مشاهده نسخه کامل
: مشکل در بالا آمدن ویندوز 8.1 بعد از پاکسازی رجیستری
سلام دوستان
بعد از استفاده از نرم افزار پاکسازی رجیستری، لپتاپ ری استارت شد و دیگه بالا نیومد. بعد از لوگو ویندوز، صفحه سیاه می مونه و فقط نشانگر موس رو نشون میده.
با خاموش کردن اجباری، سیستم ریستور و repair و... ظاهر شد که هیچ کدومش کار نکرد.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان بعد از استفاده از نرم افزار پاکسازی رجیستری، لپتاپ ری استارت شد و دیگه بالا نیومد. بعد از لوگو ویندوز، صفحه سیاه می مونه و فقط نشانگر موس رو نشون میده. با خاموش کردن اجباری، سیستم ریستور و repair و... ظاهر شد که هیچ کدومش کار نکرد. لطفا راهنمایی کنید. سلام . راه حل دقیق مشکل شما رو نمیدونم ولی چند مورد هست که باید بگم . اول اینکه تحت هیچ شرایطی دست به رجیستری ویندوز خود نزنید . حتی مطمئن ترین برنامه هایی که برای پاکسازی رجیستری هستند به ویندوز لطمه وارد میکنن . مطمئن باشین که اگر این کار لازم بود توی ویندوز به صورت پیشفرض برنامه ای برای پاکسازی رجیستری قرار داده میشد . مورد دیگه که البته حرفی تکراری هست و توی تاپیک های دیگه هم گفتم اینه که از ویندوز های دستکاری نشده استفاده کنید . هیچ وفت ویندوز های شرکت های ایرانی رو نصب نکنید . من هم سیستمم دچار مشکل شده بود و هر کاری کردم که restore و repair کنم نشد که نشد . باگهای خاص و مشکلات دیگه که بماند . ولی بعد از نصب ویندوز دستکاری نشده در موقع ضروری هم restore میتونم بکنم و هم repair کار میکنه . ویندوز خودتون رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید . و بعد با استفاده از microsoft toolkit اون رو فعال کنید . اینها درمان مشکل شما نیست ولی گفتم این ها رو بگم تا افراد کمتری به مشکل شما دچار بشن !
ممنون
هر روشی که به ذهنم رسید امتحان کردم و جواب نداد.مجبور شدم ویندوز رو دوباره نصب کنم.
همیشه اگه نرم افزاری باشه خودم پیداش می کنم توی رجیستری و حذفش میکنم. اما این دفعه تعدادشون زیاد بود و مثلا خاستم زودتر کارم انجام بشه که البته تجربه همیشگی شد برام که این کارو ندم دست هر نرم افزاری...
Sent from my C5303 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.