PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال اطلاعات از هاردی به هارد دیگر

ramin_cpu
06-08-2015, 13:02
سلام دوستان من تازه به فروم سایت شما اومدم زیاد آشنا نیستم ببخشید اگه تاپیک رو اشتباه زدم من یه مشکل دارم یه هارد 1 TB تازه خریدم و قبلا 250 GB داشتم حدود 70 گیگ اطلاعات مهم دارم میخام اونا رو به هارد جدیدم منتقل کنم حالا نمیدونم چجوری یکی دو تا هم تو اینترنت آموزش خوندم ولی درست و حسابی نفهمیدم میشه کامل و به زبون ساده به من توضیح بدید که چیکار کنم؟

EXTREME
06-08-2015, 13:54
سلام دوستان من تازه به فروم سایت شما اومدم زیاد آشنا نیستم ببخشید اگه تاپیک رو اشتباه زدم من یه مشکل دارم یه هارد 1 TB تازه خریدم و قبلا 250 GB داشتم حدود 70 گیگ اطلاعات مهم دارم میخام اونا رو به هارد جدیدم منتقل کنم حالا نمیدونم چجوری یکی دو تا هم تو اینترنت آموزش خوندم ولی درست و حسابی نفهمیدم میشه کامل و به زبون ساده به من توضیح بدید که چیکار کنم؟

باید هارد جدید رو به سیستم متصل کنید در بایوس چک کنید تو قسمت اولویت بندی هارد ها اولویت با هاردی باشه که روش ویندوز نصب است سپس وارد ویندوز بشید در صورتی که هارد پارتیشن بندی نشده است اون رو پارتیشن بندی کنید بعد میرید توی my computer درایوهای هارد ها مشخص است اطلاعات رو از درایو خودتون به درایو های هارد دیگه انتقال میدید

ramin_cpu
06-08-2015, 14:21
باید هارد جدید رو به سیستم متصل کنید در بایوس چک کنید تو قسمت اولویت بندی هارد ها اولویت با هاردی باشه که روش ویندوز نصب است سپس وارد ویندوز بشید در صورتی که هارد پارتیشن بندی نشده است اون رو پارتیشن بندی کنید بعد میرید توی my computer درایوهای هارد ها مشخص است اطلاعات رو از درایو خودتون به درایو های هارد دیگه انتقال میدید

چجوری متصل کنم میشه کامل توضیح بدید؟؟؟؟

Gregar
06-08-2015, 14:21

ممنون

منم یه سوال داشتم . برای این کار (تبادل اطلاعات بین دو هارد) نوع هاردها مهم نیست ؟ هر دو رو سیستم به راحتی میشناسه ؟ master slave هم داره یا نه ؟

ata.royalfalcon
06-08-2015, 15:37
چجوری متصل کنم میشه کامل توضیح بدید؟؟؟؟

این تاپیک زیر رو بخونید که توضیحات کاملی در مورد نصب هارد دیسک دادم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین اگر میخواهید روی این هارد دیسک جدید هم ویندوز نصب کنید پیشنهاد میکنم هارد دیسک قبلی رو از سیستم جدا کنید برای اینکه پارتیشنهای Active و System هم روی هارد دیسک جدید ساخته بشه (در مرحله پارتیشن بندی) در غیر اینصورت فایلهای مورد نیاز برای ویندوزی که روی هارد دیسک جدید نصب میکنید بطور اتوماتیک روی هارد دیسک قبلی کپی میشه و زمانیکه هارد دیسک قدیمی رو از سیستم جدا کنید ویندوز بالا نخواهد آمد .

ممنون

منم یه سوال داشتم . برای این کار (تبادل اطلاعات بین دو هارد) نوع هاردها مهم نیست ؟ هر دو رو سیستم به راحتی میشناسه ؟ master slave هم داره یا نه ؟

نوع هارد دیسک مهم نیست . هر دو هارد دیسک رو شناسایی میکنه مگر اینکه هارد دیسک مشکلی داشته باشه .

Slave و Master هم مربوط به هارد دیسکهای قدیمی که اینترفیس IDE داشتن مربوط میشد .