PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم‌های بی نام و نشان Easy Net

FlightMedia
06-08-2015, 06:23
چند روز پیش یک فروشگاه اینترنتی که حرف اول نام آن "ب" است یک جشنواره‌ای را برگزار کرد و در آن مودم هایی را عرضه نمود.

یکی از این مودم‌ها Easy Net نام داشت که یک مودم 3G-Fi بود. یعنی اینکه با قرار دادن سیمکارت درون آن، اینترنت سیمکارت بصورت Wi-Fi اشتراک گذاری می‌کرد. هنگام خرید این مودم، نام 3G-Fi Modem /WiFi/3G در فاکتور ثبت می‌شد و برای مشتری ارسال می‌شد.

بنده یک عدد از این مودم‌ها را خریدم، بعد از هشت روز که به دست بنده رسید.

در مورد مودم باید عرض کنم که نسبت به پولی که میدی ارزش داره. نکته‌ی بسیار مهم در مورد این مودم اینکه تنها با نسل سوم تلفن همراه و آخرین نسخه ی نسل دوم تلفن همراه سازگاری داره.
بنابراین ممکنه که شما جایی باشید که نسخه قدیمی نسل دوم به خوبی آنتن بده ولی این مودم شبکه رو شناسایی نکنه.

m811371
07-08-2015, 18:05
آقا چی شد ؟! چرا بقیه پست ها حذف شد ؟! قضیه چیه ؟!

من هم یک مودم Easy Net 3G-Fi Modem از جشنواره مذکور گرفتم، روی جعبش زده b/g/n ، اما n رو ساپورت نمیکنه !!!
پشت باتری مدل دستگاه رو زده WZ600 که یک مودم دیگر با امکانات بیشتره، اما مدل واقعی که هم در SSID و هم در پایین برد مشخصه WR706 هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالبه که WR706 یک مودم 3g از provision هست و اتفاقا در همین جشنواره عرضه شده بود که کاملا شبیه همین مودم هست با کمی تغییرات در ظاهر. یعنی در واقع این دو یک مدل هستند. البته provision مشخصات دستگاه رو صادقانه بیان کرده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!1.jpg

FlightMedia
08-08-2015, 15:26
-------------

FlightMedia
08-08-2015, 15:28
توی دستگاه شما SD کارت راحت میره؟ من خواستم بذارم توش نزدیک بود بشکنه! بی خیال شدم.

kalkadar
10-08-2015, 10:53
منم گرفتم تو ویندوز 8 نمیشناختش با هزار بدبختی تونستم درایورشو پیدا کنم یه ایکون داره روش کلیک میکنی وصل میشه داغ هم میشه یه نکته دیگه شبکه 2g رو تو قسمت تنظیمات شبکه نمیتونه پیداکنه ولی روش نوشته ساپورت میکنه نه سایتی نه پشتیبانی!برای sd کارت هم اون فلز روشو باید بکش عقب بیاد بالا رمو بزاری توش ببندی

m811371
10-08-2015, 22:37
FlightMedia ببخشید من دو روز نبودم. درمورد پست اول یعنی ممکنه جایی آنتن 3G پر باشه ولی آخرین نسخه نسل دوم رو شناسایی نکنه ؟!

FlightMedia
11-08-2015, 15:04
FlightMedia ببخشید من دو روز نبودم. درمورد پست اول یعنی ممکنه جایی آنتن 3G پر باشه ولی آخرین نسخه نسل دوم رو شناسایی نکنه ؟!

هم 3G و هم نسخه‌ی آخر نسل دوم را پشتیبانی می‌کند. اما به طور خودکار به آنتن سریعترمتصل می‌شود.

m811371
18-08-2015, 16:40
یه نکته دیگه شبکه 2g رو تو قسمت تنظیمات شبکه نمیتونه پیداکنه ولی روش نوشته ساپورت میکنه نه سایتی نه پشتیبانی!

آقا بالاخره شماره رو پیدا کردم. زنگ زدم میگم چرا نسل دو و EDGE رو پشتیبانی نمیکنه؟ طرف میگه EDGE که نسل چهاره !!! :n08:
میگم GPRS چی؟! اونم نسل چهاره؟! میگه GPRS که اصلا نسل نیست !!! :n38:
میگه تاحالا کسی زنگ نزده اینو بگه.گفتم برای اینکه نه سایت دارین، نه کارت گارانتی یا شماره ای همراه محصول نیست.اینا یه مودم از چین وارد کردن.یه برند easy net رو هم از خودشون درآوردن زدن روش. اون یکی هم برند خودش provision رو زده روش.
زنگ بزنید بگید چرا نسل دو اینترنت همراه و استاندارد n وای فای رو نداره تا خیال نکنن با هالو طرفن. :n24:

مجموعه پرنس کامپیوتر
تلفن: 02188932280

kalkadar
20-08-2015, 09:09
سلام
این سایت پرنس کامپیوتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سوتو کوره.از این مدل مودم تو سایت aliexpress که محصولات چینی میفروشه با نامهای مختلف زیاده نمونش تو این ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاده.انتن دهیش ضعیفه بعضی موقعها هم خود به خود خاموش میشه خلاصه یه چیز یکبار مصرفه هر لحظه منتظر سوختنشم.

8551047
02-09-2015, 11:24
منم گرفتم تو ویندوز 8 نمیشناختش با هزار بدبختی تونستم درایورشو پیدا کنم یه ایکون داره روش کلیک میکنی وصل میشه داغ هم میشه یه نکته دیگه شبکه 2g رو تو قسمت تنظیمات شبکه نمیتونه پیداکنه ولی روش نوشته ساپورت میکنه نه سایتی نه پشتیبانی!برای sd کارت هم اون فلز روشو باید بکش عقب بیاد بالا رمو بزاری توش ببندی

دوست عزیر میشه درایورش برای ویندوز 8.1 رو بذاری. منم نمیتونم نصبش کنم. یا راهنمایی کن از کجا بگیرم

kalkadar
02-09-2015, 15:09
دوست عزیر میشه درایورش برای ویندوز 8.1 رو بذاری. منم نمیتونم نصبش کنم. یا راهنمایی کن از کجا بگیرم
سلام
اینم درایوراش روی هرکدوم راست کلیک میکنی هرکدوم گزینه install داشت کلیک میکنی نصب میشه.بعد از اینکه اینارو نصب کردی فایل اجرایی داخل مودم را هم نصب میکنی که یه شورت کات بهت میده هر موقع که مودمو وصل میکنی روش کلیک میکنی تا مودمو ویندوز بشناسه.برای تنظیمات مودم هم این ادرسو تو مرورگرت کپی میکنی 192.168.1.1
فایل زمیمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kalkadar
28-10-2015, 19:12
سلام دوستانهمون طور که انتظار میرفت چند وقت پیش مودم از کار افتاد ودیگه روشن نشد و این تجربه و پایانی شد به اینکه سراغ اجناس غیره معتبر نرم.

m811371
05-11-2015, 01:19
سلام دوستانهمون طور که انتظار میرفت چند وقت پیش مودم از کار افتاد ودیگه روشن نشد و این تجربه و پایانی شد به اینکه سراغ اجناس غیره معتبر نرم.
برای من هم جدیدا وقتی روشن میکردم 10 ثانیه بعدش خاموش میشد. زنگ زدم گفت به آداپتور غیر استاندارد زدید. حالا انگار خود مودمش خیلی استاندارده ! [emoji51]
بردم به آدرس زیر با یه مودم سالم عوض کردن. شما هم میخوای ببر تعویض میکنن.

حالا این جدیده چقدر کار میکنه خدا میدونه! یه هفته؟ یه ماه؟ دو ماه؟ ببینیم چی میشه! [emoji41]

kalkadar
08-11-2015, 09:29
برای من هم جدیدا وقتی روشن میکردم 10 ثانیه بعدش خاموش میشد. زنگ زدم گفت به آداپتور غیر استاندارد زدید. حالا انگار خود مودمش خیلی استاندارده ! [emoji51]
بردم به آدرس زیر با یه مودم سالم عوض کردن. شما هم میخوای ببر تعویض میکنن.

حالا این جدیده چقدر کار میکنه خدا میدونه! یه هفته؟ یه ماه؟ دو ماه؟ ببینیم چی میشه! [emoji41]

برای من هم دقیقا همون مشکلو داشت اولاش گهگاهی خاموش میشد میگفتم عادیه که یکدفعه اونجوری شد.دیگه گذاشتمش کنار یه دلینک گرفتم.

sohrabgheisari
27-01-2016, 00:15
یوزر و پسورد پیشفرضش چیه؟
آی پیش چنده؟

bigly
24-08-2017, 06:57
سلام

اگه امکان هست درایور ویندوز 8 رو دوباره آپلود کنین ممنون میشم