مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی و مشاوره برای شیمی درمانی
سلام.
دوستان متاسفانه پدرم کنسر رکتوم پیشرفته داره .
بار اول که رفتیم برای جراحی دکترش تو شرح عمل غیر قابل رزکسیون نوشت و فقط کلستومی شد. البته از دکتر سوال کردم گفت متاستازی به کبد و ... موقع عمل ندیده.
بعدش که ارجاع داد به دکتر انکولوژ ( دکتر مجتبی قدیانی ) و ایشون هم فرستاد برای رادیوتراپی ( بیمارستان گاندی).
بعد که 30 جلسه رادیوتراپی تموم شد ، دکتر انکولوژ ارجاع داد به یه جراح متخصص رکتوم .
متاسفانه با اینکه ct scan متاستازی نشون نمیداد ولی دکتر موقع عمل دیده بود به کبد و دیافراگم متاستاز داده و خود تومور هم اصلا به رادیوتراپی جواب نداده و فیکسه. ( با فاصله 4 ماه از جراحی قبلی )
حالا دوباره ارجاع داده شده به دکتر انکولوژیست ...
1- دکتر قدیانی کلا چطور دکتریه؟ تو بیمارستان عرفان ، بقیه اله و فک میکنم طالقانی باشه.
2- آیا دکتر انکولوژیست خیلی خوبی سراغ داره کسی ؟
3- احتمالا اینبار دکتر شیمی درمانی تجویز میکنه . کدوم مرکز رو پیشنهاد میدین ؟
کلا برای شیمی درمانی من که استرس شدیدی گرفتم چه برسه به بنده خدا پدرم!!
تا حالا که درمان اونجوری که باید پیش بره نرفته ( البته هر چی قسمت باشه همون میشه ) ، حداقل جایی بریم تو شیمی درمانی کمتر اذیت بشه .
ممنون ...
دوست عزیز با نهایت تاسف و ارزوس سلامتی برای اشان عرض کنم با توجه به پیشرفته بودن سرطان شاید نشه درمان کامل رو برای ایشان تصور کرد...چه شیمی درمانی چه رادیوتراپی
اینجور متاستاز رو مرحله هایی بیماری ذکر میکنند
البته بهتر هست با اونکولوژیست خودتون مشورت کنید تا انتخاب های درمانی رو و شانس موفقیت درمان رو بهتون بگه
غیر از این ممکن هست هر نوع درمان شمی درمانی یا چیز دیگه صرفا تسکینی باشه نه درمانی
در مورد تعویض کردن پزشک بهتون توصیه نمیکنم چون به هرحال اونکولوژیست کسی هست که در زمینه کاری خودش نهایت تجربه رو داره
هر مرکزی رو هم که خودشون برای درمان معرفی میکنند برید و فرقی نداره چون مهم بیشتر دارو شیمی درمانی هست که البته در همه جا یافت میشه
فقط بخاطر محدودیت های فرهنگی شاید پزشکان کمتر به بیماری که درمانی برایش نمیشود انجام داد حقیقت رو کامل بگن....شما از پزشکتون بخواهید همه چیز رو برایتان توضیح بده و حتی انتخاب درمان های تسکینی بجای درمان بیماری رو هم عنوان کنید
من شخصا خودم تجربه درمان تسکینی رو برای یکی از نزدیکانم دارم و میتونم در این زمینه کمکتون کنم
دوست عزیز با نهایت تاسف و ارزوس سلامتی برای اشان عرض کنم با توجه به پیشرفته بودن سرطان شاید نشه درمان کامل رو برای ایشان تصور کرد...چه شیمی درمانی چه رادیوتراپی
اینجور متاستاز رو مرحله هایی بیماری ذکر میکنند
البته بهتر هست با اونکولوژیست خودتون مشورت کنید تا انتخاب های درمانی رو و شانس موفقیت درمان رو بهتون بگه
غیر از این ممکن هست هر نوع درمان شمی درمانی یا چیز دیگه صرفا تسکینی باشه نه درمانی
در مورد تعویض کردن پزشک بهتون توصیه نمیکنم چون به هرحال اونکولوژیست کسی هست که در زمینه کاری خودش نهایت تجربه رو داره
هر مرکزی رو هم که خودشون برای درمان معرفی میکنند برید و فرقی نداره چون مهم بیشتر دارو شیمی درمانی هست که البته در همه جا یافت میشه
فقط بخاطر محدودیت های فرهنگی شاید پزشکان کمتر به بیماری که درمانی برایش نمیشود انجام داد حقیقت رو کامل بگن....شما از پزشکتون بخواهید همه چیز رو برایتان توضیح بده و حتی انتخاب درمان های تسکینی بجای درمان بیماری رو هم عنوان کنید
من شخصا خودم تجربه درمان تسکینی رو برای یکی از نزدیکانم دارم و میتونم در این زمینه کمکتون کنم
ممنون از توجهتون دوست عزیز ...
هر راهنمایی که داشته باشید ممنون میشم بفرمایید .
دکتر جراحش میگفت سرعت رشد تومور تو سن بالا کمه . پدرم هم بالای 75 سال داره ...
البته با فرض اینکه جراح قبلی درست گفته باشه و 4 ماه پیش متاستازی در کار نبوده باشه ، نمیدونم چه میشه گفت!
مشکل اصلی پدرم هم انسداد نسبی روده است که تو جراحی اول چون کلستومی شده اون مشکل به نوعی دور زده شده ولی خب کلستومی هم دائمی شده با این اوصاف.
الان تنها مشکلی که به چشم میاد اینه که 3 هفته پیش پدرم پای راستش درد گرفت و تو چند روز شدیدتر شد. اول فک کردیم با شل کننده عضله حل میشه ولی نشد و بعدش مسکن قوی زد و فرداش هم باید میرفتیم بیمارستان برای جراحی اخر.
اونجا دکتر گفت ممکنه تومور چون سمت لگنه فشار میاره به عصب که در نهایت هم بخاطر متاستاز و ... تشخیص داد کار خاصی نکنه.
___vampire___
04-08-2015, 16:50
سلام.
دوستان متاسفانه پدرم کنسر رکتوم پیشرفته داره .
بار اول که رفتیم برای جراحی دکترش تو شرح عمل غیر قابل رزکسیون نوشت و فقط کلستومی شد. البته از دکتر سوال کردم گفت متاستازی به کبد و ... موقع عمل ندیده.
بعدش که ارجاع داد به دکتر انکولوژ ( دکتر مجتبی قدیانی ) و ایشون هم فرستاد برای رادیوتراپی ( بیمارستان گاندی).
بعد که 30 جلسه رادیوتراپی تموم شد ، دکتر انکولوژ ارجاع داد به یه جراح متخصص رکتوم .
متاسفانه با اینکه ct scan متاستازی نشون نمیداد ولی دکتر موقع عمل دیده بود به کبد و دیافراگم متاستاز داده و خود تومور هم اصلا به رادیوتراپی جواب نداده و فیکسه. ( با فاصله 4 ماه از جراحی قبلی )
حالا دوباره ارجاع داده شده به دکتر انکولوژیست ...
1- دکتر قدیانی کلا چطور دکتریه؟ تو بیمارستان عرفان ، بقیه اله و فک میکنم طالقانی باشه.
2- آیا دکتر انکولوژیست خیلی خوبی سراغ داره کسی ؟
3- احتمالا اینبار دکتر شیمی درمانی تجویز میکنه . کدوم مرکز رو پیشنهاد میدین ؟
کلا برای شیمی درمانی من که استرس شدیدی گرفتم چه برسه به بنده خدا پدرم!!
تا حالا که درمان اونجوری که باید پیش بره نرفته ( البته هر چی قسمت باشه همون میشه ) ، حداقل جایی بریم تو شیمی درمانی کمتر اذیت بشه .
ممنون ...
سلام دوست عزیز امیدوارم خیلی زود حال پدرتون خوب بشه و شفا پیدا کنن... عزیز منم وضعیت شمارو دارم و فقط در این حد اطلاع دارم که برای شیمی درمانی هیچ فرقی نمیکنه که کجا انجام بشه و فرقشون فقط توی هزینه نسبت به محلش هست....داروی شیمی درمانی هم خدارو شکر همه جا پیدا میشه و اینجوری نیست که یه جا بهتر از جای دیگه باشه داروش... :n16:
ممنون از توجهتون دوست عزیز ...
هر راهنمایی که داشته باشید ممنون میشم بفرمایید .
دکتر جراحش میگفت سرعت رشد تومور تو سن بالا کمه . پدرم هم بالای 75 سال داره ...
البته با فرض اینکه جراح قبلی درست گفته باشه و 4 ماه پیش متاستازی در کار نبوده باشه ، نمیدونم چه میشه گفت!
مشکل اصلی پدرم هم انسداد نسبی روده است که تو جراحی اول چون کلستومی شده اون مشکل به نوعی دور زده شده ولی خب کلستومی هم دائمی شده با این اوصاف.
الان تنها مشکلی که به چشم میاد اینه که 3 هفته پیش پدرم پای راستش درد گرفت و تو چند روز شدیدتر شد. اول فک کردیم با شل کننده عضله حل میشه ولی نشد و بعدش مسکن قوی زد و فرداش هم باید میرفتیم بیمارستان برای جراحی اخر.
اونجا دکتر گفت ممکنه تومور چون سمت لگنه فشار میاره به عصب که در نهایت هم بخاطر متاستاز و ... تشخیص داد کار خاصی نکنه.
ببینید پزشکان اول باید درست تعیین کنند بیماری در چه مرحله ای هست و درگیری تا کجاست
من خودم دقیق متوجه نشدم
اما اگر وجود متاستاز اثبات شده هست با توجه به این سن واقعا درمان تسکینی شاید بهترین روش باشه
درگیری پا رو هم من نمیتونم نظر بدم..عیر از اثر فشاری تومور میتونه ترومبوز وریدی هم مطذح باشه که در زمسنه سرطان ایجاد میشه و بهتر هست علت درد مشخص بشه چون بنظر میاد رفع این مشکل جدید ارجح به درمان سرطان باشه
پس پیشنهاد میدم تمام سوالاتتون رو درباره بیماری و راهکارهای درمانی رو از پزشکشون بپرسید...مرحله بیماری و راه حل درمان رو هم سوال کنید...اگر پزشکها اصراری بر درمان کامل ندارند شما هم اصرار نکنید
باز هم مطلبی هست بفرمایید
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ممنون دوست عزیز ...
تا به الان بیماری پدرم و تونستیم با ترفندهای مختلف ازش مخفی نگه داریم.
ولی خب برای شیمی درمانی اینکار یکم سخت میشه .
باریختن مو و ...
ولی مطالبی به چشمم خورده بعضی مراکز با روشهایی مثل خنک نگه داشتن پوست سر و ... به نریختن مو کمک میکنن.
حالا جزئیات بیشتری نمیدونم که آیا واقعا اینکارو میکنن یا نه ولی اگه همچین کارهایی بشه کرد ما هم شاید بتونیم بازم ازش مخفی کنیم تا خدای نکرده روحیه اش و از دست نده.
سلام دوست عزیز امیدوارم خیلی زود حال پدرتون خوب بشه و شفا پیدا کنن... عزیز منم وضعیت شمارو دارم و فقط در این حد اطلاع دارم که برای شیمی درمانی هیچ فرقی نمیکنه که کجا انجام بشه و فرقشون فقط توی هزینه نسبت به محلش هست....داروی شیمی درمانی هم خدارو شکر همه جا پیدا میشه و اینجوری نیست که یه جا بهتر از جای دیگه باشه داروش... :n16:
ممنون دوست عزیز ...
باریختن مو و ...
ولی مطالبی به چشمم خورده بعضی مراکز با روشهایی مثل خنک نگه داشتن پوست سر و ... به نریختن مو کمک میکنن.
حالا جزئیات بیشتری نمیدونم که آیا واقعا اینکارو میکنن یا نه ولی اگه همچین کارهایی بشه کرد ما هم شاید بتونیم بازم ازش مخفی کنیم تا خدای نکرده روحیه اش و از دست نده.
ببینید پزشکان اول باید درست تعیین کنند بیماری در چه مرحله ای هست و درگیری تا کجاست
من خودم دقیق متوجه نشدم
اما اگر وجود متاستاز اثبات شده هست با توجه به این سن واقعا درمان تسکینی شاید بهترین روش باشه
درگیری پا رو هم من نمیتونم نظر بدم..عیر از اثر فشاری تومور میتونه ترومبوز وریدی هم مطذح باشه که در زمسنه سرطان ایجاد میشه و بهتر هست علت درد مشخص بشه چون بنظر میاد رفع این مشکل جدید ارجح به درمان سرطان باشه
پس پیشنهاد میدم تمام سوالاتتون رو درباره بیماری و راهکارهای درمانی رو از پزشکشون بپرسید...مرحله بیماری و راه حل درمان رو هم سوال کنید...اگر پزشکها اصراری بر درمان کامل ندارند شما هم اصرار نکنید
باز هم مطلبی هست بفرمایید
ممنون دوست عزیز ...
البته درد پاش به مرور تقریبا برطرف شد تو این 3 هفته . فقط الان پای راستش یکم احساس میکنه بی جون و ضعیف شده و زود خسته میشه .
متاستاز هم با توجه به گزارش اخیر پاتولوژی اثبات شده است.
فردا قراره بریم پیش انکولوژیست همه چیز و میپرسم ازش.
من اول که گفتین درمان تسکینی فک کردم منظور همون کلستومی و ... اینا باشه . حالا اگه تو زمینه درمان تسکینی هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ازتون .
با سپاس از دوستان عزیزم :n16:
___vampire___
04-08-2015, 17:22
برای حالت تهوع و بی حالی و بعضی مواقع درد من دیدم دارو بدن و یا راه حل بدن ولی برای موی سر همه جا من پرس و جو کردم و نتونستم چیزی پیدا کنم و متاسفانه 18 روز بعد از اولین جلسه شیمی درمانی دیدیم که مو های سر ریخت به حالت دسته دسته... ولی اصلا نگرانی نداره من از دکتر شنیدم که بعد از جلسه چهارم مو ها دوباره رشد میکنه و مثل اولش میشه.... حدودا بین 3 تا 6 ماه مو ها دوباره رشد میکنه... اگر را حلی پیدا کردین به منم بگید ممنون میشم... :n12: متاسفانه موی سر خیلی توی روحیه تاثیر داره طوری که من همراه پدرم مو های سرم رو کامل زدم که بهتر بتونه باهاش کنار بیاد و توی روحیش تاثیر داشت :n16:اینکه موی سر رو کاملا کوتاه کنید باعث میشه کمتر به چشم بیاد و زودتر به حالت یک نواخت رشد کنن
ممنون دوست عزیز ...
باریختن مو و ...
ممنون دوست عزیز ...
البته درد پاش به مرور تقریبا برطرف شد تو این 3 هفته . فقط الان پای راستش یکم احساس میکنه بی جون و ضعیف شده و زود خسته میشه .
متاستاز هم با توجه به گزارش اخیر پاتولوژی اثبات شده است.
فردا قراره بریم پیش انکولوژیست همه چیز و میپرسم ازش.
من اول که گفتین درمان تسکینی فک کردم منظور همون کلستومی و ... اینا باشه . حالا اگه تو زمینه درمان تسکینی هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ازتون .
با سپاس از دوستان عزیزم :n16:
در مورد مخفی نگه داشتن من با این کار مخالف هستم چون به هر حال ایشون اولا انسان باتجربه ای هستند و اینکه شاید بخوان کارهای عقب افتاده رو انجام بدن
من شخصا تجربه دارم و پدرم سرطان غیرقابل درمان داشت و اول و بعد از جراحی روحیه اش رو ازدست داد اما بعدا روحیه خوبی داشت . تمام کارهای عقب افتاده اش رو سر و سامان داد و میتونم بگم با خیال خسلی آسوده فوت کرد
البته تصمیم با خودتون هست اما بنظر من حق دارند از شرایط خودشون اطلاع داشته باشن
درملن تسکینی شامل جراحی،رادیوتراپی و شیمی درمانی یا دریافت تغذیه ای و مسکن ها میشه
مثلا کولستومی یا اگر اثر فشاری به عصب باشه بسته به نوع تومور در صورت امکان شیمی درمانی محدود یا رادیوتراپی در ناحیه برای کم کردن حجم تومور
ایشون چون سرطان دارند از پزشکشون میتونین درخواست کنید درصورتی که درمانی وجود نداشته یاشه براشون داروهای مخدر تجویز کنند که برخی پزشکان این مجوز رو داند و باید برای ایشون تشکیل پرونده بدهید و سهمیه دریافت کنند
برای حالت تهوع و بی حالی و بعضی مواقع درد من دیدم دارو بدن و یا راه حل بدن ولی برای موی سر همه جا من پرس و جو کردم و نتونستم چیزی پیدا کنم و متاسفانه 18 روز بعد از اولین جلسه شیمی درمانی دیدیم که مو های سر ریخت به حالت دسته دسته... ولی اصلا نگرانی نداره من از دکتر شنیدم که بعد از جلسه چهارم مو ها دوباره رشد میکنه و مثل اولش میشه.... حدودا بین 3 تا 6 ماه مو ها دوباره رشد میکنه... اگر را حلی پیدا کردین به منم بگید ممنون میشم... :n12: متاسفانه موی سر خیلی توی روحیه تاثیر داره طوری که من همراه پدرم مو های سرم رو کامل زدم که بهتر بتونه باهاش کنار بیاد و توی روحیش تاثیر داشت :n16:اینکه موی سر رو کاملا کوتاه کنید باعث میشه کمتر به چشم بیاد و زودتر به حالت یک نواخت رشد کنن
منم در حد شنیده ها گفتم . فردا از دکتر انکولوژیست سوال میکنم ...
سعی میکنم بیشتر در این مورد تحقیق کنم.
شما دوست عزیز اگه تجربیاتی در مورد شیمی درمانی دارید ممنون میشم ازتون .
مثل رژیم غذایی و استحمام و ... هر چیزی که فک میکنید بتونه کمک کنه. :n40:
در مورد مخفی نگه داشتن من با این کار مخالف هستم چون به هر حال ایشون اولا انسان باتجربه ای هستند و اینکه شاید بخوان کارهای عقب افتاده رو انجام بدن
من شخصا تجربه دارم و پدرم سرطان غیرقابل درمان داشت و اول و بعد از جراحی روحیه اش رو ازدست داد اما بعدا روحیه خوبی داشت . تمام کارهای عقب افتاده اش رو سر و سامان داد و میتونم بگم با خیال خسلی آسوده فوت کرد
البته تصمیم با خودتون هست اما بنظر من حق دارند از شرایط خودشون اطلاع داشته باشن
درملن تسکینی شامل جراحی،رادیوتراپی و شیمی درمانی یا دریافت تغذیه ای و مسکن ها میشه
مثلا کولستومی یا اگر اثر فشاری به عصب باشه بسته به نوع تومور در صورت امکان شیمی درمانی محدود یا رادیوتراپی در ناحیه برای کم کردن حجم تومور
ایشون چون سرطان دارند از پزشکشون میتونین درخواست کنید درصورتی که درمانی وجود نداشته یاشه براشون داروهای مخدر تجویز کنند که برخی پزشکان این مجوز رو داند و باید برای ایشون تشکیل پرونده بدهید و سهمیه دریافت کنند
فردا بریم پیش دکتر ببینیم چی میگه ...
در مورد اطلاع دادن بهش باید با خانواده مشورت کنم . ما چون تجربیات موفقی تو مخفی نگه داشتن ، داشتیم ، ایندفه هم با همون استراتژی رفتیم جلو .
ولی به قول شما حقشه بدونه ...
انشاءاله هر چی خیر باشه پیش بیاد .
شما هم دوست عزیز اگه تو شیمی درمانی و ... نکته ای راهنمایی داشتید ممنون میشم بفرمایید. البته با توجه به توضیحات شما فردا ببینیم دکتر چه درمانی تجویز میکنه بعدش حتما بهتر میتونید راهنمایی کنید .
:n40:
سلام.
دکتر بلافاصله تا نامه جراح رو دید نوشت بریم بقیه اله برای بستری و شیمی درمانی ...
یک صفحه هم دستور نوشته از انواع داروها!
ضمن اینکه گفت با توجه به متاستاز ما دارو درمان میدیم ولی متاسفانه امید به بهبودی نداریم :n03:
گفتم بهش یجور درمان تسکینیه ؟ گفت بله!
گفت هر دوهفته یکبار به مدت 3 روز بستری باید بشه.
گفتم تا کی ادامه باید بده ؟ گفت 6 ماه ، یکسال ، بستگی داره چطور بریم جلو ...
همون اول یهو گفت شنبه باید بستری بشه من دیگه هول شدم یادم رفت خیلی چیزا رو بپرسم.
پاش و یادم رفت بپرسم ...
اینکه الان فقط 2 هفته از عملش میگذره ( البته فقط باز و بسته کردن شکم بود!) آیا برای شیمی درمانی زود نیست !؟
حالا احتمالا اول هفته میریم برای بستری ...
توصیه ای نکته ای راهنمایی دوستان دارین ممنون میشم .
فاصله زمانی اینجا مطرح نیست...چیزی که مهم هست اینه که آیا شرایط فیزیکی بیمار شیمی درمانی رو تحمل میکنه یا خیر که با توجه به اینکه پزشکتون بیمار رو از نزدیک دیده مطمئنا تشخیص داده که این شرایط وجود داره
در مورد عوارض شیمی درمانی هم بیشترینش که تهوع و استفراغ هست معمولا با تجویز همزمان دارو جلوش گرفته میشه
البته باز بستگی به نظر خودتون داره اما اگه ایشون از شرایط خودش آگاه باشه خیلی بهتر هست تا اینکه کورکورانه سیر درمان رو طی کنه
در مورد مشکل پاش هم همون موقع بستری میتونین مط،ح کنین
ممنون ...
درسته حال عمومی پدرم خوبه .
در مورد اطلاع دادن بهش ، به نظرم میاد اگه الان بگم تا روزی که بستری بشه حسابی استرس میگیره. فک میکنم بریم اونجا خودش بفهمه :n28:
خیلی سخت میگذره بهش این 3 روز؟
معمولا شیمی درمانی چقد ادامه پیدا میکنه ؟ تا وقتی که بدن کشش داشته باشه یا سقفی داره ؟
این پورت و ... میگن چیه ؟
ما رفتیم باید خودمون بگیم پورت بذارن یا به تشخیص خودشونه ؟
نه شیمی درمانی اون طور که تصور میکنید نیست
یک دارو هست که فقط چند ساعت تزریقش طول میکشه و وریدی تزریق میشه
بقیه مدت شاید سرم و دارو های دیگه بگیره...کلا بستگی به رژیم شیمی درمانی داره.....مثلا یک دوره سه روزه برای یک مدت خاص ادامه پیدا میکنه...اینکه تا کی ادامه پیدا کنه بستگی به برنامه درمان طراحی شده توسط پزشک داره
اما اگر ببینند شیمی درمانی اثر گذار نیست و یا زیانش بیشتر از سودش برای بیمار هست قطعا ادامه اش نمیدند
پورت منظورتون رو نفهمیدم چیه؟دقیقا بهتون چی گفتن
باز درمورد اطلاع دادن تصمیم گیری با خودتون هست اما بنظر من صحیح نیست یک انسان عاقل و بالغ که حق انتخاب داره رو از دونستن وضعیتش محروم کنند و در عمل انجام شده قرارش بدین.....احتمالا تا الان هم خودش یک چیزهایی میدونه
نه شیمی درمانی اون طور که تصور میکنید نیست
یک دارو هست که فقط چند ساعت تزریقش طول میکشه و وریدی تزریق میشه
بقیه مدت شاید سرم و دارو های دیگه بگیره...کلا بستگی به رژیم شیمی درمانی داره.....مثلا یک دوره سه روزه برای یک مدت خاص ادامه پیدا میکنه...اینکه تا کی ادامه پیدا کنه بستگی به برنامه درمان طراحی شده توسط پزشک داره
اما اگر ببینند شیمی درمانی اثر گذار نیست و یا زیانش بیشتر از سودش برای بیمار هست قطعا ادامه اش نمیدند
پورت منظورتون رو نفهمیدم چیه؟دقیقا بهتون چی گفتن
باز درمورد اطلاع دادن تصمیم گیری با خودتون هست اما بنظر من صحیح نیست یک انسان عاقل و بالغ که حق انتخاب داره رو از دونستن وضعیتش محروم کنند و در عمل انجام شده قرارش بدین.....احتمالا تا الان هم خودش یک چیزهایی میدونه
ممنون دوست عزیز .
بله پدرم تا دکتر گفت باید بستری بشه به من گفت سرطان گرفتم ؟
پورت از گشت و گذار تو وبلاگ ها به چشمم خورده. اینطور که من فهمیدم یک شیوه تزریق دارو بدون ریسکه . مثل اینکه اگه تزریق معمولی باشه ممکنه رگ شکننده بشه به مرور یا حتی به اینور به اونور رگ بزنه باعث درد های شدید بشه و ...
تو این بلاگها دیدم توصیه میکنن به کادر پرستاری بگیم پورت بزارن!
از جایی هم شنیدم پورت احتیاج به جراحی داره !
نمیدونم والا ...
مطلب دیگه یی هم که الان به ذهنم رسید در مورد کیسه کلستومیه ...
در حین تزریق و کلا تو این دوره های 3 روزه ، بیمار وسط تزریق و ... میتونه راحت بلند بشه بره دستشویی ؟ اگه اینکار براش سخت باشه فک کنم باید کیسه های کلستومی بزرگ برم پیدا کنم .
چون قاعدتا اتاق های بیمارستان دولتی هم که تک تختی نیست ، اگه بود من میتونستم گه گاه خالیش کنم ...
احتمالا منظورتون از پورت همون کاتتر ورید عمقی یا cv line هست....نیاز به جراحی که نیست ... اما معمولا توسط یک جراح و البته سرپایی گذاشته میشه
برای هر نوع تزریقی لازم نیست از این استفاده بشه...خیلی از داروهای شیمی درمانی از طریق یک رگ ورید سطحی تزریق میشه
زمان تزریق هم بسته به حجم دارو و نوع دارو داره...اما همیشه دارو های شیمی درمانی آهسته و طی چند ساعت تزریق میشن و البته مساله ای نیست و بیمار میتونه فعالیت محدود داشته باشه
سلام.
امروز با بدبختی تونستیم پذیرش بگیریم ...
و از بعدازظهر تزریقات و سرم شروع شد.
یه سرم رو گفتن کلسیمه و خیلی هم سرعتش بالا بود (احتمالا بخاطر اینکه زودتر میخاستن تعطیل کنن برن یا شایدم باید سریع میرفته!) ولی چیزی که اخراش تزریق کردن و نفهمیدم چی بود . البته پرستارش گفت این داروهای امروز عوارض ناجوری نداره ...
ببینیم فردا چطور پیش میره .
ضمنا دارویی به نام اواستین رو خودشون نداشتن و نسخه کردن برم تهیه کنم ...
سرچی تو اینترنت زدم دیدم متاسفانه همون دارویی بود که چند وقت پیش باعث مشکلات بینایی شدیدی برای تعدادی از مردم شد!
این دارو انگار تو چشم هم تزریق میشه ...
اطلاع خاصی در مورد این دارو ندارید؟
قضیه اش در مورد همون مشکلاتی که پیش اومد به کجا رسید؟
مثل اینکه به مردم گفته بودن دارو اصل رچ سوییس بوده ولی منشا الودگی بیرونی داشته!! و سفارش کرده بودن از جای معتبر تهیه اش کنید ...
محصولات رچ سوییس متاسفانه تو کشورهای دیگه هم بسته بندی میشن!
مثلا اون داروی زلودایی که دکتر برای پرتودرمانی تجویز کرد ، ترکیه ای بود. ولی تحقیق که کردم مال همون رچ سوییس بود با بسته بندی ترکیه!
جالبه تو سایت اصلی roche که برید 2تا نمایندگی ایران هم داره!
یکیش که فقط یه ایمیل داره مال امارات ظاهرا! و اون یکی که شماره تلفن و آدرس هم داره ...
حتی قبل از عید تماس گرفتم ، رو پیغام گویا میگفت شما با شرکت پارس رچ تماس گرفتید و ... ولی جوابی در کار نبود و بعدها که باز تماس گرفتم اون پیغام گویا هم دیگه نبود!
خدا آخر عاقبت همه رو به خیر کنه ...
کاربرد اصلی این دارو در سرطان های متاستازیک روده بزرگ هست
دارو های وارداتی برچسب تایید وزارت بهداشت رو داره.....به این صورت اگر دارو رو تهیه کنید نگران مشکلی نباید باشید
اولین دوره تموم شد و مرخص شدیم ...
رفت برای 2 هفته دیگه .
داروش هم folforin+avestin بود ...
چیز خاصی نگفتن که چی بخوره یا نخوره ، گفتن هر چی تا حالا میخورده بخوره واینکه اگه اسهال شدید یا تب کرد بریم اورژانس .
اگر هم اسهال خفیف بود گفتن کارها و داروهای متداول ضدش رو استفاده کنید.
ازمایش خون هم دکتر تجویز نکرده .
سلام.
دوستان راهی برای غلبه بر خستگی زیاد بعد از دوره های شیمی درمانی هم هست ؟
مثلا با تغذیه یا ... ؟
خیلی پدرم احساس خستگش میکنه اکثرا دراز میکشه دیگه و کمتر تحرک داره ...
بعد یکی هم اینکه دیدم یجاهایی از بدنش قرمز شده . مثله اینکه خارش گرفته و زیاد هم خارونده . روی پا روی شکم و ...
این قرمزی هم که میگم تیکه تیکه های بزرگه . شبیه قارچ شده.
آیا اینا واکنش پوستی به تاثیرات اون داروهاست که بالاتر نوشتم ؟ چون قبلتر نبود .
الان چیکار باید کرد با توجه به اینکه تا چند روزی به دکتر دسترسی نداریم ...
سلام.
دوستان راهی برای غلبه بر خستگی زیاد بعد از دوره های شیمی درمانی هم هست ؟
مثلا با تغذیه یا ... ؟
خیلی پدرم احساس خستگش میکنه اکثرا دراز میکشه دیگه و کمتر تحرک داره ...
بعد یکی هم اینکه دیدم یجاهایی از بدنش قرمز شده . مثله اینکه خارش گرفته و زیاد هم خارونده . روی پا روی شکم و ...
این قرمزی هم که میگم تیکه تیکه های بزرگه . شبیه قارچ شده.
آیا اینا واکنش پوستی به تاثیرات اون داروهاست که بالاتر نوشتم ؟ چون قبلتر نبود .
الان چیکار باید کرد با توجه به اینکه تا چند روزی به دکتر دسترسی نداریم ...
خستگی بعد از شیمی درمانی طبیعی هست،بیستر باید تغذیه رعایت کنن،یعنی مواد مغذی خوب مصرف کنن
در موذد ضایعات پوستی میتونه واکنش حساسیتی باشه،با مراجعه به درمانگاه و با تجویز داروهای ضد حساسیت باید برطرف بشه
با سلام.
دوره دوم هم تموم شد ...
پورت هم گذاشتن .
فعلا خدارو شکر مشکل خاصی نیست .
------------------------------
اونجا یه بیماری رو دیدم سرطان کبد داشت ...
متاسفانه تومور بزرگی داره که بخاطر شریانهایی که از دور و برش هستن امکان جراحی نداره مگر اینکه تومورش با شیمی درمانی بسیار کوچیک بشه . که البته مدتیه کوچیک هم نشده و دکتر دارو رو قوی تر کرده براش .
این بنده خدا جدیدا اسم دستگاه پیشرفته رادیوتراپی ((سایبرنایف)) به گوشش خورده و با توجه به اینکه این دستگاه دقیق تو ایران نیست ( ولی ترکیه و مالزی و احتمالا امارات و ... ) پیدا میشه ، شدیدا دنبالش بود ببینه آیا این روش میتونه براش موثر باشه یا خیر.
اگه مطلبی هم تو این زمینه میدونید ممنون میشم دوستان .
این cyberknife در واقع نام یک دستگاه هست که بر اساس روش خاصی رادیوتراپی رو انجام میده و به طور ساده این امکان رو ایجاد میکنه که دوز بالاتر اشعه قابل دریافت باشه و آسیب کمتری به بافت های اطراف برسه
کاربرد بیشتر اون در بدخیمی های سر و گردن هست،در برخی سرطان های دیگه مثل متاستاز ها به کبد و سرطان کبد هم مورد بررسی قرار گرفته،اما به روش استاندارد درمان این نوع سرطان ها تبدیل نشده
- - - Updated - - -
این cyberknife در واقع نام یک دستگاه هست که بر اساس روش خاصی رادیوتراپی رو انجام میده و به طور ساده این امکان رو ایجاد میکنه که دوز بالاتر اشعه قابل دریافت باشه و آسیب کمتری به بافت های اطراف برسه
کاربرد بیشتر اون در بدخیمی های سر و گردن هست،در برخی سرطان های دیگه مثل متاستاز ها به کبد و سرطان کبد هم مورد بررسی قرار گرفته،اما به روش استاندارد درمان این نوع سرطان ها تبدیل نشده
ممنون دوست عزیز ...
ظاهرا بیمارستانی در ترکیه به نام آنادولو که (عجیبه نمایندگی در ایران دارن!! و سایت اصلی بیمارستان زبان فارسی و قسمت فارسی هم داره ) این دستگاه رو از سال 2005 دارن .
با یک شماره تو تهران صحبت کردم گفتن به بیمارها میگیم حدود 20 هزار دلار همراهشون باشه ولی حدود 10-15 هزار دلار خرج درمان میشه .
این بنده خدا که ازش صحبت کردم ، اولین بار تو کانال شبخیز تبلیغ این دستگاه رو دیده .
کلیپی هست تو یوتیوب که تو بیمارستان capital healt نیوجرسی دکتری ایرانی بنام علیرضا مغازه ای که مدیریت اونجا رو هم بعهده داره در موردش صحبت میکنه ...
متاسفانه اغراق آمیز میگه یکبار زیردستگاه قرار میگیرید و تومور از بین میره و سالم و سلامت میرید خونه!
امروز رو این مساله خیلی بررسی کردم و اطلاعاتی که کسب کردم رو + راهنمایی شما بهش اطلاع میدم .
خدا همه مریض ها رو شفا بده ...
هر بیماری و بدخیمی درمان نداره.پیش آگهی بیماری خیلی مهم هست که بسته به نوع سرطان و مرحله اون فرق میکنه.این پیش آگهی نشون میده میزان بقای بیمار چند سال هست و با درمان چه سودی میبره
پس اصلا مشخص نیست ایشون به این درمان نیاز داشته باشن،یا با استفاده ازش سود ببرن
در ضمن هیچ وقت به تبلیغات درمانی اعتماد نکنید،وقتی پای بیماری و درمان بوسط میاد تبلیغات درمان برای بیمار معنی نداره،چون تشخیص اینکه بسمار به چه درمانی نیاز داره با پزشک هست
بنابراین شرکت های دارویی یا کالای پزشکی محصولات خودشون رو به پزشک معرفی میکنن،نه مستقیم به بیمار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.