مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید هارد دیسک گیم و ارشیو .
frozen01
30-07-2015, 02:02
سلام دوستان وقت بخیر.
من اطلاعات زیادی روی سیستم دارم.
برای ویندوز یک SSD 250 GB SX 900 دارم
1 دونه هارد 1 ترا سیگیت 7200 RPM برای بازی و دیتا هام دارم.
1 دونه هارد 2 ترا WD Green برای ارشیو دارم.
تغییرات زیر رو میخوام اعمال کنم.
1.حالا میخوام 1 دونه هارد 2 ترا جایگزین هارد اولی برای بازی ها و دیتا هام کنم و این هارد باید سرعت خوندن بالایی داشته باشه چون برای گیم هست و دیتا.
2.هارد 2 ترا ارشیو من وسترن گرین هست نمیدونم 1 دونه 2 ترا دیگه بگیرم یا اینکه کلا 4 ترا بگیرم که تعداد هارد ها زیاد نشه.
ممنون میشم راهنمای کنید .
و اینکه چی و چه مارکی بگیرم .
هزینش هم مهم نیست فقط کارایی بالا باشه .
ata.royalfalcon
30-07-2015, 12:19
سلام دوستان وقت بخیر.
من اطلاعات زیادی روی سیستم دارم.
برای ویندوز یک SSD 250 GB SX 900 دارم
1 دونه هارد 1 ترا سیگیت 7200 RPM برای بازی و دیتا هام دارم.
1 دونه هارد 2 ترا WD Green برای ارشیو دارم.
تغییرات زیر رو میخوام اعمال کنم.
1.حالا میخوام 1 دونه هارد 2 ترا جایگزین هارد اولی برای بازی ها و دیتا هام کنم و این هارد باید سرعت خوندن بالایی داشته باشه چون برای گیم هست و دیتا.
2.هارد 2 ترا ارشیو من وسترن گرین هست نمیدونم 1 دونه 2 ترا دیگه بگیرم یا اینکه کلا 4 ترا بگیرم که تعداد هارد ها زیاد نشه.
ممنون میشم راهنمای کنید .
و اینکه چی و چه مارکی بگیرم .
هزینش هم مهم نیست فقط کارایی بالا باشه .
سلام .
WD Green که بنظر من نیازی به تعویض نداره . مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشه ، کارکرد زیادی داشته باشه و همچنین مدت گارانتی هم سپری شده باشه . اگر این شرایط رو داشته باشه پس تعویضش منطقی هست .
با توجه به اینکه محدودیت بودجه ندارید پیشنهاد میکنم WD Black با مدل نامبر WD2003FZEX انتخاب کنید . اگر هم میخواهید چهارترابایت انتخاب کنید این مدل نامبر WD4003FZEX رو بردارید .
poorya_2
30-07-2015, 12:37
مدل پیشنهادی دوستمون خوبه ، فقط من یه پیشنهاد دیگه میکنم اینه که دو تا 2TB امنیت بیشتری نسبت به یک 4TB داره ، ممکنه 4TB نقص یا مشکلی واسش پیش بیاد و تمام دیتا رو از بین ببره ولی دو تا 2TB این احتمال واسش خیلی کمتره
frozen01
30-07-2015, 14:25
سلام .
WD Green که بنظر من نیازی به تعویض نداره . مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشه ، کارکرد زیادی داشته باشه و همچنین مدت گارانتی هم سپری شده باشه . اگر این شرایط رو داشته باشه پس تعویضش منطقی هست .
با توجه به اینکه محدودیت بودجه ندارید پیشنهاد میکنم WD Black با مدل نامبر WD2003FZEX انتخاب کنید . اگر هم میخواهید چهارترابایت انتخاب کنید این مدل نامبر WD4003FZEX رو بردارید .
اقا ATA برای هارد گیم من نظرم روی یکی از ان هارد ها هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+SATA+6.0Gb%2Fs/
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+SATA+6.0Gb%2Fs/)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+SATA+6.0Gb%2Fs/
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+SATA+6.0Gb%2Fs/)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+SATA+6.0Gb%2Fs/
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+SATA+6.0Gb%2Fs/)
و برای ارشیو هم فکر 2 یا 4 ترا بودم .
poorya_2
30-07-2015, 15:47
برای آرشیو من هارد ژاپنی Buffalo HD-HX2.0TU3 2TB رو پیشنهاد میدم
ata.royalfalcon
30-07-2015, 18:08
اقا ATA برای هارد گیم من نظرم روی یکی از ان هارد ها هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+SATA+6.0Gb%2Fs/
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+SATA+6.0Gb%2Fs/)
و برای ارشیو هم فکر 2 یا 4 ترا بودم .
این هارد دیسکها بیشتر در دیتاسنتر و سرورهایی استفاده میشه که Duty Cycle و Workload بالایی دارند و یه سیستم معمولی (حتی برای Game) هیچوقت در این شرایط قرار نمیگیره . این هارد دیسکها انتخاب بهینه ای برای یه سیستم معمولی نیست و بنظر من هدر دادن پول هست . یه هارد دیسک معمولی انتخاب کنید (مثل مدلی که پیشنهاد دادم) که کاملاً هم کفایت میکنه .
frozen01
30-07-2015, 20:55
این هارد دیسکها بیشتر در دیتاسنتر و سرورهایی استفاده میشه که Duty Cycle و Workload بالایی دارند و یه سیستم معمولی (حتی برای Game) هیچوقت در این شرایط قرار نمیگیره . این هارد دیسکها انتخاب بهینه ای برای یه سیستم معمولی نیست و بنظر من هدر دادن پول هست . یه هارد دیسک معمولی انتخاب کنید (مثل مدلی که پیشنهاد دادم) که کاملاً هم کفایت میکنه .
خوب داداش 2 تا هارد بهم معرفی کن یک دونه 2 ترا برای گیم هام.
و یک دونه 2 یا 4 ترا برای ارشیو فیلم و اهنگ و از این جور چیزا .
ata.royalfalcon
30-07-2015, 22:40
خوب داداش 2 تا هارد بهم معرفی کن یک دونه 2 ترا برای گیم هام.
و یک دونه 2 یا 4 ترا برای ارشیو فیلم و اهنگ و از این جور چیزا .
برای نصب و اجرای بازیها مدل مناسب پیشنهاد داده شد (پست دوم) . برای آرشیو دیتا اگر اینترنال میخواهید WD Green گزینه مناسبی هست . البته اگر از عملکرد و کارایی WD Green (که در حال حاضر دوترابایتشو دارید) راضی نیستید میتونید بازهم WD Black رو انتخاب کنید .
frozen01
04-08-2015, 05:40
برای نصب و اجرای بازیها مدل مناسب پیشنهاد داده شد (پست دوم) . برای آرشیو دیتا اگر اینترنال میخواهید WD Green گزینه مناسبی هست . البته اگر از عملکرد و کارایی WD Green (که در حال حاضر دوترابایتشو دارید) راضی نیستید میتونید بازهم WD Black رو انتخاب کنید .
اقا عطا تصمیم گرفتم 1 دونه 4 ترا WD Black برای دیتا و بازی ها بگیرم.
و یک هارد دیگه هم برای ارشیو میخوام.
هارد ارشیو الانم 2 ترا گرین هست پر شده حدود 2 سال هم هست داره کار میکنه.
روی هارد ارشیو نمیخوام زیاد هزینه کنم و بلک بگیم.
یه 2 ترا دیگه پیشنهاد اگه بدید چی میدید و اگه 4 ترا باشه چی پیشنهاد میدید ؟>
ata.royalfalcon
04-08-2015, 06:45
اقا عطا تصمیم گرفتم 1 دونه 4 ترا WD Black برای دیتا و بازی ها بگیرم.
و یک هارد دیگه هم برای ارشیو میخوام.
هارد ارشیو الانم 2 ترا گرین هست پر شده حدود 2 سال هم هست داره کار میکنه.
روی هارد ارشیو نمیخوام زیاد هزینه کنم و بلک بگیم.
یه 2 ترا دیگه پیشنهاد اگه بدید چی میدید و اگه 4 ترا باشه چی پیشنهاد میدید ؟>
اگر از پرفورمنس و كارايي WD Green كه در حال حاضر دوترابايتشو داريد راضي هستيد مجدداً از همين سري خريداري كنيد . در غير اينصورت اگر مدل پرسرعتتري ميخواهيد ميتونيد سيگيت رو انتخاب كنيد (براي دوترا ST2000DM001 و چهارترا هم ST4000DM000) .
frozen01
17-08-2015, 07:18
اگر از پرفورمنس و كارايي WD Green كه در حال حاضر دوترابايتشو داريد راضي هستيد مجدداً از همين سري خريداري كنيد . در غير اينصورت اگر مدل پرسرعتتري ميخواهيد ميتونيد سيگيت رو انتخاب كنيد (براي دوترا ST2000DM001 و چهارترا هم ST4000DM000) .
اقا عطا برای ارشیو فیلم و سریال و ویدیو و .... کدوم یکی از این هارو ها رو پیشنهاد میکنید ؟
Seagate Barracuda Desktop 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive ST4000DM000
Seagate Surveillance 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive ST4000VX000
Western Digital Green Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EZRX
و بین هارد بلک معمولی و RE چقدر تفاوت هست ایا این هارد برای سیستم های خانگی مشکل داره استفاده بشه ؟
یکی هارد 4 ترا سری RE دسته دو رو 550 میفروشه اگر 2 تا بخرم هم برا ارشیو و هم هارد برای دیتا استفاده کنم مشکلی داره ؟
اصلا جریان این هارد ها که به این صورت ارزون میفروشن چی هست ؟
چقدر ریسک داره خریدش ؟
فروشنده هم به شرط سالم بودن میده به همراه تست ها .
ata.royalfalcon
17-08-2015, 13:27
اقا عطا برای ارشیو فیلم و سریال و ویدیو و .... کدوم یکی از این هارو ها رو پیشنهاد میکنید ؟
Seagate Barracuda Desktop 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive ST4000DM000
Seagate Surveillance 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive ST4000VX000
Western Digital Green Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EZRX
و بین هارد بلک معمولی و RE چقدر تفاوت هست ایا این هارد برای سیستم های خانگی مشکل داره استفاده بشه ؟
یکی هارد 4 ترا سری RE دسته دو رو 550 میفروشه اگر 2 تا بخرم هم برا ارشیو و هم هارد برای دیتا استفاده کنم مشکلی داره ؟
چقدر ریسک داره خریدش ؟
فروشنده هم به شرط سالم بودن میده به همراه تست ها .
همانطور كه قبلاً هم گفتم (نقل و قولي كه گرفتيد) براي آرشيو ديتا اگر از كارايي هارد WD Green كه قبلاً داشتيد راضي هستيد پيشنهاد ميكنم مجدداً از همين مدل خريداري كنيد (رديف سوم) . در غير اينصورت اگر انتظار سرعت بيشتر رو داريد سيگيت رو انتخاب كنيد (رديف اول) .
مشكلي در استفاده از هارد ديسك WD RE براي سيستمهاي عادي نيست اگر بودجه كافي داريد ميتونيد WD RE رو بخريد .
چقدر ریسک داره خریدش ؟
فروشنده هم به شرط سالم بودن میده به همراه تست ها
خريد دست دوم رو پيشنهاد نميكنم . اخيراً چندين مورد هارد ديسكهاي سري اينترپرايز دست دوم وارد بازار شده كه كاركرد بالايي هم دارند . احتمالاً بخاطر سپري شدن دوره مشخصي كه براش تعريف شده و عدم اطمينان كافي از سرويس خارج شدند . با اينحال بعضي ها همچنان قابل استفاده هستند و مجدداً وارد بازار فروش ميشوند (يا بعنوان جنس آكبند كه سر مشتري كلاه ميره يا بصورت دست دوم) كه به هر حال نميشه اعتماد كرد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.