PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن غیر عادی لپتاپ در ویندوز های 8 و 10

mr.fazeli
29-07-2015, 23:47
سلام خدمت دوستان بنده دو سه ماهه باطری لپتاپم به علت نامعلومی از کار افتاده!و وقتی تو ویندوز 10 یا 8.1 میرم ممکنه یوهو صفحه نمایش خاموش شه ولی تو ویندوز 7 بنده این اتقاق نمی اقته دستگاه ضربه هم نخورده .در ضمن سرعت دانلود بنده در ویندوز 7 چهارصد کیلوبایته در ویندوز 10 صد تا دویست کیلو بایت!آپدیت هم شده ویندوز چ کار کنم؟

mr.fazeli
30-07-2015, 13:22
خواهشا یکی کمک کنه:n16:

donkeyoxte
30-07-2015, 13:40
سلام خدمت دوستان بنده دو سه ماهه باطری لپتاپم به علت نامعلومی از کار افتاده!و وقتی تو ویندوز 10 یا 8.1 میرم ممکنه یوهو صفحه نمایش خاموش شه ولی تو ویندوز 7 بنده این اتقاق نمی اقته دستگاه ضربه هم نخورده .در ضمن سرعت دانلود بنده در ویندوز 7 چهارصد کیلوبایته در ویندوز 10 صد تا دویست کیلو بایت!آپدیت هم شده ویندوز چ کار کنم؟

یکی از مشکلاتی که یندوز 10 داره خوردنه اینترنته یعنی همش در حاله آپدیته خودشو برنامه هاست که باید کامل ببندیش تا از نت استفاده نکنه

درباره مشکل خاموش شدنت هم فکر کنم 10124 ویندوز 10 بود که مشکل خاموش شدن واسه بعضی لب تاب ها پیش اومده بود بعضی ها کلید shut down میزنی خاموش نمیشه بعضی ها خود به خود خاموش میشه که دیشب ویندوز فاینال اومد تو windows update یه چک بزن هر چی واسه آپدیت اومد آپدیت کن تا به جدیدترین نسخه کم ترین باگ آپدیت شی

mr.fazeli
30-07-2015, 14:00
یکی از مشکلاتی که یندوز 10 داره خوردنه اینترنته یعنی همش در حاله آپدیته خودشو برنامه هاست که باید کامل ببندیش تا از نت استفاده نکنه

درباره مشکل خاموش شدنت هم فکر کنم 10124 ویندوز 10 بود که مشکل خاموش شدن واسه بعضی لب تاب ها پیش اومده بود بعضی ها کلید shut down میزنی خاموش نمیشه بعضی ها خود به خود خاموش میشه که دیشب ویندوز فاینال اومد تو windows update یه چک بزن هر چی واسه آپدیت اومد آپدیت کن تا به جدیدترین نسخه کم ترین باگ آپدیت شی
چطوری خوردن اینترنتشو قطع کنم؟

EXTREME
30-07-2015, 14:01

وقتی تو ویندوز 7 این اتفاق براتون نمیفته و تو ویندوز 8 یا 10 مشکل خاموش شدن ناگهانی تصویر رو دارید این مشکل بیشتر میتونه نرم افزاری باشه و بیشتر از ویندوز و درایور گرافیک است

mr.fazeli
30-07-2015, 14:07
وقتی تو ویندوز 7 این اتفاق براتون نمیفته و تو ویندوز 8 یا 10 مشکل خاموش شدن ناگهانی تصویر رو دارید این مشکل بیشتر میتونه نرم افزاری باشه و بیشتر از ویندوز و درایور گرافیک است
درایور گرافیکیم که تو ویندوز ده آپدیته چون ویندوزو اپدیت کردم

donkeyoxte
30-07-2015, 14:16
چطوری خوردن اینترنتشو قطع کنم؟

اگه کامل بخوای ببندیش برنامه bwmeter 6.9.0 دانلود ونصب کن

بعد تو قسمت Filters برو

بعد تو قسمت Filters Definition به قسمت Firewall برو

بعد Svchost انتخاب کن بعد قسمت سمت راست Forbid بزن بعد Ok کن

اگه خواستی دوباره به حالت عادی برگرده از لیست Forbid پاکش کن

قبل از این که اینکارو کنی یه چک آپدیت بزن ببین آپدیتی هست نصبش کن به نفعه خودته

mr.fazeli
30-07-2015, 14:27
اگه کامل بخوای ببندیش برنامه bwmeter 6.9.0 دانلود ونصب کن

بعد تو قسمت Filters برو

بعد تو قسمت Filters Definition به قسمت Firewall برو

بعد Svchost انتخاب کن بعد قسمت سمت راست Forbid بزن بعد Ok کن

اگه خواستی دوباره به حالت عادی برگرده از لیست Forbid پاکش کن

قبل از این که اینکارو کنی یه چک آپدیت بزن ببین آپدیتی هست نصبش کن به نفعه خودته
ممنون ولی بازم آش همون آشه و کاسه همون کاسه!یکمی بهتر شد سرعت فقط!

donkeyoxte
30-07-2015, 14:42
کم بودن سرعت دانلود به خیلی چیزای دیگه بستگی داره از سرور فایلی که داری دانلود میکنی بگیر تا مشکلات نرم افزاری

این کارم انجام بده خیلی مفیده (بیشتر برای وبگردی )

تو run تایپ کن gpedit.msc بعد ok کن

بعد تو پنجره باز شده تو بخش local computer policy تو قسمت computer configiuration گزینه administrative templates را باز کن

بعد برو تو قسمت network بعد QOS Packet Scheduler زو باز کن بعد تو قسمت راست Limit reservble bandwodith کلیک راست کن و properties بزن

بعد تو قسمت setting گزینه enabledc بعد جای عدد هر چی نشون داد به صفر تغییرش بده و ok کن

یه ریست هم بزن ردیف شه

mr.fazeli
30-07-2015, 15:20
کم بودن سرعت دانلود به خیلی چیزای دیگه بستگی داره از سرور فایلی که داری دانلود میکنی بگیر تا مشکلات نرم افزاری

این کارم انجام بده خیلی مفیده (بیشتر برای وبگردی )

تو run تایپ کن gpedit.msc بعد ok کن

بعد تو پنجره باز شده تو بخش local computer policy تو قسمت computer configiuration گزینه administrative templates را باز کن

بعد برو تو قسمت network بعد QOS Packet Scheduler زو باز کن بعد تو قسمت راست Limit reservble bandwodith کلیک راست کن و properties بزن

بعد تو قسمت setting گزینه enabledc بعد جای عدد هر چی نشون داد به صفر تغییرش بده و ok کن

یه ریست هم بزن ردیف شه
از اینا کدومشونو الو کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

donkeyoxte
30-07-2015, 15:27
این کارهم امتحان کن(البته بیشتر برای فایل های حجیم بالای 5 گیگه ولی بعضی اوقات برای فایل های کم حجم هم خوب سرعت میگیره)

تو IDM به قسمت تنظیمات برو بعد ارتباط با شبکه رو باز کن

تعداد حداکثر ارتباط با شبکه رو بزار رو 1 بعد ادامه دانلود بزن بعد یک دقیقه ببین سرعت بالا میشه

donkeyoxte
30-07-2015, 15:40
از اینا کدومشونو الو کنم؟

پنجمی...............

mr.fazeli
30-07-2015, 15:52
پنجمی...............
شما ک اون اول گفتید اون یدونه رو فوربید کنم الان الوش کنم؟

donkeyoxte
30-07-2015, 16:04
شما ک اون اول گفتید اون یدونه رو فوربید کنم الان الوش کنم؟

مارو گیج کردی
فکر کردم منظورت از allow کردن فایلی که بهت گفتم forbid کنی

تو به اون قسمت چی کار داری به اون پردازش ها که اتومات تو برنامه هستند دست نزن

arashtix
02-03-2019, 22:14
سلام دوست عزیز. من هم در چند مورد با چنین مشکلی مواجه شدم. مخصوصا با توجه به اینکه گفتی باتری لپتاپت از کار افتاده. توصیه میکنم این مطلب رو بخونی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید باشه...

mr.fazeli
03-03-2019, 12:18
سلام دوست عزیز. من هم در چند مورد با چنین مشکلی مواجه شدم. مخصوصا با توجه به اینکه گفتی باتری لپتاپت از کار افتاده. توصیه میکنم این مطلب رو بخونی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید باشه...
سلام عزیز جان من 4 سال پیش این مشکلو داشتم