PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

صفحه ها : 1 [2]

mehdi-sh
22-09-2015, 20:53
وایرلس شاتل فقط حیف که استیبل نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my iPhone using Tapatalk

navid_fo
22-09-2015, 21:03
خیلی خیلی گرونه وقتی دارن 100گیگ 1ساله رو میدن 175تومن! که می فته گیگی 1750تومن!
اوه اوه چه قد گرون
من که حدودا 35 تک تومنی در میادش برام خداروشکر

Pejii
23-09-2015, 14:28
خیلی خیلی گرونه وقتی دارن 100گیگ 1ساله رو میدن 175تومن! که می فته گیگی 1750تومن!

این شرکت ها رو، باید اون سرویس ویژه یک ساله که دارند 16 تومن میدند رو ازشون روی یک خط تلفن که کاری باهاش نداری بگیری، یک سال براشون یک مودم ارزون هم بگیری و روشن بگزاری روی اون خط و هر ماه هم یه جست و جوی ساده روی اون سرویس بکنی که فقط فعال باشه ولی ترافیک چندانی مصرف نکنی که پول بیشتری لازم نباشه بدی برای ترافیکش و حسابی بچزونیشون.

eightskh
23-09-2015, 17:03
وایرلس شاتل فقط حیف که استیبل نیست.

چه سرویسی است؟

mehdi-sh
23-09-2015, 17:07
چه سرویسی است؟

- - - Updated - - -

چه سرویسی است؟

به قول خودشون نقطه به نقطه یا همون پوینت تو پوینت

eightskh
23-09-2015, 17:12
به قول خودشون نقطه به نقطه یا همون پوینت تو پوینت

قیمتش چه قدر است؟
کجا ها پوشش دارد؟

mehdi-sh
23-09-2015, 17:14
کل تهران همون قیمتهای ADSL

eightskh
23-09-2015, 17:18
کل تهران همون قیمتهای ADSL

استان های دیگر پوشش ندارد؟

dj77
24-09-2015, 00:13
اوه اوه چه قد گرون
من که حدودا 35 تک تومنی در میادش برام خداروشکر

آره منم ماهی 500گیگ مصرف دارم شاتل شبنه دیگه حساب نکردم گیگی چند می افته :n06:

sorooshfm
24-09-2015, 05:53
دوستان اینقدر ساده لوح نباشید تمام این شرکت های fcp با شرکت های ندا دست پیکی کردن تا قیمتاشون شبیه هم باشه و گرنه تمام شرکت های ندا باید جمع کنن برن پی کارشون

hady1364
26-09-2015, 18:04
این شرکت ها رو، باید اون سرویس ویژه یک ساله که دارند 16 تومن میدند رو ازشون روی یک خط تلفن که کاری باهاش نداری بگیری، یک سال براشون یک مودم ارزون هم بگیری و روشن بگزاری روی اون خط و هر ماه هم یه جست و جوی ساده روی اون سرویس بکنی که فقط فعال باشه ولی ترافیک چندانی مصرف نکنی که پول بیشتری لازم نباشه بدی برای ترافیکش و حسابی بچزونیشون.
خب اینجوری که به نفعشون میشه! این شرکت‌ها دنبال مشتری کم مصرف هستن که طرح اینجوری دادن.
باید کل ترافیک رو همون هفته اول مصرف کنی و بری یه شرکت دیگه که حالشون گرفته شه!

Pejii
27-09-2015, 10:08
خب اینجوری که به نفعشون میشه! این شرکت‌ها دنبال مشتری کم مصرف هستن که طرح اینجوری دادن.
باید کل ترافیک رو همون هفته اول مصرف کنی و بری یه شرکت دیگه که حالشون گرفته شه!

نه دیگه، توجه نکردید، نوشته بودم روی یک خط دیگه که باهاش کاری ندارید ازشون سرویس رو بگیرید و استفاده نکنید تا ضرر کنند بابت پرداخت هزینه های مخابراتی و مالیاتی و غیره.

XENON24
21-10-2015, 11:29
چی شد؟ سرکاری بود؟؟ مسخره کردید مردم رو ؟:n29:

*Forgotten*
21-10-2015, 22:07
توی کشور فقط حی تکنولوژی وارد میکنن 4g 3g و بعدش 5g سرعت 50 مگ سرعت نمیدونم چی ...

یکی نیست بگه من سرعت 50 مگ رو با پینگ 300 400 500 600 ... می خام چیکار ! من سرعت 50 مگ رو با حجم 2 گیگ 4 گیگ ... میخام چیکار!

حی همش سرور های بازی های آنلاین رو فیلی میکنن

ما کیفیت میخایم
ما از پکت لاس خسته شدیم
ما گیگ ارزون میخایم
ما پینگ داخلی رو با سرورهای خارجی میخایم
ما میخایم یه بازی آنلاین رو بدون لگ و کیک شدن بازی کنیم

Hamid_Raga
25-10-2015, 00:02
آبان شد و ما هنوز منتطریم ...

:n37: :n13: :n27:

esfahanweb
25-10-2015, 11:57
صرفاً جهت اطلاع

یک شرکت پروانه ارتباطات ثابت را دریافت کرد
گروه شرکت‌های شاتل امروز پروانه ارتباطات ثابت (FCP) را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، پس از چندین بار وقفه سرانجام تکلیف پروانه‌ شرکت‌های ارتباطات ثابت (FCP) با واگذاری نخستین پروانه‌های FCP روشن شد.

احمد رضا نخجوانی مدیرعامل گروه شرکت‌های شاتل در گفت‌وگو با فارس، گفت: صبح امروز شاتل پروانه FCP را از رگولاتوری دریافت کرده است.

پروانه فعالیت شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت در کشور پس از گذشت 10 سال چندی پیش به پایان رسیده و براین اساس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قوانین جدیدی را تحت عنوان پروانه های فعالیت در حوزه اینترنت موسوم به خدمات ارتباطات باندپهن ثابت FCP مصوب کرد.

اما علی‌رغم مراجعه متقاضیان متعدد، زمان‌های اعلام شده برای این واگذاری پروانه‌های FCP بارها به تاخیر افتاده بود.

xomax
02-11-2015, 15:54
خبری نیست؟ ظاهرا امروز چندتا شرکت مجوز رو گرفتن. مبنا هم هست بینشون
مجوز فعالیت در حوزه خدمات جدید ارتباطات ثابت به ۷ شرکت شاتل، آسیاتک، پارس آنلاین، انتقال داده‌های نداگستر صبا، پیشگامان توسعه ارتباطات، داده‌گستر عصر نوین و گسترش ارتباطات مبنا اعطا شد.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

خبری نیست؟ ظاهرا امروز چندتا شرکت مجوز رو گرفتن. مبنا هم هست بینشون
مجوز فعالیت در حوزه خدمات جدید ارتباطات ثابت به ۷ شرکت شاتل، آسیاتک، پارس آنلاین، انتقال داده‌های نداگستر صبا، پیشگامان توسعه ارتباطات، داده‌گستر عصر نوین و گسترش ارتباطات مبنا اعطا شد.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
02-11-2015, 17:47
صدور پروانه فعالیت برای ۷ اپراتور اینترنت

reza137333
02-11-2015, 19:59
انگار واقعی بوده:n13::n13:

Khan gholi
03-11-2015, 23:27
بعد از خوندن 27 صفحه فقط می تونم بگم من بعنوان یک کاربر شاید روزانه دو تا سه ساعت پای کامپیوتر بشینم(بجای نشستن پای تی وی میلی) و فیلم هام همه 1080p کم حجم حدود 2 گیگ هست , سریال 720p و بازی ها معروف مثل Batman و Witcher رو دانلود می کنم به ماهیانه حداقل 100 گیگ نیاز مندم.با اینکه 3 ترا هارد دارم ولی سر جمع 500 گیگش پر شده چون اعتقاد دارم فیلم و بازی مثل غذا برای روح ادمیم میمونه بعد از مصرف باید دفع بشه(یک سری هاش میزاری توی فریزر برای بی غذایی).الانم یک طرح گرفتم ماهیانه 19 تومان میدم کارم با دانلود اتوماتیک شبانه راه IDM راه میافته و با خاموش شدن سیستم توسط IDM لازم نیست حتی کامپیوتر رو خاموش کنم و بیدار بمونم.هر زمان هم احساس کردم این سرویس جوابگو نیست میرم سمت اسیاتر برای دانلود شبی بالای 6 گیگ که ماهیانه 45 میشه. با توجه این نکات هیچوقت حاضر نیستم بیام برای ماهیانه 50 گیگ , 80 هزار پول بدم حالا میخواد سرعت 1Gbs هم باشه