PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل بسیار عجیب

روانپریش
31-07-2015, 12:03
سلام دوستان
من یه خط ایرانسل داشتم که چند سال پیش به کسی هدیه دادم بعد به یه سری دلایل اون خط رو چون طرف پسش نداد از طریق خود ایرانسل چون هنوز به اسم من بود یه طرفه کردم
امروز بعد از چند سال به همون شماره زنگ زدم با کمال تعجب دیدم همون خط داره زنگ میخوره حالا باید چطوری این خط رو کلا بسوزونم تا فردا مشکل قانونی برام پیش نیاد؟

poorya_2
31-07-2015, 23:34
سلام دوستان
من یه خط ایرانسل داشتم که چند سال پیش به کسی هدیه دادم بعد به یه سری دلایل اون خط رو چون طرف پسش نداد از طریق خود ایرانسل چون هنوز به اسم من بود یه طرفه کردم
امروز بعد از چند سال به همون شماره زنگ زدم با کمال تعجب دیدم همون خط داره زنگ میخوره حالا باید چطوری این خط رو کلا بسوزونم تا فردا مشکل قانونی برام پیش نیاد؟

درود

عزیز شماره شما واگذار شده ، شما اگه بخوای هم سیمکارت رو مسدود کنی نمیتونی

مالکیت خط به کس دیگه ای واگذار شده

روانپریش
01-08-2015, 13:13
درود

عزیز شماره شما واگذار شده ، شما اگه بخوای هم سیمکارت رو مسدود کنی نمیتونی

مالکیت خط به کس دیگه ای واگذار شده

ازکجا میتونم بفهمم چندتا خط به اسمم هست؟

poorya_2
01-08-2015, 13:46
ازکجا میتونم بفهمم چندتا خط به اسمم هست؟

یه فرمول ساده داره >>> چه تعداد سیمکارت داری - چند تاش بیشتر از 3 ماه غیر فعال هستن = تعداد خط فعال متعلق به شما

تا اونجایی که من میدونم هر کدوم بیشتر از 3 ماه غیر فعال بودن مالکیتشون واگذار میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-08-2015, 13:13
یه فرمول ساده داره >>> چه تعداد سیمکارت داری - چند تاش بیشتر از 3 ماه غیر فعال هستن = تعداد خط فعال متعلق به شماتا اونجایی که من میدونم هر کدوم بیشتر از 3 ماه غیر فعال بودن مالکیتشون واگذار میشهسلام

بنده 6 سال پیش یک خط اعتباری همراه اول گرفتم
5 ساله که شارژش نکردم و موجودی هم نداره اما هنوز کار میکنه و میشه بهش زنگ زد اما نمیشه باهاش زنگ زد چون موجودی نداره