ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : >>** فروش ویژه لایسنس اورجینال بازی/انتی ویروس/ نرم افزار/شارژ اسکایپ/گوگل پلی **<<

and-roid2
31-07-2015, 21:24
به نام خدا
در این تاپیک قصد داریم لایسنس اورجینال بازی ها/ نرم افزارها/انتی ویروس/ شارژ اسکایپ/گوگل پلی /ویندوز 10 و..... با قیمت کمتر نسبت به سایر فروشندگان ارائه بدیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نحوه کار ما به این صورت میباشد که پس از ثبت سفارش و پرداخت, ما کمتر از 24 ساعت لایسنس را خریداری نموده و تحویل شما میدهیم.
جهت خرید و ثبت سفارش و مشاهده کامل محصولات به سایت ما مراجعه نمایید:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همچنین اگر لایسنس یک نرم افزار یا بازی خاص مد نظر شما میباشد که در سایت برای فروش موجود نمیباشد در این تاپیک اعلام کنید تا در صورت امکان خرید برای شما با قیمت مناسب تهیه کنیم....
=======================
اپدیت 1: اضافه شدن بن تخفیف 25000 تومانی اسیاتک در سایت
اپدیت 2: فروش ویژه اکانت steam بازی GTA V باقیمت عالی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باتشکر

Rahpooyan
31-07-2015, 23:01
25 دلاری ایتیونز که 85 تومنه . شما 95 گذاشتید اونم با قیمت پایین ؟

and-roid2
31-07-2015, 23:20
25 دلاری ایتیونز که 85 تومنه . شما 95 گذاشتید اونم با قیمت پایین ؟
دوست عزیز قیمت ما ۹۰ تومن هست نه ۹۵ !
در صورتی که همین گیفت کارت در اکثر سایتا های معتبر بالای ۹۲ هزار تومن به فروش می رسد
اگه باز هم تخفیف می خواین می تونیم با ۸۷ تومن در خدمتون باشیم

behnamy01
31-07-2015, 23:44
سلام. من خودم که دیگه سنم از بازی گذشته :n02: ولی دوست دارم در آینده اگر بازی خواستم بکنم لایسنس اورجینال بخرم و دزدی نکنم! (برنامه نویسی اوپن سورس عقایدم رو تغییر داده اصلا :n09: )

حالا سوالم اینه که من مثلا اگر بازی GTA V رو بخوام، شما چی رو میفرستی؟ فقط کد لایسنس رو برام پ.خ میکنی و باید برم بازی رو از یک جایی دانلود کنم و لایسنس رو واردش کنم یا که کل پک بازی به همراه DVD ها و لایسنس داخلش رو برام پست میکنی؟ مثل آمازون مثلا.

B3HZ@D
31-07-2015, 23:55
عزیز برای لایسنس Cp.r.o.x.y بهمون قیمت میدی تا یک مقایسه ای بکنیم با سایر قیمت ها :n02:
مرسی.

and-roid2
01-08-2015, 00:26
سلام. من خودم که دیگه سنم از بازی گذشته :n02: ولی دوست دارم در آینده اگر بازی خواستم بکنم لایسنس اورجینال بخرم و دزدی نکنم! (برنامه نویسی اوپن سورس عقایدم رو تغییر داده اصلا :n09: )

حالا سوالم اینه که من مثلا اگر بازی GTA V رو بخوام، شما چی رو میفرستی؟ فقط کد لایسنس رو برام پ.خ میکنی و باید برم بازی رو از یک جایی دانلود کنم و لایسنس رو واردش کنم یا که کل پک بازی به همراه DVD ها و لایسنس داخلش رو برام پست میکنی؟ مثل آمازون مثلا.

ما به شما سی دی کی میدیم که اون رو در steam وارد میکنی و بازی رو بصورت اورجینال دانلود میکنی و قابلیت انلاین بازی کردن هم داره بهنام جان:n01:

عزیز برای لایسنس Cp.r.o.x.y بهمون قیمت میدی تا یک مقایسه ای بکنیم با سایر قیمت ها :n02:
مرسی.
1ماهش رو بهت 15.5 میدم.:n01:
قیمت نمایندگیش 17 هست...

and-roid2
01-08-2015, 11:26
بن تخفیف 25000تومانی اسیاتک جهت ثبت نام اولیه با قیمت عالی در سایت قرار گرفت.
تعداد محدود!

عــــلی
01-08-2015, 15:55
سلام.
قیمت لایسنس های ویندوز ده چند؟

BestDev
01-08-2015, 16:32
آقا اول لطف كن طراحي سايتو استاندارد و تميزتر كن من نصف لوگوي بالاي سايت و نوشته هاشو نميتونم ببينم از صفحه زده بيرون ! مطالب و قيمتها به هم ريخته و نامنظمه قيمتها نامشخص و ريزه....

خوب مشتري وقتي ميبينه يه سايت نتونستين درست و حرفه اي راه بندازين از خريدن منصرف ميشه...

and-roid2
01-08-2015, 16:52
سلام.
قیمت لایسنس های ویندوز ده چند؟

سلام
قیمتها در سایت موجوده
WINDOWS 10 PROFESSIONAL GLOBAL 1PC >> 215000T

+
ما لایسنس هامون رو از فروشندگانی تهیه میکنیم که دارای Microsoft license partner certificate باشند
تمامی لایسنس های تهیه شده توسط ما بصورت Retail می باشد ، لایسنس های OEM که در بسیاری از فروشگاه ها به فروش می رسد با قیمت پایین تر قابل تهیه هست که من اصلا خریدشو پیشنهاد نمیکنم

آقا اول لطف كن طراحي سايتو استاندارد و تميزتر كن من نصف لوگوي بالاي سايت و نوشته هاشو نميتونم ببينم از صفحه زده بيرون ! مطالب و قيمتها به هم ريخته و نامنظمه قيمتها نامشخص و ريزه....

خوب مشتري وقتي ميبينه يه سايت نتونستين درست و حرفه اي راه بندازين از خريدن منصرف ميشه...

سلام
دوست عزیز شما لایسنس رو میخری نه سایت رو.:n02:
بهر حال ممنون بابت نظرتون...به مرور زمان سعی میکنیم این مشکلات رو برطرف کنیم...
در حال حاظر سایت با انواع دیوایس ها سازگار هست و اگر هم مشکلی باشه برطرفش میکنیم.
باتشکر:n16:

Pitbull2015
01-08-2015, 22:29
سلام. قیمت لایسنس Windows 10 Enterprise و GTA V چند تومنه؟

and-roid2
01-08-2015, 22:33
سلام. قیمت لایسنس Windows 10 Enterprise و GTA V چند تومنه؟

سلام
قیمت همه محصولات در سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])درج شده.:n02:
+
windows 10 >> 215 T
GTA V>> 190 T

and-roid2
02-08-2015, 15:15
up............

and-roid2
04-08-2015, 08:56
up.........

and-roid2
04-08-2015, 10:58
فروش ویژه اکانت steam بازی GTA V باقیمت عالی:
------------------------------
نکات قابل توجه :

۱- شما با خرید این محصول هیچ لایسنسی را دریافت نمی کنید و اطلاعات اکانت Steam شامل یوزر و پسورد برای شما ارسال می شود
۲- Steam Guard اکانت ها خاموش شده و شما به راحتی می توانید اکانت را به مالکیت خود در بیاورید
۳- اکانت بازی قابلیت بازی کردن چه به صورت آنلاین و چه آفلاین را دارد
۴- شدیدا توصیه میکنیم بعد از دریافت اکانت اطلاعات رمز و ایمیل و … بازی را تغییر دهید
۵- اکانت ها قبل از ارسال به شما توسط خود ما تست می شوند
۶- مدت تحویل اکانت حداقل یک ساعت و حداکثر ۴۸ ساعت است
۷- در هنگام خرید در قسمت توضیحات سفارش شماره کارت خود را بنویسید تا در صورت ناموجود بودن اکانت وجه شما استرداد داده شود

ahmad rezaa
04-08-2015, 16:30
من میخوام فیفا 16 رو پیش خرید کنم چه غلطی باید بکنم؟:n36:
قیمت فیفا 15که زده شده 68 هزار:n02:
راستی آنلاین بازی کردن نامحدوده یا باید ماهیانه پول بابتش بدیم؟

and-roid2
04-08-2015, 16:50
من میخوام فیفا 16 رو پیش خرید کنم چه غلطی باید بکنم؟:n36:
قیمت فیفا 15که زده شده 68 هزار:n02:
راستی آنلاین بازی کردن نامحدوده یا باید ماهیانه پول بابتش بدیم؟
سلام
در حال حاظر پیش فروش نداریم. به محض عرضه بازی روی سایت قرار میگیره.
--------------
فیفا ۱۵ اکانت دست دوم هم میتونیم تهیه کنیم با قیمت ۱۵ تومن
+
آنلاین بازی کردنم نامحدوده و هزینه اضافه نداره

___vampire___
04-08-2015, 17:15
فقط مواظب باش سایتت بخاطر GTA V جمع نشه مثل سایت های دیگه... همین 4.5 ماه پیش توی پیش خرید های GTA V سایت یکی از کسایی که توی فروم همسایه میشناختم جمع شد... :n16:

ho3in2012
04-08-2015, 18:14
فقط مواظب باش سایتت بخاطر GTA V جمع نشه مثل سایت های دیگه... همین 4.5 ماه پیش توی پیش خرید های GTA V سایت یکی از کسایی که توی فروم همسایه میشناختم جمع شد... :n16:

ممنون از نظرتون :n16:
در حال حاضر خیلی از سایت ها این بازی رو به فروش می رسونند و به هیچ مشکلی هم نخوردن
در هر حال اگه صفحه مربوط به فروش بازی فـیــلـــتـــر شد مجبوریم بازی رو از روی سایت حذف کنیم

and-roid2
04-08-2015, 22:41
KASPERSKY INTERNET SECURITY 2016-2PC-1YEAR

ahmad rezaa
05-08-2015, 14:23
برای آپدیت بازیکن ها و آپدیت بازی از طریق بازی راهی هست؟
اکانت آنلاین که فکر کنم جداگونه باشه
من میخوام فیفا 16 وقتی اومد با قابلیت آپدیت از طریق خود بازی داشته باشمش چقدر هزینش میشه؟

ho3in2012
05-08-2015, 16:13
برای آپدیت بازیکن ها و آپدیت بازی از طریق بازی راهی هست؟
اکانت آنلاین که فکر کنم جداگونه باشه
من میخوام فیفا 16 وقتی اومد با قابلیت آپدیت از طریق خود بازی داشته باشمش چقدر هزینش میشه؟
با سلام
اگر لایسنس اورجینال بازی رو تهیه کنین هم میتونین آنلاین بازی کنین
و هم بازیکنان و نقل وانتقالات رو آپدیت کنین
قیمت پیش فروش نسخه جهانی هم 150 تومن هست
ولی ما پیش فروش نداریم و زمان عرضه بازی تو سایت گذاشته میشه
قیمت هم فعلا مشخص نیست

and-roid2
06-08-2015, 21:21
up............

mehdi 78
08-08-2015, 18:57
آقا ویندوز رو چطور انقدر میدید؟ اگه تبدیل دلار به تومن باشه بیشتر میشه
برای GTA قضیه استیم 30 تومنی چیه؟

- - - Updated - - -

ho3in2012
08-08-2015, 20:27

با عرض سلام
ما ویندوز رو به جای اینکه از سایت ماکروسافت بخریم از نمایندگان رسمی فروش ماکروسافت آن را تهیه میکنیم و این باعث میشه قیمتا بیاد پایین تر
ولی تمامی لایسنس ها Retail بوده و شما می توانید با استفاده از این لایسنس ویندوز را مستقیما از خود سایت ماکروسافت دانلود کنید

در خصوص بازی GTA V ارزان هم باید بگم که این بازی به صورت اکانت هست نه Cd key
یعنی یه نفر بازی رو خریده و بعد از مدتی از بازی خسته شده و یا خوشش نیومده و تصمیم به فروش کل اکانتش (یوزر و پسورد) گرفته
این اکانت ها شامل یوزر و پسورد استیم + یوزر و پسورد ایمیلی که با آن در استیم ثبت نام شده + پاسخ پرسش امنیتی برای شما ارسال می شود
این نوع اکانت هیچ تفاوتی با لایسنس اورجینال نداشته و امکان بازی هم بصورت آفلاین و هم بصورت آنلاین را دارد
در صورتی که نمی توانید 62 گیگ دیتای بازی را دانلود کنید می توانیم برایتان Backup Steam رو با قیمت 20 تومن و بدون گرفتن هزینه پست بفرستیم
در حال حاضر امکان تهیه اکانت دست دوم بازی Gta v به دلیل کم بودن آن وجود ندارد
فقط یک عدد در حال حاضر دست خودم هست که دیروز قولش رو به یکی از دوستان دادم
در صورتی که منصرف بشن در سایت موجودش میکنم با قیمت 45 تومن (یک پنجم قیمت cd key)
با احترام :n16:

mehdi 78
09-08-2015, 00:56
ویندوز هنوز برام عجیبه!!!!!!!!! ولی ممنون
GTA V پک اپ استیم رو دارم ولی آپدیت نیست.میشه آپدیت کرد؟ سیو الانمون از دست نمی ره؟45 تومن گرون نیست؟
در کل ممنون
بعد این اکانت ها مال ایرانی هاست یا خارجی ها و از کجا این اکانت ها رو پیدا می کنید؟ ممنون

ho3in2012
09-08-2015, 01:07
ویندوز هنوز برام عجیبه!!!!!!!!! ولی ممنون
GTA V پک اپ استیم رو دارم ولی آپدیت نیست.میشه آپدیت کرد؟ سیو الانمون از دست نمی ره؟45 تومن گرون نیست؟
در کل ممنون
بعد این اکانت ها مال ایرانی هاست یا خارجی ها و از کجا این اکانت ها رو پیدا می کنید؟ ممنون
بله فکر کنم میشه آپدیت کرد
با فعال سازی اکانت تو استیم بازی از ابتدا شروع میشه مگه اینکه بتونید سیو های قبلی تون رو کپی کنین
سی دی کی بازی 190 تومنه فکر نمیکنم 45 تومن قیمت بالایی باشه (چون اکانت دست دومش راحت گیر نمیاد)
اکانت مال خارجی هاس و ما اون رو پیدا نمیکنیم میخریم !:n02:
خیالتون از بابت اکانت ها راحت باشه ما خودمون اول کامل تست میکنیمشون (هم آنلاین هم آفلاین) بعد میفروشیم
در حال حاضر فقط یک عدد اکانت Gta V موجوده که اگه تا فردا عصر اون کسی که قرار بود بخره خبری ازش نشه میزارمش تو سایت
با احترام :n16:

mehdi 78
09-08-2015, 01:13
ممنون
منظورم این بود که از کجا میخرین؟
ولی در کل ممنون:n40::n40:

ho3in2012
09-08-2015, 14:39
یک عدد اکانت بازی Grand Theft Auto V نسخه Steam تنها با قیمت 45000 تومان در سایت موجود شد
توجه کنید که فقط همین یک عدد موجوده و معلوم نیست دوباره بازی موجود بشه
توضیحات در مورد این نوع اکانت در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده شده و در این جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم میتونید این اکانت رو سفارش بدین
عکس از اکانت :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ho3in2012
09-08-2015, 21:52
دو عدد اکانت Origin در سایت موجود شد
اکانت اول شامل بازی های زیر هست - قیمت 15 تومن
Battlefield 3
Battlefield 4
Crysis 2 - Maximum Edition
Crysis 3 - Hunter Edition
Dead Space
Dead Space 3
Dragon Age
Medal of Honor
Mirror's Edge
Plants vs. Zombies™ Game of the Year Edition
The Sims 2
Battlefield 1942
Bejeweled 3
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Command & Conquer: Red Alert 3
Peggle
Populous
SimCity™ 2000 Special Edition
Syndicate (1993)
Wing Commander III: Heart of the Tiger
لینک سفارش این اکانت از طریق سایت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اکانت دوم شامل بازی های زیر میشه - قیمت 10 تومن
Battlefield 3
Battlefield 4
Dragon Age
Medal of Honor: Warfighter
Peggle
Plants vs. Zombies™ Game of the Year Edition
Bejeweled 3
SimCity™ Limited Edition
The Sims 2
Wing Commander III: Heart of the Tiger

لینک سفارش این اکانت از طریق سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پاسخ سوال امنیتی بعد از خرید براتون ارسال میشه نگران نباشید - تحویل حداکثر 12 ساعته

ho3in2012
10-08-2015, 15:35
با وارد کردن کوپن تخفیف ptoff برای بخش اکانت های بازی 10 درصد تخفیف بگیرید

ho3in2012
10-08-2015, 21:16
اکانت استیم Grand Theft Auto V به فروش رسید و دیگر موجود نیست

ho3in2012
12-08-2015, 18:23
قیمت لایسنس Retail ویندوز 10 به 180 هزار تومان کاهش یافت ! لینک سفارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])