ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ asus k455 یا asus x450ld خواهشا زودتر جواب میخوام!

jamal9
02-08-2015, 20:43
سلام
تو خرید این دوتا لپ تاپ موندم کدوم رو بخرم
میشه راهنمایی کنین؟
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: ۸ گیگابایت – نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت – نوع: هارد دیسک – مشخصات: ۵۴۰۰rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 820M 2GB
یا
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 5500U 2.40GHz up to 3.00 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: ۶ گیگابایت – نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت – نوع: هارد دیسک – مشخصات: ۵۴۰۰RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 820M 2GB
فرقشون فقط سرعت فرکانس و رم هست
بنظرتون رم کمتر و سرعت فرکانس بیشتر؟
یا رم بیشتر وفرکانس کمتر؟
البته فرکانس بطور اتوماتیک زیر فشار بیشتر تا اخر ظرفیت میره بالا …
کدوم بهتره؟ قیمت هم یکی هست
من بیشتر میخام بازی کنم ...بازی های جدید ...بنظرتون کدوم بهتر اجرا میکنه؟

HOJ-JAT
02-08-2015, 21:45
هیچ کدوم از این لپتاپ ها برای بازی کردن مناسب نیست!

jamal9
02-08-2015, 21:59
هیچ کدوم از این لپتاپ ها برای بازی کردن مناسب نیست!

میدونم اما بهرحال بضاعت مالی بیشتر از این نمیذاره خرج کنم
بخاطر اینکه مغازه هم دارم نمیتونم سیستم جور کنم ...
شما مدل لپ تاپی سراغ دارین که حدود قیمت 2 تا 2.5 باشه و مناسب بازی باشه؟

HOJ-JAT
02-08-2015, 22:02
z510 هست ولی اونم برای بازی های پارسال مناسب هست
k550 ایسوس هست 3 تومن هست اون دیگه تقریبا مناسب هست (البته واسه بازی ایراد حرفه ای زیاد داره ولی کار را میندازه)
بنظر من کنسول بخر با یک مانیتور روی هم میشن 2 تومن حتی از یک لپتاپ 5 تومنی هم بهتر واست جواب میده

Amir-Rainman
02-08-2015, 22:07
شما مدل لپ تاپی سراغ دارین که حدود قیمت 2 تا 2.5 باشه و مناسب بازی باشه؟

یا کنسول بخرین یا کیس جم کنین

با این شرایط لپ تاپ بخرین، پشیمون میشین مگر این که بازیتون در حد پیس و فیفا باشه اونم در حد کیفیت معمولی !

jamal9
02-08-2015, 22:19
z510 هست ولی اونم برای بازی های پارسال مناسب هست
k550 ایسوس هست 3 تومن هست اون دیگه تقریبا مناسب هست (البته واسه بازی ایراد حرفه ای زیاد داره ولی کار را میندازه)
بنظر من کنسول بخر با یک مانیتور روی هم میشن 2 تومن حتی از یک لپتاپ 5 تومنی هم بهتر واست جواب میده

میدونم دادا
من برای بازی که میگم مثلا بازی هایی مثل کالاف گوست و اینا هست ....نمیخام با حداکثر تنظیمات گرافیکی اجرا بشه ...همین که برام اجرا بشه کافیه ...
کلا زیاد هم اهل بازی نیستم اما بعضی مواقعا بازی میکنم ...
بنظرتون از اون دوتا مدل کدوم بهتره؟ سی پی یو بهتر یا رم بیشتر؟

jamal9
02-08-2015, 22:21
یا کنسول بخرین یا کیس جم کنین

با این شرایط لپ تاپ بخرین، پشیمون میشین مگر این که بازیتون در حد پیس و فیفا باشه اونم در حد کیفیت معمولی !

نه کنسل و نه سیستم حقیقتش به درد کارم نمیخوره چون من یه جا نیستم و مغازه هستم و نیاز به جابجایی دارم
بازی هم با تنظیمات عالی نمیخام ...فقط اجرا بشه کافیه
مثل بازی های
call of duty adwanced war fare
یا بتلفیلد 4
یا بتلفیلد هاردلاین و اینا کلا که رم بیشتر از 6 نمیخان
بنظرتون کدوم سیستمی که معرفی کردم بهتره ...رم بیشتر بهتره یا سی پی یو بالاتر ...

Amir-Rainman
02-08-2015, 22:41
مدل ASUS K555LN - E رو پیشنهاد میکنم ( تو دیجی کالا میتونین مشخصاتش رو ببینین )

مزیتش اینه که حداقل از گرافیک مطلوبی برخورداره و همچنین Cpu ش میشه گفت در حد Cpu i5 سری M یا HQ هست و همچنین صفحه فول اچ دی

اگر هم قیمتش براتون بالاست، این گزینه ASUS K555LN - A و Lenovo Z5070 هم از گزینه های خودتون بهترن !!!

jamal9
02-08-2015, 22:57
مدل ASUS K555LN - E رو پیشنهاد میکنم ( تو دیجی کالا میتونین مشخصاتش رو ببینین )

مزیتش اینه که حداقل از گرافیک مطلوبی برخورداره و همچنین Cpu ش میشه گفت در حد Cpu i5 سری M یا HQ هست و همچنین صفحه فول اچ دی

اگر هم قیمتش براتون بالاست، این گزینه ASUS K555LN - A و Lenovo Z5070 هم از گزینه های خودتون بهترن !!!
مرسی
گزینه هارو نگا کردم
فقط لپ تاپ Lenovo Z5070 یکم ارزونتر هست که فک کنم بخاطر ماکرش نسبت به ایسوس باشه ...
بازم مرسی
اما بازم جواب سوالم رو که پرسیدم بنظرتون رم هشت خوبه یا رم شیش با سی پی یو یکم قوی تر؟ اون دوتا مدل که خودم گفتم منظورمه

Amir-Rainman
03-08-2015, 07:23
مرسی
گزینه هارو نگا کردم
فقط لپ تاپ Lenovo Z5070 یکم ارزونتر هست که فک کنم بخاطر ماکرش نسبت به ایسوس باشه ...
بازم مرسی
اما بازم جواب سوالم رو که پرسیدم بنظرتون رم هشت خوبه یا رم شیش با سی پی یو یکم قوی تر؟ اون دوتا مدل که خودم گفتم منظورمه

همه اینا در کنار هم یه مجموعه خوب رو تشکیل میدن اما به هر حال، چون در حال حاظر اکثر نرم افزارا با حدود 4 گیگ رم هم بخوبی کار میکنن (بجز برنامه های سنگین که کلا استفادشون رو Cpu های سری u اصلا مناسب نیست) میشه گفت شیش گیگ رم با سی پی یو قوی تر انتخاب بهتری باشه

jamal9
03-08-2015, 07:55
همه اینا در کنار هم یه مجموعه خوب رو تشکیل میدن اما به هر حال، چون در حال حاظر اکثر نرم افزارا با حدود 4 گیگ رم هم بخوبی کار میکنن (بجز برنامه های سنگین که کلا استفادشون رو Cpu های سری u اصلا مناسب نیست) میشه گفت شیش گیگ رم با سی پی یو قوی تر انتخاب بهتری باشه

یعنی فرق سی پی یوشون انقد زیاده که میشه از 6 بودن رمش صرف نظر کرد؟
این کم بودن فرکانسش در حالت عادی چقد تاثیر داره؟ نوشته که زیر کار هردشون تا 3 بالا میرن ...

ulsss
03-08-2015, 15:29
سلام اگر با گرافیک بالا برای بازی میخوای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قیمت خیلی مناسب هست
گرافیک بالاتر خواستی acer nitro 2750 قیمتش هست با گرافیک 850

ulsss
03-08-2015, 15:31
در ضمن گرافیک 820 خیلی ضعیفه اصلا نگیر حداقل 840 باشه
ایسوس k555 با گرافیک 840 و i7 قیمتش میشه 2400 از دیجی بگیر

jamal9
03-08-2015, 18:46
سلام اگر با گرافیک بالا برای بازی میخوای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قیمت خیلی مناسب هست
گرافیک بالاتر خواستی acer nitro 2750 قیمتش هست با گرافیک 850

سلام
من کلا گیچ شدم:n02:
من بیشتر نظرم روی ایسوس بود ..چون بقیه مارکا نه طراحیشون نه کلا اسمشون اصلا برام نمیچسبن ..تجربه بد هم دارم با بقیه ...ولی ایسوس یه چیزه دیگه س
من کلا نمیخواستم تنظیمات گرافیکی فوق العاده باشه ..فقط در حدی که اجرا بشه منظورم بود ...که دوستان گفتن همون k455 بهتر از x450 هست ...ولی رم x450 بیشتره و یخورده باتریش اینام بهتره ...موندم چیکار کنم ....

jamal9
03-08-2015, 18:47
در ضمن گرافیک 820 خیلی ضعیفه اصلا نگیر حداقل 840 باشه
ایسوس k555 با گرافیک 840 و i7 قیمتش میشه 2400 از دیجی بگیر

این مدلایی که دادی هیچکدوم نتونستم پیدا کنم ..فقط لینکی که دادی رو دیدم ....
اگه میشه لینک بده ببینم
ولی کلا ایسوس در اولویت هست برام ...

ulsss
04-08-2015, 16:12
این مدلایی که دادی هیچکدوم نتونستم پیدا کنم ..فقط لینکی که دادی رو دیدم ....
اگه میشه لینک بده ببینم
ولی کلا ایسوس در اولویت هست برام ...
k555 این مدلش رو میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اون ایسر که قبلا گفتم هم امکاناتش بالاتره وهم قیمتش کمتره. در مورد قیافش حق با توست و ایسوس قشنگتر طراحی کرده ولی باید بگم که قطعات داخلی ایسوس بسیار بیکیفیت هست مثلا همین مدل k و x و v ایسوس همگی از یک مین اشغال دارن که 4 گیگ رم انبورد داره . این یعنی اگر برای رم مشکلی پیش بیاد باید کل لپتاپ بندازی دور. قبلا سازگار گارانتی ایسوس دو ساله بود ولی الان شد یک سال چون کیفیت ایسوس اومده پایین.
منم الان از گارانتی ساز گار میام اینو بگم که اصلا گول گارانتی سازگار نخورید چون دیگه خدماتش خوب نیست مخصوصا مشهد قسمت لپتاپ.
موفق باشی