PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد شرایط پیش فروش خودروها

mehran_pqqp
29-07-2015, 16:24
سلام
ببخشید ی سوال داشتم، میخواستم بدونم اگر من الان پیش فروش خودروهای ایران خودرو رو ثبت نام کنم مثلا الان 15 میلیون بدم ، تحویل اسفند ماه هست ، بعد اسفند ماه نتونم مبلغ باقی مانده رو پرداخت کنم ، چه شرایطی پیش میاد؟ آیا پول رو کامل برگشت میدن؟ چون مثلا زده سود مشارکت 23% ، سود انصراف 19%
خب با این حساب اگه من انصراف بدم یعنی یه پولی اضافه بر مبلغی که دادم پس میدن؟ :n13: مگه میشه؟ مگه داریم؟

Arashdn
31-07-2015, 07:23
اگر بعد صدور دعوتنامه یا هر موقع بعد ثبت نام انصراف بدید پول شما کامل + 19درصد سود بهتون برگردونده میشه.( اگه واسه انصراف سود نده ، همه پول رو میزارن بانک و هر موقع رقمشون تکمیل شد میرن نقدی میخرن دیگه....)
فقط برگردوندن پول یه 15-20 روزی طول میکشه که تو این 15-20 روز سودی هم براتون محاسبه نمیشه

امير موسر
31-07-2015, 07:31
خب با این حساب اگه من انصراف بدم یعنی یه پولی اضافه بر مبلغی که دادم پس میدن؟ :n13: مگه میشه؟ مگه داریم

بله ! اگر سود نمیداد که کسی مشکل نداشت پولشو ببره بخوابونو چند ماه تو ایران خودرو ! میذاشت بانک چند ماه با سودش بر میداشت میرفت نقدی میخرید . شما هم اگر احتمال زیاد انصراف میدی ننویسی بهتره ! چون تو بانک بزاری بیشتر از 19 درصد بهت سود میده !