ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوترم خاموش میشه

kasraaziz
15-09-2006, 18:55
مشکل عجیب اینکه کامپیوترم چنددقیقه باهش کار میکنم خودبخود خاموش میشه فکر کردم اسپایور داره .اسکن کردم چندتا داشت پاک کردم توفیری نکرد آنتی ویروسهای متعددی مثل نود 32 کاسپرسکی گذاشتم اصلا ویروس نداشت چندتا از بچه ها گفتند سخت افزاری است آخه مشکل اینکه وقتی خاموش میشه باید حتما از برق بکشم وبعد وصلش کنم تا برای چنددقیقه دوباره روشن بشه فقط نمیدونم چرا باید حتما از برق بکشم مگه فرقی میکنه شاید به این طریق شوکی به پاور کیس وارد میشه .ضمنا کیس من mec است کمکم کنید

kasraaziz
15-09-2006, 19:13
ممکنه سی پی یو داغ کرده باشه وخاموش میکنه من دوتا ویندوز دارم اگه بخوام یکیش پاک کنم باید چکار کنم هردو روی درایو سی هستند

kasraaziz
15-09-2006, 19:14
برنامه ای هست که بتوان دمای سی پی یو راچک کرد اگه هست لینکش را لطف کنید

roozbix
15-09-2006, 19:25
مشکل عجیب اینکه کامپیوترم چنددقیقه باهش کار میکنم خودبخود خاموش میشه فکر کردم اسپایور داره .اسکن کردم چندتا داشت پاک کردم توفیری نکرد آنتی ویروسهای متعددی مثل نود 32 کاسپرسکی گذاشتم اصلا ویروس نداشت چندتا از بچه ها گفتند سخت افزاری است آخه مشکل اینکه وقتی خاموش میشه باید حتما از برق بکشم وبعد وصلش کنم تا برای چنددقیقه دوباره روشن بشه فقط نمیدونم چرا باید حتما از برق بکشم مگه فرقی میکنه شاید به این طریق شوکی به پاور کیس وارد میشه .ضمنا کیس من mec است کمکم کنید
ممكنه از CPU باشه! فنش رو چك كن!
پايه هاي CPU رو چك كن!

امكانش هم هست كه از مادر بورد باشه! امكان داره بايوس نياز به فلش داشته باشه!

sorset
15-09-2006, 19:39
برنامه ای هست که بتوان دمای سی پی یو راچک کرد اگه هست لینکش را لطف کنید

در ستاپ بایوس در قسمت system health میتونید دما رو ببینید
از برنامه ی SensorsView Pro 2.1 هم میتونید استفاده کنید

kasraaziz
17-09-2006, 17:20
من برنامه sensorview pro 2.1 نصب کردم ودرجه حرارت cpu را مرتب چک کردم دمای cpu در بیشترین کار باکامپیوتر 47 درجه ودرحالت عادی 36 درجه میباشه پس صددرصد مشکل از cpu ویا فن آن نیست کابل پاورراعوض کردم مشکل حل نشد وقتی داشتم کابل پاور خودم را میگذاشتم یک جرقه ای زد انگار شوکی به پاورواردشد وصدای کوچکی داد وتا الان 1 ساعت ونیم هست که دارم کار میکنم مشکلی نیست مطمئن شدم پاور مشکل داره حالا میخوام پاور راعوض کنم چون میترسم درموقع آپگرید دستگاه یکدفعه خاموش بشه بنظرت باید چکار کنم یکسال و4 ماه هست که سیستم را خریدم نمیدونم گارانتی کیس چند ساله هست کیس من mec میباشه وcpu intel 3 ghz full با 512 m رم ....آیا گارانتی کیس تموم شده وآیا ممکن هست بتونم این پاوررابا پاور دیگه ایی عوض کنم اصلا شرکت قبول میکنه موندم چکار کنم خیلی ترسیدم که وسط کار یکدفعه خاموش کنه .اگه کسی میدونه کمکم کنه بهترین راه راانتخاب کنم ممنون میشم

sorset
17-09-2006, 22:30
قیمت پاور بین 10 تا 15 هزار تومان هست و نیازی به استفاده از کارانتی نیست
یک جوری پلمب کیست رو باز کن و پاور جدید رو نصب کن