولی کیفیت کلی همان سورس اولیس و شایدم بدتر

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Terova
25-09-2016, 11:35
یک تی وی 48 یا 49 با قابلیت hdr میخوام 3d و یک سری امکانات نمیخوام فقط کیفیت تصویر و hdr

mahdi255
26-09-2016, 13:26
یک تی وی 48 یا 49 با قابلیت hdr میخوام 3d و یک سری امکانات نمیخوام فقط کیفیت تصویر و hdr
سلام
تو این سایز این دو مدل هستند تو بازار:
50KU7000
49UH850

راشا تهرونی
26-09-2016, 14:01
دوستان نظرشون روی کدوم برند هستش برای خرید؟

kurosh57
03-10-2016, 14:20
سلام دوستان
قصد خرید تلویزیون تو سایز 49 یا 50 اینچ دارم،
بین دو مدل lg uh850v و sony w800c نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم،
از یه طرف اون مدل ال جی جزء رده بالاهای ال جی هست و 4k و hdr و پنل کوانتوم و کلی امکانات...
از طرف دیگه دوستان تو نظرات گفتن اون مدل سونی در پخش محتوای sd و hd و کانال های داخلی کیفیت تصویر بهتری ارائه میده،
قیمت تو اون سایز هم تقریبا برابر هست بین این دوتا،
لطفا راهنمایی کنین.ممنون

kurosh57
03-10-2016, 14:32
نوشته شده توسط Alireza13255
دوستان عزیز سلام

اتفاقا تو سایت rting وقتی این مدل رو بررسی کرده،یکی از مواردی که از اون تعریف کرده همین کیفیت upscale خوب این مدل بوده.
جالبه که ال جی تو این مدل از روش direct led به جای edg led در ساخت استفاده کرده،یعنی بجای حاشیه ال ای دی ،فول ال ای دی هست که میتونه یه مزیت باشه برای این مدل.

master631
14-10-2016, 18:14
سلام دوستان میخوام برم از بانه 4k بگیرم تا سقف سه میلیون . به نظر شما چه مارکی بگیرم اصل باشه یا حداقل کیفیت ساختش خوب باشه؟ و اینکه از کجا تشخیص بدم اصله؟

omidshs
15-10-2016, 13:26
با درود خدمت دوستان و سروران محترم
دوستانی که مدل uh850 رو خریداری کردن و دارن استفاده می کنن :----s این دستگاه دارای چه مشخصاتی می باشد؟کانالهای full hd رو ساپورت میکنه؟قابل اتصال به دیش گردان هست؟میشه کد دستی داد؟کارت میخوره؟امکاناتش چیه؟
در آخر این مدل (uh850) قابلیت ظبط برنامه بروی usb رو داره؟

aaffm
18-10-2016, 02:02
دوستان بین این سه مدل کدام را پیشنهاد می کنید sony 49 x8300c _ sony 49 x7000d_ sony 50 w800c ممنون

mojt90
18-10-2016, 13:25
دوستان بین این سه مدل کدام را پیشنهاد می کنید sony 49 x8300c _ sony 49 x7000d_ sony 50 w800c ممنون

سلام
نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به سری D سونی ندارم . البته Z9D که بحثش کاملا جداست .

البته سری C در بخش ارزون قیمت ها بهتره . آنچنان فرقی بین 800c و 8300c وجود نداره.

به نظرم خرید w800c به صرفه تر هست و کیفیت بسیار خوبی داره .

v20
20-10-2016, 15:03
سلام دوستان
می خوام یه تی وی سونی 55X9300D بخرم کسی اینجا تجریه کار باهاش را داره ؟
مطلب بعدی اینکه می خوام بدون گارانتی بگیرم
تست پیکسل خونه را از همین سایت خوب یاد گرفتم
ولی برای ساعت کارکرد چی کار باید کرد ؟ باید وارد منو مخفی شد ؟ اگه آره کدش چیه ؟

kurosh57
21-10-2016, 14:36
با درود خدمت دوستان و سروران محترم
دوستانی که مدل uh850 رو خریداری کردن و دارن استفاده می کنن :----s این دستگاه دارای چه مشخصاتی می باشد؟کانالهای full hd رو ساپورت میکنه؟قابل اتصال به دیش گردان هست؟میشه کد دستی داد؟کارت میخوره؟امکاناتش چیه؟
در آخر این مدل (uh850) قابلیت ظبط برنامه بروی usb رو داره؟

سلام،جواب ما رو که کسی نداد:n03:
من هنوز این مدل رو نخریدم ولی میدونم ----s , s2 داره و تمام کانالهای ( آزاد) full hd و حتی کانالهای 4k رو هم بخوبی ساپورت میکنه.
از دیش گردان پشتیبانی (نمیکنه)
اصولا نه فقط در این مدل و برند،همه تی وی هایی که گیرنده ----s سرخود دارند،در برد داخلی اونها (cpu) قانون کپی رایت اعمال میشه،یعنی نه کارت میخوره ،نه میشه کد دستی داد و نه میشه از کارت شیرینگ استفاده کرد.حتی برای استفاده از شبکه 3 سیما (اگه روی ستلایت بگیرید) هنگام تماشای فوتبال مشکل خواهید داشت.چون یه بیس کد ساده ثابت و دستی رو هم نمیشه داد.
در کل برای استفاده از کانالهای خارجی بهتره دستگاه ---/s خارجی و مرغوب خریداری بشه و زیاد روی برد داخلی تی وی حساب نکنید که مشکلات زیاد داره.

omidshs
21-10-2016, 20:39
من هنوز این مدل رو نخریدم ولی میدونم ----s , s2 داره و تمام کانالهای ( آزاد) full hd و حتی کانالهای 4k رو هم بخوبی ساپورت میکنه.
اصولا نه فقط در این مدل و برند،همه تی وی هایی که گیرنده ----s سرخود دارند،در برد داخلی اونها (cpu) قانون کپی رایت اعمال میشه،یعنی نه کارت میخوره ،نه میشه کد دستی داد و نه میشه از کارت شیرینگ استفاده کرد.حتی برای استفاده از شبکه 3 سیما (اگه روی ستلایت بگیرید) هنگام تماشای فوتبال مشکل خواهید داشت.چون یه بیس کد ساده ثابت و دستی رو هم نمیشه داد.
در کل برای استفاده از کانالهای خارجی بهتره دستگاه ---/s خارجی و مرغوب خریداری بشه و زیاد روی برد داخلی تی وی حساب نکنید که مشکلات زیاد داره.
بادرود و تشکر از شما ممنون

- - - Updated - - -

بادرود و تشکر از شما ممنون

farshad.88
23-10-2016, 12:34
این سامسونگ توی آوردن تلویزیون های جدید خیلی خساست به خرج میده. سال 2016 رسیده به خونه تکونی هاش اما سری KS توی بازار نیست. همون تلویزیون هایی که جشنواره بهاره بودن رو آورده واسه جشنواره پائیزی !!!
بانه هم دیگه شدن محل تصمیم گیری واسه سلیقه مردم. همش 55 اینچ به بالا دارن. اخه با این خونه هایی که هر روز آب میرن تلویزیون به این گندگی چه سودی داره ؟ مخصوصا LG که تلویزیون های 2016 زیر 55 اینچ نداره !!
به نظرم توی سری الترا ( سوپر ) اچ دی و فور کی بهترین گزینه KS8000 هست که هم فول امکاناته و هم نمره خوبی از سایت های بنچ مارک گرفته و قیمتشم نسبت به مارک های دیگه مناسب تره. که البته هنوز توی ایران گیر نمیاد !

mahan999
23-10-2016, 17:29
سلام دوستان
ولی برای ساعت کارکرد چی کار باید کرد ؟ باید وارد منو مخفی شد ؟ اگه آره کدش چیه ؟

سلام پیشنهاد من 55XD9305هست که آخرین مدل سونی هست تفاوت قیمتی هم زیاد نداره با اون مدل درخواستی شما

- - - Updated - - -

سلام دوستان

سلام پیشنهاد من 55XD9305هست که آخرین مدل سونی هست تفاوت قیمتی هم زیاد نداره با اون مدل درخواستی شما

DIGITAL3D
08-11-2016, 22:11
سلام خسته نباشید من مدل uh850v خریدم دومشکل اساسی داره ایا همه این مدل ها این مشکل دارن مشکل اول پایین تلیوزیون سمت راست پاین تلویزیون نورسفید تری نسبت به طرف چپ پخش میکنه

درمورد سه بعدی عرض کنم که هر فیلم چه انیمیشن چه اکش صحنه های که سریع انجام میشه مثل حرکت سریع دست یا حالات حرتی دقیقن وسط تلویزیون چشم ازیت میشه وسه بعدی کامل نیست ایا شماهم تو زمینه سه بعدی مشکل دارید

mahdi255
09-11-2016, 13:45
سلام خسته نباشید من مدل uh850v خریدم دومشکل اساسی داره ایا همه این مدل ها این مشکل دارن مشکل اول پایین تلیوزیون سمت راست پاین تلویزیون نورسفید تری نسبت به طرف چپ پخش میکنه

درمورد سه بعدی عرض کنم که هر فیلم چه انیمیشن چه اکش صحنه های که سریع انجام میشه مثل حرکت سریع دست یا حالات حرتی دقیقن وسط تلویزیون چشم ازیت میشه وسه بعدی کامل نیست ایا شماهم تو زمینه سه بعدی مشکل دارید

سلام
ظاهرا این مدل متاسفانه مشکل نشت نور داره. کاریش نمیشه کرد.
می تونید تو این تاپیک مضوع را بیشتر پیگیری کنید:

djmilad_mrb
09-11-2016, 14:42
با سلام خدمت همگی دوستان حقیقتش میخواستم یه تی وی بگیرم نهایتا تا دو و پونصد و کمتر از 48 نباشه و بیشتر از 50 هم نمیخوام کیفیت تصویر خیلی واسم مهمه تو سایتایه خارجی بررسی زیاد خوندم از جمله سایت rting و یه مدل تی وی سامسونگ چشمم رو گرفته و امتیاز خوبی هم گرفته و از همه مهمتر قیمتشم خیلی مناسبه(500 دلار) اسم مدلش اینه
50ku6300 سامسونگ
منتها هرچی تو نت میگردم تو ایران این مدل رو پیدا نمیکنم میشه راهنماییم کنین حالا یا کد مدل تولیدی همین مدا تو ایران یا یه تی وی تو همین رنج و کیفیت اگه میشناسید حالا نهایت یکم بالاتر باشه هزینه اش

MAYSAMTALA
09-11-2016, 18:54
سلام
قراره یه تی وی تا رنج قیمتی ۳۲۰۰ بخرم (اینترنتی از بانه )
کیفیت تصویر مهمه مخصوصا کانال های ایرانی برای خانواده
سه بعدی مهم نیست (باشه خوبه) دیتاشو می تونم گیر بیارم
برند هم فرقی نداره
خودم به مدل LG 49UH850v رسیدم ولی با این مشکلاتی که دوستان پیدا کردن مردد تو خریدش شدم
ممنون میشم دوستان با تجربه کمک کنند و یک یا چند مدل معرفی کنند

nimahandsomboy
09-11-2016, 20:46
تلویزیون با این شرایط میخوام

50 اینچ 4k باشه خمیده نباشه flat باشه

ترجیحا سامسونگ باشه

اخرش تا سقف 4 تومن

pouyapro
10-11-2016, 15:49
تلویزیون با این شرایط میخوام

50 اینچ 4k باشه خمیده نباشه flat باشه

ترجیحا سامسونگ باشه

اخرش تا سقف 4 تومن
دوست عزیز اگر اصراری به 50 اینچ بودن ندارید، به نظر من سامسونگ 55 اینچ 6990 گزینه خوبیه
زیر 4تومنه،55 اینچه، و کیفیت تصویر خوبی هم داره
به نظر من با بودجه نهایت 4 تومن جز. بهترین انتخابها ست.خودم هم همین مدل رو گرفتم.

دوستان کسی اطلاعی از کالیبراسیون ju6990 داره؟؟

jabi7joon
12-11-2016, 00:14
سلام.. 49UH750 از ال جی چطوره به نظرتون؟

این مقایسه تصویر تو ال ای دی های مختلف هست.. 750 چرا کدره؟

از بالا چپ :

Samsung KS8000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (UN55KS8000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])), LG UH7700 (55UH7700), Vizio P Series 2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (P65-C1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

از پایین چپ :

LG UF7700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (60UF7700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])), LG UH8500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (55UH8500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])), Sony X850D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (XBR55X850D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

aaffm
12-11-2016, 14:39
دوستان بین این سه مدل کدوم پشنهاد می دید sony 50 w800c - lg 49 uh8500 - sony 49 x8000 d- ممنون بیشتر کیفیت تصویر برام مهمه

farshad.88
12-11-2016, 15:32
سلام پیشنهاد من 55XD9305

هست که آخرین مدل سونی هست تفاوت قیمتی هم زیاد نداره با اون مدل درخواستی شما

9300 و 9305 در حقیقت یکی هستند. 9305 سفارش انگلستان هست

mahan999
13-11-2016, 01:18

از نظر تصویر بله ولی با این تفادت که 9305 دوتا تیونر یه خشاب کارت اضافه داره و اینکه ساخت خود ژاپن هست تا جایی که من تحقیق کردم

- - - Updated - - -

از نظر تصویر بله ولی با این تفادت که 9305 دوتا تیونر یه خشاب کارت اضافه داره و اینکه ساخت خود ژاپن هست تا جایی که من تحقیق کردم

jabi7joon
13-11-2016, 06:56
سلام.. 49UH750 از ال جی چطوره به نظرتون؟

این مقایسه تصویر تو ال ای دی های مختلف هست.. 750 چرا کدره؟

از بالا چپ :

Samsung KS8000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (UN55KS8000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])), LG UH7700 (55UH7700), Vizio P Series 2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (P65-C1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

از پایین چپ :

LG UF7700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (60UF7700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])), LG UH8500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (55UH8500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])), Sony X850D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (XBR55X850D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

دوستان نظری ندارین؟
حداقل تا 3 تومن یه 49 اینچ معرفی کنین.3d نباشه.مهم نیس.
Rting رو کلی خوندم.سونی خب خوبه.ولی به بودجه من نمیخوره فکر کنم.

farshad.88
13-11-2016, 07:54
دوستان نظری ندارین؟
حداقل تا 3 تومن یه 49 اینچ معرفی کنین.3d نباشه.مهم نیس.
Rting رو کلی خوندم.سونی خب خوبه.ولی به بودجه من نمیخوره فکر کنم.
حداقل یا حداکثر 3 میلیون ؟ قیمت بازار مرزی یا نمایندگی ؟
حداکثر :

اگه بازار مرزی منظورتونه با توجه به سایت Rtings من سونی X700D و X800D رو پیشنهاد میکنم

حداقل :
تمام گزینه ها روی میزه :n02: بهترینش برای 49 اینچ KS8000 سامسونگ

nimahandsomboy
13-11-2016, 12:35
سامسونگ 55 اینچ 4K + HDR صفحه flat موجود هست ؟؟ صفحه خمیده نمیخوام

چه مدلی و قیمت چند هست؟؟؟

jabi7joon
13-11-2016, 15:59
حداقل یا حداکثر 3 میلیون ؟ قیمت بازار مرزی یا نمایندگی ؟
حداکثر :

اگه بازار مرزی منظورتونه با توجه به سایت Rtings من سونی X700D و X800D رو پیشنهاد میکنم

حداقل :
تمام گزینه ها روی میزه :n02: بهترینش برای 49 اینچ KS8000 سامسونگ

دیگه حداکثر 3 میلیون..

mehrdadb3
13-11-2016, 19:30
به نظر من هم سامسونگ ks8000 گزینه خوبی هستش بعدشم lg 8500
vizio تو بازار مرزی گیر میان یا نه ؟ نسبت به قیمت و کیفیتشون ارزش خرید خوبی دارن

jabi7joon
13-11-2016, 19:51
ks8000 که پیدا نمیشه.. بعد از بودجه منم فکر کنم خیلی بالاتر باشه.. ولی تو rting که خیلی تعریف کرد ازش..

mehrdadb3
13-11-2016, 22:20
تو آمازون که قیمتش 890 دلار هستش اینجام اگر بیارن با قیمت منصفانه فکر کنم حدود 3300 اینا بشه

ebinem173
14-11-2016, 10:14
Ks8500 ولی پیدا میشه مشخصات و کیفیتش هم دقیقا مثل همونه

farshad.88
14-11-2016, 11:09
Ks8500 ولی پیدا میشه مشخصات و کیفیتش هم دقیقا مثل همونه

با بودجه حداکثر 3 میلیون نمیشه KS8000 و KS 8500 رو خرید. KS850 توی سایت های بانه ای 5.800 میلیون قیمتشه.
اصولا با این بودجه تلویزیون رده بالا رو نمیشه خرید. باید به فکر تلویزیون میان رده بود. مثل سونی x800D و x700D

morteza1221
15-11-2016, 19:21
سلام دوستان
قصد خرید یه 55 اینچ دارم و اگه بشه از بانه
بودجه تا 5 -6 تومن دارم
لطفا راهنمایی کنین بین مدلهایی که گیر میاد چی بخرم

pes68
15-11-2016, 22:28
در این رنج قیمت بدون شک مدل ks8500 سامسونگ حرف اول رو میزنه

mahdi255
16-11-2016, 08:08
سلام دوستان
بودجه تا 5 -6 تومن دارم

سلام
Sony 55X8500C(X8505C)
Sam 55KS8500
Pana 55CX700

مدل 55KS8000 از هر سه بهتره ولی تو بازار هنوز نیومده

farshad.88
16-11-2016, 08:12
سلام دوستان
بودجه تا 5 -6 تومن دارم

در این رنج قیمت بدون شک مدل ks8500 سامسونگ حرف اول رو میزنه
و همچنین 55x930D سونی
ال جی دیگه سایز 55 رو کوچیک میبینه انگار همش 60 به بالا میزنه. مثل گوشی هاش که همیشه بزرگ هستند.توی این دوره زمونه ای که خونه ها کوچیک تر میشن دیگه تلویزیون 55 اینچ به بالا منطقی نیست واسه مصارف خونگی.

ebinem173
18-11-2016, 11:17
مدل EG92000GL از آل جی دیدم تو نمایندگی OLED بود و 4k تصویر خیلی خوبی داشت تو جشنواره ۸ میلیون و نهصد میداد
این مدل تو بانه نیست؟
تو سایتها که ندیدم

nimahandsomboy
18-11-2016, 18:49
به شدت منتظرم ks8000 ارزونتر بشه بخرم

خیلی خفن هست

bas ali
18-11-2016, 19:35

خیلی خفن هست
معادل ایرانیش که سام سرویس میده بیرون چیه ؟

thorn
19-11-2016, 09:26
قیمت 55ks 8000 جمعه صد دلار کاهش یافت الان 997 دلاره به ‌پول ایران ۳۹۰۰۰

thorn
19-11-2016, 09:28
قیمت 55ks 8000 جمعه صد دلار کاهش یافت الان 997 دلاره به ‌پول ایران ۳۹۰۰۰ ولی نمیدونم چرا تا ایران بیاد ۴۸۰۰ میدن سام سونگ همیشه گرونتره

elesaeid
19-11-2016, 11:58
ارائه شد؟
اگه میشه معرفی کنین از کجا ؟ مرسی

mahdi255
19-11-2016, 12:28
معادل ایرانیش که سام سرویس میده بیرون چیه ؟
سلام
ظاهرا معادل داخلیش باید KS8980 باشد که 60 اینچش رو دیجی کالا داره ولی جالبه که تو سایت رسمی سامسونگ ایران بقیه مدل هایی که دیجی کالا آورده معرفی بجز همین مدل.

mahdi255
19-11-2016, 12:30

خیلی خفن هست

سلام
این مدل تو ایران موجود نیست تو بانه که پیدا نمیشه. تو مدل های داخل هم فقط 60 اینچش به قیمت 8.5 دیجی کالا داره.

farshad.88
20-11-2016, 19:55
قیمت 55ks 8000 جمعه صد دلار کاهش یافت الان 997 دلاره به ‌پول ایران ۳۹۰۰۰ ولی نمیدونم چرا تا ایران بیاد ۴۸۰۰ میدن سام سونگ همیشه گرونتره

شما از کجا خریدین این مدل رو ؟ من کل اینترنت رو گشتم فقط سایت بانه کالا بود که اندازه 49 رو داشت اما الان زده ناموجود. البته اونجا سفارش اروپا رو آوردن که KS7000 هست
شما از کجا پیدا کردین این مدل رو ؟

3adeghh
21-11-2016, 12:17
سلام دوستان من میخوام از دیجی بانه تلویزیون بگیرم.بین مدل سونی x8000d و ال جی uh850 گیر کردم.بنظرتون کدوم کیفیت تصویرش بهتره؟تفاوت کیفیتشون محسوسه.خودم uh850 دوس دارم چون کیفیتش بالاس کلی هم امکانات جانبی داره.احتمالا بعدا ps4 هم بهش وصل کنم.

nimahandsomboy
21-11-2016, 16:50
از دوستان ممنون میشم یه تاپیک جداگانه در مورد تلویزیون های سری 2016 سامسونگ سری ks ایجاد کنند.

در مورد قیمت ....محل خرید و کلا تجربه هاتونو بنویسید تا دیگران هم استفاده کنند.

چون میدونم خیلی طرفدار این مدل هستند.

nimahandsomboy
21-11-2016, 17:27
دوستان کسی سایت خارجی یا انجمن سراغ داره
که بشه مشخصات دقیق و اصلی تلویزیون ها را مشاهده کرد و مقایسه کرد
منظورم جزییات دقیق هست ....اکثر سایتای ایرانی کلی نوشتن
اگر لینک avforum دارید ممنون میشم اینجا بزارید

mahdi255
22-11-2016, 08:10
دوستان کسی سایت خارجی یا انجمن سراغ داره
که بشه مشخصات دقیق و اصلی تلویزیون ها را مشاهده کرد و مقایسه کرد
منظورم جزییات دقیق هست ....اکثر سایتای ایرانی کلی نوشتن
اگر لینک avforum دارید ممنون میشم اینجا بزارید
سلام
سایت rtings هم هست

mmahmoudi
22-11-2016, 12:03
displayspecifications-en
4k
flatpanelshd

mmahmoudi
22-11-2016, 12:10
tvs.specout
tvcomparison.net

mmahmoudi
22-11-2016, 12:25
سایت 4k.com/tv

morteza1221
26-11-2016, 18:26
دوستان مدلهایی رو به من معرفی کردند
من واقعا بین این همه مدل که توی بازار هست سردرگم شدم
چون روی کاغذ و توضیحات بسیار شبیه هم هستن ، برای من امکان دیدن از نزدیک این مدلها نیست و مجبورم ندیده خرید کنم
از نظر قیمت تا 7-8 تومن میتونم هزینه کنم فقط چون دیگه تا چندسال امکان تعویضش رو ندارم میخوام چیز مناسبی باشه
سایز 55 ، صفحه خمیده و کیفیت تصویر 4k برام مهمه و اگه بشه سه بعدی هم داشته باشه
دوستان لطفا از روی تجربیاتتون راهنمایی کنید

psolati
28-11-2016, 13:14
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان بزرگوار.

با توجه به فراگیر شدن تلویزیون های 4K و همچنین قیمت منطقی و مناسب این تلویزیونها تنها مشکلی که ظاهرا دوستان مطرح میکنن کمبود محتوای با کیفیت 4k هست.
بنده حدود
30 فیلم با کیفیت 4k حدود 250گیگ که حدود 20 مورد از آنها که دوبله فارسی نیز می باشدو در حدود 100گیگ هم دموی تبلیغاتی با نهایت کیفیت 4K را دارم.
لذا دوستانی که تمایل برای تهیه موارد فوق رو داشتن میتوانند با شماره 09193801900 هماهنگ کنن.

mzmzmz
29-11-2016, 19:01
سلام.امروز تو نمایندگی سونی w800رو از نزدیک دیدم که کیفیت پایه های تلوزیون خیلی پایین وزبر بود.آیا بانه ایها از اینا بهترن یا فرقی ندارن؟
آیا x8500d نسبت به w800 cارزش خرید داره؟کیفیتش بالتره یا نه؟ممنون.

erajkoon
03-12-2016, 01:30
سلام به دوستان.من تا چند روز آینده باید تلویزیون بخرم عجله دارم.میخام 55 اینچ بگیرم از بانه نهایتا تا 3 میلیون لطفا راهنمایی کنید چه مدلهایی خوبه.ممنون

erajkoon
03-12-2016, 15:20
دوستان کسی نبود نظر بده؟؟؟؟مهم کیفیت تصویر و سرعت انطباقشه

aaffm
05-12-2016, 16:24
سلام دوستان بین این سه مدل کدوم پیشنهاد می دید 49x8000d - 49x7000d- 49x8300c - دوستان راسته سونی هایی که تو بانه می فروشند طرح هستند- جای مطمئنی‬‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A6%D9%86%DB%8C&sa=X&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjrjIrwi93QAhWFKJoKHfTgBVEQsAQILA&dpr=1) برای خرید در بانه می شناسید ممنون.

sirjan2008
06-12-2016, 14:17
سلام
دوستان اگه میشه یک تلوزیون تا 2500 برام معرفی کنید
کیفیت برام مهم سه بعدی هم زیاد مهم نیست
49 یا بیشتر باشه

rznrz06
06-12-2016, 17:13
بهترین 4K TV HDR که میتونید بخرید
مدل
SONY 65X9300D 4K HDR
مدل 2016 و HDR کامل هستش.

XPERIA XZ

mahdi255
07-12-2016, 11:08
سلام دوستان بین این سه مدل کدوم پیشنهاد می دید 49x8000d - 49x7000d- 49x8300c - دوستان راسته سونی هایی که تو بانه می فروشند طرح هستند- جای مطمئنی‬‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A6%D9%86%DB%8C&sa=X&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjrjIrwi93QAhWFKJoKHfTgBVEQsAQILA&dpr=1) برای خرید در بانه می شناسید ممنون.

سلام
هر سه مدل IPS هستند(البته مدل 43 اینچ x8000d پنل VA هست)بنابراین از نظر کیفیت تصویر خیلی نزدیک بهم باید باشند. X8300 مدل 2015 هست بی خیالش شو . بین دو مدل دیگه هم x8000d باید از امکانات بهتری برخودار باشد ضمنا تو ریوی های خارجی اشاره شده که x8000 تو نمایش HDR بهتر عمل کرده ولی تو تصاویر معمولی این دو خیلی نزدیک بهم هستند.
مدل طرح هم نداریم.(مثلا وقتی دستگاه می تونه رسما از سونی آپدیت بگیره که دیگه نمی تونه طرح باشه)

Living DEATH
08-12-2016, 17:21
سلام
من حدود 3 تومن میخوام برای تی وی هزینه کنم و البته از بندر و بدون گارانتی رسمی میخوام بگیرم . چندتا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید:

1-تلویزیونهایی که از بندر و بانه خرید میشه زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنن؟

2-کاربریم از تی وی بیشتر فیلم و سریال دیدن هست و فیلمام هم اکثرا فول اچ دی و با حجم های بالاست ، حالا این فیلم ها توی تلویزیون 4k خوب نمایش داده میشه یا تصویر بلور میشه؟
سایز مد نظرم 49 اینچ هست . اگر 4کی برای فییلم های فول اچ دی مناسب نیست که برم روی گزینه های تلوزیون های فول اچ دی

3-نظرتون در مورد این 2 گزینه از الجی چیه؟
49UF85000GILG UH850v
4- مورد آخر هم شاید خیلی تکراری باشه ، توی شرایط مشابه از نظر مشخصات و قیمت ، سامسونگ بهتره یا الجی؟

jabi7joon
09-12-2016, 15:16
سلام
من حدود 3 تومن میخوام برای تی وی هزینه کنم و البته از بندر و بدون گارانتی رسمی میخوام بگیرم . چندتا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید:

1-تلویزیونهایی که از بندر و بانه خرید میشه زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنن؟

2-کاربریم از تی وی بیشتر فیلم و سریال دیدن هست و فیلمام هم اکثرا فول اچ دی و با حجم های بالاست ، حالا این فیلم ها توی تلویزیون 4k خوب نمایش داده میشه یا تصویر بلور میشه؟
سایز مد نظرم 49 اینچ هست . اگر 4کی برای فییلم های فول اچ دی مناسب نیست که برم روی گزینه های تلوزیون های فول اچ دی

3-نظرتون در مورد این 2 گزینه از الجی چیه؟
49UF85000GI

LG UH850v

4- مورد آخر هم شاید خیلی تکراری باشه ، توی شرایط مشابه از نظر مشخصات و قیمت ، سامسونگ بهتره یا الجی؟

این دقیقا سوال منم هست..

Living DEATH
09-12-2016, 18:33
این دقیقا سوال منم هست..

دوست عزیز این لینک رو مطالعه بفرمایید:

درمورد نمایش فیلم فول اچ دی در تلویزیون 4کی

nimahandsomboy
09-12-2016, 20:43
برای خرید تلویزیون سامسونگ تو شهر تهران
کجا باید مراجعه کرد؟؟
نمایندگی اصلی سامسونگ کجای تهران هست؟؟
مرکز اصلی یه جای مطمعن میخوام خرید کنم
خیالم راحت باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.

jabi7joon
09-12-2016, 21:31
دوست عزیز این لینک رو مطالعه بفرمایید:

درمورد نمایش فیلم فول اچ دی در تلویزیون 4کی

سلام..ممنون..

در کل میگه اگه سورس تون 4K نباشه فرق زیادی بین 1080 و 4K نیست..

و البته میگه الان اکثر تلویزین ها در 2016 بصورت 4K هستن.. بخواین نخواین باید بخرین.. اگه آپدیت سخت افزاری و HDR براتون مهم هست..

من 3D نمی خوام.. کیفیت تصویر مهمه.. سونی دوس دارم.. تا 3 میلیون چی می شه خرید؟

aamir492
09-12-2016, 21:34
یه ریسیور ۴k هم بخر
دنیا اونوقت به کامته

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

sirjan2008
10-12-2016, 12:38
سلام
دوستان اگه میشه یک تلوزیون تا 2500 برام معرفی کنید
کیفیت برام مهم سه بعدی هم زیاد مهم نیست
49 یا بیشتر باشه

کسی راهنمایی نمیکنه؟

tabestangarm
10-12-2016, 13:45
کسی راهنمایی نمیکنه؟
من 49 الجی گرفتم 2840 تومن چیز خوبیه تیونر داخلی و ر.س.ی.و.ر هم داره کیفیت خوبه

sirjan2008
10-12-2016, 15:32
من 49 الجی گرفتم 2840 تومن چیز خوبیه تیونر داخلی و ر.س.ی.و.ر هم داره کیفیت خوبه

خب مدلشو میگی دوست عزیز

jabi7joon
10-12-2016, 18:21
یه ریسیور ۴k هم بخر
دنیا اونوقت به کامته

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

کو محتوای 4K براردر من..

tabestangarm
10-12-2016, 20:43
خب مدلشو میگی دوست عزیز
ببخشید حواسم نبود مدلش بگم
49uh850v

tabestangarm
10-12-2016, 20:44
خب مدلشو میگی دوست عزیز
49UH850V
اینم مدلش

jabi7joon
11-12-2016, 15:34
49UH850V
اینم مدلش

از کجا گرفتی 2800؟ همه جا سه میلیون و خورده ای هست..

tabestangarm
11-12-2016, 18:05
از کجا گرفتی 2800؟ همه جا سه میلیون و خورده ای هست..
من
بوشهر زندگی میکنم طرف عسلویه

DJMOKHTAR
04-01-2017, 01:18
سلام

OLED LG EG 92000 بگیرم بهتره یا SONY X9300D 4K HDR ؟

کیفیت تصویر برام از هر چیزی مهم تر هست و به اپشن های اضافی مثل اسمارت و ... نیازی ندارم .

Mr.World.Wide
04-01-2017, 19:09
سلام
این تلویزیون ال جی مدل 43UF690T چجوریه کیفیتش؟
بی گارانتی دو تومن می ارزه؟؟
خرابی و اینهاش چطوره؟
ممنون میشم راهنمایی م کنید
sfim
22-01-2017, 01:17
دوستان من ٥٠ اينچ ميخام
زير سه تومن به ku7000 رسيدم از بانه چطوره اين مدل؟
مدل داخلي اين تو بازار تهران با گارانتي چي ميشه ؟ اصلا اومده با گارانتيش؟

mahdi255
23-01-2017, 08:13
دوستان من ٥٠ اينچ ميخام
زير سه تومن به ku7000 رسيدم از بانه چطوره اين مدل؟
مدل داخلي اين تو بازار تهران با گارانتي چي ميشه ؟ اصلا اومده با گارانتيش؟

سلام
طبق اطلاعات خود سایت سامسونگ مدل داخلیشKU7970 هست

sfim
23-01-2017, 19:01
نه این که شما گفتی مدل جهانیش ku6300 هست

Ku7000 فک کنم با گارانتی نیمده یا من نییدم

mahdi255
24-01-2017, 17:28

تو سایت رمسی سامسونگ وارد بشی عینا مدل ku7000 رو نوشته:
بدون فیلتر شکن وارد شو که به سایت ایران هدایت بشی

- - - Updated - - -

تو سایت رسمی سامسونگ وارد بشی عینا مدل ku7000 رو نوشته:
بدون فیلتر شکن وارد شو که به سایت ایران هدایت بشی

nimahandsomboy
24-01-2017, 17:55
تلویزیون میخوام با این شرایط

55 اینچ 4K

قیمت تا سقف 5 میلیون تومان

mahdi255
25-01-2017, 07:57
تلویزیون میخوام با این شرایط

55 اینچ 4K

قیمت تا سقف 5 میلیون تومان
سلام
سونی X8500D یکی از بهترین پیشنهاد هاست( البته اگر بدون گارانتی بخوای)

nimahandsomboy
25-01-2017, 09:43
راستش خودم سامسونگ سری ks 2016 چشم گرفته خیلی شیک هست ولی تا حالا کیفیتش را از نزدیک ندیدم

فعلا دارم تحقیق میکنم

eshariat
25-01-2017, 14:03
بهترین تلویزیون بازار با این شرایط رو میخواستم بدونم:
1. خمیده باشه
2. نهایت 49 اینچ
3. قیمت برام مهم نیست
ممنون

mahdi255
25-01-2017, 14:38
1. خمیده باشه
2. نهایت 49 اینچ
3. قیمت برام مهم نیست
ممنون
سلام
خمیده که سونی به ندرت داره. یکی دو مدل هم الجی داره ولی بیشتر مدل خمیده رو سامسونگ داره. که بهترین شون سری ks هستند که مدل 49 اینچ توشون پیدا نمی کنی. سری ku مدل 49 داره.

skyeagle
30-01-2017, 11:18
1. خمیده باشه
2. نهایت 49 اینچ
3. قیمت برام مهم نیست
ممنون
باسلام
دوست عزیز این موارد رو هم پاسخ بدید تا بشه بهتر کمک کرد
بیشتر برای چه منظوری میخواهید؟ فیلم؟ بازی؟ استفاده روزمره
3بعدی باشه یا نه؟
اسمارت باشه یا نه؟
گارانتی رسمی داشته باشه یا نه؟
نهایت بودجه تون رو هم بفرمایید

eshariat
30-01-2017, 12:00
باسلام
دوست عزیز این موارد رو هم پاسخ بدید تا بشه بهتر کمک کرد
بیشتر برای چه منظوری میخواهید؟ فیلم؟ بازی؟ استفاده روزمره
3بعدی باشه یا نه؟
اسمارت باشه یا نه؟
گارانتی رسمی داشته باشه یا نه؟
نهایت بودجه تون رو هم بفرمایید

فرقی نداره برام 3 بعدی بودن یا نبودنش
اسمارت بودنش و امکاناتش خیلی برام مهمه
گارانتی رسمی هم نمیخوام
نهایت بودجه ام هم 6 تومنه
از 49 اینچ هم یه مقدار بالاتر باشه مشکلی ندارم. ولی 55 نه، دیگه خیلی بزرگه
من خودم به ks8500 سامسونگ رسیدم. فکر میکنم بهترین 49 اینچ سامسونگه. ولی با تلویزیون های ال جی و سونی آشنایی خاصی ندارم.
ممنون

skyeagle
30-01-2017, 12:10
فرقی نداره برام 3 بعدی بودن یا نبودنش
اسمارت بودنش و امکاناتش خیلی برام مهمه
گارانتی رسمی هم نمیخوام
نهایت بودجه ام هم 6 تومنه
از 49 اینچ هم یه مقدار بالاتر باشه مشکلی ندارم. ولی 55 نه، دیگه خیلی بزرگه
من خودم به ks8500 سامسونگ رسیدم. فکر میکنم بهترین 49 اینچ سامسونگه. ولی با تلویزیون های ال جی و سونی آشنایی خاصی ندارم.
ممنون
یادم رفت درموردکیفیت تصویرهم بپرسم که فول اچ دی باشه یا 4کا
این مدل پانا 4کا هست و یکی از بهترین انتخابها میتونه باشه 49cx700
قیمتش تو سایتهای بانه ای حدود 4500 هست که تقریبا بیشترین قیمت برای 49 اینچ هست
یه موردی رو اضافه کنم اگر فضای مناسب دارید و میتونید در فاصله بیشتر از 2.5 متری تی وی بشینید در خرید سایز 55 شک نکنید چون بعدا پشیمون میشید
مشخصات کلیدی
. تلویزیون LED 4K هوشمند سه بعدی مجهز به سیستم عامل Firefox OS
. رزولوشن 2,960*3,840 با پنل Super Bright حاوی فسفر
. مجهز به چیپ 4K Fine Remaster Engineبرای بازآفرینی کیفیت تصاویر معمولی و HD و شبیه سازی تصاویر به رزولوشن 4K
. تکنولوژی انحصاری پاناسونیک Hexa Chroma Drive ترکیب 3 رنگ اصلی (RGB) و 3 رنگ دامنه فرعی و . نمایش بی نظیر رنگ ها یه کمک این تکنولوژی - زاویه دید 178 درجه
. چیپ کاهنده نویز جهت برطرف کردن نویز شبکه های تلویزیونی
. دارای گیرنده دیجیتال داخلی
. پردازنده 4 هسته ای Quad Core PRO
. راهنمای صوتی و قابلیت اجرای دستورات صوتی
. دارای WiFi داخلی - قابلیت نصب اپلیکیشن های کاربردی از فروشگاه آنلاین Firefox
. قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی رو فلش دیسک و هارد اکسترنال
. قابلیت Mirroring برای نمایش اطلاعات تلفن و تبلت با اپلیکیشن Panasonic TV Remote
. دارای ورودی USB : سه عدد و ورودی HDMI : سه عدد
. ورودی LAN : یک عدد - ورودی AV : دو عدد
. ورودی Composite : یک عدد - خروجی OPTICAL : یک عدد

nimahandsomboy
13-02-2017, 00:46
دوستان یه تلویزیون با این شرایط میخوام
55 اینچ
4k. باشه
تا 5 میلیون
اسمارت بودن برام مهمه + کیفیت تصویر

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

mahdi255
13-02-2017, 08:41
دوستان یه تلویزیون با این شرایط میخوام
55 اینچ
4k. باشه
تا 5 میلیون
اسمارت بودن برام مهمه + کیفیت تصویر

Sent from my SM-J700F using Tapatalk
سلام
با این مشخصات 55X8500D سونی به نظر من بهترین پیشنهاد هست سری ks سامسونگ(سری 8 و 9) بهتر هستند اما خوب به همون اندازه گرونتر و به بودجه شما نمیخوره. مزیت X8500 نسبت به ks8000 زاویه دید هست و مزیت KS800 کنتراست بالاتر و عمق رنگ مشکی بهتر(البته تفاوت عمق رنگ رو باید بری از نزدیک ببینی و مقایسه کنی یکی از دوستان اینجا عنوان کردن که از نزدیک تست کرده این تفاوت بیشتر از 10 درصد نیست که برای اغلب ماها شاید اصلا به چشم نیاد و متوجهش نشیم)

rauldeburgh
14-02-2017, 06:23
بین lg uh850v و sony x7000d کدوم بهتره؟ تنها مسئله مهم کیفیت تصویر هست وامکانات دیگه اهمیت نداره واسم، اگه مدل دیگه هم پیشنهاد دارین بفرمایید تا 4 میلیون

skyeagle
14-02-2017, 13:26
بین lg uh850v و sony x7000d کدوم بهتره؟ تنها مسئله مهم کیفیت تصویر هست وامکانات دیگه اهمیت نداره واسم، اگه مدل دیگه هم پیشنهاد دارین بفرمایید تا 4 میلیون

باسلام
دوست عزیز من در مورد سونی تو سایتهای اصلی دیدم نوشته Motionflow™ XR 200(native50Hz این برام خیلی جالب بود اگر واقعا 50 هرتز باشه اصلا نمیشه بهش فکر کرد
اون مدل ال جی که گفتید میدونم 100 هرتز هست اگر بتونید مدل Uf رو گیر بیارید که برای سال 2015 هست شاید بتونید با قیمت مناسبتری تهیه کنید
تفاوتی هم بین 2015 و 2016 نیست فقط میگه HDR گذاشته روش اما یه حربه تبلیغاتیه چون اگر HDR باشه خیلی باید تفاوت بیشتری داشته باشه
در ضمن ال جی 3بعدی هم هست که البته زیاد مهم نیست

amin6928
15-02-2017, 21:56
سلام دوستان
يه راهنمايي مي خواستم
من قصد خريد يه تلوزيون ٤٩ اينچو دارم
بين 49uh850 ال جي و 49x8305c سوني كدوم بهتره؟
اولويت اول من پخش مناسبه تصاوير شبكه هاي داخليه خودمونه
كه اكثرا اس دي هست كيفيتشون
بيشتر مواقع شبكه هاي خودمونو مي بينم و گاه گداري فيلماي فول اچ دي
كدومش تو ارتقا تصوير بهتر همل ميكنه؟
با توجه به اينكه سوني حدود ٢٥٠ تومن گرونتره كدوم و پيشنهاد مي كنين و چرا؟
تو اين رنج قيمت پيشنهاد ديگه اي ام هست؟
با تشكر

mojt90
16-02-2017, 14:44
سلام دوستان
يه راهنمايي مي خواستم
من قصد خريد يه تلوزيون ٤٩ اينچو دارم
بين 49uh850 ال جي و 49x8305c سوني كدوم بهتره؟
اولويت اول من پخش مناسبه تصاوير شبكه هاي داخليه خودمونه
كه اكثرا اس دي هست كيفيتشون
بيشتر مواقع شبكه هاي خودمونو مي بينم و گاه گداري فيلماي فول اچ دي
كدومش تو ارتقا تصوير بهتر همل ميكنه؟
با توجه به اينكه سوني حدود ٢٥٠ تومن گرونتره كدوم و پيشنهاد مي كنين و چرا؟
تو اين رنج قيمت پيشنهاد ديگه اي ام هست؟
با تشكر

سلام
با توجه به رنج قیمتی مدل هایی که گفتید . بهترین تلویزیون 49 که میتونید بخرید فقط و فقط Sony 49x8000d یک درصد هم شک نکن . بهترین 49 سونی هست . مدل ks8000 سامسونگ هم عالی هست اما مدل تختش وارد بازار نشده من که در سایتی ندیدم .

mojt90
16-02-2017, 14:47

چه سایزی میخواهید ؟

مدل ال جی نشت نور زیادی داره . مدل xd700 توصیه میشه . مدل بهتر x8000d

amin6928
16-02-2017, 15:34
سلام
با توجه به رنج قیمتی مدل هایی که گفتید . بهترین تلویزیون 49 که میتونید بخرید فقط و فقط Sony 49x8000d یک درصد هم شک نکن . بهترین 49 سونی هست . مدل ks8000 سامسونگ هم عالی هست اما مدل تختش وارد بازار نشده من که در سایتی ندیدم .
قيمت x8000 بالاست
من نهايت بودجم همون ٣٣٠٠ ٣٤٠٠ ايناس
تو ايم رنج بگين
با توجه به اينكه از بانه مي گيرم ميشه اگه مورد خوب تو فيليپس و پاناسونيك هست ميشه بگين
مثلا مدل 50put 6800 فيليپس قيمتش ٣٢٠٠ هستش حدودا اما كيفيتشو نمي دونم

mojt90
16-02-2017, 18:24
قيمت x8000 بالاست
من نهايت بودجم همون ٣٣٠٠ ٣٤٠٠ ايناس
تو ايم رنج بگين
با توجه به اينكه از بانه مي گيرم ميشه اگه مورد خوب تو فيليپس و پاناسونيك هست ميشه بگين
مثلا مدل 50put 6800 فيليپس قيمتش ٣٢٠٠ هستش حدودا اما كيفيتشو نمي دونم

مدل 49x7000d
به نظرم دور فیلیپس رو خط بکش . تو رویو ها اکثر محصولات فیلیپس امتیازات بالایی ندارند .

rauldeburgh
16-02-2017, 22:13
[QUOTE=mojt90;8932826]چه سایزی میخواهید ؟

مدل ال جی نشت نور زیادی داره . مدل xd700 توصیه میشه . مدل بهتر x8000d[/QUOTE

ممنون از پاسخگویی، 49 اینچ

emprator227
18-02-2017, 23:37
سلام.یک تلویزیون uf 950 55 اینچ دارم.امروز متوجه شدم دو طرف بالا یکم سایه مشکی افتاده به نظرتون مشکل جدیه؟ببخشید اینجا پیام دادم.لطفا کمک کنیید.ممنون.

jabi7joon
20-02-2017, 15:30
سلام..
نظرتون راجع به 55KU7000 چی هست ؟ مدل ایرانیش 55KU7970 میشه؟

و اینکه چرا قیمت دیجیکالا با گارانتی مثل قیمت بدون گارانتی هست..؟ دوستان اطلاعی دارن؟

البته ی جایی خونده بودم این تلویزیون سری 6 هست که ب اسم سری 7 میفروشن به ملت..

jabi7joon
20-02-2017, 17:34
سلام..
نظرتون راجع به 55KU7000 چی هست ؟ مدل ایرانیش 55KU7970 میشه؟

و اینکه چرا قیمت دیجیکالا با گارانتی مثل قیمت بدون گارانتی هست..؟ دوستان اطلاعی دارن؟

البته ی جایی خونده بودم این تلویزیون سری 6 هست که ب اسم سری 7 میفروشن به ملت..