مشاهده نسخه کامل
: خرید کیس گیمینگ تا 4.5 میلیون
babak_mes
26-07-2015, 16:04
سلام به اساتید محترم.
این سیستم به نظرتون چطوره. قطعات هماهنگی دارند؟ اورکلاکم نمیکنم.
Intel Core™ i5-4690 Haswell Processor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 750
GIGABYTE Z97X-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 625
Gskill Trident X 16GB 8GBX2 2400Mhz DDR3 Ram ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 445
GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 1560
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 167
GREEN X3+ VIPER Case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 215
GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 265
این پاور مناسب هست؟
لطفا سیستم بهتری اگه میشه بست پیشنهاد بدین.
با تشکر
سیستم پیشنهادی من
GIGABYTE H97-D3H :400
Intel Core i7-4790k : 1100
Cooler Master Hyper 212 X (cpu cooler) : 170
G.Skill Trident X DDR3 2X8GB 1600 : 450
Samsung 850 Evo 120GB : 250
Western Digital Blue 1TB WD10EZEX : 180
GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB : 1560
Green GP650A-UK 80Plus Gold : 260
اگه خنک کننده سی پی یو ارزونتری بگیری بدون افزایش بودجه می تونی کیس رو هم بخری
باز شما نظرت بگو ببینم دوست داری کجاش رو تغییر بدم
babak_mes
26-07-2015, 17:01
سیستم پیشنهادی من
Intel Core i7-4790k : 1100
Cooler Master Hyper 212 X (cpu cooler) : 170
G.Skill Trident X DDR3 2X8GB 1600 : 450
Samsung 850 Evo 120GB : 250
Western Digital Blue 1TB WD10EZEX : 180
اگه خنک کننده سی پی یو ارزونتری بگیری بدون افزایش بودجه می تونی کیس رو هم بخری
باز شما نظرت بگو ببینم دوست داری کجاش رو تغییر بدم
ممنون از پیشنهاد.
مادر بورد بهتر نیست sli ساپورت کنه؟ اگرم یه روزی بخوام اور کنم بتونم.
این cpu خیلی گرونه. واسه گیم لازمه؟
ممنون از پیشنهاد.
مادر بورد بهتر نیست sli ساپورت کنه؟ اگرم یه روزی بخوام اور کنم بتونم.
این سیستم به نظرتون چطوره. قطعات هماهنگی دارند؟ اورکلاکم نمیکنم.
شما خودت نوشتی که اورکلاک نمی کنی
شما نوشتی بودجه تا 4.5 و من هم بر اساس بودجه پیشنهاد کردم
برای گیم i5-4460 هم کافیه و اصلا نیاز نیست هزینه اضافی کنید اما می تونید سی پی یو های زیر رو بگیرید
i7-4790
i5-4690
و این مادربرد از همه این سی پی یو ها پشتیبانی می کنه انتخاب با خود شماست
مادر بورد بهتر نیست sli ساپورت کنه؟
من SLI رو پیشنهاد نمی کنم
برای اینکه هزینه ها پایین بیاد سیستم زیر رو پیشنهاد می کنم
Intel Core i5-4690 : 750
G.Skill Trident X DDR3 2X8GB 1600 cl7 : 520
Western Digital Black 1TB WD1003FZEX : 250
sory danger
26-07-2015, 18:33
با اجازه ی اساتید اینم سیستم پیشنهادی ما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونید با تغییر کیس قیمت رو فیکس کنید
در ضمن این سیستم با SLI سازگاره
babak_mes
26-07-2015, 20:11
درسته اور نمیکنم. ولی میخوام یه سیستمی باشه که چند سال دیگه که قدیمی شد راحت تر فروش بره یا مثلا اون موقع اور کنم. cpu ضریب باز با مین z97 راحت تر فروش میره یا معمولی.
یه سوال دیگه اینکه
G.Skill Trident X DDR3 2X8GB 1600 cl7 بهتره یا G.Skill Trident X DDR3 2X8GB 2400 cl10. کدوم اینده نگر تره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
babak_mes
26-07-2015, 20:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
asrock گارانتیش 1 ساله. بعدم فروشش سخته. این گرافیکی که گفتین از giga g1 بهتره یعنی؟
ما دراینجا استاد نداریم و پیشنهاد سیستم کار آسونیه بنابراین نیازی نیست اجازه بگیری چون الان که سیستم پیشنهادی شما رو نگاه می کنم خودت یه پا استادی
فقط به نظرت بهتر نیست پاور رو 650 وات برداره و به جاش یک SSD اضافه کنه البته می دونم که پاور های سری oc با کیفیت هستند
درسته اور نمیکنم. ولی میخوام یه سیستمی باشه که چند سال دیگه که قدیمی شد راحت تر فروش بره یا مثلا اون موقع اور کنم. cpu ضریب باز با مین z97 راحت تر فروش میره یا معمولی.
یه سوال دیگه اینکه
G.Skill Trident X DDR3 2X8GB 1600 cl7 بهتره یا G.Skill Trident X DDR3 2X8GB 2400 cl10. کدوم اینده نگر تره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
از همین الان تکلیفت رو باید مشخص کنی که می خواهی اورکلاک کنی یا نه
من به شخصه پیشنهاد نمی دم چون باید هم پول کافی داشته باشی که اگه خدای نکرده سی پی یو آسیب دید مشکلی نداشته باشی و هم پول برای خنک کننده مایع حرفه ای و قبلا هم چند تا سی پی یو سوزونده باشی سر این موضوع و تجربش رو داشته باشی
شما هر سیستمی که بخری چند سال دیگه قیمتی نداره و باید سیستمت رو به مغازه دارها نفروشی بلکه به فامیل و دوست و آشنا بفروشی منظورم اینه که خودت مستقیم به استفاده کننده بفروشی که بتونی به قیمت حقیقی بفروشی
و اگه سری z به این دلیل می خواهی بگیری که بعدا بهتر بفروشی کار اشتباهیه چون هیچ اورکلاکری حاضر نیست سیستم چند سال پیش رو بخره و افراد عادی هم که فرق z و h رو نمی دونن
اون رم با زمان تاخیر cl7 خیلی بهتره چون در گیم ما به سرعت احتیاج داریم برای همین من اون رو به شما معرفی کردم و اون یکی رم رو مادربردی که من پیشنهاد کردم پشتیبانی نمی کنه و اگه مادربرد سری z بگیری باید بری از داخل بایوس فرکانس رو تغییر بدی چون در حالت عادی روی 1600 است یعنی به نوعی باید رم رو اورکنی
asrock گارانتیش 1 ساله. بعدم فروشش سخته. این گرافیکی که گفتین از giga g1 بهتره یعنی؟
کارتی که شما انتخاب کردید بهتره به همین خاطر من در سیستم پیشنهادی خودم دستش نزدم
آقا بابک اگه حتما سری z به نظرت بهتره سیستمی که انتخابی خودته حرف نداره مخصوصا مادربردش فقط باید سی پی یو رو به i5-4690k تغییر بدی که بتونی اور کنی
babak_mes
26-07-2015, 20:53
از همین الان تکلیفت رو باید مشخص کنی که می خواهی اورکلاک کنی یا نه
من به شخصه پیشنهاد نمی دم چون باید هم پول کافی داشته باشی که اگه خدای نکرده سی پی یو آسیب دید مشکلی نداشته باشی و هم پول برای خنک کننده مایع حرفه ای و قبلا هم چند تا سی پی یو سوزونده باشی سر این موضوع و تجربش رو داشته باشی
شما هر سیستمی که بخری چند سال دیگه قیمتی نداره و باید سیستمت رو به مغازه دارها نفروشی بلکه به فامیل و دوست و آشنا بفروشی منظورم اینه که خودت مستقیم به استفاده کننده بفروشی که بتونی به قیمت حقیقی بفروشی
و اگه سری z به این دلیل می خواهی بگیری که بعدا بهتر بفروشی کار اشتباهیه چون هیچ اورکلاکری حاضر نیست سیستم چند سال پیش رو بخره و افراد عادی هم که فرق z و h رو نمی دونن
اون رم با زمان تاخیر cl7 خیلی بهتره چون در گیم ما به سرعت احتیاج داریم برای همین من اون رو به شما معرفی کردم و اون یکی رم رو مادربردی که من پیشنهاد کردم پشتیبانی نمی کنه و اگه مادربرد سری z بگیری باید بری از داخل بایوس فرکانس رو تغییر بدی چون در حالت عادی روی 1600 است یعنی به نوعی باید رم رو اورکنی
خیلی خیلی ممنون. توضیحات عالی بود. رم همون cl7 1600 میگیرم.
نظرتون راجب این بورد چیه؟ GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی خیلی ممنون. توضیحات عالی بود. رم همون cl7 1600 میگیرم.
نظرتون راجب این بورد چیه؟ GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مطمئن باش مادربرد هرچی که گرونتر می شه هم امکانات و هم کیفیتش بیشتر می شه
این مادربرد فقط قابلیت کراس فایر داره ولی اونی که شما در پست اول نوشتید هم کراس فایر داره و هم sli و چون اختلاف قیمت زیادی ندارند به نظرم همون رو بگیر اگه اور می کنی
babak_mes
26-07-2015, 21:05
آقا بابک اگه حتما سری z به نظرت بهتره سیستمی که انتخابی خودته حرف نداره مخصوصا مادربردش فقط باید سی پی یو رو به i5-4690k تغییر بدی که بتونی اور کنی
نه همون h برمیدارم. هزینه هر چی کمتر بشه بهتره. به جاش ssd میخرم.
یه سوال دیگه پاور ممکنه اگه خوب نباشه به سیستم اسیب بزنه؟ اگه اره یه پاور بهتربخرم. شما پاور بهتر چی پیشنهاد میکنین؟
یک کارت گرافیک خوب اگه از همین اول انتخاب کنی و بخری خیلی بهتره که از کراس فایر یا SLI استفاده کنی
دلیلش هم اینه که با SLI کردن دو کارت مثلا GTX 970 پردازش گرافیکی 2 برابر نمی شه بلکه در بهترین حالت 1.5 برابر می شه
مثلا شما دو تا کارت گرافیک می خری به قیمت 3120000 یعنی هر کدوم 1560 (منظورم همون گرافیک پست اوله)
ولی در بهترین حالت از کارت گرافیک اول و نصف کارت گرافیک دوم استفاده می شه یعنی به اندازه 2340 از گرافیک استفاده می کنی و می بینی که پولت هدر می ره
چون در ایران دلار دور و بر 3000 تومنه به همین علت sli یا کراس فایر نمی ارزه ولی در کشور های دیگه که این قضایا نیست اونجا موردی نداره
فقط یادت باشه اگه در نظر داشته باشی که بعدا مانیتور 4k بگیری و بازی ها رو روی رزولوشن 4k بازی کنی اونجا شاید به sli یا کراس فایر نیاز پیدا کنی و یا باید یک کارت گرافیکی که این قضیه رو پشتیبانی کنه بگیری
نه همون h برمیدارم. هزینه هر چی کمتر بشه بهتره. به جاش ssd میخرم.
یه سوال دیگه پاور ممکنه اگه خوب نباشه به سیستم اسیب بزنه؟ اگه اره یه پاور بهتربخرم. شما پاور بهتر چی پیشنهاد میکنین؟
پاور کافیه حالا اگه خیالت جمع نیست پاور زیر رو بگیر
Green GP700A-HP : 320
ولی سری uk خیلی با کیفیت تره
پاور زیر، هم واتش بالاتره و هم گرونتره
Green GP750B-OC+ Platinum : 420
حالا سیستم انتخابی خودت رو یک بار بنویس ببینیم چی دراومد
babak_mes
26-07-2015, 22:06
پاور کافیه حالا اگه خیالت جمع نیست پاور زیر رو بگیر
Green GP700A-HP : 320
ولی سری uk خیلی با کیفیت تره
پاور زیر، هم واتش بالاتره و هم گرونتره
Green GP750B-OC+ Platinum : 420
حالا سیستم انتخابی خودت رو یک بار بنویس ببینیم چی دراومد
نه منظورم این بود که پاور از یه برند دیگه بخرم.
راستی من نمیدونم سیستم و از کجا بخرم بهتره. اسمبلم بلد نیستم. اگه از lion بخرم مطمئن هست؟ بعد بگم خودشون اسمبل کنن؟
راستی من نمیدونم سیستم و از کجا بخرم بهتره. اسمبلم بلد نیستم. اگه از lion بخرم مطمئن هست؟ بعد بگم خودشون اسمبل کنن؟
مگه خودشون هم اسمبل می کنن
تو کدوم شهری؟
babak_mes
26-07-2015, 22:42
تو کدوم شهری؟
تهرانم. اگه خودشون نکنن باید کسی و پیدا کنم که قطعات و بخرم ببرم پیشش برای اسمبل. اگه از اساتید این کارو بکنه ممنون میشم. هزینشم پرداخت میشه. اگه کسی سراغ دارین پیقام بدین لطفا
به نظر من سیستمی که انتخاب کردی رو توی چند کاغذ مختلف بنویس و برو چند تا مغازه که کارشون همینه (می تونی از دوستا و آشنا ها چند تا پیدا کنی) بعد بهشون بگو من این سیستم رو می خوام و قیمت بگیر هر کدوم که منصف تر بود از همون بگیر
من خرید اینترنتی رو توصیه نمی کنم معامله باید فیس تو فیس باشه
باید کسی رو که ازش خرید می کنی مستقیم ببینی و آدرسش رو بدونی که اگه مشکلی به وجود اومد بری یقش رو بگیری حالا اگه یه قطعه ای گیر نمیاد اون حسابش جداست می تونی همون یک قطعه رو اینترنتی بخری
من نمی دونم کجای ایران هستی ولی اگه خودت مستقیم بری تو بازارهای تهران همون جا فیس تو فیس سرت رو کلاه می ذارن چه برسه از راه دور
موقعی که سیستمت اسمبل می شه باید بالاسر سیستم باشی ببینی طرف داره چیکار می کنه
یک قرون دوزار نیست 4 میلیون پوله باید قبلش طی کنی چقدر دستمزد می گیره برای اسمبل کردن. رو قطعه ها خودش می کشه یا میاد قیمت کف بازار رو برات می گیره و تو بعدا یه چیزی بهش می دی
در این موارد اینترنتی و از راه دور قابل اعتماد نیست و از غریبه ها و کسانی که نمیشناسیشون چیزی نخر حتما باید دوستی فامیلی چیزی رابطه باشه
حسابی دقت کن قیمت های تو بازار با اینا که تو اینرنت می بینی و ما برات نوشتیم خیلی فرق می کنه
تو گارانتی ها هم دقت کن نیان قطعه ای که گارانتیش در حال تموم شدنه رو بهت بفروشن
نکته زیاده همش رو نمی شه گفت
الان واسه 100 هزار چاقو میذارن زیر گلو شما که 4 میلیون می خوای سیستم بخری باید حواست جمع باشه و بی گدار به آب نزنی
تهرانم. اگه خودشون نکنن باید کسی و پیدا کنم که قطعات و بخرم ببرم پیشش برای اسمبل. اگه از اساتید این کارو بکنه ممنون میشم. هزینشم پرداخت میشه. اگه کسی سراغ دارین پیقام بدین لطفا
خودت سیستم رو نخر مسئولیتش رو بنداز رو دوش اسمبل کننده که احیانا اگه مشکلی به وجود اومد پای خودش باشه ولی روی مراحل کار نظارت داشته باش مخصوصا موقع باز شدن کارتن ها که آک باشن و احیانا کارکرده در حد نو نباشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.