مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لب تاب جهت کاربرد رشته معماری
mohsensos
29-07-2015, 14:51
با سلام وخسته نباشید به شما عزیزان من یه لب تاب خوب برای دخترم که درکانادا رشته دکترای معماری را میخواهد ادامه دهد میخوستم به من معرفی کنید با مشخصات کامل ان هزینه هم برام مهم نیست واینکه این لب تاب بهتره ازایران خریداری بشه یا کانادا ممنون ازیاری شما.
سلام
بهتره از خود کانادا خریداری کنید چون گارانتی اونجا بهتره و اگر مشکلی برای دستگاه پیش بیاد سریع میتونن اقدام کنند لپ تاپای توشیبا خیلی خوبند اما باید دید بودجه تون چقدره و می خواید چقدر قوی باشه پردازنده اش چی باشه چقدر رم داشته باشه کارت گرافیکش خیلی مهمه برای کار ایشون هاردش چقدر باشه صفحه چند اینچ باشه
بگید چی می خواید تا معرفی کنیم
mohsensos
31-07-2015, 22:46
سلام
بهتره از خود کانادا خریداری کنید چون گارانتی اونجا بهتره و اگر مشکلی برای دستگاه پیش بیاد سریع میتونن اقدام کنند لپ تاپای توشیبا خیلی خوبند اما باید دید بودجه تون چقدره و می خواید چقدر قوی باشه پردازنده اش چی باشه چقدر رم داشته باشه کارت گرافیکش خیلی مهمه برای کار ایشون هاردش چقدر باشه صفحه چند اینچ باشه
بگید چی می خواید تا معرفی کنیمسلام ممنون ازراهنمایی خوب شما بودجه 6 تا 7میلیون تومان صفحه15 اینچ قابل حمل اسان لطفا چند برند به ترتیب اولویت با مشخصات کامل نام ببرد باتشکر.
mohsensos
08-08-2015, 12:36
سلام دوستان متخصص دررابطه با سوال مطرح شده لطفا پاسخ دهند ممنون از ياري شماعزيزان.
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام وخسته نباشید به شما عزیزان من یه لب تاب خوب برای دخترم که درکانادا رشته دکترای معماری را میخواهد ادامه دهد میخوستم به من معرفی کنید با مشخصات کامل ان هزینه هم برام مهم نیست واینکه این لب تاب بهتره ازایران خریداری بشه یا کانادا ممنون ازیاری شما.
بنظر من مک بوک پرو میتونه گزینه خوبی باشه چون
۱.سبک وزن هست و بسیار بدرد دانشجو خانم میخوره
۲.کیفیت لپتاپ های اپل نسبت ب رقبا خیلی بیشتره
۳.سیستم عامل مک داره که اگر نرم افزار های مورد استفاده نسخه مک داشته باشن کار خیلی راحتر از ویندوز هست و یسری دردسر های ویندوز رو نداره
۴.توی کاندا اپل فروشگاه رسمی داره و حتی بعضی مواقغ ب دانشجو ها یک هدیه مثل ایپاد هم میده
مدل پیشنهادی من
macbook pro MJLT2 هست با قیمت حدود ۸ میلیون
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 18 × 247 × 359 میلیمتر - وزن: 2.04 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 Haswell 2.50GHz up to 3.70 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 512 گیگابایت - نوع: SSD - مشخصات: Flash Storage
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon R9 M370X GDDR5 2GB
صفحه نمایش:15.4 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 2880x1800
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi HDMI Port Thunderbolt Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Apple Mac OS
.
.
لپتاپ بیس ویندوزی بخواهین RAZER مارک خوبی هست که سخت افزاری تقریبا مشابه لپتاپ بالا رو داره و قیمتش هم توی همون رنج هست
مثلا این مدل که البته کمی قدیمی شده
RZ09
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 345× 236 × 17 میلیمتر - وزن: 1.9 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702HQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 256 گیگابایت - نوع: SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB
صفحه نمایش:14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1600x900
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Wi-Fi Bluetooth HDMI Port
سایر مشخصات:Microsoft Windows 8.1
mohsensos
16-08-2015, 11:45
دوستان عزیز اگرمورد دیگری درمورد لب تاب جهت رشته معماری هست لطفا معرفی نمایید ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.