ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازیابی پسورد ویندوز 7 در خود ویندوز بدون ری استارت

xfati
31-07-2015, 01:10
دوستان من چند روز پیش پسورد یوزر رو عوض کردم الان یادم نیست
حالا میخام یه ری استارت کنم ولی میترسم یادم نیاد
راهی هست که بشه پسورد رو عوض کنم یا بدونم پسورد چیه
شاید تو فایلی چیزی سیو شده باشه
ممنون میشم کمکم کنید

از داخل همین ویندوز منظورمه نه اینکه برنامه از بوت و ....
فقط اگه از داخل ویندوز راهی هست ممنون میشم بهم بگین:n02::n02:

vissoto
31-07-2015, 10:39
سلام

در قسمت جستجوی منوی استارت بنویسید cmd و سپس بر cmd راست کلیک و Run as admin را انتخاب کنید.

در پنجره cmd متن زیر را بنویسید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به جای username نام یوزری که می خواهید پسورد آن را تغییر دهید بنویسید.

به جای newpassword هم پسورد جدیدی که می خواهید به جای پسورد فراموش شده تنظیم کنید بنویسید

و اینتر را بزنید .

مثلا نام یوزر tito است و می خواهیم پسورد به 123654 تغییر کند ؛ متن بالا به این صورت می شود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینتر را می زنیم. رمز جدید برای این یوزر به 123654 تغییر می کند.

برای بررسی تغییر پسورد به Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Accounts

بروید و مجددا رمز را تغییر دهید.

راه دوم :

بر My computer راست کلیک و Manage را بزنید. (در ویندوزهای 8.1 و 10 کلید ویندوز در کیبورد + کلید X را بزنید و سپس Computer Management را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده سمت چپ Local users and groups و سپس در زیرمجموعه آن بر Users کلیک کنید.
همه یوزرهای کامپیوتر قابل مشاهده هستند ؛ بر یوزر مورد نظر راست کلیک و Set password را بزنید.
در پنجره بعدی Proceed را بزنید و در پنجره بعدی رمز جدید را بنویسید و تایید کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M.R2
31-07-2015, 13:15
باسلام.نمی تونی پسورد قبلیرو برگردونیم؟

vissoto
31-07-2015, 14:11
باسلام.نمی تونی پسورد قبلیرو برگردونیم؟

سلام

اگر پسورد قبلی را فراموش کرده اید ؛ احتمالا با این روش امکان برگرداندن پسورد قبلی وجود ندارد. (در این مورد اطلاعی ندارم)