PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عوض کردن ویندوز لپ تاپ

yasaminn20
01-08-2015, 13:57
سلام

من به تازگی یک لپ تاپ a555 خریدم که پیش فرض روش dos بود دادم اونجا برام 8.1 نصب کردن

حالا بهم گفتن برای نصب یک نرم افزار سون 32 بیتی لازمه ایا امکانش هست ؟ طوری که ویندوز قبلی کاملا پاک بشه

برای نصب درایورهاش چیکار کنم رو سی دیش نوشته فقط 8.1 64 بیتی

mb1372
01-08-2015, 14:48
سلام
لپتاپ شما قابلیت نصب ویندوز 8.1 و 10 رو داره. اما به احتمال زیاد می تونید ویندوز سون 32 بیتی نصب کنید و درایور های هر یک از قطعات لپتاپ رو جداگانه پیدا و نصب کنید. یه کار راحت میتونه استفاده از نرم افزار Driver Pack Soulution باشه که به صورت خودکار این کار رو انجام میده.
به این صفحه هم یه نگاهی بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yasaminn20
01-08-2015, 19:42
از کجا پیدا کنم و نصب کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید

من سون رو نصب کردم ولی کلی درایور نصب نشده داره ..... تو سایت ایسوس هم واسه سون نداره دانلود کنم ...........سی دی خودش هم که نمیخونه

این نرم افزار که نوشتین برای سیستم های جدید جواب میده ?

کمککککککککک

mb1372
01-08-2015, 20:13
از کجا پیدا کنم و نصب کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید

من سون رو نصب کردم ولی کلی درایور نصب نشده داره ..... تو سایت ایسوس هم واسه سون نداره دانلود کنم ...........سی دی خودش هم که نمیخونه

این نرم افزار که نوشتین برای سیستم های جدید جواب میده ?

کمککککککککک

شما آرامش تو حفظ کن:n02:

سایت ایسوس فقط درایور های 8.1 به بعد رو میذاره برای لپتاپ شما.

شما برین همون آدرسی که دادم،کامل توضیح داده. به نظر من ابتدا روش سوم(دانلود از طریق Device manager) رو امتحان کنید(تعدادی از درایورهاتون این طوری دانلود میشه) . برای بقیه درایورها هم از روش پنجم یعنی استفاده از نرم افزاری مثل
Driver Pack Soulution استفاده کنید.

همین الان هم میتونید نرم افزاری که می خواستید رو نصب کنین و ببینید که اجرا میشه یا خیر؟ چون ممکنه نرم افزار بدون نصب بعضی از درایورها هم اجرا بشه.

yasaminn20
01-08-2015, 20:32
اخه اصلا اینترنت وصل نمیشه که از روش سوم برم

| SoRoush 8K |
01-08-2015, 20:41
ویندوز 8.1 خودش خودکار درایور مربوط به نت رو نصب می کنه ، مطمئنی اینترنت وصل نمیشه ؟ از وایرلس استفاده می کنید یا کابل ؟

yasaminn20
01-08-2015, 22:17
خب الان سون نصب کردم دیگه

mb1372
01-08-2015, 22:35
با یه دستگاه دیگه یا با گوشیتون برید به این آدرس:

درایور مربوط به Network & Wireless Drivers ویندوز سون رو که حجم کمی هم داره دانلود و نصب کنید. امیدوارم مشکل اتصال به اینترنتتون حل بشه. خوشحال میشم خبرشو بدید ...:n01:

yasaminn20
02-08-2015, 01:09
نه متاسفانه نصب نشد گریهههه

ممنون از محبتتون